کانال عشاق الحسین_۲۰۲۳_۰۱_۱۵_۲۰_۵۲_۲۵_۶۳۱.mp3
15.14M
دستامو بگیر آقای دلم
این بار اومدم با پای دلم...💔
باتو خودمو پیدا میکنم
چشمامو برات دریا میکنم
#محرم
#حاج_مهدی_رسولی
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
297K
محرم 1402 رسید..🏴🖤
برایمحرمدنـبـالمداحیهستی؟🎧🔊
https://eitaa.com/joinchat/1855455408C08239e8d66
بھتریناشو اینجا پیدا میکنی⬆️🎙
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
باب نجات دوعالم بانی اشک محرم_۲۰۲۳_۰۷_۱۷_۱۱_۳۳_۰۵_۵۲۲.mp3
8.1M
🎙#حاج_منصور_ارضی
باب نجات دو عالم / بانی اشک محرم
فاطمه داده به دستِ / سینه زنان تو پرچم
السلام ای ذبیحَ العطشان
السلام ای قتیلَ العریان٢
سیدی یا اباعبدالله٣
--------------------------------
بر سر دار الاماره / رو به تو کردم دوباره
پای تو سر میدهم من / گر تو کنی یک اشاره
دیدی آخر جوابم کردند
کوچه کوچه عذابم کردند٢
سیدی یا اباعبدالله٣
--------------------------------
صحبتشان قحط آب است/غصهٔ قلبم رباب است
قاتل جانم حسین جان / روضه ی بزم شراب است
ترسم اینجا میان بازار
زینب تو ببیند آزار٢
سیدی یا اباعبدالله٣
--------------------------------
#حضرت_مسلم عليه السلام
#زمینه_حضرت_مسلم عليه السلام
#شب_اول_محرم
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
عشاق الحسین محب الحسین.بنی فاطمه.mp3
3.8M
#لبیک_یا_حسین🤚
مداحی پیشواز🏴 ماه محرم۸
ماه محرم سلام ...
🎙حاج سید مجید بنی فاطمه
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
سلام ای بی کفن_۲۰۲۳_۰۷_۱۷_۰۱_۵۳_۴۱_۲۱۰.mp3
10.71M
🎙#حاج_منصور_ارضی
سلام ای بی کفن / شه دور از وطن
منم نوکر تویی آقای من٢
میگم با اشک سوزان
دوست دارم حسین جان٢
--------------------------------
سرِ دارم حسین / گرفتارم حسین
میا کوفه که غم دارم حسین٢
غمت دلواپسم کرد
بیا از کوفه برگرد٢
--------------------------------
پر از دردم حسین / سر آوردم حسین
ببخش آواره ات کردم حسین٢
نیاور اصغرت را
سه ساله دخترت را٢
--------------------------------
رخم رنگین شده / سرم خونین شده
برایت جایزه تعیین شده٢
غمت دلواپسم کرد
بیا از کوفه بر گرد٢
--------------------------------
#حضرت_مسلم عليه السلام
#زمینه_حضرت_مسلم عليه السلام
#شب_اول_محرم
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
هدایت شده از فیض سحر
🏴 مراسم دهه اول ماه محرم 🏴
با کلام حجةالاسلام دکترامیرانصاری
با نــوای حاج حسین حقی
🕑 از سه شنبه ٢٧ تیر
به مدت ١١شب ساعت ٢١
🕌 خ جوادالائمه علیه السلام ١٨متری قدس کوی١٣بیت الرضاعلیه السلام
✅ باارسال این پست به دیگررسانه هاواطلاع رسانی به دوستان درثواب وگسترش عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام سهیم و شریک باشیم.
#امام_حسین_علیه_السلام
#دهه_اول_محرم #محرم
#حجةالاسلام_امیرانصاری
#حاج_حسین_حقی #شهدا
#محفل_مناجاتی_فیض_سحر
#بیت_الرضا_علیه_السلام
#فیض_سحر #عاشورا #کربلا
https://eitaa.com/feyzesahar
⬛️🔷⬛️سلبریتیهای هنجارشکن باید هزینهاش را با محرومیت و مجازات بپردازند
۱
ورزشکاری که به پرچم کشور توهین میکند و بازیگری که حجاب از سر برمیدارد، نباید به بهانه سهوی بودن کار و یک عذرخواهی ساده، رها شود.
