.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟
#حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔰 برنامه حکمرانی الهی در بعثت به پیامبر ارسال شد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: بعثت به معنی برانگیختگی پیغمبر است. این برانگیختگی با ارسال کتاب الهی و دستور حکمرانی الهی به پیغمبر همراه است و مفاد این حکمرانی را پیغمبر خدا اعمال میکند و اجرا میکند و راهبری میکند.
🔹️ دین با این نگاه گسترده وقتی که نگاه میکنیم عبارت است از مدیر مجموعه زندگی انسان. یعنی دین یک برنامه جامع است، نه برنامههای صرفا عبادی و فردی انسان که بعضی خیال میکنند دین فقط متکفل برنامههای فردی است و مسائل گوناگون اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و غیره از حوزه دین خارج است.
🔹️ دین جامعیت دارد و طبعا دین با این نگاه مورد دشمنی هم قرار میگیرد. در همه زمانها اشرار عالم با یک چنین دینی مخالفت کردهاند.
🔺️ شما امروز هم مشاهده میکنید در تبلیغات دشمنان از چیزی به نام اسلام سیاسی نام آورده میشود. اسلام سیاسی همینی است که در نظام سیاسی ایران تحقق پیدا کرده و امام بزرگوار ما انجام دادند. و آماج حملات آنها اسلام سیاسی است. اسلام سیاسی یعنی همین اسلامی که توانسته با تشکیل حکومت، دستگاههای گوناگون نظام های اقتصادی اجتماعی سیاسی نظامی و ... به وجود بیاورد و یک هویت دینی و اسلامی را برای یک ملت ایجاد بکند. ۹۹/۱۲/۲۱
#بسته_خبری
📝 میانگین حقوق های نجومی در شرکت های دولتی، ده شرکت با میانگین حقوق بالای ۳۰ میلیون تومان در ماه!
🔹جدول را نگاه کنید. لیست شرکت هایی است که حقوق های بالایی به کارمندانشان می دهند. ۳۰۰ تا کارمند دارد. میانگین حقوق کارمندانش (دقت کنید کارمندان و نه مدیران) ماهی ۳۰ میلیون تومان است. بیشترشان شرکت های نفتی و گازی و برق!
🔸در صدر جدول شرکت بازرگانیخدمات صنعتی فولاد #اهواز، بعد پالایش گاز فجر #جم در شهری پر از فقر و بیکاری، بعد شرکت گاز #سیستان و #بلوچستان با ۴۲ کارمند و حقوق میانگین ماهیانه ۴۰ میلیون تومان و الی آخر..
🔹در مملکت چه خبر است؟
🔻مالک شریعتی نیاسر:
🔸دیروز در شبکه۳ گفتم میانگین حقوق و مزایای ماهانه در یک شرکت دولتی ۵۲ میلیون تومان بوده؛ عده ای تکذیب کردند.
🔹جدول بالا از گزارش رسمی ديوان محاسبات استخراج شده که نهاد نظارتی مجلس است، از ده شرکت اول این فهرست، هشت مورد نفتی است.
🔸 شرکتهای دولتی حقوق ۵٣ میلیون تومانی می دهند در کشوری که سقف حقوق کارگر به ۳میلیون هم نمی رسد. | مالک شریعتی، نماینده مجلس
#حقوقهای_نجومی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔰 انقلاب اسلامی ما، مضمون بعثت پیامبر را تجدید کرد
👈🏻 امام خمینی احیاکننده ابعاد فراموششدهی دین اسلام
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دوره معاصر تجدید کرد.
🔹خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خط مستمر بعثت نبوی را در این دوران با ابتکار و شجاعت و اندیشه بلند خود و فداکاری خود پررنگ کند و نمایان کند. امام بزرگوار توانست همان خط بعثت را که در طول زمان کمرنگ بود، پررنگ کند و جامعیت اسلام را در عمل نشان بدهد و نشان بدهد که اسلام یک دین جامع است.
🔹امام ابعاد اجتماعی و سیاسی دین را که به فراموشی سپرده شد بود، احیا کرد و به یاد آورد. این انقلاب به پیروی از بعثت نبوی بر ضد ظلم بود بر ضد استبداد بود و برضد استکبار بود طرفدار مظلومان از هر آئینی از هر دینی و طرفدار محرومان و مستضعفان بود، از هر ملتی و با هر دین و مسلکی.
🔺وقتی که این انقلاب تشکیل شد و نظام جمهوری اسلامی را به وجود آورد، همون حادثه ای که برای پیغمبران پیش می آمد، تکرار شد. یعنی اشرار عالم در مقابل این انقلاب صف کشیدند همچنانی که در مقابل پیغمبران صف میکشیدند. ۹۹/۱۲/۲۱
#بسته_خبری
🔴وزیر دادگستری بلژیک فاش کرد که در برخی نقاط این کلانشهر، حدود ۸۰ درصد زنان از ترس مورد آزار یا حمله قرار گرفتن، از خانههای خود خارج نمیشوند.
