↙️ آخرین ماموریت روحانی
🔹محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران در فیلمی که در کانال خود در ایتا منتشر کرده است می گوید:
♨️سوال: مذاکرات وین با چه هدفی از سوی اروپا و دولت روحانی ترتیب داده شده است؟
🔹جواب: برجام دو نکته اساسی داشت، اول ایجاد محدودیت برای فعالیت های هستهای و دوم نظام بازرسی ظالمانه و بی نظیر در سطح جهان.
🔻 #برجام بدون آمریکا می توانست در کوتاه مدت دچار فروپاشی شود که فروپاشی آن باعث از بین رفتن محدویتهای هستهای و نظام بازرسی می شد، این اتفاق به هیچ عنوان مدنظر اروپایی ها نبود و به همین دلیل ماموریتی به دولت آقای روحانی داده شد تا تلاش کند که آمریکا به برجام برگردد تا در دولت بعدی ایران، آمریکا در برجام حضور داشته باشد و محدودیت های هستهای و نظام بازرسی، دوباره به صورت محکم و استوار بر کشور ما تحمیل شود.
🔻 اینکه گفته می شود که هدف از مذاکرات وین و احیای #برجام، مسائل انتخاباتی است، برای انحراف افکار عمومی از این هدف اصلی یعنی تداوم محدویت های هستهای و نظام بازرسی است و متاسفانه در برجام به خاطر وجود مکانیسم ماشه، ایران تنها کشوری است که مجبور است به تعهدات خود عمل کند، در صورت فروپاشی برجام، مکانیسم ماشه هم معنی نداشت و دولت آینده می توانست از برجام عبور کند.
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥پشت پرده مصاحبه جنجالی ظریف بر علیه #سردار_سلیمانی
💯لطفاً مدیران کانال ها،گروه ها و رسانه های مختلف،قبل از هر اقدامی این فایل رو تا آخر ببینید تا مغلوب جنگ روانی جریان اصلاحات نشویم...
🎥تحلیل مهم استاد پورآقایی
#انتخابات
#حاج_قاسم
✅مواضع آقای ظریف درباره ی ایجاد دوگانگی میدان و دیپلماسی به شدتِ خنده های سلمان در نون خ خنده آور است.
دیپلماسی یک ابزار هدفمند برای ایجاد گفت و گو و تقویت درک مشترک دولت های متخاصم و متنزاع در حوزه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، نظامی و.... است، طبیعتا دیپلماسی به خودی خود در هیچ کشوری جامع هدف نیست، این مساله درتمام کشورها مرسوم است که دیپلماسی و دیپلمات ها باید درخدمت منافع ملی و حیاتی کشورها قرار بگیرند، دکتر ظریف سخن درستی داشتند که هیچ وقت میدان در اختیار دیپلماسی نبود، بنده فراتر از این را می گویم که میدان اقتصاد، سیاست، فرهنگ و حتی سیاست خارجی نیز نباید دراختیار و تسلط دیپلماسی ودیپلمات ها قرار بگیرد، ظاهرا دکتر ظریف مقام و جایگاه خود را پاک فراموش کرده است.
در همین فایل صوتی منتشر شده آقای ظریف می گوید عادل الجبیر در فرودگاه وین و برای گفت و گو با جان کری حاضر می شود، بعد از گفت و گوی عادل الجبیر و کری، جان کری به من گفت فعلا توافق نخواهیم کرد ، دکتر ظریف علت را می پرسد، جان کری با کمال پر رویی می گوید عربستان درحال برنامه ریزی برای کاهش ارزش نفت ایران در منطقه است تا بتواند قدرت چانه زنی مارا در مذاکرات بیشتر کند، این نمونه ای از تاثیر میدان بر دیپلماسی بود که آقای ظریف به آن اعتراف کرد اما در فایل صوتی نسبت به تاثیر میدان و نبرد بر دیپلماسی انتقادهای غیر دقیقی ارائه می کرد.
✏️# نفوذ
# محاکمه خاعنان
# ولایت فقیه
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️رهبر انقلاب: متاسفانه روشنفکرنماها رفتند با دشمن مذاره کردن‼️
🔻جبهه داخلی «حاج قاسم» و دیپلماتی که از «سردار مقاومت» ایراد میگیرد
🔹فایل صوتی منتشرشده از جواد ظریف حاوی نکات مهمی است که شاید مهمترین بخشهای آن مربوط به فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی بخصوص در ده سال اخیر است. او تاکید دارد که برای نظام همواره «میدان» بر «دیپلماسی» برتری داشته است.
🔹بر کسی پوشیده نیست که طراحی و شکلدهی به محور مقاومت پروژهای بوده که سالیان سال زمان برده و در گمنامی و غربت با فرماندهی حاج قاسم به پیش رفته است.
🔹حالا تصور کنید کسی که از ابتدای انقلاب مجموعا دو سه سال بیشتر در ایران زندگی نکرده، از آن سوی جهان آمده و وزیر خارجه شده، ادعای دیپلماسی هم دارد و میخواهد تمام مشکلات کشور را با مذاکره حل کند، از جمله پرونده منطقهای جمهوری اسلامی را.
