🔴 بازی جدید پرزیدنت
🔹پرزیدنت در جلسه هیات دولت اظهار داشت : "اگر منابع ما آزاد شود؛ دلار از بیست و چهار هزار تومان به پانزده هزار تومان میرسد."
🔹آقای روحانی در یک بازی جدید با افکار عمومی و منافع ملی، همزمان دو هدف را دنبال میکند.
اول : وی در صدد است انتظارات واقعی مردم از برجام و وعدههای برجامی، مبنی بر رفع تمامی تحریمها، را به محاق بُرده و آن را در حد یک موضوع کوچک و ساده مانند آزادسازی منابع بلوکه شده خلاصه سازد.
دوم : روحانی تلاش میکند فرآیند پُرهزینه و پیچده بازگشت آمریکا به برجام را ساده و بیهزینه نماید.
🔹ارسال این سیگنال از طرف روحانی، عملا این تصوّر و محاسبه را برای دولت جدید آمریکا و طرفهای اروپایی ایجاد میکند که ایران از فرآیند بازگشت ایالات متحده به برجام، صرفا توقعی در حد آزاد شدن منابع بلوکه شده در کرهجنوبی، ژاپن و اروپا را دارد و امتیازی بیش از این نمیخواهد. بیهزینه سازی بازگشت آمریکا به برجام از سوی روحانی باعث میشود که طرفهای غربی رژیم تحریمها را حفظ کنند و رفع آنها را منوط به توافق جدید و ستاندن مزیتهای راهبردی بیشتر (موشکی، منطقهای و...) از ایران نمایند.
🔴سازنده تندیس سردار#حاج_قاسم سلیمانی: انجمن مجسمهسازان ایران عضویتم را نپذیرفت!
♦️حمید کنگرانی:با اینکه دو بار درخواست رسمی برای عضویت دادم، چون برای ارسال رزومه به کشورهای خارجی و همچنین بیمه هنرمندان نیاز داشتم؛ اما انجمن مجسمهسازان ایران درخواست مرا رد کرد و به همین دلیل از آنها گلهمندم. در حالی که نه تنها در ایران، که در کشورهای آلمان، کانادا، بلاروس، ترکیه و عراق آثار من موجود است.
♦️حقیقتش رفته بودم که به ایران برنگردم، چون گلهمند بودم. حتی از انجمنهای یهودی پیشنهاد تغییر دین و حمایت را داشتم اما نپذیرفتم، چون عاشق سرزمینم هستم. اینها هم شعار نیست؛ واقعیت قلبی است.
■●■مقایسه نادرست، نتیجه نادرست
🔹 برخی در کانالهای خودی و غیرخودی چنین تحلیل میکنند که در آمریکا چند روز مانده به رفتن رئیس جمهور او را استیضاح میکنند و در ایران حتی یکسال مانده به پایان دوره، رییس جمهور را استیضاح نمیکنند. در این زمینه توجه به نکاتی حائز اهمیت است:
🔻۱. این تحلیل اگر توسط دوستان دغدغهمند، متعهد، انقلابی و خودی ارائه میشود، بهطور کاملاً ناخواسته و غیرمستقیم، ساختار آمریکا را تایید میکنند. اگر هم نظر تحلیلگران غربگراست که از این وضعیت به هم ریخته آمریکا نیز برای حمله به جمهوری اسلامی استفاده میکنند.
🔻۲. اما پاسخ:
🔹اولاً، استیضاح ترامپ یک ضرورت اجتنابناپذیر برای حفظ وجهه شکست خورده لیبرال دمکراسی آمریکایی است و ابزاری برای جلوگیری و مهار قشونکشی خیابانی ترامپ. یعنی یک #انتخاب نیست بلکه پذیرش یک #اجبار در بدترین شرایط است؛ بنابراین شرایط آنها با ایران قابل مقایسه نیست.
🔹ثانیاً، این استیضاح در زمانی صورت میگیرد که رئیس جمهور بعدی انتخاب شده و حتی برخی وزرای دولت نیز قطعی شدهاند و استیضاح ترامپ حتی در صورت برکناری، حداکثر ۵ روز بیشتر نخواهد بود. یعنی هیچ خللی در روند مدیریت کشور رخ نمیدهد و بیشتر شکلی است و جهت بازدارندگی در آینده است.