فائزه هاشمی: «تفکرات جمهوری اسلامی نسبت به زنان تفکرات داعشی است.»
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📌 اشاره رهبر انقلاب به یک پدیده در فضای مجازی: نکند مومنان به یکدیگر امید ندهند...
🔸 دو هدف را دشمن در جنگ نرم دنبال میکند. یک جنگهای آشکار نظامی و سخت و خشن هست که حکم خودش را دارد، امّا جنگ نرم مشکلتر علاج میشود و خطرناکتر است به یک معنا.
🔸 در این جنگ نرم، دشمن دو حرکت را انجام دهد و دو هدف را دنبال میکند. یک اینکه این زنجیره تواصی به حق و صبر را قطع کند، دوم اینکه حقایق را وارونه نشان دهد.
🔸 امّا اینکه تواصی به حق و صبر و این رشته را قطع کنند در بین مومنان این چیز خطرناکی است. کاری کنند که مومنین همدیگر را حفظ نکنند و به یکدیگر امید ندهند.
🔸 اگر این جریان قطع شود خیلی خطرناک است و موجب میشود انسانها احساس تنهایی و ناامیدی کنند و ارادهها ضعیف شود و امیدها کمرنگ شود. جرأت اقدام از دست برود.
🔸 وقتی تواصی نبود این اتفاقات میافتد. وقتی امیدها و جرأتها کم شد و ارادهها ضعیف شد، قهراً هدفهای عالی و متعالی کمرنگ میشود و به دست فراموشی سپرده میشود که این افسران جنگ نرم یعنی جوانان نباید اجازه دهند چنین اتفاقی رخ دهد. باید توصیه با ایستادگی بکنند، توصیه به خسته نشده و تنبلی نکردن.
🔸 البته امروز فضای مجازی فرصتی است برای این کار. شما جوانهای عزیز اینطور از فضای مجازی ایجاد کنید برای امیدآفرینی و توصیه به حق و بصیرتآفرینی و توصیه به تنبلی نکردن.
@asrehooshmandi
🔴 لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!
🔹اون رو تحریم کردند و گفتند مذاکره هستهای کنیم!
🔹مذاکره کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!
🔹آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد
🔹بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت
🔹قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.
🔹اقتصاد لیبی تحت سلطه اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!
🔹اروپا بعد از نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد
🔹مردم تحت فشار اقتصادی،برای اعتراض به دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی)
🔹نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!
🔹قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکت های آمریکایی و اروپایی است!!!
🔹و اکنون تمام شاخص های اقتصادی اش افت کرده است.
📌نتیجه اعتماد به غرب این می شود که سارکوزی برای کمپین ریاست جمهوری اش در ۲۰۰۷ از قذافی مبلغ هنگفتی (۵۰ میلیون یورو) اخاذی می کند و در ۲۰۱۱ پیش قراول حملات هوایی به لیبی می شود.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 وقتی خرشان از پل گذشت ...
در مورد پول های بلوکه شده توسط کره جنوبی تا آنجایی که به انقلابی ها و پاسداران انقلاب ربط داشت کار خوب پیش رفت و کره ای ها پس از توقیف کشتی شان رام شده و پای معامله آمدند ولی بعد از آن که کار به دست دیپلمات های غیر انقلابی افتاد این بار هم فریب وعده ها (البته این بار وعده کره ای ها) را خوردند.
کره ای ها حالا که خرشان از تنگه هرمز رد شده ما را به اجازه آمریکایی ها حواله می دهند و امروز هم آمریکا رسما اعلام کرد که اجازه وصول بدهی های ایران را به کره جنوبی نمی دهد.
(البته یک نظر دیگری هم وجود دارد که معتقد است برخی مسئولین عمداً این موضوع را به بن بست کشاندند تا نتیجه مثبت تفکر صحیح انقلابی برای مردم اثبات نشود. که ما فعلا قصد پرداختن به این نظر را نداریم)
🔹تا درِ دیپلماسی کشور بر پاشنه ضعف و سازش می چرخد ، آمریکا که هیچ ، نوکران آمریکا هم برای ما بازی در می آورند ...
