♦️ماجرای مرگ مرموز یک پژوهشگر کرونا در آمریکا چیست؟
🔹 «بینگ لیو»، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه «پیتزبورگ» که در حال انجام تحقیقاتی درباره منشأ ویروس کرونای جدید بود به طرز مرموزی چند روز پیش جانش را از دست داده است. جسد «لیو» ۳۷ ساله روز دوم ماه می در منزل شخصیاش در «راس تاونشیب»، در شمال پیتزبورگ پیدا شد.
🔹موضوعی که به ابهامها درباره مرگ بینگ لیو افزوده این است که او زاده چین بوده و شواهدی در دست است که در آستانه کشفیات مهمی در خصوص منشأ ویروس کرونا بوده است. دانشگاه پیتزبورگ در بیانیهای که برای مرگ لیو صادر کرده نوشته او «در آستانه کشف یافتههایی مهم برای درک ساز و کارهای سلولی زیربنای عفونت کروناویروس جدید و زیربناهای سلولی بیماریهای متعاقب آن بوده است.»
🔹بعد از مرگ او بعضی از کاربران فضای اجتماعی در «ویبو» چین شروع به انتشار برخی از نظریههای او درباره منشأ کرونای جدید بودهاند. یک کاربر چینی نوشته است: «شاید او داشته به این نتیجه میرسیده که ویروس از یک آزمایشگاه آمریکایی نشأت گرفته است.»
این عماریون
🔺علیرضا علویتبار مطرح کرد:
علل ناکامی اصلاحطلبان
شرق: در ادامه آسیبشناسی جریان اصلاحات که از هفته گذشته در روزنامه «شرق» آغاز شد و در اولین گفتوگو محمدرضا تاجیک، تحلیلگر و تئوریسین جناح اصلاحطلب، از جریان «پسااصلاحطلبی» سخن گفت، محورهایی برای گفتوگو با دکتر علیرضا علویتبار، از دیگر تئوریپردازان اصلاحطلب، ارسال شد که ایشان ترجیح دادند پاسخ به سؤالات «شرق» را در قالب مقالهای بنویسند.
🔹این روزها، وضعیت اصلاحطلبان و آینده احتمالی آنها، موضوع گفتوگوها و مجادلههای بسیاری است. پرسشکنندگان و پاسخدهندگان کم و بیش باور دارند که اصلاحطلبان نتوانستهاند به اهداف اعلام شده خویش دست یابند و هرکدام به گونهای میکوشند تا علت این ناکامی را دریافته و توضیح دهند.
🔹ریشهیابی ناکامی از آن نظر مهم است که مبنایی برای پیشنهاد نوسازی و بازسازی میشود. اگر در ریشهیابی موفق باشیم، در ارائه راهحلِ مؤثر نیز کامیاب خواهیم بود. در غیر این صورت پیشنهادها راه به جایی نخواهد بود و بیشتر به خیالپردازی نزدیک میشوند تا پیشنهادهای کاربردی.
🔹در اینجا تلاش میشود تا با آسیبشناسی وضع موجود اصلاحطلبان، زمینه برای گفتوگوی انتقادی در این زمینه فراهم گردد. اما قبل از شروع توجه به دو نکته لازم به نظر میرسد. اول اینکه باید تفکیک میان «اصلاحطلبی» و «اصلاحطلبان» را پذیرفت.
🔹 هر اتفاقی که برای اصلاحطلبان (نیروهای سیاسی فعال برای ایجاد اصلاحات مردمسالارانه در ایران) بیافتد، اصلاحطلبی بهعنوان یک خواسته ملی برای دگرگونی گام به گام و مسالمتجویانه، تداوم خواهد یافت و در هر مقطعی نمایندگان و سخنگویان خود را خواهد یافت. دوم اینکه بحث از ناکامی اصلاحطلبان نباید با فراموشی آثار مثبت تلاش و اقدام آنها در کشور یکسان فرض شود.