🔹ثالثاً ، ساختار مدیریت فدرال آمریکا با ساختار سیاسی ایران کاملا متفاوت است و عملاً استیضاح خدشهای در روند مدیریت کشور ایجاد نمیکند. این بهمعنی تایید ساختار فدرال نیست.
🔹رابعاً، شرایط سیاسی _ اقتصادی دو کشور یکسان نیست. کشوری با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری در کنار کشوری با شرایط بسیار متفاوت.
🔹خامساً؛ مشکل بزرگ روحانی، #ناکارآمدی، مدیریت غلط و اصرار بر یک ایده و مسیر اشتباه و نگاه غربگرایانه اوست. رئیس دولت فعلی، وارد فاز براندازی نشده است و چنین قصدی هم ندارد.
✅شکار احمقداخلی توسط باهوشخارجی
لطفا مطلب زیررا که درخصوص پاسخ سفیرسوئد به صادق زیباکلام است بصورت گسترده منتشرکنید.
رسانههای اصلاحطلب نمیخواهند این افتضاحسیاسی منتشرشود
صادق زیباکلام نامهرا به سفیرسوئد مینویسد و درآن میخواهدکه سوئد نام علیمطهریرا بعنوان نامزدهای جایزنوبل درج نماید (درصورتیکه نوبل مربوط به کشور نروژ است) وبعد سفیرسوئد پاسخی قاطع به وی میدهد.(اینمدعی دکترایسیاسی هنوز نمیداند جایزهنوبل برای کشور نروژ است).
تو دهنیسیاسی سفیرباشعور سوئد به زیباکلام بیبصیرت
وقتی سفیرسوئد به زیباکلام تذکر میدهد و اعتراف میکند سردارسلیمانی مستحق جایزهنوبل هست نه علیمطهری:
پاسخ سفیرسوئد به نامه زیباکلام:
زیباکلام عزیز
سلام و ابراز دوستی و آرزوی موفقیتتان برای اعلیحضرت کارل گوستاو شانزدهم دریافت شد. به جنابعالی اطمینان میدهمکه جامعه نهمیلیون و هفتصدهزار نفری سوئد، همچون نیمقرن گذشته، در آرزوی صلحجهانی برایهمه ـ از جمله مردمان تمدنباستانی و بزرگ ایران ـ است.
دریافت پیشنهاد آناستاد علومسیاسی دانشگاه، برایما شگفتانگیز بود. باید اعتراف کنم درابتدا این فرضیه را بررسی کردیم که با یک شوخیسیاسی بزرگ رو به رو هستیم و به دنبال سناریوهایی برای واکنش به شوخطبعی تاریخیایرانیان بودیم اما آنگاه که مطمئن شدیم جنابعالی کشورما را با کشور همسایهمان نروژ، اشتباه گرفتهاید، این فرضیه رد شد. بسیاری از مردم اروپا «ایران» را با«عراق» اشتباه میگیرند و حالا یک استاد دانشگاهایرانی،«سوئد»را با «نروژ» اشتباه گرفتهاست. ضربالمثلی در زبان فارسی است که میگوید: "این به آن در!"
هر چند پیشنهاد جنابعالی برای قرار گرفتن نام آقای علیمطهری در فهرست نامزدهای جایزهصلح نوبل، به کشور متبوع من مرتبط نیست اما از دیدگاه شخصی، ثابتکننده نظریه جنابعالی در کتابتان به نام «ماچگونه ما شدیم»است. مهمترینعلت عقبماندگی ایران در دوره معاصر خود شما هستید.
خواهشمندم اینجمله را یک اهانت ارزیابی نکنید. اگراز مردمسوئد بپرسند مهمترینایرانی دارایصلاحیت برای گرفتن جایزهصلح نوبل کیست، پاسخ بسیاری ازآنها، نامزد پیشنهادی جنابعالی نخواهدبود. شاید شما مانند خودما درهنگام دریافت نامهتان ـ شگفتزده شوید وقتی بشنوید مردم سوئد، ژنرال «قاسم سلیمانی»را شایستهترین فرد خاورمیانه برای دریافت جایزهصلح نوبل میدانند. او مهمترین فردی استکه توانسته در چندسال اخیر، مقابل جنایات گروه تروریستی داعش بایستد، کشتارها را متوقفکند و جان انسانهای غیرنظامی بسیاری را نجات دهد.
