5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴در روز ارتش یادی کنیم از اون آقایی که اول انقلاب میخواست ارتش رو منحل کنه، ولی بصیرت شهید چمران مجلس رو از این کار منصرف کرد!
شهید چمران خطاب به حسن روحانی: موضع شما، موضع خطرناکی است!
رهبر انقلاب: ارتش آماده انجام مأموریت است
▪️آمادگیها را تا سر حد نیاز افزایش دهید
امام خامنهای در پیامی بهمناسبت روز ارتش و نیروی زمینی:
🔹فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران سلام من را به همهی کارکنان عزیز ارتش و خانوادههای محترمشان برسانید.
🔸امروز ارتش در صحنه و آماده انجام مأموریت است، این آمادگیها را همچنان تا سر حد نیاز افزایش بدهید و نقشآفرینی کنید.
📆 امروز یکشنبه
☀️ ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ هجرے شمسے
🌙 ۵ رمضان ۱۴۴۲ هجرے قمرے
🎄 ۱۸ آوریل ۲۰۲۱ میلادے
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗
🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
💠 رویدادهای مهم امروز
🔹تولد حضرت آیتاللَّه "سید علی حسینی خامنهای" رهبر معظم انقلاب اسلامی در مشهد مقدس (1358ق / 1318ش)
🔸روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی
🔹کودتای موفقیتآمیز "جمال عبدالناصر" علیه "محمد نجیب" در مصر (1954م)
🔸درگذشت "آلبرت انیشتین" فیزیکدان شهیر و مبتکر فرضیه اتمی (1955م) (ر.ک: 14 مارس)
این عماریون
✅ حضرت محمد(ص):
🌱«هر کس در ماه رمضان، از مسلمانی #غیبت کند، برای روزهاش مزدی دریافت نخواهد کرد.»
📙بحار الأنوار ، ج ۷۵ ، ص ۲۵۸
🔴اینها یا جاهلند یا مامور
♦️امام خمینی (ره):این کسانی که در بین قشرهای قوای نظامی و انتظامی و یا سپاه پاسداران چیزهائی می گویند که برخلاف آن چیزی است که وجدان خود شما و چشم و گوش خود شما شاهد آن است، بدانید که اینها مصلحت شما را نمی خواهند اینها یا جاهلند و یا مامور، یا مامور این هستند که بین ارتش و قشرهائی که در خود ارتش هست اختلاف ایجاد کنند و بین ارتش و پاسداران مخالفت ایجاد کنند و یا اشخاص جاهلی هستند که با جهالت خودشان صدمه بر این کشور اسلامی می زنند.
#روز_ارتش
📚صحیفه نور جلد۱۴صفحه۴۶
بایدن آب پاکی را روی دست غرب پرستان وطنی ریخت!!!
جو بایدن:برای بازگشت به برجام ، امتیازات عمده نمیدهیم.......
به نظرم اکنون زمان آن رسیده است که تیم مذاکراتی ایران ، میز مذاکره را ترک کرده و هرچه سریعتر به وطن بازگردد.....
پس از بازگشت تیم مذاکراتی ایران به وطن ، بر دستگاه دیپلماسی ایران فرض است صدور یک بیانیه به این مضمون:
((بسم الله القاصم الجبارین
ملت شجاع و قهرمان ایران !
پس از روی کار آمدن دولت آقای جوبایدن ، گمان دولت دوازدهم بر آن بود که دموکراتها از لحاظ اتخاذ تصمیمات سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا دارای تفاوتهای گسترده ای با جمهوریخواهان میباشند. فلذا چشم امید دولت دوازدهم به قلم جو بایدن بود که با یک امضای طلایی بر روی یک کاغذ خوب بالمره تحریمها را لغو و ملت عزیزمان را شادمان کند. اما دولت دوازدهم به خاطر این ساده اندیشی از تمامی مردم ایران عذرخواهی میکند و مراتب عذر و طلب بخشش خود را تسلیم خدای متعال و قلب نازنین امام دوازدهم و مقام عظمای ولایت مینماید.
هنگامی که دولت دوازدهم برای بازگشت ایالات متحده به برجام ، در وین رایزنی میکرد ، متوجه زیاده خواهی و خواسته های متکبرانه و مکارانه ی ایالات متحده از ملت ایران شد . فلذا دولت دوازدهم برای حفظ شان و کرامت ملت شهیدپرور و دشمن شکن ایران اسلامی و طبق فرموده ی مقام معظم رهبری مبنی بر غیر قابل اعتماد بودن ایالات متحده و تروئیکای اروپا ، اقدام به ترک میز مذاکره و خروج قطعی و دائمی از برجام نمود.
