خدای مهربانم روزم را با حضور و نام تو شروع می کنم. حضور تو در درختان و برگ های آن ها، در نور خورشید، در صدای زیبای پرندگان و در نعمت های فراوانت آشکار است. الهی شکر🤲
#انگیزشی
#شکر_گزاری
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
#هرروز_باقرآن
📖 تلاوت امروز صفحه ی ۳۲۳ سوره مبارکه انبیاء آیات ۱۱ الی ۲۴
❇️ ثواب تلاوت امروز رو هدیه می کنیم به محضر وجود نازنین امام حسن مجتبی و امام حسین سلام الله علیهما❤️❤️
#قرآن
#انس_با_قرآن
[ کانال جدید امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
👆👆👆👆👆
🎧 ترتیل خوانی صفحه ۳۲۳
🎧 ترجمه صفحه ۳۲۳
👇👇👇👇👇
#حدیث_روز
امام على ❤️عليه السلام:
اِرضَ مِنَ الرِّزقِ بِما قُسِمَ لَكَ تَعِش غَنِيّا
به روزى اى كه قسمتت گشته راضى باش تا توانگرانه زندگى كنى
غررالحكم حدیث2332
💚احادیث اهل بیت علیهم السلام🧡
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
27.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احکام_روز
💠احکام شرعی تراشیدن ریش
💬آیا آقایان از لحاظ شرعی مجاز هستند که محاسن خود را محو کنند؟
💠 #استاد_وحیدپور
#احکام
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
#شهیدانه
🍁بسم رب الشهدا والصدیقین🍁
شهیدحسن عباسپور تهرانیفرد
(۱۳۲۳–۷ تیر ۱۳۶۰ در تهران)
ایشان وزیر نیرو در كابینه محمد علی رجایی بود. او استاد دانشكده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و مؤسس دانشگاه صنعت آب و برق بود.
او سال ۱۳۴۲ دوره دبیرستان را در مدرسه هدف و با معدل ۱۸/۲ در تهران به پایان رساند. در همان سال در كنكور شركت كرد و وارد دانشكده فنی دانشگاه تهران شد. او در سال ۱۳۴۶ در رشته الكترومكانیك مدرك كارشناسی ارشد دریافت كرد و چون جزو فارغ التحصیلان ممتاز بود بلافاصله در دانشگاه صنعتی شریف جذب و به عنوان دستیار در كار آزمایشگاهی، تحقیق و تدریس مشغول به كار شد.
تیر ۱۳۵۰ برای انجام تحقیقات در پروژه طراحی خط ۴۰۰ هزار ولت كبان - آنكارا به سوئیس رفت و مدتی در این پروژه مشغول به كار بود.
پس از بازگشت به میهن دوباره در سال ۱۳۵۱ برای تحصیل در رشته دكترای انرژی عازم انگلستان شد و در دانشگاه لندن در زمینههای برنامهریزی انرژی و شبكههای الكتریكی و مدیریت آن تحقیقاتی را انجام داد و دكترای این رشته را اخذ كرد.
او در جریان بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی در تاریخ ۷ تیر ۱۳۶۰ كه منجر به كشته شدن تعداد زیادی از اعضای این حزب شد، شهید شد.
پــ❥ ــــروردگارا مشکل گشای گرفتاریهای بندگانت باش🤲🏻
راهشان پر رهرو باد🤲🏻
سلام و صلوات نثار روح ملکوتی شهدا
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّد
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️خاطره و روضه ی بسیار زیبا و تاثیرگذار از حجت الاسلام قرائتی
▪️در مورد شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها...🖤
🏴 بسیار کوتاه و کم حجم...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
•┈••✾••✾••┈•
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نکته_های_ناب
📹 علت اصلی استغفار!
•┈••✾••✾••┈•
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
۲۷ آذر، سالروز شهادت و عروج سرخِ مجاهدی خستگی ناپذیر عالم ربانی، شهید آیت الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد.
رهبر معظم انقلاب مدظله العالی: «در نظام اسلامی، علم و دین پابه پا باید حرکت کند. وحدت حوزه و دانشگاه یعنی این. وحدت حوزه و دانشگاه معنایش این نیست که حتما بایستی تخصصهای حوزه ای در دانشگاه و تخصصهای دانشگاهی در حوزه دنبال بشود نه، لزومی ندارد.
اگر حوزه و دانشگاه به هم وصل و خوش بین باشند و به هم کمک بکنند و با یکدیگر همکاری نمایند، دو شعبه از یک مؤسّسه علم و دین هستند. این مؤسسه دو شعبه دارد: یک شعبه، حوزههای علمیه و شعبه دیگر، دانشگاهها هستند ...
طلاب و دانشجویان قدر یکدیگر را بدانند، با یکدیگر آشنا و مرتبط باشند، احساس بیگانگی نکنند. احساس خویشاوندی و برادری را حفظ کنند و روحانیون در دانشگاه ها عملاً کوشش کنند که نمونه های کامل عالم دین و طلبه علوم دینی را به طلاب و دانشجویان و دانشگاهیان ارایه بدهند و نشان دهند که هر دو، نسبت به یکدیگر، با حساسیت مثبت و با علاقه همکاری می کنند.
این، همکاری و وحدت حوزه و دانشگاه است. البته برای این کار باید برنامه ریزی و سازمان دهی بشود».(بیانات رهبری)
به پاس فعالیت های چشم گیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه لزوم ارتباط، همکاری و هم فکری این دو قشر اندیشمند، روز 27 آذر ـ که سالروز شهادت دکتر مفتح نیز می باشد ـ روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.
#مناسبتی
#بیست_و_هفتم_آذر
#اهمیت_علم_و_احترام_به_عالم
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』
مفتح تحصیلات حوزوی را در قم نزد اشخاصی همچون روحالله خمینی، حسین طباطبایی بروجردی و محمدحسین طباطبایی طی کرد. همچنین تحصیلات جدید را در رشته فلسفه دنبال کرد و موفق به اخذ درجه دکتری در این رشته شد.
مفتح قبل از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، به چاپ مقالات متعدد در روزنامهها و مجلات اسلامی و سخنرانی در شهرهای مختلف علیه حکومت پهلوی پرداخت که در نهایت این فعالیتها منجر به تبعید او به زاهدان شد. او در دهه ۵۰ (خورشیدی) هجری مسجد قبا را در تهران تأسیس نموده و امامت نماز جماعت را خود به عهده گرفت. پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران و بازگشت روحالله خمینی به ایران یکی از اعضای اصلی تشکیل دهنده کمیته استقبال بود و سرپرست کمیته ۴ انقلاب اسلامی و رئیس دانشکده الهیات تهران شد.
محمد مفتح در ۲۷ آذر ۱۳۵۸ هنگام ورود به دانشگاه تهران توسط گروه فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به همراه دو محافظش در مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران با رگبار گلوله کشته شد.
روحش شاد و یادش پر رهرو🥀
#مناسبتی
#بیست_و_هفتم_آذر
#اهمیت_علم_و_احترام_به_عالم
[ کانال امین سلم آبادی ]
👇
『 @amin_salmabadi2 』