بهعنوان یکفرد علاقمند به کشور بزرگایران، به جنابعالی پیشنهاد میکنم با کمک دیگراستادان دانشگاههایخاورمیانه، برای معرفی ژنرالسلیمانی به آکادمی جایزهصلح نوبل درسالجاری بکوشید و افتخاریدیگر را بهنام کشورتان ثبت کنید.
چرا جنگ افزار شناختی-سایبری سیگنال برای تروریست ها و جنایتکاران بستر امن و جذابی است
✍سید علیرضا آل داود
چند روزی است به بهانه هشدار پیام رسان آمریکایی واتس اپ متعلق به فیس بوک در خصوص اشتراک داده هایش با مالکش، در داخل کشور جریانی خاص به تبلیغات پیام رسانی آمریکایی دیگر به نام سیگنال به طور گسترده می پردازد.
اشتراک داده های واتس اپ و اینستاگرام با مالکشان یعنی فیس بوک موضوع جدیدی نیست و در راستای یکپارچه سازی و همزمانی داده خدمات در این شبکه اجتماعی قابل تحلیل است(در مدل اقتصادی فیس بوک یکپارچه سازی خدمات، اشتراک پایگاه های داده و کاربران برای بهره مندی از تمام خدمات هر 3 سکو به صورت آسان و یکسان و با یکبار ورود قابل توجیه است) و این در حالی است که پیش از این نیز به صورت پنهان این سرقت داده ها صورت میگرفته است.
اما تبلیغ پیام رسان سیگنال که پیمانکار فراری سابق و مشکوک آژانس امنیتی ملی آمریکا یعنی ادوارد اسنودن از آن به عنوان امن ترین پیام رسان یاد میکند میتواند بستری امن و جذاب برای زیست تروریست ها و عملیات های تروریستی باشد که وقایع تلخ تلگرام در استفاده تروریست های داعش در حملات تروریستی در تهران و اهواز را میتواند برای ما خدای نکرده زنده کند.
کمی هوشیار تر باید در خصوص پیام رسانی که سطح دسترسی ها و جمع آوری اطلاعاتش کمتر از تلگرام و واتس اپ نیست باید عمل کنیم مخصوصا وقتی پای رمزگذاری پیشرفته اطلاعات و آژانس امنیت ملی آمریکا در میان باشد.
نکته مهم آنجاست که سیگنال میتواند بستری برای تولد آمدنیوزهای دیگر در آستانه انتخابات 1400 باشد.
🔴 ترفند آمریکا از بازگشت دوباره به برجام
✅ «سعید جلیلی»، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و از اعضای هیئت نظارت بر اجرای برجام در مورد افزایش تحریمها بعد از برجام گفت: «وقتی که ترامپ از برجام خارج شد تا امروز حداقل 271 شخص و 259 نهاد ایران را تحریم کرد. 33 هواپیما و 11 کشتی ما را هم تحریم کرد. 36 شخص و 139 نهاد خارجی مثل شرکتها و بانکها را هم به خاطر روابط اقتصادی با ایران تحریم کرد که مجموع اینها 751 تحریم میشود. علاوه بر اینها 802 تحریمی که قبلاً بود و قرار بود طبق برجام لغو بشوند، آنها را هم دوباره برگرداند؛ یعنی یک چیزی نزدیک به 1500 تحریم الآن نسبت به افراد و اشخاص و کشتیها و هواپیماهای ما توسط آمریکا صورت گرفته است. سیستم بانکی هم جزو همینهاست، خیلی از بانکهای ما جزء تحریمهایی است که در این دوره انجام شده. نکتهای که وجود دارد این است که اینها آمدند این تحریمها را در قالب یک دستورهای اجرایی جدید آوردند، بعد برایش شناسههای جدید زدند؛ شناسه هستهای، شناسههای تروریسم، حقوق بشر و ... با این برچسبهای جدیدی که آمده [آمریکا] میگوید اینها که در برجام نیست و من به برجام برگشتم، اینها تحریمهای دیگری است! خیلی خب میخواهید اینها حل بشود حالا بیایید بنشینید برای تکتک اینها گفتوگو کنیم. بعد مثل همین بحثی که ترامپ دنبال میکرد، میگوید این اهرمهای فشار حداکثری دست من است، حالا بیا یکییکی گفتگو کنیم! عجله هم ندارد.