روزنامه همشهری در تحلیلی نوشت: تئوری «حرفمان را از زبان سلبریتیها بزنیم» یادتان هست؟
سال 97 وقتی یک جریان سیاسی پشتوانه مردمیاش را از دست داد، تئوریسین آنها [حجاریان] نسخه استفاده از مرجعیت اجتماعی سلبریتیها را پیچید؛ البته ثمرهای هم نداشت.
تنها نتیجهاش شد باج عدم پرداخت مالیات توسط چهرهها.
حالا همان سلبریتیهایی که روزگاری جارچی انتخابات بودند، پروژه کشف حجاب، توهین به پرچم و... را دنبال میکنند.
چرا؟
چون تشنه و گدای لایک و دیده شدن هستند؛ چون میخواهند مرجعیت بربادرفتهشان را بهدست بیاورند. اینار هم البته ثمرهای ندارد.
سلبریتیهای انگشتشمار کشف حجاب کرده، حتی در همراهی صنف خود هم شکست خوردهاند، چه برسد به مردم که سالهاست آنها را بهعنوان گروه مرجع قبول ندارند. اما با وجود شکست این پروژه، چند نکته نباید فراموش شود.
یکم: نباید این جسارتها علیه فرهنگ کثیر مردم کشور نادیده گرفته شود. آن ورزشکاری که به پرچم کشور توهین میکند و آن بازیگری که حجاب از سر برمیدارد، نباید به بهانه سهوی بودن کار و یک عذرخواهی ساده، رها شود.
باید به مردم بهطور شفاف بگوییم با چهرههایی که همچنان بر طبل قانونشکنی میکوبند چه برخوردی میشود. دستگاه قضا حتی یک روز هم نباید جریان برخورد با این اقدامات علیه امنیت اجتماعی را به تأخیر بیندازد.
تعلل و تأخیر دستگاه قهریه نظام در مواجهه با این هنجارشکنیها باعث جسارت بیشتر همین معدود کسانی میشود که فرهنگ و هویت کشورشان را به سخره گرفتهاند.
وقتی یک شهروند عادی جامعه بعد از کشف حجاب، با پیامک، پلمب محل کسبوکار، تشکیل پرونده قضایی و... زیر تیغ قانون قرار میگیرد، نباید هیچ مصونیتی برای دیگران در این زمینه بهدلیل شهرت یا هر چیز دیگر، وجود داشته باشد.
دوم: این سلبریتیها همان کسانی هستند که سالها در سایه همین فرهنگ ایرانی به شهرت رسیدهاند.
هزینه این دهنکجی آنها به همین فرهنگ ایرانی باید جلوگیری از فعالیتشان در عرصههای فرهنگی باشد.
اتفاقی که اخیرا در حکم صادر شده برای یک بازیگر هنجارشکن سینما رخ داد، اتفاق درستی است. در ضمن نباید فرقی هم میان سینما، تلویزیون و پلتفرمهای نمایش خانگی وجود داشته باشد. همه این بسترها متعلق به مردم ایران است و کسانی که تیشه به ریشه فرهنگ میزنند، باید هزینه ایجاد این انحرافات اجتماعی را بدهند.
سوم: اینکه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمیتهای برای بررسی عملکرد این سلبریتیها وجود دارد، اتفاق مبارکی است. ایجاد مشکلات فرهنگی در جامعه توسط هر شهروندی محکوم است؛ چه برسد به سلبریتیهایی که بهواسطه دیده شدن، اثر عمیقتری در ایجاد این مشکلات دارند. این کمیته هم باید به نظارت و رصد خود ادامه دهد و در قالب گزارش ماهانه به مردم بگوید که با کدام سلبریتی و به چه علت، چه برخوردی صورت گرفته است.
بله، سلبریتیها مدتهاست مرجعیتشان را میان مردم از دست دادهاند؛ یعنی مردم در مسائل مهم و کلیدی زندگیشان، دیگر اهمیتی به نظرات این گروه نمیدهند، اما این را هم نمیتوان انکار کرد که در جامعه شبکهای، چهرههای سینمایی، ورزشی و... برای دیده شدن موهبتی دارند که دیگران ندارند. این نمیشود که آنها در کنشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود هنجارشکنی کنند و قوانین جاری کشور را به بازی بگیرند، بعد هم کسی کاری به کارشان نداشته باشد. یادمان نرود دود مماشات با این جماعت در سال گذشته به چشم نوجوانان و جوانان هیجانزدهای رفت که در کف خیابان بهدنبال تبلیغات شوم این سلبریتیها حضور یافتند.