🔹جنبش اصلاحات ثمرات نیکویی داشته است که برای پذیرفتهشدناش بهعنوان یک مقطع روشن در تاریخ بلند ایران، کافی است. با توجه به این دو نکته به سراغ پرسش اصلی میرویم: چه علل و عواملی منجر به ناکامی اصلاحطلبان در تحقق اهداف اعلام شدهشان شده است؟
🗞منبع: کانال روزنامه شرق
■نکته:خودشون دیگه میدونن حناشون رنگی نداره!!!
این عماریون
بعد از پس گرفتنِ گزارشِ مربوط به تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ممانعت از قرائتِ آن، گویا نمایندگان محترم #مجلس_دهم عزمشان را جزم کردهاند تا در روزهای پایانی عمر کاریشان، لایحهی ایجاد مناطق آزاد جدید (باوجود رد شدنِ چند باره از سوی شورای نگهبان و مجمع) و همچنین طرح تشکیل #وزارت_بازرگانی (آنهم بدون هیچ گونه بررسی در کمیسیون اجتماعی بعد از ارجاعِ این طرح از صحن به این کمیسیون در تاریخ ۱ دی ماه ۹۸) را نیز بنحوی به سرانجام برسانند؛ فارغ از ربطِ تصویب این طرحها و لوایح به موضوع شعار سال (#جهش_تولید)، کاش نمایندگان محترم دلیلِ این میزان اشتیاق، پُرکاری و عجلهشان (آنهم در روزهای آخر مجلس) را شفاف به مردم توضیح دهند تا خدایی ناکرده متهم نشوند به تلاش برای اقناعِ دوستانِ دولتیشان و به دست آوردنِ دل آنها (بمنظور تصدی برخی پستها و صندلیهای مدیریتی، بعد از اتمام دورهی نمایندگیشان) و یا احیاناً نوعی تسویه حساب با اسپانسرهای تبلیغاتیشان !!
این عماریون
🎯#جهان_پساکرونا از نگاه یک آیندهپژوه: آموزش دیجیتال جا میافتد/ پوپولیستها بازنده اصلی خواهند بود
🔹ماتیاس هورکس، آینده پژوه سرشناس آلمانی، با اشاره به بحران برآمده از شیوع ویروس کرونا، مینویسد: «این روزها اغلب از من پرسیده میشود که "دوران کرونا کی به پایان میرسد و ما به شرایط عادی برمیگردیم؟" من میگویم هرگز. برخی مقاطع تاریخی وجود دارند که مسیر آینده را تغییر میدهند. ما از این مقاطع به عنوان "#بحران_عمیق" نام میبریم. ما اکنون در این بزنگاه قرار گرفته ایم.»
🔹او معتقد است که در دوران کرونا، دنیایی که خیال میکردیم آن را میشناسیم فرو ریخته است. این دیدگاه بی شباهت به حرف یورگن #هابرماس سرشناس ترین فیلسوف در قید حیات آلمان نیست. او گفته است: «کرونا باعث شد ما بفهمیم چقدر نمی فهمیم». هورکس بر گفته خود می افزاید: «اما پشت ریزش جهانی که خیال می کردیم میشناسیم، جهان دیگری در حال جوش خوردن است.»
🔹هورکس میافزاید: «ما تعجب خواهیم کرد که چگونه تکنولوژی #فرهنگ_دیجیتال در عمل جا باز کرده است، اغلب همکارانی که پیش از کرونا نسبت به کنفرانسهای ویدئویی از راه دور دافعه داشتند و پروازهای ماموریتی را ترجیح می دادند، حالا متوجه می شوند که آن روش عملی تر و سازنده تر است.
🔹آموزگاران درباره آموزش از طریق اینترنت بسیار آموخته اند، کار از خانه برای بسیاری یک امر طبیعی شده است. در مقابل تکنیک های فرهنگی کهنه شده دستخوش رنسانس شدهاند، انسان ها وقتی تلفن می زنند، به جای پیام گیر صدای اصلی صاحب خانه را می شنوند. ویروس فرهنگ مکالمات طولانی تلفنی را همراه آورد. پیامها، ناگهان معنایی تازه یافتند. انسان بار دیگر ارتباط با یکدیگر را جدی گرفت. فرهنگ تازه "در دسترس بودن و تعهدات متقابل" دوباره زنده شد. جوانانی که معمولا از چنگال شتاب و اضطراب رهائی نداشتند، ناگهان به قدم زدن های طولانی آغاز کردند. کاری که پیش تر بیگانه بود. کتاب خواندن ناگهان به فرهنگ روز تبدیل شد.»