آخرین خبر : ترکیب و اسامی اعضای هیأتعالی شورای وحدت اصولگرایان اعلام شد
تاریخ انتشار: 99/10/24 - 08:27
نامه نیوز/ عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری با اعلام ترکیب و اسامی اعضای هیأتعالی شورای وحدت، گفت: آقایان پورمحمدی، سیدرضا تقوی و محمدحسن ابوترابی فرد از جامعه روحانیت، آقایان محمدرضا باهنر، منوچهر متکی، اسدالله بادامچیان، شهاب الدین صدر و عبدالحسین روح الامینی از احزاب، آقای حسین الله کرم از رزمندگان هستند. البته جامعه مدرسین، جبهه پایداری، هیئات مذهبی، زنان و جوانان نیز قرار است نمایندگان خود را در آینده مشخص کنند.
شورای وحدت اصولگرایان هیأت عالی 17 نفره را تشکیل داده است تا آنها با شور و مشورت هم فرایند انتخابات را پیش ببرند. با احمد کریمی اصفهانی عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره ترکیب اعضای این هیأت گفتگو کردیم.
چه کسانی در هیأت 17 نفره شورای وحدت عضویت دارند؟
5 نفر به نمایندگی از احزاب، 3 نفر از جامعه روحانیت، 2 نفر از جامعه مدرسین، 2 نفر از زنان، 2 نفر از جوانان، یک نفر از هیئات مذهبی، یک نفر از رزمندگان و یک نفر هم از جبهه پایداری هیأت 17 نفره یا شورای سیاستگذاری را تشکیل می دهند. البته نام برخی اعضا مشخص شده و برخی نیز در آینده مشخص خواهد شد. اعضایی که تا به الان مشخص شدند، دارند جلسات را به طور منظم پیش می برند.
به طور مشخص می فرمایید که چه کسانی هم اکنون در هیأت عالی هستند؟
آقایان پورمحمدی، سیدرضا تقوی و محمدحسن ابوترابی فرد از جامعه روحانیت، آقایان محمدرضا باهنر، منوچهر متکی، اسدالله بادامچیان، شهاب الدین صدر و عبدالحسین روح الامینی از احزاب، آقای حسین الله کرم از رزمندگان هستند. البته جامعه مدرسین، جبهه پایداری، هیئات مذهبی، زنان و جوانان نیز قرار است نمایندگان خود را در آینده مشخص کنند. البته در جلسات نخست آقایان باهنر و بادامچیان به عنوان شخصیت های حقیقی شرکت می کردند که بعد مصوبه شد شخصیت حقیقی عضو ترکیب هیأت عالی نباشد بر همین اساس من و آقای ضرغام صادقی که امضای 7 حزب ملی و 3 حزب استانی را داشتیم و به نمایندگی آنها در جلسات می رفتیم، این نمایندگی به آقای باهنر و آقای بادامچیان داده شد. نکته دیگر آنکه آقای روح الامینی هم در شورای ائتلاف حضور دارد و هم در شورای وحدت.
به نظر می رسد که تعداد اعضای هیأت عالی شورای وحدت از 17 عضو به 21 عضو افزایش پیدا کرده و قرار است سه کرسی به نمایندگان شورای ائتلاف داده شود که آن 20 نفر به علاوه شخص آیت الله موحدی کرمانی ترکیب 21 نفره هیأت عالی را تشکیل می دهند، آیا این طور است؟
هیأت عالی یا در واقع شورای سیاستگذاری متشکل از 17 نفر بود، شورای ائتلاف هم اگر به این نتیجه رسید که به شورای وحدت بپیوندد می تواند طبق ساختار تعریف شده وارد شود. طبق این ساختار شخص حقیقی نمی تواند عضو هیأت عالی شود. هر کدام از آن سه نفر شورای ائتلاف به یک حزب وابسته هستند و اگر می خواهند عضو هیأت عالی شوند، کافی است 7 حزب ملی و 3 حزب استانی عضویت آنها را امضا کنند تا بتوانند به طور حقوقی عضو هیأت عالی شوند. به عنوان مثال جمعیت ایثارگران به علاوه 6 حزب ملی و 3 حزب استانی می توانند امضا کنند تا آقای حدادعادل به نمایندگی از آنها در ترکیب هیأت عالی حضور پیدا کند.
برخی چهره های اصولگرا در تهران و شهرستان ها ستاد انتخاباتی خود را اراه اندازی کردند، چقدر تضمین وجود دارد که آنها به مکانیزم شورای وحدت متعهد شوند؟
بستگی به تعهد افراد دارد، برخی ها ضمن آنکه در مجموعه ائتلاف ها وارد می شوند، ستاد انتخاباتی هم راه می اندازند که این کار بسیار زننده ای است چون کار خوبی نیست که طرف هم در فرایند وحدت باشد و هم متفرق کار کند.
