#زیارت
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): کسی که من یا یکی از فرزندانم را زیارت کند، روز قیامت به زیارت او خواهم رفت و از هراس ها و وحشت ها نجاتش خواهم داد.
منبع: وسائل الشیعه ؛ جلد ۱۴ ؛ صفحه ۳۳۲
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#زیارت #دعا #زائر
#قیامت #آخرت #بهشت
#برزخ #شفاعت #خادم_کریمه
#حدیث_روز
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) : نماز، پایه و ستون دین شماست.
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) : الصلوة عماد دینکم.
منبع: میزان الحکمه ، جلد ۵ ، صفحه ۳۷۰
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#حدیث #سخن #روایت
#زیارت #زائر #ایمان
#نماز #مومن #واجبات
#خادم_کریمه
#حدیث_روز
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) : نماز، پرچم اسلام است.
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) : علم الاسلام الصلاة.
منبع: کنز العمال ، جلد ۷ ، صفحه ۲۷۹ ، حدیث ۱۸۸۷
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#حدیث #سخن #روایت
#زیارت #زائر #ایمان
#نماز #مومن #واجبات
#خادم_کریمه
#خانواده
خداوند متعال رفتارها و برخوردهای صحیح انسانی را در خانواده با «حُسن معاشرت» معرّفی میفرماید و از مرد و زن، رعایت آن را با میزان «معروف»، یعنی رفتاری پسندیده و انسانی میخواهد:
(وَقُولُواْ لَهُمْ قَوْلاً مَّعْرُوفًا: و با آنها سخن شایسته بگویید) (النّساء ؛ ۵)
(وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ: و با آنان به گونه شایسته رفتار کنید) (النساء ؛ ۲۱)
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#خانواده #ازدواج #اخلاق_نیک
#آرامش #آسایش #خوشرویی
#خادم_کریمه
#مهدویت
فقط مردم شیعه نیستند که منتظر مهدی موعود (سلاماللَّهعلیه) هستند، بلکه انتظار منجی و مهدی، متعلق به همهی مسلمانهاست. فرق شیعه با دیگران این است که شیعیان آن منجی را با نام و نشان، با خصوصیات گوناگون میشناسند؛ اما دیگر مسلمانان که به منجی هم معتقدند، منجی را نمیشناسند؛ تفاوت، اینجاست؛ والّا اصل مهدویت مورد اتفاق همهی مسلمانهاست. ادیان دیگر هم در اعتقادات خودشان، انتظار منجی را در نهایت زمانه دارند؛ آنها هم در یک بخش از قضیه، مطلب را درست فهمیدهاند؛ اما در بخش اصلی قضیه که معرفت به شخص منجی است، دچار نقص معرفتند.
مقام معظم رهبری / ۲۹ شهریور ۱۳۸۴
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#مهدویت #مهدوی #منجی
#انتظار #ظهور #فرج #شیعه
#حرم #جمکران #قم
#خادم_کریمه
#ستارگان_حرم
آیت الله علی اکبرفیض مشکینی
مقبره:رواق بالاسر، ضلع جنوب غربی
درسال 1300هجری شمسی در مشکین شهر اردبیل چشم به جهان گشود . در راستای فعالیت های تحصیلی وتدریس به شهرهای اردبیل ، نجف ، مشهد و در انتها به شهر قم مهاجرت نمود. درس اخلاق ایشان درمدرسه ی فیضیه از رونق خاصی برخوردار بود. از فعالیت های بارز ایشان پیشگامی در مبارزه با رژیم پهلوی، ریاست شورای بازنگری قانون اساسی، ریاست مجلس خبرگان، امامت جمعه قم و عضویت درجامعه مدرسین حوزه های علمیه را می توان نام برد.وی هشتم مرداد 1386 در سن 86 سالگی دارفانی را دواع گفت.پیکر وی بر دوش انبوه شاگردان وارادتمندان و علاقه مندان به انقلاب ، تشیع و در حرم مطهر به خاک سپرده شد.
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#آیت_الله_مشکینی
#ستاره_حرم #حوزه
#انقلاب_اسلامی
#خادم_کریمه
#کرامات
آمده بود نذورات تحویل بدهد . پرسیدیم آیا تا کنون کرامتی از حضرت دیده اید؟گفت:آری مگر می شوداز بانوی کریمه جزکرامت دید؟من همیشه در مسیرتهران واصفهان درحال سفرهستم.یک بار درمسیر اصفهان در قم توقف کردیم؛راننده ی اتوبوس صدا زد هرکس میخواهد زیارت برود فرصت دارد!همه ی مسفران بدون استثنا پیاده شدند به غیر از من!باخودم گفتم من با این هجمه از مشکلات حرم بروم چکار کنم؟دلم طاقت نیاوردباخودم گفتم ازکودکی برای ما از بزرگی این خاندان گفته اندپس ناامیدی روا نیست.امروز مشرف شدم حرم تا حل شدن مشکلاتم را تشکّروقدر دانی کنم.
گروه معارف
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه
(سلام الله علیها)
🔷 @amfm_ir
#کرامات #بخشش #زیارت
#حرم #حضرت_معصومه
#مهربانی #عطوفت
#خادم_کریمه