🔹امروز سه شنبه
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
۲۷ شوال ۱۴۴۲ هجری قمری
۸ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
---------- 🌸🌸🌸-----------
💠 پیام روز :
🌸گرانقیمتترین رایگان دنـیا وقت است,
وقت طلا نیست,
وقت زنـدگی است,
و هیچ چیز با ارزشتر از
زندگۍ نیست.
قدر لحظهها را بدانیم
که عمر و زندگی, المثنی ندارد.
----------🌸🌸🌸----------
📿 ذکر روز سه شنبه:
🔹یا ارحم الراحمین
🔹ای مهربانترین مهربانان
💠درمان:
1- بخور اکالیپتوس
2- عطسه آور (انفیه: ترکیبی از 2 واحد پودر سیاه دانه و 5 واحد پودر برگ خشک تنباکو) به بینی می رانید تا عطسه کنید یا استفاده از قطره ی نازیل که در مطب های طب سنتی موجود است را در بینی چکانده تا سینوس ها خالی شود*
ادامه دارد....
*نسخه دوم (منتسب به دکتر)
درمان سینوزیت و ریزش سینوسی:
سینوزیت را به روش های زیر می توان درمان نمود:
الف) روغن سیاه دانه به روش زیر داخل بینی چکانده شود.
شب اول یک قطره داخل بینی سمت راست.
شب دوم یک قطره داخل بینی سمت چپ.
شب سوم دو قطره داخل بینی سمت راست.
شب چهارم دو قطره داخل بینی سمت چپ.
شب پنجم سه قطره داخل بینی سمت راست.
شب ششم سه قطره داخل بینی سمت چپ.
بعد از این شش روز یک هفته قطره را قطع کرده سپس دوباره به روش بالا یکبار دیگر ادامه دهید . سپس در هفته چهارم استنشاق آب ولرم به همراه یک قاشق مرباخوری عسل در هردو بینی هر شب انجام شود*.
ادامه دارد....
* توجه: مالیدن اسانس نعناع یا روغن سیاه دانه روی پبشانی در این مدت مفید است.
* توجه: در هنگام استفاده از روغن سیاه دانه سر باید کاملا رو به عقب باشد یا سر در حالت سجده قرار گیرد.
* توجه: منظور از تعداد قطره ها تعداد قطره ای است که واقعاً داخل سینوس ها شود.
* توجه: استفاده از این قطره معمولاً دارای سوزش و ریزش خلط پشت حلق را بیشتر می کند که امر طبیعی است.
ب) روش دیگر درمان استفاده از ترکیب یک لیوان آب جوشیده ولرم به همراه یک قاشق مرباخوری جوش شیرین جهت استنشاق شبانگاه به مدت سه شب سپس یک هفته تعطیل دوباره سه شب این کار انجام گردد. سپس یک هفته استشاق آب و عسل به روش بالا توصیه می شود.
ج) روش دیگر درمان استفاده از بخور اکالیپتوس به مدت ۱۴ شب می باشد.
*توجه: در بین سه روش بالا روش اول از همه بهتر است. ضمناً اگر با روش های بالا درمان کامل اتفاق نیفتاد باید جهت درمان تکمیلی از زالو درمانی (متخصص) استفاده گردد*.
#سینوزیتوریزشسینوسی
💠پیشگیری:
سرتان را پوشش بدهید.
زنان چون سرشون سردتره باید پوشش شان دائم باشد.
مردان چون سرشان گرم است شب ها باید سرشان پوشش مثل کلاه داشته باشد*
ادامه دارد....
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی (بخش پنجم و پایانی)
🔶 #جوانان یکی از مهمترین و با ارزشترین نیروی کارآمد و توانای جامعه به شمار میآیند که بسیاری از گرههای کور و پیچیده جامعه به دست آنها باز شده است. در این نوشتار سعی داریم به برخی از #ویژگیهای_ممتاز و شاخص های #جوان_مؤمن_انقلابی (جوان تراز انقلاب اسلامی) اشاره کنیم، شاخصهای بسیار مهمی که در واقع مبین و مشخص کننده مرز میان جوان مؤمن سکولار و جوان مؤمن انقلابی است.
5⃣پر امید، با نشاط و اعتقاد به شعار «ما میتوانیم»
🔷هر چند #رسانههایغربی و آمریکایی همواره سعی میکنند با القاء یأس و نا امیدی روحیه «ما نمی توانیم» را از ذهن و فکر جامعه نخبگانی و جوان ایران اسلامی دور نمایند، ولی #جوانمؤمنانقلابی همواره سعی میکند، با اتکاء و امید به یاری خدای متعال، با نشاط و با تمام توان، در عرصه جهاد خودکفایی شعار #ما_میتوانیم را به جهان مخابره نماید، و عزّت ملّی و اسلامی را به رخ جهانیان بکشد.
🔷این چنین جوانانی علاوه بر قوی کردن خود در عرصههای مختلف علمی، هر گونه ضعف و سستی را از خود دور مینمایند. «عَنِ الْفُضَیْلِ بْنِ یَسَارٍ قَالَ قَالَ الصَّادِقُ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ ع مَا ضَعُفَ بَدَنٌ عَمَّا قَوِیَتْ عَلَیْهِ النِّیَّةُ؛[۱] از فضیل بن یسار روایت کرده است که گفت: امام صادق علیه السّلام فرمودند: «هیچ بدنى از تحمّل آنچه نیّت توان آن را داشته باشد، ناتوان نشده است».
