فرماندهی عملیات مشترک عراق:
🔹عقبنشینی نیروهای آمریکایی از عراق بر اساس یک جدول زمانبندی شده مشخص انجام میشود.
🔹کلیه نیروهای آمریکایی پایگاه الحبانیه از عراق خارج شدهاند و به پایگاههای نظامی دیگری در عراق منتقل نشدهاند.
این عماریون
سبک زندگی در کلام نماینده ولی فقیه در سپاه
🔸مشکلات و مصائب در زندگی همه انسان ها وجود دارد. اصل وجود مشکلات و مصائب در همه زندگیها عام و فراگیر است. نمیشود دنبال زمانی باشیم که این مصائب و مشکلات نباشد، همه گرفتار آن هستیم، هم انسانهای خوب و اولیاء و انبیای الهی. حتی همین بیماریها که حتی انبیای الهی گرفتار بیماریهای سختی میشدند. و همچنین بلاها که برای همه انسانها هست.
🔸اما تفاوتی که بین انسانهای مومن و غیرمومن است این است که انسان مومن در سختترین شرایط و وضعیتها طاقت خود را از دست نمیدهد، نشاط و امیدش را از دست نمیدهد، چون ما دنیا را همه زندگی و همه حیات نمیبینیم. آنهایی که فقط زندگی و حیات و نشاط را به این دنیا میبینند، اگر بلا و مصیبتی برسد دچار اضطراب و ناامیدی میشوند اما مایی که انشالله عمرمان را در بندگی خدا هزینه کردهایم هیچ نگران آینده نیستیم.
🔹قرآن اصل زیبایی را در این رابطه به ما میگوید که: إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَمَا تَأْلَمُونَ ( سوره نشاء آیه ۱۰۴) مسلمانان اگر شما زخمی میشوید، آسیب میبینید یا دچار بیماری (مثل کرونا) میشوید بدانید که دشمنان شما هم گرفتار میشوند. مثلا پیشرفت این بیماری (کرونا) بیشتر از این که در آسیا پیشرفت کند، در اروپا و آمریکا پیشرفت داشته آنها هم گرفتار شدهاند اما فرق شما با آنها در چیست؟ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا يَرْجُونَ. شما به خدا امید دارید و آینده را روشن میبینید. اما آنها آینده را تاریک میبینند که این امتیاز بزرگی است. کلید این هم صبر است که مقام معظم رهبری هم این موضوع را فرمودند.
🔹تعبیر قرآن است که خداوند این بلایا را برای امتحان کردن انسانها می فرستد. آیات ۱۴۰ تا ۱۴۲ سوره آل عمران بیانگر این موضوع است که پیشنهاد به قرائت این آیات میکنم، که قرآن کریم در این آیات میفرماید که اگر این زخمها و سختیها برای شما میآید برای چیست؟ برای این است که شما آزمایش شوید و درجات پیدا کنید و با صبر به مقامات بالاتر برسید.
ان شاءالله که چنین باشد.
این عماریون
🔴عادتهایی که نباید از نقی، ارسطو و بهتاش یاد بگیرید
🔹🔸پنهانکاری، دروغگوییهای متعدد اعضایخانواده و.. نباید در خزانه رفتاری بزرگسالان تقویت شود.
♦️طبق نظرسنجیها، سری ششم سریال پایتخت توانسته است درصد زیادی از مخاطبان را با خودش همراه کند. به بهانه پربازدید بودن پایتخت در روزهای قرنطینه از زاویه روان شناسی به ابعاد گوناگون سریال میپردازیم. البته که میتوانیم چشممان را بر تمام نقاط ضعف این سریال ببندیم و صرفا آن را تحسین کنیم اما نگاه سیاهوسفید در هر زمینهای ناکارآمد است. در پایتخت شش میبینیم که پسر بزرگ خانواده، نقش مادرش را به رسمیت نمیشناسد و معمولا با او محترمانه صحبت نمیکند. بهتاش به دلیل عصبانیت، سرش را به دیوار میکوبد و به ارسطو لگد میزند. در این سریال درباره مواد مخدر بهراحتی صحبت میشود و خاصتر اینکه صحنه خشونت باری نمایش داده میشود که بهبود به دلیل سندروم دست بیقرار، دوبار ارسطو را از گردن روی دستش میگیرد! یکی از آسیبهای نمایش خشونت در تلویزیون این است که مخاطب یاد میگیرد بهجای تجربه هیجانهایش، آنها را بهطور افراطی تخلیه کند! یعنی اگر عصبانی است، بهجای پردازش شناختی و هیجانی، آن را در لحظه، با شدیدترین حالت ممکن تخلیه کند. اگر خشمگین است، طعنه بزند، برخورد تهاجمی داشته باشد و ... .