شنیده شده که قرار است درخواستی به صورت کتبی، شفاهی یا طوماری از آیت الله رئیسی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری انجام شود، آیا این طور است؟
طبق نظرسنجی ها شانس آقای رئیسی بالاتر بقیه افراد است. اگر ایشان بیاید باعث وحدت حداکثری اصولگرایان می شود. حالا اینکه دعوت رسمی بنویسند یا خیر، هنوز قطعی نشده است.
امام خامنهای:
بنده حوائج یکساله خود را از #فاطمیه میگیرم.🏴
💠ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه برگزاری مرحله نخست رزمایش پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم؛ امروز قدرت جدیدی متولد شد
۰
#در_مکتب_حاج_قاسم 🕋🕋🕋
✍حاج قاسـم هـیچگاہ از سختیهـاے عراق و سـوریہ سـخـن نمیگفت و در پاسخ بہ هـر سـؤالے در ایـن خصوص، میگفت هـمہ چیز خوب اسـت؛ هـمہ چیز خوب اسـت.
🔹حاجی(سـردار سـلیمانی) بـسـیار زیرڪ وباهـوش بود. یڪ وقت در یڪ جلـسـہ خصوصی، فردے بہ ایشان اظهـار ارادت و نزدیڪے ڪرد و اظهـار مداشت ڪہ شما دارید ایـن هـمہ زحمت میڪشید اما قدر شما را نمیدانند و فلان و چنان.اما حاج قاسـم گفت:
🔸«شما چرا ناراحتید؟ مـن یڪ سـربازم، نهـایتش میگویند برو جاے دیگرے نگهـبانے بدہ و مـن هـم میگویم چشم. اینڪہ ناراحتے ندارد.»
#فاطمیه
#شهیدگمنام✨
#حاج_قاسم_سلیمانی🥀
#با_ولایت_تا_شهادت
#زهرا_سلام_الله_علیها
*باسمه تعالی*
*پویش پیشنهادی به نمایندگان انقلابی*
*وزارت اطلاعات از دولت منفک شود*
*جهت مطرح نمودن طرح دو فوریتی*
*وزارت اطلاعات بعنوان یک نهاد جوشیده از انقلاب و خیلی حساس باید همانند نیروهای مسلح تحت فرمان مستقیم مقام معظم رهبری مدظله العالی و فرماندهی کل قوا قرار گیرد*
*این وظیفه بسیارمهم و سرنوشت سازِ سربازان گمنام امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف نباید متأثر از خط و مشی دولتها باشد و بعنوان ضروري ترین نیاز امنیتی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید هرچه زودتر از سیطره دولت خارج شود*
*اینقدر این پویش را انتشاردهید تا*
*بدست نمایندگان مجلس برسد*
*با تشکر و سپاس*
☘️🍁🍀🌺🍀🍁☘️🍁🍀🌺☘️🍁🍀🌺
🔴 ارتباط خاموشیهای زمستان به توافق پاریس چیست؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 برخی عزیزان که در ادبیات توافق پاریس تدقیق ندارند، این پرسش را مطرح میکنند که وقتی ظرفیت نامی نیروگاههای ما تقریبا دو برابر مصرف برق زمستان است، چه ارتباطی میان آن توافق و این خاموشیها میتواند وجود داشته باشد؟
🔸 دقت بفرمایید که طبق توافق، بناست از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ ایران انتشار گازهای گلخانهای را ۱۲٪ نسبت به سال پایه ۲۰۱۰ کاهش دهد. حدود ۲۵ درصد از انتشار گاز گلخانهای ایران نیز به تولید برق از نیروگاههای حرارتی مرتبط است.
✅ بنابراین، اولا باید نیروگاههای حرارتی توسعه نیابند، ثانیا از ابتدای ۲۰۲۰ روند تولید برق از نیروگاههای حرارتی باید کاهش یابد تا هدف معین برای کاهش انتشار گاز محقق شود.
🔹 لذا خاموشیهای این ایام، به بحث نخست یعنی عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی مرتبط نیست، بلکه به کاهش انتشار گاز گلخانهای از محل تولید برق مرتبط است.
