5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در سال ۱۴۰۰ باید چه دولتی روی کار بیاید؟
🔹 مردم به دولتی رای میدن که طرحها و برنامههای قوی و متقنی داشته باشه؛
رونمایی از کاندیدای نهایی حزب کارگزاران برای انتخابات 1400
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: تا آنجا که بنده اطلاع دارم کاندیدای نهایی حزب کارگزاران آقای محسن هاشمی است و من پیشنهاد می کنم که آقای حسن خمینی کاندیدا نشود.علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفت وگو با تسنیم، درباره حمایت برخی رسانه های اصلاح طلبان از کاندیداتوری سیدحسن خمینی در انتخابات 1400 به نمایندگی از جریان اصلاحات گفت: حداقل در حزب کارگزاران و مجمع نمایندگان ادوار که بنده در آنها حضور دارم، تاکنون بحثی درباره اینکه مثلا بحران های پیش روی کشور این چند مسئله است و برای برون رفت از این بحران ها آقای سید حسن خمینی می تواند بهترین گزینه باشد، نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر خود اصلاح طلبها راجع به کاندیداتوری ظریف در انتخابات ۱۴۰۰
⚠️ این نظر خودشان است مراقب باشید بچه سوسولها را با عملیاتهای روانی در پاچه ملت نکنند...
👈 ۸ سال کافی بود...
🔴🔴 روایتهایی از سرعت سرسامآور کاهش جمعیت ایران در قیاس با آمریکا و اروپا
🔺 حسین مروتی در برنامه تلویزیونی ثریا که به موضوع جمعیت اختصاص داشت، اظهار کرد: دکتر محسن مرادیان، یکی از اساتید دانشگاه دفاع ملی است که تحقیقی جدید انجام داده است و در آن 16 مدل را در زمینه نشنال پاور (قدرت ملی) استخراج و مؤلفههای مؤثر در قدرت ملی کشورها را احصا کرده است.
🔺 وی ادامه داد: در تمام این مدلها، جمعیت یک مؤلفه اصلی است، جمعیت بهعنوان عامل قدرت ملی با هیچ عامل دیگری قابل قیاس نیست و بیشترین تکرار را بعد از جمعیت، ظرفیت صنعتی با 10 بار تکرار و ظرفیت نظامی با هشت بار تکرار دارد؛ جایگاه بحث جمعیت، چنین جایگاه مهمی است.
🔺 این پژوهشگر حوزه جمعیت خاطرنشان کرد: در گذشته، چین قبل از آنکه به یک قدرت اقتصادی تبدیل شود، بهواسطه اینکه از هر چهار پنج نفر در جهان یک نفر چینی بود، توانست عضو شورای امنیت سازمان ملل شود.
🔺 وی افزود: اتفاقی که برای ایران افتاد این بود که در دو سه دهه اخیر کنترل جمعیت در کشور باعث شد نرخ باروری ما بهمیزان 70 درصد کاهش پیدا کند؛ دکتر "نیکولاس ابراشتات" محقق مؤسسه "امریکن انترپرایز" میگوید: "کاهش باروری که در ایران اتفاق افتاد یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش باروری در تاریخ بشر است!"، دقت کنید که نمیگوید معاصر و از "تاریخ بشر" استفاده میکند!
🔺 مروتی خاطرنشان کرد: ملیندا گیتس همسر بیل گیتس هم توییت پرسروصدایی را منتشر کرده است! وی یکی از مسئولان بنیاد بیل و ملیندا گیتس است؛ در توییتش شاخص تعداد فرزند بهازای زنان را از سال 1800 میلادی تاکنون بین ایران و آمریکا قیاس کرده است، البته قیاس بین ایران و آمریکا نیز در جای خودش جالب است!
🔺 ملیندا گیتس میگوید سریعترین کاهش تعداد فرزند بهازای هر زن در تاریخ بشر مختص به ایران است جایی که بزرگترین کارخانه لوازم ضدبارداری در دهه 1990 در این کشور وجود داشت! بهاعتقاد من این توییت بهنوعی یک گزارش کار است به این معنی که "ما کمک کردیم که یکی از رقبای سیاسی مهم ما در حوزه ژئوپولیتیک به این شرایط برسد"!
🔺 وی ادامه داد: این مقایسه میگوید که تا 200 سال پیش نرخ باروری برای دو کشور ایران و آمریکا حدود 7 فرزند بوده است، ولی آمریکا کاهش بسیاری را در طول 300 سال طی کرد و ایران با کمکی که از غرب گرفت، در عرض سه دهه به کمتر از نرخ آمریکا رسید! ایران به نرخ باروری 1.6 فرزند رسیده است و آمریکا با وجود فروپاشی نهاد خانواده دارای نرخ باروری 1.9 فرزند است!