🔹در یک فقره که برجام بود، الان کارنامه او پیش روی ماست، برجامی که در سالهای دولت اصلاحات سابقهاش را در نظر داشته و در تیم مذاکرهکننده حسن روحانی حضور داشته، سپس شخصا ریاست تیم ایرانی را برعهده گرفته و توافق درخشان برجام را به ارمغان آورده است!
🔹خودش میگوید وقتی برای تصدی وزارت خارجه به ایران آمده از فضای منطقه بیخبر بوده و حاج قاسم به او فهمانده که قیام یمن مردمی است و این ملت در حال جوشش است. همین برداشتها را تعمیم دهید که درباره بقیه کشورها چگونه و چه میزان شیک و فانتزی فکر میکرده است.
🔹و اضافه کنید که در عین حال معتقد بوده که آمریکا با یک دکمه تمام سیستم دفاعی شما را از کار میاندازد و هر کاری بخواهد میتواند بکند.
🔹کدام عاقلی است که در این شرایط حاج قاسم سلیمانی را کنار بگذارد و پرونده منطقهای جمهوری اسلامی را به کسی مثل ظریف با این مختصات بدهد؟ کسی که فقط دیپلماسی بلد است (؟) و خروجی دیپلماسیاش اکنون جلوی چشم همه است، میخواسته جنگ سوریه و عراق و یمن را با دیپلماسی حل کند. اسمش را هم میگذارد برتری دیپلماسی بر میدان. تصور عاقبت منطقه با دیپلماسی ظریف چیزی نیست که به تحلیل و بصیرت بالایی نیاز داشته باشد، تنها نگاهی به وضعیت برجام نشان خواهد داد که چه آیندهای انتظار منطقه را میکشیده است.
🔹هر روز که بگذرد عظمت کار سردار شهید بیشتر روشن میشود، او کسی بود که با همین وزیر خارجه وقت گذاشت و کار کرد تا منطقه را آزاد کند، بدون اینکه برایش مهم باشد که او پس از شهادتش با صبحانههای کاری با حاج قاسم فخرفروشی خواهد کرد و یک سال بعد اینچنین سادهاندیشانه انتظار فرمانبرداری محور مقاومت از خودش را داشته باشد.
✅ @Rajanews
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️انتخابات (بخش اول)
💠در انتخابات به چه کسی رأی دهم؟
🔷در مسئله #انتخابات آنچه که مهم است #انتخاببهترینگزینه از بین کاندیداهای موجود می باشد. به این معنی که لازم است #انتخاب ما بر اساس #بینشیعقلانی باشد، به گونهای که بتوانیم از آن در برابر عقل سلیم دفاع کنیم. رسیدن به این انتخاب از دو روش دستیافتنی است. ۱- اینکه ما از روی شناختهای شخصی خودمان به نتیجه برسیم؛ ۲- به وسیله مشورت گرفتن از متخصص در این زمینه.
🔷در ادامه به بحثی در مورد تشخیص فرد مناسب برای انتخاب اشارهای میکنیم. در مسأله انتخابات آنچه مدنظر است، تشخیص فرد مناسبتر از میان سایر افراد است؛ نکتهای که در مورد #انتخابکنندگان مهم می باشد، انجام دو وظیفه بسیار حساس است که اگر آنها را رعایت نکنند، به نظر میآید پاسخی منطقی برای عقل سیلم نداشته و از این روی میتوان گفت که وظیفه دینی خود را در این خصوص انجام ندادهاند:
1⃣ #انتخاب، برای رضای خدا و مصلحت امت اسلامی باشد و امیال نفسانی، روابط دوستی، گروه گرایی، تعصبات نژادی و محلی و قومی و قبیله ای وجود نداشته باشد. در روایت است: «هر کس از بین مسلمانان عاملی را بر سر کار بیاورد و بداند که در بین مسلمین فردی وجود دارد که او برای این کار سزاوارتر و به کتاب خدا و سنت پیغمبر(ص) آشناتر است، آنکس به خدا و رسول خدا و جمیع امت اسلامی خیانت کرده است».[الغدیر، ج۸، ص۲۹۱]
2⃣وظیفه دوم این است که فردی را که می خواهند انتخاب کنند، کاملاً شناخته باشند و از دیانت، صداقت، توان انجام مسؤولیت و میزان کارآیی او را برای کاری که انتخاب می کند. مطمئن باشند برای رسیدن به این تشخیص، نیاز به شناخت معیارها و ملاکات تشخیص #اصلح می باشد و نمی توان به شرایطی که در قانون ذکر شده، اکتفا نمود؛ چراکه این شرایط حداقل شرایط بوده و اغلب افراد مورد انتخاب نیز دارای آن هستند؛ مهم در انتخاب ما توجه به بهترین گزینه است. دستیابی به این مهم در پرتو همان دو نکته ذکر شده در ابتدای این بحث است.