🔸 باز دقت بفرمایید که سخنگویان مربوط در دولت از یک سو میگویند "کمبود گاز" نداریم و از سوی دیگر از "محدودیت" تحویل گاز به نیروگاهها سخن میگویند(یعنی محدودیت، ارتباطی به کمبود گاز ندارد).
💢 این محدودیت به احتمال بسیار زیاد ناشی از برنامه کاهش تولید برق از نیروگاههای حرارتی است که فاش نمیکنند.
🔴 تهدید معتبر!
🔹 طرح 9 مادهای مجلس با عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» در راستای ایجاد موازنه در عمل به تعهدات برجامی در 11 آذرماه تصویب شد و روز بعدازآن با تصویب شورای نگهبان، حکم قانون و لازمالاجرا به خود گرفت. شورای عالی امنیت ملی در 18 اردیبهشت 1398 دستور توقف اجرای برخی تعهدات ایران در توافق برجام را صادر نموده بود که منجر به گامهای پنج مرحلهای دولت در کاهش تعهدات برجامی شد. قانون اخیر مجلس نیز در ادامه این گامها و در پاسخ به طرفهای اروپایی غیرمتعهد انجام گرفت؛ لیکن از زمان بررسی این طرح در مجلس تا بعد از قانونی شدن آن، حرفوحدیثهای فراوانی از سوی دولتیها مطرح شد و رئیسجمهور محترم و برخی اعضای هیئت دولت بهصراحت مخالفت خود را با این قانون اعلام کردند. بااینحال دولت در ادامه طریق عاقلانه در پیش گرفت و مطابق ماده 1 قانون «اقدام راهبردی لغو تحریمها»، غنیسازی 20 درصدی در کشور را کلید زد تا پایبندی قوه مجریه به اجرای این قانون را نشان دهد. این اقدام مؤثر دولت امیدهای طرفهای اروپایی برجام در عدم اجرای احتمالی قانون مجلس از سوی دولت را نقش بر آب کرد و اتحاد درون نظام در پیگیری منافع ملت ایران را به طرفهای غربی نشان داد.
🔸 حال طرفهای غربی تهدید معتبر جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردهاند و مرحله جدیدی از کاهش تعهدات برجامی ایران مطابق ماده 6 و 7 قانون اخیر مجلس را پیش روی خود میبینند که بر اساس آن دولت تا کمتر از یک ماه دیگر دسترسیهای نظارتی فراتر از پروتکل الحاقی در برجام را متوقف خواهد کرد و تا نیمه اسفندماه مکلف است در صورت عدم اجرای تعهدات از سوی سه کشور اروپایی، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف نماید. طرفهای اروپایی از هماکنون نگرانی خود را از اجرای گامهای بعدی نشان میدهند؛ بامداد سهشنبه (23 دی) «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با پذیرش تقصیر آمریکا در خروج یکجانبه از توافق برجام، بر «تعهد محکم و حمایت مداوم» این سازمان از توافق هستهای ایران تأکید کرد. روز دوشنبه(22 دی) نیز «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس انرژی اتمی با بیان اینکه ایران با سرعت زیادی در حال حرکت به سمت غنیسازی ۲۰ درصدی است، افزود: «هنوز به من اطلاعیهای از سوی ایران درباره قصد آنها برای پایان دادن به دسترسی (بازرسان آژانس) ذیل پروتکل الحاقی داده نشده است. مصوبه مجلس شورای اسلامی یک قانون است و به نظر میرسد دولت هم در اجرای آن مصمم باشد. این برای من نگرانکننده است. باور دارم میتوانیم تا بیستویکم فوریه بهنوعی توافق کمکی یا نقشه راه جهت اطمینان حاصل کردن از بازگشت تمام طرفها به توافق هستهای دست یابیم».
✅ رهبر معظم انقلاب، 19 دی با «درست، منطقی، عُقلایی و قابلقبول» توصیف کردن تصمیم مجلس در لغو تعهدات برجامی، فرمودند: «از اوّلی که برجام مطرح شد، بنده گفتم که تعهّد در مقابل تعهّد؛ متناظر، کار آنها در مقابل کار ما؛ هر کاری که ما بنا است بکنیم، باید طرف مقابل هم متناظر با آن کار را بکند؛ خب این اوّل کار انجام نگرفت، حالا بایستی انجام بگیرد». هرچند گذشته برجامی تماماً اجرای تعهدات از سوی دولت ایران و عدم پایبندی از سوی سایر طرفها و متضرر شدن ایران را نشان میدهد؛ اما بهقولمعروف جلوی ضرر را هر موقع بگیری منفعته. لازمه متعهد کردن سایر طرفهای برجامی، ایستادگی محکم بر حق ملت با اتخاذ مواضع یکسان، به دور از طرح اختلافات جریانی و حزبی در اجرای قانون راهبردی مجلس است.