🔺 این پژوهشگر حوزه جمعیت یادآور شد: فرزانه رودی فهیمی که در آمریکا جمعیتشناسی خوانده و یکی از مسئولین بلندپایه دفتر مرجع جمعیتی آمریکا بوده است نیز در مصاحبه با هافینگتن پست اظهار میکند سریعترین کاهش باروری در تاریخ بشر برای ایران است و طی قیاسی میگوید سهچهارم از نرخ باروری روستاهای ایران ظرف سه دهه کم شده است و از هشت به کمتر از دو فرزند رسیده است در حالی که همین میزان کاهش در اروپا در طول 300 سال روی داده است!
✨بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ✨
💙ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ☀️
💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ☀️
💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ☀️
❤️ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ☀️
💜ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ☀️
💙ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ☀️
💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ☀️
💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ☀️
❤️ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢ☀️ُ
💜ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ☀️
💙ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ☀️
💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ☀️
💛ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ☀️
❤️السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی☀️ ✨یاخلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان... ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ✨
✨اللهُـمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج✨
✨اݪّلهُمَّ صَݪِّ عَݪے مُحَمَّد وَ آݪِ مُحَمَّد وَ عَجِّݪ فَرَجَهُمْ✨
°✺°🌺⚜°✺°🌺⚜°✺°🌺⚜°✺
⭕️ اوج بیلیاقتی یک مسئول اینه که #گرانی_شب_عید و صفهای مرغ و روغن را به دلیل بیمبالاتی در عرصه مدیریت توزیع، ببیند و کاری نکند!
📌 #بیتدبیری در تولید و توزیع کالاهای اساسی بسیار مشهود است؛ کسانی که کمکاری و بیعاری خود را پشت تحریمهای پنهان میکنند قطعا از طرف #مردم بخشیده نمیشوند.
#سرطان_اصلاحات
#خبر_ویژه
🌞دلار چه خواهد شد؟
🔹شنیده شده آقای همتی در جمعی خصوصی اعلام کرده در صورت آزادسازی منابع دلار تا ۲۰ الی ۲۲ خواهد آمد
🔹بعضی از منابع اعلام کردن آقای روحانی دلار را در کانال ۱۸ و حتی ۱۷۵۰۰ تحویل خواهد داد
🔹شنیده شده آقای همتی به شدت مخالف دلار زیر ۲۰ تومان هست و به مقامات بالا اعلام کرده است که نخواهم گذاشت که دلار سیاسی شود و زیر ۲۰ تومان بیاید
🔹امروز هم شنیده شده عوامل بانک در بازار دلار رو در قیمت ۲۴۵۰۰ تومان جمع کردند و خریدار شدند.
🔹بازار دلار و طلا و سکه طبق روال همیشه در فروردین ماه افزایش داشتند.
🔹شنیده شده که دولت بخشی از درآمدهای دولت از فروش نفت را به بانک مرکزی واگذار نکرده و قصد دارد در اردیبهشت ماه(اواخر اردیبهشت) ارز پاشی کند و دلار را پایین تحویل دهد(نظر دولت کانال 18 و آقای همتی 20 الی 22 تحویل دهد)
🔹سقف دلار تا انتخابات ۲۶۵۰۰ خواهد بود.
🔹به راستی که تکلیف دلار و فعالان بازار چه خواهد شد؟(طبق گزارش بانک مرکزی نرخ واقعی از ۲۰ الی ۲۲ ارزیابی شده است
فرار دولت از پاسخگویی با اسم رمز «جنگ اقتصادی»
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
اتاق فکر دولت با عملیات روانی حول محور «جنگ اقتصادی» سعی دارد تا مشکلات اقتصادی و معیشتی را تماما متوجه خارج از کشور کند و از هیئت دولت سلب مسئولیت نماید. در صورتی که مقام معظم رهبری بارها تاکید فرمودند که در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقاً به بیرون کشور نگاه نکنیم و علاج را در درون خود باید جستوجو کرد.
«تکرار» یکی از متداولترین شیوههای عملیات روانی است. روش تکرار که معمولا پس از تاکتیک «انگارهسازی» استفاده میشود، یک موضوع غیرواقعی را به پیشفرض ذهنی مخاطب تبدیل میکند. اساتید و صاحبنظران ارتباطات معتقدند طراح عملیات روانی با استفاده از روش انگارهسازی، تصویر غیرواقعی از یک واقعیت را بهجای همان واقعیت با استفاده از تاکتیک «تکرار» و «القا» در ذهن مخاطب جا میاندازد.