تحریمها با برجام لغو نمیشد اوباما برنامه دیگری داشت
روزنامه اصلاحطلب آرمان اذعان کرد: وعدههای برجامی از همان دوره اوباما، گروگان بوده و آمریکا توافقات افزونتر و واگذاری امتیازات بیشتر را مطالبه میکرده است.
این در حالی است که آقای روحانی درباره برجام وعده میداد با انعقاد برجام، همه تحریمها یکجا و به شکل برگشتناپذیر لغو خواهد شد.
روزنامه آرمان در یادداشتی نوشت: «انتظاراتی که اوباما و مشاورانش از برجام داشتند این بود که بتوانند معمای ایران را از طریق چند توافق در چند حوزه مختلف یا به عبارت دیگر توافقات موضوعی متعدد حلوفصل کنند.
درواقع اوباما و دولتش امیدوار بودند که از طریق همکاری با ایران در حوزههایی که ایران آن را در حیطه منافع خاکستری خود قرار داده، یعنی برنامه هستهای، و آن را قابل مذاکره میداند، گفتوگوها را آغاز کند، به این امید که در آینده گفتوگوها به سایر سطوح که اتفاقا موضوعات سنگینتر و پیچیدهتری را دربر میگیرد، اشاعه پیدا کند.
ادامه ص ۲
⬛️🔷⬛️
۲
این هدفگذاری اوباما و مشاورانش در سال 2015 در عمل محقق نشد و بلافاصله بعد از عملیاتی شدن و اجرای توافق برجام در ژانویه 2016، موانع و محدودیتهایی بر سر تداوم این همکاریها در سایر حوزهها و موضوعات به وجود آمد. تحت تاثیر همین ناکامی که دولت اوباما داشت، راهکاری در دولت ترامپ چیده شد.
در دولت ترامپ نیز هدف این بود که از طریق فشار حداکثری فضا و شرایط را برای توافق جامع و کامل درباره همه فراهم کند که درواقع، نوعی از الگوی توافق بیشتر در برابر بیشتر را در نظر داشتند.
در دولت بایدن با توجه به ناکامیهای هر دو استراتژی چه در دوره اوباما و چه در دوره ترامپ، نظر بر این قرار گرفت که از طریق دومینوی توافقات یا منوط کردن توافقی به توافقات دیگر، میتوانیم معمای ایران را حل کنیم.
یعنی احیای برجام را منوط به همکاریهای آینده ایران و واشنگتن کنیم و آن را در پیشنویس احیای برجام بگنجانیم که در عمل این پروژه نیز به سرانجام نرسید و به همین دلیل است که امروز از برجام تقریبا فقط اسمی باقی مانده است و اگر قطعنامه 2231 نبود همان اسم هم باقی نمیماند.
با این حال برجام، زمانبندیهای مختلفی داشت یکی زمان امضا و یکی زمان اجرای برجام و در نهایت در 18 اکتبر که وارد زمان انتقالی برجام میشویم.
در این زمان قرار است اتفاقاتی بیفتد که یکی برداشته شدن محدودیت واردات تکنولوژیهای موشکی خواهد بود.
نکته دوم اینکه ایران پروتکل الحاقی را که بهصورت داوطلبانه اجرا کرده در پارلمان خود به تصویب برساند. دیگر اینکه آمریکا باید براساس قوانین مصوب کنگره بین سالهای 2010 تا 2013 تحریمهایی که تعلیق کرده را لغو کند.
نکته آخر نیز اینکه اتحادیه اروپا نیز در این تاریخ باید قوانینی را که لغو کرده تعلیق کند و تحریمهایی را که تعلیق نشده بود مثل مبادلات بانکی را به مرحله تعلیق برساند. البته همه این اقدامات منوط است به ارائه دومین گزارش نتیجهگیری جامعتر مدیرکل آژانس که اولین گزارش را در ژانویه 2016 ارائه داد که بر پایه آن برجام وارد فاز اجرایی شد و دومین گزارش را هم باید قبل از 18 اکتبر بدهد که برجام وارد دوره انتقالی شود».