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#روزشمار دفاع مقدس (۲۱ اسفند)
🌞
💐شهادت شهید حبیبالله کارساز🌱
شهید محمد پازکیان (استان تهران) (۱۳۵۷ ه.ش)
🌹شهادت شهید ذکریا تقی نقیلو (استان قزوین، شهرستان بوئین زهرا، روستای صدرآباد)
💐شهید نصرتالله سیفی ( تهران)🌱
شهید اصغر حضرت پور (، آبادان) (۱۳۵۹ ه.ش)
🇮🇷شهادت شهید زکریا تقی نقیلو (نوفل شاتو، پلی آگاهی) (۱۳۵۹ ه.ش)
💐شهادت شهید علی اصغر سروریان ( اصفهان، گلپایگان)🌱
شهید محمدتقی کریمی (کردستان، کامیاران)🌱
شهید محمدرضا محمدی( پایگاه گوگ تپه) (۱۳۶۱ ه.ش)
🌹 شهادت شهید سیدحسن نقشهچی فرمانده گروهان ادوات #لشکر۱۴_امام حسین (ع) (استان اصفهان) (۱۳۶۲ ه.ش)
💐شهادت شهید سیروس هوشمند (استان خوزستان، آبادان)🌱
شهید سیداحمد میرقیصری ( قم)🌱
شهید ابراهیم شعبانی (، شهرستان تهران)🌱
شهید صفر شریعتی مقدم (، شهرستان تهران)🌱
شهید حسین حبیبی🌱
شهید حمید باقری (استان کرمان، شهرستان رفسنجان)🌱
شهید علی ارم ( قم)🌱
شهید ابوالقاسم تلخابی (استان مرکزی، شهرستان تلخاب)🌱
شهید غلامرضا صفدرینژاد ( مشهد)🌱
شهید سیدزین العابدی قدمی (استان سمنان، شهر دیباج)🌱
شهید موسی نورزاده (استان مازندران، آمل)🌱
شهید شهریار درخشانفر (استان مازندران، عباسآباد)🌱
شهید عباس غیرتی آرانی (استان اصفهان، آران و بیدگل)🌱
شهید احمد افتخاری (استان اردبیل، شهرستان نمین، روستای سولا)🌱
شهید مرحمت بالازاده (استان اردبیل، شهرستان گرمی)🌱
شهید یعقوب حسنی (استان مرکزی، شهرستان محلات)🌱
شهید سیداحمد عابدی #فرمانده_گردان عبدالله لشکر ۵ نصر ( نیشابور) (۱۳۶۳)
💐 شهادت شهید رضا حداد ( مازندران، شهرستان محمودآباد)🌱
شهید حسن عرب خالقی (استان سمنان، شاهرود)🌱
شهید عبدالله نصیری (استان مازندران، فریدونکنار)🌱
حجت الاسلام شهید محمد قشقاوی (استان مازندران، بابل، روستای سلطان محمدطاهر)🌱
شهید جواد مهدوی ( مازندران، آمل) (۱۳۶۴ ه.ش)
👌نفوذ یک دسته تقویت شده ارتش به مواضع دشمن در منطقه عمومی حاج عمران (۱۳۶۵ ه.ش)
🇮🇷درگیری چند ساعته نیروهای خودی با واحدهای گشت عراق در منطقه عملیاتی مریوان و سومار (۱۳۶۵ ه.ش)
🇮🇷بمباران توپخانه دشمن در منطقه عملیاتی کربلای ۵ در حمله هواپیماهای نیروی هوایی ایران
💐شهادت شهید احمد عبدی نسب (استان یزد، مهریز)🌱
شهید هاشم جلوداریان بیدگلی (استان اصفهان، کاشان)🌱
شهید محمدباقر وزارتی (استان مازندران، قائمشهر)🌱
شهید موسی محسنی کفشگری (استان مازندران، قائمشهر)🌱
شهید حسین بیگانه آرانی (استان اصفهان، شهرستان آران و بیدگل)🌱
شهید محمدرضا احمدی زمانی ( تهران) (۱۳۶۵ ه.ش)
💐شهادت شهید بخشعلى حاجیان (استان مازندران، سوادکوه شمالی)🌱
شهید محمود کهنی ( تهران)🌱
شهید رازمیک خاچاطوریان (۱۳۶۶ ه.ش)
🌹شهادت شهید هادی ولینژاد بیشه ( بابل) (۱۳۶۷ ه.ش)
🌷شهادت شهید حسین جلایری سعادتآباد (استان خراسان رضوی، شهرستان تایباد، روستای همتآباد) (۱۳۶۸ ه.ش)
🌹شهادت شهید هادی کفشکنان ( مشهد) (۱۳۷۷ ه.ش)
🌷شهادت شهید رحیم حسینی (استان ایلام، مهران، روستای خوشادول شوهان) (۱۳۷۸ ه.ش)
💐شهادت شهید مهدی علوی بقا ( تهران)🌱
شهید حسین فتحی سقزچی (استان اردبیل، شهرستان اردبیل)🌱
شهید محمدرضا سلطانی (میل مرزی میان ایران و پاکستان) (۱۳۹۲ ه.ش)
🌷شهادت شهید مدافع حرم داود مرادخانی (استان زنجان، شهرستان زنجان) (۱۳۹۴ ه.ش)
💠۵ توصیه ی رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای:
🟢وظایف افسران جنگ نرم و منتظران ظهور منجی عالم بشریت:
۱_ امید آفرینی در جامعه
۲_ توصیه به صبر
۳_ توصیه به حق
۴_ نقش آفرینی در جامعه
۵_ توصیه به خسته نشدن
♻️۲۱ اسفند ۹۹ / عید سعید مبعث
.