این عماریون
●●●پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 20 مورخ 99/2/18 - علی یونسی کیست؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
علی یونسی کیست؟
پاسخ:
1-بعد از دستگیری علی یونسی و امیرحسین مرادی، ضد انقلاب هیاهوی عجیبی راه انداختند و گفتند چرا رژیم دو دانشجوی
نخبه را دستگیر کرده و کمپین آزادی به پا کردند ولی حالا معلوم شده این دو چهره معصوم! با منافقین ارتباط داشته و موقع
بازداشت تو خونه شون مواد منفجره پیدا شده! برادر علی یونسی هم از منافقین ساکن سوئیسه که شارژشون میکرده! خواهر علی
یونسی گفته برادر من فقط سرش تو درس و کتاب بوده و علت بازداشتش نخبه بودنش!
2-شبنم مددزاده هم دقیقا مثل علی یونسی وقتی دستگیر شد، خواهرش اومد گفت شبنم فقط فعال دانشجویی و حقوق بشر بوده،
ولی وقتی آزاد شد مستقیم رفت تو بغل مریم رجوی!
3-جنجال خواهر علی یونسی هم دقیقا مثل خواهر شبنم مددزاده است، بماند که کل خانواده علی یونسی هم با منافقین مرتبط و از
اعضای اون هستن!
4-اتهامات وی: دست داشتن در بمب گذاری، ارتباط با منافقین، کشف شدن مواد منفجره در خانه وی.
5-برادر وی: رضا یونسی، رابط گروهک منافقین- پدر: یوسف، 12 سال زندان به دلیل عضویت در گروهک - مادر: جلیله.د،
عضو فعال سازمان- خاله: زیبا.د، عضو شورای مرکزی منافقین در پاریس- خواهر و همسر: دو عضو هلاک شده در عملیات مرصاد.
یاعلی مددی!
این عماریون
●●●●پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 21 مورخ 99/2/20 - گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت و تبریک به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام خدمت همه همکاران محترم
-به مناسبت میلاد کریم اهل بیت علیه السلام امروز و فردا برنامه پرسش و پاسخ سیاسی را به گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آنها بر جامعه خودمان اختصاص می دهیم.انشا الله
پرسش:
گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟
پاسخ:
1-امویان: که به عنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل می کردند و از سران اینها می توان عمربن سعد و عمروبن حریث را نام برد.
2-خوارج: کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام می اندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن علیه السلام؛ بلکه بر اساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن علیه السلام هم انقلابی تر می دانستند و شمربن ذی الجوشن و شبث بن ربعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست می کردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن علیه السلام زیاد بود.عجیب اینک اینها در ادامه کار به سمت معاویه چرخیدند!
3-شکاکها: کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها در نیامده بودند. اگر چه مخالفتی از اینها سرنمی زد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4-الحمرا: که حدود بیست هزار جنگجوی تازه مسلمان و غیرعرب بودند و به دلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، به راحتی گول می خوردند. همین ها بودند
که در ماجراهای همراهی امام حسن علیه السلام و قضیه عاشورا، به نفع امویان حرکت کردند و از روی ناآگاهی به دشمنان ائمه علیهم السلام پیوستند.
5-شیعیان: مردمانی با بصیرت که پا به رکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود.
* درس از تاریخ: اگر معاویه را نماد ((دشمن خارجی)) بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود می ترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان به در می کنند.
یاعلی مددی!
این عماریون
تجهیز جنگندههای هوافضای سپاه به موشک هوابهزمین جدید
🚀تصاویری از تجهیز جنگندههای سوخو-۲۲ هوافضای سپاه به یک موشک هوابهزمین جدید منتشر شده است.