خدمت ملت شریف ایران اعلام میداریم که سازمان انرژی اتمی ایران از امروز مکلف به آغاز غنی سازی ۹۰% شده است تا بدینوسیله گامی بلند در چهارچوب دانش هسته ای و مصارف صلح آمیز مترتب بر آن برداشته شود.
بر طبق تصمیم دولت دوازدهم از امروز تمامی محدودیتهای برجامی به خاطر خروج ایران از برجام ، متعاقبا برای همیشه لغو میشود و جمهوری اسلامی ایران ظرفیتهای هسته ای خود را صرفا طبق نیاز خود ، و نه خواسته های دشمنان ، ارتقا خواهد داد..........
به دلیل همراهی تروئیکای اروپا با ایالات متحده ی آمریکا در جهت حفظ تحریمها بر علیه ایران و نقض برجام و دنباله روی از ایالات متحده ، و وارد آوردن خسارات وسیع به ملت ایران به خاطر عمل نکردن به تعهدات خود ذیل برجام و از آنجا که تروئیکای اروپا با مواضع ضد ایرانی خود دشمنی خود را با ملت ایران اثبات نموده، سفرای کشورهای انگلیس و آلمان و فرانسه از ایران اخراج میشوند و سفارتخانه های این سه کشور مبدل به مراکز تحقیقاتی در زمینه ی صنعت هسته ای و موشکی میشود.......
و من الله توفیق.......
وزارت امور خارجه ی جمهوری اسلامی ایران)
✨بحث انحرافی تحریمهای ترامپ در وین
یک بحث انحرافی در مذاکرات وین وجود دارد و آن اینکه آمریکا تحریمهای دوره ترامپ را بردارد و به وضعیت برجام بازگردد یا خیر، بخشی از تحریمهای دوره ترامپ حفظ شود. این بحث از این رو انحرافی است که حتی اگر آمریکا همه تحریمهای دوره ترامپ را لغو کند و به وضعیت برجام بازگردد، به معنی لغو تحریمهای وعده داده شده در برجام نیست و نباید متضمن بازگشت ایران به تعهدات برجامیاش باشد.
آنچه ملاک ایران برای بازگشت به تعهدات خود خواهد بود، راستیآزمایی اجرایی شدن تعهدات اروپا و آمریکا در بندهای ۱۸ تا ۳۳ و ضمیمه دوم برجام است. به صورت کلی، طبق تعهدات تحریمی آمریکا و اروپا، اشخاص حقیقی/حقوقی مندرج در پیوستهای یک و سه از ضمیمه دوم برجام باید از فهرست تحریمی آمریکا و اروپا حذف شوند و هر گونه محدودیت مربوط به نقل و انتقالات مالی، فعالیتهای بانکی، صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و خدمات مرتبط، صنعت کشتیرانی، بیمه، تجارت فلزات پایه و گرانبها، صنعت خودرو، هواپیمای مسافربری و قطعات مربوطه و... از پیش پای ایران برداشته شود.
مسئله اینجاست که بسیاری از این محدودیتها حتی در دوره قبل از خروج آمریکا از برجام نیز برداشته نشدند و برای مثال ایران امکان نقل و انتقال پول نفتی را که فروخته بود، نداشت. در واقع ایران باید پیش از خروج آمریکا از برجام در واکنش به اجرایی نشدن تعهدات تحریمی طرف مقابل، اقدام به کاهش تعهدات هستهای خود میکرد که معالاسف این اقدام تا یک سال پس از خروج رسمی آمریکا از برجام به تعویق افتاد.
میدانیم که از روز ۱۸ اکتبر ۲۰۱۵ یا ۲۶ مهر ۹۴ که به روز پذیرش موسوم شد(Adoption Day) ایران تمامی تعهدات هستهای فهرست شده در بند C از ضمیمه پنجم برجام را انجام داد و پس از مهر تایید آژانس بر اجرای این تعهدات، روز اجرای برجام(Implementation Day) در ۲۶ دیماه ۹۴ فرا رسید و قرار شد که طرف مقابل اجرای تعهداتش را آغاز کند، که نکرد؛ و این بدعهدی از زبان مقامات متعدد دولتی از جمله شخص آقای روحانی بیان شد. بنابراین، ایران از ۲۴ مهر تا ۲۶ دیماه تعهدات خود را بدون اینکه طرف مقابل اقدامی انجام دهد، انجام داده و یک سال پس از خروج آمریکا نیز تمام و کمال به اجرای تعهداتش ادامه داده است. این است که اکنون ما در جایگاه مدعی قرار داریم و آنچه رهبر حکیم انقلاب اسلامی به عنوان راستیآزمایی لغو تحریمها مطرح کردهاند، یک رویکرد کاملا عقلانی و منطقی است.