یادآور میشود دولت اوباما برخلاف بازارگرمیهای آقای روحانی و تیمش در داخل ایران، حاضر به لغو تحریمها نشد و با همراهی کنگره (قانون اینارا)، زمان تعلیق برخی تحریمهای محدود را به سه تا چهار ماه فروکاست و طبیعی بود که هیچ سرمایهگذاری، ریسک همکاری ولو کوتاه مدت یکساله را نپذیرد.
شیطنت دوم گسیل کردن هیئتهای آمریکایی به کشورها و ترساندن آنها از تجارت جدی با ایران در پسابرجام بود که حتی موجب شد آقای ظرف از جان کری بخواهد نامههای آرامشبخش خطاب به شرکتها صادر کند و البته این خواسته هم طبق طراحی اصلی دولت و کنگره آمریکا نشدنی بود.
ثالثا اعمال تحریمهای گاهبهگاه جدید مانند تحریمهای ویزا و آیسا و سیسادا، عملا راه تجارت با ایران بهواسطه برجام را میبست.
پیشبینی بر این بود که دولت ایران، گروگان وعدههای پرزرقوبرق خود به مردم است و اگر اجرای وعدههای برجامی به مانع بخورد، مجبور است باز هم کوتاه بیاید و حاضر به واگذاری امتیازات بیشتر باشد، یا نظام را برای مذاکره جدید تحت فشار بگذارد.
همینطور هم شد و روحانی و برخی حامیانش موضوع برجام 2 و 3 را پیش کشیدند. معنای حرف هم این بود که همه امتیازات واگذار شده و غیرقابل برگشت در ازای چک برگشت خورده برجام را فراموش کنید و به قماری جدیدتر و پرهزینهتر تن بدهید!
دولت ترامپ با فهم این واقعیت و دریافت برخی پالسهای ضعف و درماندگی از گوشه و کنار دولت سابق بود که از برجام خارج شد تا دولت روحانی در اثر این شوک پای مذاکره بیاید. همچنین در حالی که دولت روحانی خزانه را خالی کرده و با وعدههای برعکس درآمده و اعتراض افکار عمومی روبهرو بود، دولت بایدن تصور کرد میتواند گروکشیهای ترامپ و اوباما را دوباره به ایران بفروشد و ایران را به تسلیم وادارد. اما با تصویب قانون اقدام متقابل از سوی مجلس شورای اسلامی و سپس انتخاب آقای رئیسی، روند معادلات تغییر کرد
خشم از نژادپرستی در فرانسه سرکوب شد اما جنبشی ریشهدار است
رسانههای غربی معتقدند شورش سرکوب شده در فرانسه به خاطر عمق بیعدالتیها و نارضایتیها در این کشور، آتش زیر خاکستر است.
دویچه وله آلمان در گزارشی به ریشهیابی ماجرا پرداخته و نوشت: شورشها در فرانسه فروکش کرد؛ اما آنچه از آن باقی خواهد ماند، جز خشم نیست. موضوع نژادپرستی که با گذشته استعماری فرانسه مرتبط است، اغلب کنار گذاشته میشود. شکسته شدن شیشهها، سوختن ماشینها و حمله به خانه یک شهردار فرانسه، تنها بخشی از صحنه در سراسر فرانسه بود. دهها هزار نفر به خیابانها ریختند -گاهی با خشونت- و خشم خود را ابراز کردند.
ادامه ص ۳
⬛️🔷⬛️
۳
درگیری بین معترضان عمدتا جوان و پلیس پرسشهایی را در مورد میزان خشونت و تخریبها ایجاد کرده است. اما موضوع دیگری نیز مطرح شده: این که چگونه کشتن نائل و خشم متعاقب آن در خیابانها با نژادپرستی سیستماتیک در جامعه فرانسه و گذشته طولانی استعماری این کشور مرتبط است. امانوئل مکرون، قتل نائل را «غیرقابل توجیه» و «غیرقابل توضیح» خواند؛ توضیحی که «کریستال فلمینگ»، استاد جامعهشناسی دانشگاه استونیبروک نیویورک، با آن مخالف است. او میگوید: این غیرقابل توضیح نیست، یک راز نیست؛ نژادپرستی است. اعتراضات پس از تیراندازی مرگبار پلیس، واکنشی به نژادپرستی فرانسوی است که با استعمار مرتبط است.