🚀به نظر میرسد این موشک گونه هواپایه و توسعه یافتهای از راکت هدایتشونده فجر-۴ باشد.
🚀راکت فجر-۴ از جمله راکتهای کالیبر ۳۳۳ میلیمتری است که پیشتر در گونههای هدایت شونده با افزودن بالکهای هدایتی در دو مدل فجر-۴ و فجر۴CL توسعه یافته بود.
این عماریون
♦️پیشنهاد بهرام عکاشه بنیانگذار زلزله شناسی در ایران: پایتخت را عوض کنید
🔹اعتقاد دارم این حادثه زلزله خیزی را باید جدی بگیریم. ایران از سمت راست روی مناطق فشرده افغانستان، هندوستان و کوه های آلپ قرار دارد و از چپ نیز به دلیل گسترش سلسله زاگرس و البرز در منطقه فشرده و زلزله خیز است.
🔹برای همین روز به روز انرژی بیشتری در فلات ایران جمع میشود و ناگهان این انرژی تخلیه میشود که به آن زلزله میگوییم. به هر حال بایست آماده باشیم اما عملاً میبینیم بین حرف تا عمل تفاوت بسیار است.
🔹باید پایتخت را عوض کنیم. تهران بهدلیل جمعیت زیاد و زلزله خیز بودن به درد پایتخت نمیخورد.
🔹کشور ما هر سال حتماً یک زلزله ۶ ریشتری دارد و در تهران نیز هر ۱۵۰ سال یک بار زلزله ۷ و نیم ریشتری اتفاق میافتد. بنابراین باید برای چنین شرایطی آمادگی کافی داشت.
این عماریون
📍رابطه معصومه ابتکار با بهائیها چیست؟!
هوشنگ ضیائی داماد خاندان بھائی سیاح، در دولت قبل بانامه واجا(وزارت اطلاعات) به دلیل بھائی بودن اخراج میشود، ولی با بازگشت ابتکار، مجددا برای طراحی پروژه های محیط زیست بازگرداننده می شود.
🔻پ ن (عکس):
سیما قطره نعیمی دختر حسن و منير خانبانهای قزوینی- همسر هوشنگ ضیائی
این عماریون
🟢*رهبرمعظم انقلاب؛ امام خامنهای از کجا می دانند که آمریکا با ایران جنگ نخواهد کرد و جنگ نخواهد شد؟*
✍ مرحوم حاج سید احمد خمینی نقل کرده اند
آن روزی که حکومت نظامی شاه اخطار داده بود از ساعت ۴ بعد از ظهر در تهران حکومت نظامی است و کسی در سطح شهر حق ندارد حرکت کند...
☘ امام با ناراحتی قدم می زدند و مرتب می گفتند؛ ای امام زمان این کشور و این انقلاب مال شماست خودتان محافظتش کنید ... این جمله را مرتب تکرار می کردند...چند دقیقه گذشت ناگهان برگشتند و گفتند بگویید مردم همه ساعت ۴ به خیابانها بریزند... آن روز همه مسولان قیام، نگران بودند و از امام می خواستند این دستور را لغو کند...
☘ امام با قاطعیت می گفتند: دستور همین است...آیت الله طالقانی نقل کردند دوستان اصرار کردند که اقای طالقانی شما به امام بگویید کوتاه بیاید... آن روز به امام تلفن زدم گفتم: آقا اوضاع خطرناک است بفرمایید مردم به خیابان نیایند...
☘ امام فرمود: به خیابان بریزید؛ چند بار گفتم همین جواب را شنیدم... عرض کردم آقا مگر دستور, دستور حضرت حجت (ع) هست؟؟!!امام لحظه ای جواب ندادند و سپس بدون آن که انکار کنند، فرمودند :...دستور همین است!!!
☘ من قلبم آرام گرفت و سپس آن روز با هجوم مردم به خیابان حماسه پیروزی انقلاب رقم خورد... آری امام گوشش به کلام امام زمان (ع) بود...