لذا باید به دو نکته مهم دقت کافی داشت. اولا نباید بحث حول تحریمهای ترامپ بچرخد و آنچه ملاک است، راستیآزمایی آثار وعده داده شده از لغو تحریمها در برجام است. ثانیا به همان دقتی که اثر اجرای تعهدات ایران با اندازه گیری درصد اورانیوم غنیشده یا میزان اورانیوم انباشت شده ممکن است، اثر رفع تحریمها نیز باید ملموس باشد و ایران بتواند در مقادیر قابل توجه و در بازه زمانی معقول، به تجارت اقلام تحریمی پرداخته و تراکنشهای مرتبط بانکی را تست کند که زمانی حداقل ۳ تا ۶ ماه برای اینکار لازم است. لمس اثر لغو تحریمها با عباراتی چون "راستیآزمایی سریع" در تناقض آشکار است.
اینکه روی کاغذ همچون عصر برجام فریبکاریهایی صورت گیرد و فیالمثل ایران نفت بفروشد و پولش در بانک کشور خریدار بلوکه شود و چند سال بعد میان بانک مرکزی و سازمان برنامه بر سر چاپ پول به پشتوانه پولهای بلوکه شده عصر برجام دعوا درگیرد، به معنی لغو تحریم نیست.
ملت ایران فراموش نکرده است که در عصر برجام وقتی روشن شد تحریمها در عمل برداشته نشده است، آقای عراقچی در تلویزیون ظاهر شده و اساسا هدف لغو تحریمها را منکر شد و گفت هدف مذاکرات لغو تحریمها نبوده است! این فاجعه نباید تکرار شود و در جلوگیری از تکرار آن، همه ما مسئولیم.
⭕️ انتخابات ۱۴۰۰ و شبکههای مجازی؛ سرنخ دست کیست؟
✍️ منصور ماجد در روزنامه کیهان نوشت:
🔹طی سالهای اخیر نقش مهم شبکههای اجتماعی و موتورهای جستوجوگر اینترنتی در تعیین نتیجه انتخابات آمریکا بیشتر مورد بررسی قرار گرفته است
🔹(با اشاره به انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا) بیش از نیمی از یک میلیارد دلار هزینههای تبلیغاتی در این دوره از انتخابات، به شبکههای اجتماعی اختصاص داده شده بود.
🔹چرا اکثر پیشبینیها کلینتون را برنده انتخابات سال ۲۰۱۶ میدانستند اما در نهایت ترامپ وارد کاخ سفید شد؟ جواب این است که هیچ فردی از تسلط بینظیر کمپین ترامپ در شبکههای اجتماعی بهویژه بر فیسبوک خبر نداشت.
🔹در حقیقت گوگل و فیسبوک به آسانی میتوانند به کاربران خود القا کنند که به کدام نامزد رأی بدهند
🔹زمانی که شما عبارتی را در گوگل جستوجو میکنید [...] گوگل «آگاهانه» یک سری نتایجی را به شما ارائه میدهد که اتفاقاً کاملاًً گزینششده هستند.
🔹«جاناتان زیترین» مدیر «مرکز اینترنت و جامعه برکمن»، با بررسی نتایج خطرناک تأثیر فیسبوک بر دورههای انتخابات آمریکا و «مهندسی اذهان» جامعه، یک سناریوی جنجالی را ارائه داده است: فرض کنید [...] «مارک زاکربرگ» مدیرعامل فیسبوک، یکی از نامزدهایی را میپسندد که شما تمایلی ندارید که به او رأی بدهید. او طوری برنامهریزی میکند تا خوراک خبری خاصی که او تولید کرده، به دهها میلیون کاربر فیسبوک مدنظر خود القا میکند تا در انتخابات شرکت کنند.
زاکربرگ که آگاه است «لایک»های فیسبوک نشانگر دیدگاههای سیاسی و وابستگیهای حزبی کاربران است، صرفاً به کاربرانی اصرار میکند در رأیگیری شرکت کنند که پیشبینی میکند به نامزد مدنظر خودش رأی خواهند داد.
🔹فضای مجازی در ایران نیز بهعنوان کشوری که تحولات سیاسی آن برای غرب و بهخصوص ایالات متحده بسیار مهم است مطمئنا بسیار مدیریت شده است و بعید هم نیست که شبکههای اجتماعی را برای انتخابات پیشرو مدیریت کرده باشد تا مردم را در تصمیمگیریهای خود دچار ابهام کند.
🔹ول بودن فضای مجازی موضوعی است که باید آن را بهعنوان مسئلهای مهم در امنیت کشورمان بدانیم.
با این حجم از دستگیری و فساد و کثافت کاری در شهرداریها و شوراهای شهر در دوران روحانی و اصلاح طلبان، مشخص شد که #نظارت_استصوابی یکی از نقاط قوت نظام است و مسئولین این نهادها نیز باید مورد تأیید شورای نگهبان قرار بگیرند