استفاده از تاکتیکهای مذکور بارها و بارها توسط سیاستمداران و اتاقهای فکر آنها در فضای اجتماعی اتفاق افتاده است. یکی از موارد برجسته استفاده از این تکنیک به سال 88 برمیگردد. زمانی که اتاق فکر بازنده انتخابات دو کلمه «دروغ» و «تقلب» را در سطح جامعه گستراندند و با القای دروغگویی رئیسجمهور و تقلب در انتخابات سعی در مخدوشکردن ذهنیت عمومی جامعه ایرانی و تضعیف اعتماد ملی داشتند.
در کنار تکرار و القای عناصر داخلی بر دو لفظ «دروغ» و «تقلب» هزاران سایت اینترنتی همزمان با دهها شبکه تلویزیونی غربی و معاند سعی در تکمیل این پازل داشتند.
اما روش «تکرار» نیز از قواعد خاصی پیروی میکند و اگر انگارهها به درستی در زمان مناسب القا و تکرار نشوند، موجب محو شدن اثر یا ملالآوری آن در سطح اجتماعی میشوند لذا فاصلههای تکرار انگاره نه باید آنچنان زیاد باشد که از بین رود و نه باید آنقدر کوتاه و زیاد پرداخته شود که به قول معروف دل را بزند. نمونه آن میتواند یک تبلیغ تلویزیونی باشد که گاهی آنقدر تکرار میگردد تا در میان مردم به شوخی تبدیل میشود و اثر تبلیغی خود را از دست میدهد.
در نهایت بنا به گفته «لئونارد دوب» اندیشمند حوزه ارتباطات: «تکرار مثل ضربههای پیاپی چکش است که سرانجام میخ را به داخل میراند. بنابراین فرستنده پیام امیدوار است که این شکل از ضربه زدن مداوم، باعث دریافت نکات پیام شود.»
در شرایطی که بیش از هر زمان مردم در تنگنای اقتصادی قرار دارند و مشکلات معیشتی فشار زیادی را بر آنها وارد میکند، ظاهرا استفاده از روش «تکرار» جهت تنویر افکار عمومی از سوی اتاق فکر ریاستجمهوری در دستور کار آقای روحانی و اعضای هیئت دولت قرار گرفته است.
بارها در مصاحبههای مردمی شنیدهایم که قیمت گوشت و مرغ، لبنیات و مواد غذایی هیچ ربطی به تحریم ندارد و این موضوع حتی از مسئولان نیز بارها شنیده شده است. اما شخص رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت در اقدامی ظاهرا هماهنگشده در اغلب سخنرانیهای خود با اتکا به لفظ «جنگ اقتصادی» سعی دارند وضعیت موجود را به گردن دشمن بیندازند.
در 6 ماه اخیر رئیسجمهوری در بیش از 20 سخنرانی خود دم از جنگ اقتصادی زده است و قصد القای نقش برجسته دشمن در ناکارآمدی نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را داشته است.
در جدول زیر فقط بخشی از جملات رئیسجمهور مبنی بر «جنگ اقتصادی» در سخنرانیهای 6 ماهه گذشته خواهد آمد. بدیهی است که وی در هر سخنرانی بارها و بارها به این موضوع اشاره کرده است.
بنا بر بررسیهای فوق، بیشترین فراوانی استفاده از کلمه «جنگ اقتصادی» توسط رئیسجمهور در سه ماه بهمن، اسفند و مهر هر کدام به ترتیب 7، 5 و 4 سخنرانی بوده است. وی به صورت میانگین در هر سخنرانی 5 مرتبه کلمه «جنگ اقتصادی» را استفاده کرده که در مجموع 6 ماه 105 مرتبه تنها در 21 سخنرانی این لفظ را به کار برده است.
همچنین رئیسدفتر، وزرا و اعضای هیئت دولت نیز بارها و بارها به این کلمه اشاره کردهاند و سعی دارند تا نقش دشمن را در مقابل عملکرد ضعیف مسئولان برجسته کنند.
علاج در داخل است
اما اگر در مدت مشابه گفتمان مقام معظم رهبری را بررسی کنیم مشخص میشود که ایشان هیچ بار از کلمه «جنگ اقتصادی» استفاده نکردند و علاج اغلب مشکلات اقتصادی کشور را معطوف به داخل میدانند.