👈 امام خامنه ای گوشش به کیست؟؟
👈 از کجا میگفت امریکایی ها وقتی خرشان از پل گذشت به ریش شما می خندند؟؟
👈 از کجا می دانست بشار اسد می ماند؟
👈 از کجا می داند آمریکا از ایران مایوس می شود؟؟
👈 از کجا به سید حسن نصرالله در نبرد ۳۳ روزه پیام داد بجنگید که شما پیروزید؟
👈 از کجا می داند اسراییل ۲۵ سال دیگر وجود ندارد؟؟
👈با چه حسابی می گوید من آرامم!!؟؟
👈 ازکجا می گوید هر کس از قطار نظام پیاده شود ضرر کرده ؟
👈از کجا میداند بزودی در قدس نماز جماعت برگزار خواهد شد ؟
👈از کجا میداند سلاح های عربستان بدست مجاهدین خواهد افتاد؟
👈از کجا میداند که شیطان کبیر قابل اعتماد نیست و مذاکره با امریکا خسارت محض است ؟
👈 از کجا میداند تحقق وعده الهی نزدیک است؟
👈 از کجا میداند آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد ؟
👈 *مطمئن هستیم کلام رهبری بالاتر از یک بصیرت انسان معمولی است.*
❤ بنابراین با او می مانیم تا آخر هم می مانیم
. *ان شاء الله*
این عماریون
🛰 مداری که رهبری در مورد ضرورت دستیابی به آن اشاره کردند:
🌏 مدار ژئو یا مدار زمین آهنگ یا ژئوسنکرون است. این مدار در فاصله ۳۶ هزار کیلومتری از سطح زمین و زاویه صفر درجه نسبت به خط استوا قرار دارد که اگر جسمی مانند ماهواره در این مدار قرار بگیرد، سرعت چرخش آن به دور زمین با سرعت چرخش زمین برابر خواهد بود، یعنی ماهواره نیز سرعتی معادل سرعت زمین خواهد داشت و هر دور مداری آن معادل ۲۴ ساعت خواهد بود.
🛰 از جمله مزیتهای قرار گرفتن ماهواره در این مدار این است که ماهواره همواره در یک نقطه مشخص در آسمان قرار دارد و برای دریافت سیگنال از ماهواره نیازی به ایستگاههای گیرنده سیار وجود نخواهد داشت.
این عماریون
✅ *موسیقی از دیدگاه مقام معظم رهبری:* ✅
🔸«موسیقی اگر انسان را از یاد خدا و معنویت غافل کند و به ابتذال، گناه و بیکارگی بکشاند، حرام است.»🔸
⏪مقام معظم رهبری در پاسخ به سؤالی فرمودند: «این که ما بگوییم موسیقی بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است، نه، من به این معتقد نیستم که موسیقی یک چنین کششی داشته باشد.
⏪بهتر است بگوییم موسیقی یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی است. بله، یکی از راه هاست. البته با شرایطی می تواند باشد امّا این را، بهترین راه نمی دانم.
⏪ببینید، در مورد موسیقی دو حرف وجود دارد: یکی این که ببینیم، اساسا مشخصه های موسیقی حلال و حرام چیست و دیگر این که بیاییم، در مصداق، مرزهایی را مشخص کنیم تا جوانان بدانند که این یکی حرام و این یکی حلال است.
⏪البته این دومی کار آسانی نیست، کار دشواری است. که انسان از این اجراهای موسیقی های گوناگون ـ موسیقی خارجی، موسیقی ایرانی هم با انواع و اقسامش، با کلام، بی کلام ـ بخواهد، یکی یکی این ها را مشخص کند اما مشخصه های کلی یی دارد که آن را می شود، گفت.
⏪البته من هم در جاهایی به بعضی از اشخاصی که دست اندر کار بودند، آنچه را که می توانستم و می دانستم، گفته ام. حالا هم مختصری برای شما عرض می کنم. ببینید. موسیقی اگر انسان را به بیکارگی و ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیّت های زندگی و امثال این ها بکشاند، این موسیقی، موسیقی حلال نیست، موسیقی حرام است.