درست است که فرانسه یکی از بزرگترین قدرتهای استعماری اروپا بود. از قرن شانزدهم تا دهه ۱۹۷۰، رهبران آن، مانند بسیاری دیگر از رهبران در این قاره، بر این باور بودند که ماموریت تمدنساز آنها، استثمار قهرآمیز کشورها در سراسر جهان را توجیه میکرد. در حالی که انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ «آزادی، برابری و برادری» را به همه مردان فرانسوی (نه زنان که این داستان دیگری است) در سرزمین اصلی وعده داد، اما کسانی که در مستعمرات بودند فقط میتوانستند حقوق برابر را در خواب ببینند. زندگی روزمره آنها با سرکوب مشخص شده بود. الجزایر ابتدا در سال ۱۸۳۰ مستعمره شد، سپس در قلمرو ملی فرانسه ادغام شد. زمانی هم که الجزایر استقلال خود را پس گرفت، جنگی خشونتبار آغاز شد که صدها هزار کشته، عمدتا در الجزایر، برجا گذاشت. این کشور نفوذ اقتصادی، سیاسی و نظامی خود را در مستعمرات سابق خود، عمدتا در قاره آفریقا حفظ کرده است؛ برای مثال با حمایت از رهبران مستبد و دفاع از منافع خود.
فلمینگ میگوید دولت فرانسه همچنان خود را غیرنژادپرست نشان میدهد. در واقع، فرانسه مدتهاست که خود را «کوررنگ» معرفی میکند، به این معنی که هیچ سرشماری یا اطلاعات دیگری در مورد نژاد شهروندانش جمعآوری نمیکند یا اجازه جمعآوری نمیدهد.
همانطور که نویسندهای به نام «جانی پیتس» در کتاب خود با عنوان «آفروپیان: یادداشتهایی از اروپای سیاه» نوشت، مکانهای ممنوعه در واقع یک «اثر حاشیهای» از ایجاد پاریسی بود که امروزه بسیار مورد علاقه است. آنهایی که بودجه کمتری داشتند به حواشی و حومهها رانده شدند.
وبسایت شبکه سیانان آمریکا نیز در گزارشی خاطر نشان کرده است: فرانسه همچنان نژادپرست است. خشونت توسط تعداد کمی از معترضان نشان داده شد، اما خشم و ناامیدی در میان بسیاری از جوانان رنگینپوست که در حومههای چندقومیتی فرانسه زندگی میکنند، محسوس بوده است. این جوانان معتقدند نژاد عاملی برای مرگ نائل بود که طبق گزارشها الجزایریتبار بود. کنشگران مدتها مدعی شدهاند که پلیس با فرانسویهای رنگینپوست متفاوت از همتایان سفیدپوستشان رفتار میکند. براساس مطالعهای در سال ۲۰۱۷ که از سوی یکی از گرههای فعال حقوق بشری انجام شد، مردان جوان سیاهپوست و عرب ۲۰برابر بیشتر از همسالانشان توسط پلیس متوقف میشوند.
فلسفه رسمی فرانسه این است که همه شهروندان ابتدا فرانسوی هستند و دولت باید قاطعانه از تفاوت قائلشدن بین آنها اجتناب کند. «دانیله اوبونو»، قانونگذار فرانسوی از حزب چپ افراطی «فرانسه تسلیمناپذیر»، گفت: «ما این اسطوره جمهوری را داریم، یک جمهوری کوررنگ... یعنی یک جامعه برابریطلب که در آن مردم را براساس مذهب یا رنگ پوستشان قضاوت نمیکنید. اما درعینحال، شکاف بزرگی بین آرمانهای ما و واقعیت وجود دارد.» مشخص نیست که دولت تا چه حد میتواند جلوی ناآرامیها را بگیرد. حمایت از مکرون و وزرای او از زمانی که اصلاحات بازنشستگی بسیار نامطلوب را انجام دادند، کاهش یافته است.
پایان
🔹 قسمت دوم:
نظام انتخاباتی تناسبی
در این نوع از نظام های انتخاباتی، احزاب با لیست بسته یا لیست باز، کاندیداهای مورد نظرشان را معرفی می کنند و مردم به آنها به شرخ زیر رأی مي دهند.
۱) لیست بسته:
در این روش، مردم فقط به یک لیست از احزاب مي توانند رأی بدهند
۲) لیست باز:
در این روش، مردم باید کاندیداهای مورد نظر خود را از میان لیست های مختلف احزاب، شناسایی و به آنها رأی بدهند.
مزایای انتخابات تناسبی:
ائتلاف های حقیقی حزبی در مجلس شکل می گیرد.
معایب:
این که مردم مجبورند فقط به لیست احزاب رأی بدهند.
و احزاب معمولا در مقابل عملکرد نامناسب کاندیداهای شان در مجلس پاسخگو نیستند.
✍ محمدعلی برزگر
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
دم شهرداری کرمانشاه گرم
نصب بنری از کتاب تاریخی ویل دورانت
🔅 برای دوستان و بستگان و همکاران و در گروهها ارسال کنید و در افزایش سواد رسانهای جامعه سهیم باشید.
بقیه شهرداریها خوابند و یا ابتکار فرهنگی ندارند؟
چرا تو شهر هیچ بنر اطلاع رسانی راجع به حجاب نیست؟
حجاب قانون کشور است.
ماده قانونی آن ذکر شود.
حجاب فرهنگ کهن ایران است.
در مجسمه های تخت جمشید زنان حجاب دارند.
با هر قائده ای که حساب کنید باید با نقض کننده پوشش و حجاب بایستی برخورد قانونی و شرعی شود.
┄┅☫✧❁﷽❁✧☫┅┄
◎━❖امروز سهشنبه❖━◎
۲۷تیر ۱۴۰۲ ✧ ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
۲۹ذیحجه۱۴۴۴✧۱۴۴۴/۱۲/۲۹
۱۸ژوئیه۲۰۲۲✧۲۰۲۳/۷/۱۸
وهمنهماه ۱۵۳۴تَبَرے
(فرسقدیم)
◎◎━❖=========❖━◎◎
🔻به ما بپیوندید:🔻کانال13.امین الله
السلامعلیک یا امینالله فیارضه
۱. شبکه ایتا: ⤵️ ادمین:
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
۲. شبکه بله: ⤵️ ادمین:
https://ble.im/besmeleh
۳.شبکه روبیکا:⬇️
https://rubika.ir/joing/DCBDJEDD0JGGYMCXUUDBHUPPOGKZSELA
۴.گپ:
https://gap.im/13.AminallAH
زیارت مجازی حرمهای امیرالمومنینصلواتاللهعلیه:
www.imamali.net/vtour۰
امامحسینصلواتاللهعلیه:
http://app.imamhussain.org/tour/
امامینالکاظمین.علیهمالسلام:
http://www.aljawadain.org/Pr/
امامرضاصلواتاللهعلیه:
https://tv.razavi.ir/VR/2/#s=pano11246
امامینالعسکریین.علیهمالسلام:
http://dl.generatrix3d.com/samera/
ابالفضلالعباسعلیهالسلام:
https://alkafeel.net/live/index.php?live=36&lang=pr
فاطمهمعصومه.سلاماللهعلیها:
https://vtour.amfm.ir/
مسجدمقدسجمکران
http://www.jamkaran.ir/vtour
◎◎━❖=========❖━◎◎
🔻به ما بپیوندید: 13.امین الله
https://eitaa.com/joinchat/1473904646Cb5c641c56e
☑️برنامه عزاداری هیئات شاخص شهر قم در دهه اول محرم امسال
🔸حرم مطهر حضرت معصومه (س) | روز
سخنران: حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی
مداح: سید حسن علوینژاد
زمان: پس از نماز ظهر و عصر
مکان: شبستان امام خمینی(ره)
🔸حرم مطهر حضرت معصومه (س) | شب
سخنران: آیتالله سید محمدمهدی میرباقری
مداح: عباس حیدرزاده، جواد احمدی
زمان: پس از نماز مغرب و عشاء
مکان: شبستان امام خمینی(ره)
🔸مسجد مقدس جمکران
سخنران: حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی
مداح: جواد برزگر
زمان: هرشب، پس از نماز مغرب و عشاء
مکان: مسجد مقدس جمکران
🔸هیئت محبین اهلبیت(ع)
سخنران: حجت الاسلام احمد پناهیان
زمان: هرروز، ساعت 16
مکان: مسجد مقدس جمکران
🔸هیئت فاطمیون
سخنران: حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی
مداح: مهدی سلحشور، علیاکبر سلحشور، علیاصغر سلحشور
زمان: هرشب، پس از نماز مغرب و عشاء
مکان: میدان بسیج، خیابان ایرانی، حسینیه فاطمیون قم
🔸هیئت رزمندگان اسلام
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین محمد میرزامحمدی
مداح: سید مهدی میرداماد
زمان: هرشب، ساعت 21
مکان: گلزار شهدای امامزاده علی بن جعفر(ع)، مجتمع امام خمینی(ره)
🔸هیئت ثارالله
سخنران: آیتالله سید محمدمهدی میرباقری
مداح: عباس حیدرزاده، ابوذر بیوکافی
زمان: هرروز، ساعت: ۱۶:۳۰
مکان: بلوار معلم شرقی، مدرسه علمیه امام کاظم(ع)
🔸حسینیه فاطمةالزهرا(س)
سخنران: آیتالله سید محمدمهدی میرباقری
مداح: علیاصغر انصاریان
زمان: هرصبح، ساعت 5:30
مکان: خیابان دورشهر، نبش کوچه 13
🔸محفل شاه علقمه
سخنران: حجت الاسلام دارستانی
مداح: حامد اسماعیلی
زمان: هرشب، ساعت 22
مکان: خیابان ارم، روبهروی پاساژ غدیر، مدرسه آیتالله گلپایگانی
🔸هیئت حسن بن علی(ع)
سخنران: حجتالاسلام و المسلمین ناصر رفیعی
مداح: حسن شالبافان
زمان: هرشب، ساعت 20:15
مکان: میدان روحالله، دبیرستان امام صادق(ع)
🔸هیئت یا زینب(س)
سخنران: حجت الاسلام سیدبهاءالدین ضیایی
مداح: هادی خادمالحسینی
زمان: هرروز، ساعت 16:30
مکان: گلزار شهدای امامزاده علی بن جعفر(ع)، حسینیه حضرت زینب(س)
🔸هیئت خادم الرضا(ع)
سخنران: حجت الاسلام ظهیری
مداحان: سید رضا تحویلدار، حسن عطایی
زمان: هر شب، ساعت 21 خبرفوری قم
مکان: فضای باز مجموعه ورزشی حیدریان
🔸هیئت کف العباس
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین محمد میرزامحمدی
مداحان: جمعی از ذاکرین اهل بیت
زمان: هرروز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر
مکان: مصلی بزرگ قدس قم
🔸 هیئت متوسلین به حضرت علی اصغر(ع) و مهندسین بقیع شریف
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین محمد میرزامحمدی
مداحان: محمدجواد احمدی
زمان: هرشب، ساعت 22:30
مکان: بلوار ۲۲ بهمن، مجموعهی فرهنگی ورزشی خانه مهندس
🔸هیئت اباعبدالله الحسین(ع)
سخنران: حجت الاسلام هادی الیاسی
مداحان: مهدی سلحشور، محمد کریمی، سید رضا تحویلدار، علیاکبر سلحشور
زمان: هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر
مکان: حسینیه موج الحسین(ع) واقع در کوچه ۳۷ بلوار ۵۵ متری عمار یاسر
🔸هیئت حضرت موسی مبرقع و تکیه چهل اختران
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین بابامیری و حجت الاسلام و المسلمین بخشی
مداحان: حسن شالبافان و مجتبی عبداللهی
زمان: هرشب، ساعت 21
مکان: خیابان آذر، صحن چهل اختران
🔸غمخانه بیبی شهربانو
سخنران: حجت الاسلام و المسلمین بندانی نیشابوری
مداحان: شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی و مداحی ذاکرین اهل بیت(ع)
زمان: هرشب، ساعت 23
مکان: بلوار پیامبراعظم جنب میدان آل یس