🔴 چه شد که این شد!
✅ معایب تکنیک mRNA :
🔹 تداخلات ژنتیکی و احتمال پردازش نامناسب پروتئین :
🔸 در اپیزود سه این اختلالات ژنتیکی را برای این روش برشمردیم.
- تبدیل شدن به cDNA و الحاق در جای نامناسب و به تبع آن بروز جهش و عوارض مختلف.
- الحاق در سلولهای ژرمینال (زاینده تولید مثلی) و تأثیرات منفی بر نسل های بعد.
- تداخل RNA ، تخریب کمپلکسRISC و تخریب سایر RNA های طبیعی بدن.
✅ انعطاف پذیری (انطباق) کمتر در مقابل جهش.
تصور کنید ویروس کرونا دارای پنج عامل سطحی A , B , C , D , E باشد.
اگر شما واکسنی بر پایه ی mRNA بسازید (که فقط بر یک کدام از این ها مؤثر است) و با اثر بر عامل سطحی B ، با ویروس مقابله می کند ؛ اگر ویروس کرونا این عامل را تغییر (جهش) دهد ، دیگر واکسن شما مؤثر نخواهد بود ، اما اگر شما از یک واکسن ضعیف شده یا کشته شده (دسته های اول و دوم) استفاده کنید ، به علت وجود پیکره کامل ویروس ، بدن علیه همه عوامل پادزهر (آنتی بادی) خواهد ساخت ، یعنی اگر ویروس در عامل سطحی B جهش ایجاد کند ، این واکسن بر عامل B مؤثر نخواهد بود اما کارایی خود را از طریق چهار عامل دیگر انجام خواهد داد.
🔹 پایداری کم.
به همین دلیل باید در دمای منفی ذخیره ، حمل و نقل و توزیع شود. (فایزر ۷۰- و مدرنا ۲۰-).
داشتن دمای منفی در این حد ، هم هزینه ها را افزایش خواهد داد ، هم همه ی کشورها توانایی تأمین چنین یخچال هایی را ندارند.
🔸 مهم تر از همه ی معایب بالا ، عوارض بلندمدت این واکسنهاست که هنوز ناشناخته است.
✅ قرارمان برای انتخاب یک روش آن بود که کمترین هزینه و عارضه و بیشترین کارایی را داشته باشد ؛ همچنین گفتیم باید عوارض و مزایا را تشخیص دهیم ، آنها را سبک سنگین کنیم و ببینیم ارزش سرمایه گذاری دارن یا نه!
🔹 این تکنیک چندین سال است که در حد تحقیقات انجام شده است ولی هرگز وارد فاز تجاری-کلینیکی برای عموم مردم نشده بود. این اولین واکسن تجاری مبتنی بر تکنیک mRNA است.
💢" ولی آنچه باعث نگرانی است، ناشناخته بودن عوارض بلندمدت آنهاست"
🔴والله گنهکار است، کسی که داد نزند..
والله مرتکب کبیره است، کسی که داد نزند..
❌نکند روحانیت عبای_خودش را کنار بکشد و بگوید به من ربطی ندارد..
❌نکند روحانیت عافیت_طلبی را اختیار کند و به خودش بپردازد...
❌نکند روحانیت رسالت خودش برای عدالتخواهی را فراموش کند و به درد_مردم توجه نداشته باشد..
❌نکند روحانیت محافظه_کاری کند و ظاهرا مصلحت اندیشی کند...
❌نکند فریاد زدن زمان ستمشاهی فراموش شود و بگوییم اکنون صلاح نیست...باید سکوت کنیم...
❌کسی که لباس پیغمبر را پوشیده، باید داد بزند..باید در منابر روشنگری کند.باید صدای_دردهای_مردم باشد..
🔺️روحانیت عزیزی که انتخاب کرده اند لباس پیغمبر را بپوشند، باید پیگیر عدالتخواهی و دردهای_مردم باشند..اگر کسی نمی توانست، نباید این لباس مقدس را میپوشید..
خط_امام
راه_امام
مکتب_امام