⏪موسیقی اگر چنانچه انسان را از معنویت، از خدا و از ذکر غافل کند، این موسیقی حرام است.
⏪موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوترانی تشویق کند، این موسیقی حرام است.
نظر اسلام این است.
⏪موسیقی اگر این خصوصیات مضر و موجب حرمت را نداشته باشد، البته آن وقت حرام نیست. این هایی را که من گفتم، بعضی از آن ها در موسیقی بی کلام و در سازهاست، بعضی هم حتّی در کلمات است.
⏪یعنی ممکن است فرضا یک موسیقی ساده ی بی ضرری را اجرا کنند لیکن شعری که در این موسیقی خوانده می شود، شعر گمراه کننده یی باشد. شعر تشویق کننده ی به بی بندوباری، به ولنگاری، به شهوترانی، به غفلت و این طور چیزها باشد، آن وقت حرام می شود.
⏪بنابراین، آن چیزی که شاخص حرمت و حلّیت در موسیقی است ـ نظر شریف امام رحمه الله هم در اواخر حیات مبارکشان که آن نظریه را در باب موسیقی دادند، اشاره به همین مطلب بود ـ این است.
⏪موسیقی لهوی داریم. ممکن است موسیقی ـ به اصطلاح فقهی اش ـ موسیقی لهوی باشد. لهو یعنی، غفلت یعنی، دور شدن از ذکر خدا، دور شدن از معنویت دور شدن از واقعیّت های زندگی، دور شدن از کار و تلاش و فرو غلتیدن در ابتذال و بی بندوباری این موسیقی می شود حرام.
⏪اگر این با کیفیّت اجرا حاصل بشود، اگر با کلام حاصل بشود، فرقی نمی کند. شما می گویید زبان بین المللی. آن موسیقی یی که به قول خود شما مرزها را در نوردیده و در جاهایی پخش شده، آیا این لزوما موسیقی خوبی است؟ صرف این که یک موسیقی از مرز فلان کشور خارج شد و توانست به مثلاً کشورهای مختلف برود و یک عده طرفدار پیدا کند، مگر دلیل خوب بودن موسیقی است؟ نه، به هیچ وجه.
⏪ممکن است یک موسیقیای باشد که به شهوترانی و نشاط های شهوی جوانی تحریک می کند، طبیعی است که یک مشت جوانی که غفلت زده هستند، از این موسیقی خوششان می آید.
⏪هر جایی که در دنیا دستشان به این نوار بیفتد، از آن نوار استفاده می کنند. این دلیل خوب بودن موسیقی نیست. من نمی توانم به طور مطلق بگویم که موسیقی اصیل ایرانی موسیقی حلال است، نه این طور نیست. بعضی خیال می کنند که مرز موسیقی حلال و حرام، موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی غیر سنتی است. نه این طوری نیست. آن موسیقی یی که منادیان دین و شرع همیشه در دوره های گذشته با آن مقابله می کردند و می گفتند حرام است، همان موسیقی سنتی ایرانی خودمان است که به شکل حرامی در دربارهای سلاطین، در نزد افراد بی بندوبار، در نزد افرادی که به شهوات تمایل داشتند و خوض در شهوات می کردند، اجرا می شده، این همان موسیقی حرام است. بنابراین، مرز موسیقی حرام و حلال، عبارت از ایرانی بودن، سنتی بودن، قدیمی بودن، کلاسیک بودن، غربی بودن یا شرقی بودن نیست. مرز آن چیزی است که من عرض کردم. این ملاک را می شود به دست شما بدهیم.»
این عماریون
📣 چه کسانی سهام عدالت را گداپروری و ضدعدالت میخواندند؟
🔹در هفتههای اخیر دولت اقدام به آزادسازی سهام عدالت کرده و به گفته مسئولان، ارزش هر برگه سهام عدالت ۵ تا ۱۱ میلیون تومان است.