♻️ چرا لوایح FATF باید به مجلس برگردد
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر برخی از نمایندگان مجلس به درستی موضوع بازگرداندن لوایح FATF از مجمع تشخیص مصلحت نظام به مجلس را مطرح کردهاند؛ پیشنهادی که آقای قالیباف با ارسال یک نامه به مجمع میتواند آن را محقق کند بویژه که تاکنون در مجمع تشخیص درباره لوایح FATF تصمیمی اتخاذ نشده است.
پس از طرح این موضوع، برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تکاپو افتادند و این درخواست را غیر قانونی دانستهاند! از جمله آقای مجید انصاری، در این باره گفتهاند:
«از لحاظ حقوقی به هیچ وجه امکان برگرداندن این لوایح به مجلس وجود ندارد. فرآیند مجلس به طور کلی طی شده و تمام شده است. مثلا در مورد طرحها و لوایحی که در اواخر دوره یک مجلس تصویب میشود و برای اظهارنظر به شورای نگهبان میرود، مجلس نمیتواند بگوید که اگر شورای نگهبان اظهار نظر نکرد، اینها را برگردانید ما میخواهیم اصلاح کنیم.»
در پاسخ به استدلال آقای انصاری باید گفت که دقیقا به همین دلیل که فرایند بررسی و تصمیمگیری مجلس درباره لوایح FATF به صورت کامل طی نشده است، مجلس فعلی حق دارد استرداد این لوایح را مطالبه کند.
موضوع از این قرار است که شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه سال ۹۷ دو لایحه CFT و پالرمو را به دلیل رفع نشدن ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص «مغایرت با سیاستهای کلی نظام» عینا به مجلس بازگرداند تا این ایرادات برطرف شده و مجددا به شورا ارائه شود، اما رئیس مجلس یک روز بعد از این تاریخ، دو لایحه مذکور را با عنوان «اصرار مجلس» برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاد.
پس از این اقدام غیرقانونی علی لاریجانی، جمعی از نمایندگان مجلس دهم طی نامهای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند:
«اقدام اخیر ریاست مجلس شورای اسلامی در ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (موسوم به پالرمو)، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی، ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس و نیز ماده ۲۵ آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و بدعتی است که ضمن لطمه به اعتبار مجلس شورای اسلامی تصمیمات فردی را جایگزین تصمیمات جمعی نمایندگان ملت می کند.
بر اساس اصل ۱۱۲ قانون اساسی و ماده ۲۰۲ قانون آئیننامه داخلی مجلس، پس از آنکه شورای نگهبان اصلاحات به عمل آمده در مصوبه مجلس را رافع ایرادات این شورا تشخیص ندهد، مصوبه باید مجدداً در کمیسیون مربوطه و نیز صحن علنی مجلس طرح گردد و در صورتی که نمایندگان مجلس بر مصوبه خود از باب مصلحت اصرار نمایند، موضوع جهت تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال میگردد.
بنابراین رئیس مجلس نمیتواند برخلاف قانون و به نیابت از کمیسیون ذیربط و صحن علنی مجلس به تنهایی بر مصوبه قبلی مجلس اصرار نماید.
علاوه برآن ریاست مجلس در نامه ارسالی خود به مجمع، به مصوبه مورخ ۹۷/۷/۳ مجلس استناد کرده است که اولاً این مصوبه، در راستای اِعمال اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان – نه اصرار جهت ارجاع به مجمع تشخیص – بوده است ثانیاً تاریخ آن مقدم بر اظهارنظر مورخ ۹۷/۷/۱۸ شورای نگهبان میباشد و علیالاصول نمیتواند تأمینکننده تشریفات قانونیِ ارسال به مجمع به حساب آید.»
در همان ایام، مطالبه این نمایندگان از علی لاریجانی ارجاع لوایح مربوطه و طی تشریفات قانونی در مجلس بود، مطالبهای که البته عبور لاریجانی از آن بدیهی بود. اما حالا که مجلس، مجلس انقلابی است و علی لاریجانی بر کرسی ریاست تکیه نداده، چرا نباید رییس مجلس فعلی، اجرای قانون را مطالبه کند؟