1⃣آسیبهای ترویج شوخیهای پرخاشگرانه
♦️در سری جدید پایتخت، بارها شاهد شوخیهای پرخاشگرانه هستیم. دست انداختن دیگران، توهین، تمسخر، آزار کلامی و جسمی، جزو شوخیهای پرخاشگرانه هستند. ممکن است این سکانسها باعث خنده شوند اما چنین خندهای به قیمت بیاحترامی به شخصیت افراد تمام میشود. حالا طیف زیادی از مخاطبان، شاهد پیامهای کلامی و غیرکلامی خشونتبار هستند. رسانه در جایگاه یک الگو، میتواند باعث ترویج یا بازداری برخی از رفتارها شود. تکرار شوخیهای پرخاشگرانه در سریال، اصل «بازداریزدایی» را تقویت میکند؛ یعنی زمانی که فرد، کاری را انجام میدهد بدون آنکه با پیامد نامطلوب آن مواجه شود. در این صورت، ترس بیننده از انجام همان رفتار، کم یا خنثی میشود. بنابراین مخاطبی که کنایههای بیشمار شخصیتها را میشنود، احتمالاً با خودش میگوید گفتن این حرفها نهتنها بد نیست بلکه خندهدار هم هست! بیآنکه در رفتارهای روزمرهاش به پیامد رفتار و احساسی که در فرد مقابل ایجاد میکند، بیندیشد.
2⃣از ارزیابیانتقادی کمک بگیرید
♦️البته همه به یک اندازه از رسانه الگو نمیگیرند. به کمک «ارزیابی انتقادی» میتوانید از خودتان بپرسید آیا خندیدن به هر چیزی درست است؟ آیا جمله پرتکرار ارسطو که میگوید «من یه حبسیام، کسی که حبس رفته همیشه یه ساک آماده گوشه خونه داره!»، کارکرد خوبی در جامعه دارد؟ صحنه خشونتبار خفه شدن ارسطو، چه تأثیری روی بچهها دارد؟ اگر نقش فرهنگسازی تلویزیون برایتان جدی نیست، به این مثل دقت کنید که سالها پیش، دعوای بررهای در روستای خیالی برره، باعث شد تا برخی دانش آموزان با تقلید از همین دعوا، در مدرسه به همدیگر آسیب بزنند! عادت به پنهانکاری و دروغگویی اعضای خانواده، تیغ زدن دیگران توسط بهتاش، مصرف و جابه جایی مواد هم تعدادی از مثالهایی هستند که نشان میدهند شاهد ضدهنجار در تلویزیون هستیم. بنابراین ممکن است کودکان و نوجوانان با تماشای پایتخت، بهجای فراگیری هنجارهای کارآمد، رفتارهای ناسالم را درونی کنند و رفتارهای هنجارشکنانه هم در خزانه رفتاری بزرگسالان، تقویت شود.
3⃣عادتهایی که سم ارتباط هستند
♦️تکیهکلامها، به دلیل ساده و کوتاه بودنشان میتوانند در مکالمههای روزمره، بهطور تکراری استفاده شوند و تأثیر بگذارند. رفتار کنایهآمیز و تکیهکلامهای گزنده، بهمرورزمان تبدیل به عادت میشوند؛ در نتیجه افراد بدون هیچ پردازش ذهنی از آنها در ارتباطشان استفاده میکنند. یکی از نیازهای طبیعی در هر ارتباطی، نیاز به «احترام» است. عادتهای ناسالمی مثل کنایه زدن، باعث میشود نتوانیم نیاز مخاطبمان را به رسمیت بشناسیم و با آنها به شکل مستقیم حرف بزنیم. ممکن است بیاحترامی را معادل صمیمیت بگیریم و با ارجاع اشتباه به سریال و گفتن این جمله که (تو پایتخت هم همینها رو میگفتن)، نیاز به احترام و هیجان ناخوشایند طرف مقابل را نادیده بگیریم.
این عماریون