🔹حسن روحانی رئیسجمهور هم در سخنرانیهای اخیر خود بر ضرورت تسریع در آزادسازی سهام عدالت تاکید کرده تا به قول وی، اقشار کمدرآمد جامعه با فروش سهامشان بخشی از افت قدرت خریدشان را جبران کنند. روحانی این را هم گفته که شرکتهای حاضر در سبد سهام عدالت، شرکتهای بسیار سودده دولتی هستند.
🔹اکنون که مسئولان دولتی درباره اعلام اخبار خوش مربوط به سهام عدالت مسابقه گذاشتهاند و اصلاحطلبان حامی دولت هم که روزگاری مخالف سرسخت این طرح بودند، سکوت کردهاند، بد نیست مواضع آنها درباره طرح سهام عدالت که در سال ۱۳۸۵ توسط دولت نهم پایهگذاری شد را به طور تیتروار بازخوانی کنیم:
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔸حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
🔸 علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود بلکه بنا بود مردم در مدیریت آن مشارکت کنند در غیر این صورت از نتیجه دور میافتیم.
🔸 محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸): روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
🔸اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸): استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده، سهام اینها را بدهیم به مردم.
🔸محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸): اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
🔸مرحوم هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
🔸حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت! که تجربه نشان داده است، در شرایط کنونی اقتصاد، عدالت با اعمال و افزایش قدرت خرید طبقات کمدرآمد شکل میگیرد، کاری که با بهبود فضای کسبوکار، رشد سرمایهگذاری و تولید و نهایتاً کاهش تورم قابل تحقق خواهد بود.
این عماریون
♦️سنگ بزرگ نشانه نزدن است/ اعلام موجودیت فراکسیون فراگیر انقلاب اسلامیمجلس یازدهم با اما و اگرهای فراوان
📝آفتاب یزد گزارش می دهد:
🔹اعلام شتابزده ی تشکیل یک فراکسیون فراگیر با حضور همه ی اصولگرایان و نیز بنا بر گفته ابوالفضل ابوترابی« حتی اصلاح طلبان انقلابی و متقی!» میتواند تلاش حداکثری برای پایان دادن به اختلافاتی دامنه دار و عمیق باشد که میکوشد همه ی ارکان و احوال مجلس یازدهم را در دست گیرد از انتخاب رئیس برای مجلس تا چینش کمیسیونها
🔹باز هم با جست و جو در گذشته ی چنین تلاشهایی که معمولاً ذیل ائتلافهای اینچنینی و منجر به شکست به انجامِ نافرجام میرسید، خواهیم دید گرد هم آمدن تمامیاصولگرایان زیر یک سقف و درون یک خیمه از آن دست «سنگ»های «بزرگ»ی است که «نشانه ی نزدن» است.
این عماریون
🔺افشاگری استاد رائفی پور از خيانت جدید مجلس دهم در روزهای پايانی خود !
🔺علی رغم تاکیدات جدی مراکز پژوهشی و صاحب نظران اقتصادی، مجلس دهم در روزهای پایانی عمر خود، طرح غیرکارشناسی و دولتخواسته تشکیل وزارت بازرگانی ( #وزارت_واردات) را در دستور یکشنبه خود قرار داد! با تصویب آن در سال پایانی دولت منتظر چیزی جز سونامی واردات در سال جهش تولید نباشید...
این عماریون
🔴 فرمانده نیروی دریایی سپاه: نمیپذیریم که لنجهای صیادی ما مورد بازرسی آمریکاییها قرار بگیرند
سردار تنگسیری:
🔹اگر گفتیم آمریکاییها از منطقه بروند، چون با رفتن آنها، منطقه عاری از مشکلات و امنیت در خلیج فارس برقرار خواهد شد.
🔹از آنجا که منطقه خلیج فارس خانه ماست، ما دنبال آتشافروزی در خانه خودمان نیستیم، ولی ما نمیپذیریم که لنجهای صیادی ما مورد بازرسی آمریکاییها قرار بگیرند و بالگردهای آمریکاییها در منطقه سکوهای نفتی ما پرواز کنند، نمیپذیریم که به حقوق ما دهانکجی شود.
این عماریون