⭕️ #تبلیغاتگوناگوندشمنان برای ضربه زدن به #انتخابات در مراحل مختلف
🔹امروز هم دارند کاری میکنند که اگر بتوانند، #مشارکت_مردم را کاهش بدهند؛ اگر چنانچه مردم مشارکت کردند، بگویند که خب این مشارکت شما فایدهای ندارد، معلوم است که مثلاً چه کسی انتخاب خواهد شد؛ بعد از آن هم که یک کسی که از صندوق بیرون آمد -حالا هر کسی- چه مطابق پیشبینی آنها، چه غیر مطابق پیشبینی آنها، خواهند گفت که خب این فایدهای ندارد.
🔹این را #دشمن دارد دنبال میکند، متأسّفانه در داخل [تکرار آن حرفها را] من میبینم. آدمها را میشناسم؛ من ۴۲ سال است که با این افرادی که امروز سر زبانها هستند مراوده دارم، با اینها کار کردهام، میشناسم آدمها را، میبینم که #حرفهای_دشمن را #بعضیها دنبال میکنند. همین حرفها را به شکل -به قول خودشان- تئوریزهشده، در رسانهها، در رسانههای مجازی و غیر مجازی منتشر میکنند.
🔹خب، وظیفهی ما این است که ببینیم خدای متعال از ما چه میخواهد، #رضای_الهی چیست، آن را دنبال بکنیم. انشاءالله همه دنبال کنند و دنبال میکنند؛ کسانی که مسئولند دنبال تکلیف شرعیاند، دنبال جواب دادن به خدا هستند، دینشان را برای خواست این و خواست آن و دعوای این و خوشامد او حاضر نیستند بفروشند و کنار بگذارند. بالاخره انشاءالله همه بتوانیم آنچه وظیفهمان است، انجام بدهیم.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
⭕️پشت پرده انتخابات
🔹به راستی این سوال به ذهن میآید چه چیزی باعث شده است که این #نظام_مقدس بین آن همه کارشکنیهای #دشمنان، جان سالم به در ببرد و توانسته باشد در بین همهی نظامهای دنیا، تنها نظامی باشد که با وجود تمام تحریمها روی پای خود بایستد و جزو راست قامتان تاریخ باشد؟ باید گفت: #ایننظام، نظامی است که برخواسته از #آراء_مردم است، وقتی ایمانها به خروش در بیاید و به مرحله عمل برسد، وقتی #آحاد_مردم مخلصانه وارد #میدان_انتخابات شدند، نتیجه آن میشود که خداوند متعال هم دست به کار میشود و برای کمک و یاری دینش این مردم را تقویت میکند:
🔶«هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ ۚ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا مَا أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ»؛ [انفال، ۶۲-۶۳] او همان کسی است که تو را، با یاری خود و مؤمنان، تقویت کرد و دلهای آنها را با هم، الفت داد! اگر تمام آنچه را روی زمین است صرف میکردی که میان دلهای آنان الفت دهی، نمیتوانستی! ولی خداوند در میان آنها الفت ایجاد کرد! یعنی فکر نکنید اگر این #مردم برای تأیید این #انقلاب به پای #صندوق_رأی آمدند کار تبلیغات رسانهای شما بوده است نخیر! این هم #قدرت_الهی بوده است که توانست این مردم را جذب این نظام الهی و قرآنی کند.
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش سوم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است.
💠نقش آفرینی در تحولات و حل مشکلات کشور (۱)
🔷اگر کسی از #وضعیت_کنونی ناراحت است و خواهان #تغییروتحول در آن است، باید بداند که با شرکت نکردن در انتخابات مشکلی حل نخواهد شد، به هر حال چه ما در #انتخابات شرکت کنیم و چه نکنیم، چه با مشارکت بالا و چه پایین انتخابات برگزار خواهد شد و مسئولان کشور مشخص خواهند شد و رأی و تصميم و نظرشان به صورت مستقيم و غير مستقيم #تکتکافرادجامعه را تحت تاثير خويش قرار خواهد داد. اگر ما برای خود تصمیم نگیریم، #دیگران برای ما تصمیم خواهند گرفت.
🔷از اين رو بهترين راهکار اين است که با #مشارکت_فعالانه از يک سو و انتخاب ناشی از #بصيرت و آگاهی، و نه از روی احساسات و علایق حزبی و وابستگی جناحی از سوی ديگر، #بهترين_گزينه انتخاب شود، تا در نهايت افراد و نهادهای قوی و کارآمدی، که دغدغه اصلی شان #حلمشکلاتمردم باشد، شکل گيرد، پس اگر خواهان #تغییر در #وضعیت_کشور و حل مشکلات هستیم، باید در این زمینه به نقش خود عمل کنیم، و بعد #مطالبه_گری داشته باشیم.
🔷این سنت الهی است که هر تغییری نیازمند حرکت و تلاش است، «إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِم؛ْ[رعد، ۱۱] خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند». بر این اساس، تغییر و #اصلاح_نابسامانیها و حل مشکلات، #نیازمند_عمل و #تلاش است و نقش و عمل مردم در این زمینه، با #مشارکت و #انتخاب_صحیح تحقق پیدا می کند و زمینه ساز روی کار آمدن افراد توانمند و کارآمد و تغییر وضعیت موجود خواهد شد. #ادامهدارد...