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️اسراف و تبذير در قرآن (بخش سوم)
💠اسراف از نظر قرآن
🔷در قرآن كريم واژه #اسراف و مشتقات آن مكرر به كار رفته است، ولی در ۲۳ مورد لفظ «اسراف» استعمال شده كه در هر مورد، مفهومي ويژه دارد. در غالب موارد، مقصود از #اسراف جنبههاي اخلاقي، عقيدتي و تجاوز از حدود الهي است، و تنها در چهار مورد جنبه مالي را شامل ميشود كه با دو آيه «تبذير» شش آيه ميشود.
🔴به آيات زير توجه كنيد:
🔹«كَذَلِكَ زُيِّنَ لِلْمُسْرِفِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ؛[یونس،۱۲] اينگونه برای #اسرافكاران اعمال شان زينت داده شده است».
🔹«وَ لا تُطيعُوا أَمْرَ الْمُسْرِفينَ؛[شعراء،۱۵۱] اطاعت فرمان #مسرفان نكنيد».
🔹«إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ كَذَّابٌ؛[غافر،۲۸] خداوند #اسرافكار دروغگو را هدايت نميكند».
🔹«وَإِنَّ فِرْعَوْنَ لَعَالٍ فِي الأرْضِ وَإِنَّهُ لَمِنَ الْمُسْرِفِينَ؛[یونس،۸۳] و به راستی فرعون برتری جويي (و طغيان) در زمين روا داشت و او از #اسرافکاران بود».
💠اما آياتي كه تنها ظهور در جنبههاي اقتصادي دارند عبارتند از: ۱- انعام، آيه ۱۴۱؛ ۲- اعراف، آيه ۳۱؛ ۳- فرقان، آيه ۶۷؛ ۴- اسراء، آيات ۲۷ و ۲۸
🔴حال به ذكر چند آيه میپردازيم:
🔷«وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا إِنَّ الْمُبَذِّرِينَ كَانُوا إِخْوَانَ الشَّيَاطِينِ وَكَانَ الشَّيْطَانُ لِرَبِّهِ كَفُورًا؛[اسراء،۲۶و۲۷] و حق نزديكان را بپرداز! و (همچنين) مستمند و در راهمانده را، و هرگز #تبذير مكن چرا كه #تبذيركنندگان برادران شيطانند و شيطان كفران (نعمتهای) پروردگار كرد.
💠واژه #تبذير تنها يك واژه اقتصادي است و در قرآن كريم تنها در همين دو آيه از سوره اسراء به كار رفته است و شايد در #قرآنكريم كمتر مواردی بتوان پيدا كرد كه با چنين #لحنتندوشديدی از عملی نهی شده باشد.
🔷«خُذُوا زِينَتَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ؛[اعراف،۳۱] زينت خود را در هر مسجد برگيريد و بخوريد و بياشاميد و #اسراف نكنيد، همانا كه خداوند #مسرفان را دوست نميدارد.
نویسنده: محمدرضا عطايی - مجلة مشكاه، ش ۵۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات و پاسخگویی به شبهات
⭕️شاخصهای انقلابیگری - استقلال اقتصادی
🔹 #استقلالاقتصادی - بهطور خلاصه - هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعهی جهانی است. ببینید، آنها خودشان -آمریکاییها- در همین قضایای بعد از مذاکرات هستهای گفتند معاملهی هستهای باید موجب بشود که اقتصاد ایران در اقتصاد جامعهی جهانی ادغام بشود؛ ادغام! ادغام یعنی چه؟ اقتصاد جامعهی جهانی چیست؟ آیا اقتصاد جامعهی جهانی یک نظم عادلانه و منطقی و
عقلائی است؟ ابدا.
🔹اقتصادی که نقشهی آن را جامعهی جهانی کشیده است و مظاهر گوناگون آن در همهی دنیا گسترده است، عبارت است از نقشهای و نظامی که سرمایهداران عمدتاً صهیونیستی و بعضاً غیر صهیونیستی برای تصرّف منابع مالی همهی دنیا طراحی کردهاند. این نظم جامعهی جهانی و اقتصاد جهانی است. اینکه یک کشوری اقتصادش را ادغام کند در اقتصاد جهانی، افتخار نیست؛ این خسارت است، این ضرر است، این شکست است.
🔹در #تحریم هم مقصود آنها یک هدف اقتصادی بود؛ تحریم هم که کردند ما را، خود #آمریکاییها تصریح کردند که این تحریم برای #فلجکردن #اقتصادایران است. حالا مذاکرات هستهای هم که انجام گرفته است، به یک نتایجی منتهی شده است، اینجا هم باز هدفشان اقتصادی است؛ یعنی ازجملهی اهدافشان اقتصاد است؛ یعنی بلعیدن اقتصاد ایران بهوسیلهی هاضمهی اقتصاد بینالمللی و جهانی که سردمدار آن هم آمریکا است.
بیاناترهبرانقلاب۹۵/۳/۱۴
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری