40.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️ شهرداری های خوزستان مبلغ هنگفت آلاینده ها را چگونه هزینه می کنند؟
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان گفتن چه خبره ۴۰ مگ
نسخه کم حجم رو ارسال کردم
🔹️قابل توجه رفقای مطالبه گر شهرستانی
🔸️ریز مبالغ دریافتی شهرداری های استان
ان شالله به زودی پس از نهایی شدن طرح پروژه های شهرداری ها کلیه اطلاعات اونها رو جهت بررسی و پیگیری مجموعه های مردمی منتشر میکنیم.
🔹️اگر به دنبال علت شکست و عقب ماندگی ما در امر رسانه و جنگ نرم می گردید مطالبه این کانال را مطالعه کنید.
🔸️ کسانی که خود را متخصص امر سواد رسانه می دانند و "برخی!" (مدیران این کانال را نمیشناسم) سالهاست تمام بودجه و امکانات کشور را در اختیار گرفتهاند تا از خانواده و فرزندان ما در برابر تهاجم فرهنگی و رسانهای دشمن دفاع کنند، تدبیر و راه حلشان همان هست که چند دهه پیش بود!
دستگاه ویدئو را ممنوع کنید!
ماهواره ها را جمع آوری کنید!
اینترنت را محدود کنید!
تلگرام را مسدود کنید!
و حالا اینستاگرام و واتساپ!!
تصمیماتی که فقط باعث عقب ماندگی جریان انقلاب در عرصه فرهنگ و رسانه شد و دشمن فرصت انتقال پیام خود از طریق تکنولوژی و ابزار رسانهای که ما به خیال خام خود محدود کرده بودیم پیدا کرد!
معلوم نیست این آقایان چه زمان قرار است از گذشته درس عبرت بگیرند و به جای گرفتن سلاح از دست نیروهای دغدغه مند آتش به اختیار و در اختیار قرار دادن زمین به دشمن، به جوانان انقلابی اعتماد کنند.
🔸️این روزهای محدودیت و مسدود کردن اینترنت هم خواهد گذشت و رسانه و ارتباطات راه خود را پیدا خواهد کرد. آن روز ببینیم شما برای توجیه ناتوانی خود به دنبال مسدود کردن چه چیز دیگری خواهید بود.
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
🔸️ نتیجه مسدود سازی تلگرام چه بود؟
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
🔴 در شرایطی که حتی ایتا و روبیکا به سختی متصل میشن در دسترس ترین نرم افزار با چند لینک پروکسی تلگرام است.
🔸️ به طوری که حتی برخی افراد گروه های خانوادگی و کاری خودشون رو به تلگرام منتقل کردن.
🔹️ و البته چیزی که به وفور در گروه های چند هزار نفره، که اغلب اعضا آن نوجوان هستن، دیده میشه مطالب آشوب ها و محتوای ضد انقلاب است. و در این فضا به همت مدیران کوته بین تنها جریانی که در این طوفان تولید محتوا و نبرد رسانه ای اثری از آن نیست نیروهای انقلابی هستند!
🔸️ دقیقا همان اتفاقی که با فیلتر دائمی اینستاگرام فردا در آنجا هم خواهیم دید.
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
🔹️ تنها مسیرهای ارتباط با مردم را ببندیم تا حرف آنان را نشنویم. بعد اسم رمز عملیاتش را هم بزاریم "از تبیین تا قیام"!
🔸️ سوال اینه بعدش قراره دقیقا کی رو تبیین کنیم؟
مخاطب اغلب انقلابی که عضو کانال و گروه های ایتا شدن؟
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1
🔸️ همین الان وسط نبرد مسدود سازی و فیلترینگ، حداقل نیمی از مخاطبین پیج بنده به اینستا دسترسی دارن.
زیاده عرضی نیست!
🔴 راوی | امین غفاری
http://eitaa.com/joinchat/535363612C2a863024c1