راوی || امین غفاری
ادامه یادداشت: در فضای خاص کار فرهنگی اهواز یک سبک و نگاه فرهنگی جدید آمد، بنام "هیات". که عقیده دا
⭕️ برخی عزیزان لطف دارن و پیرو بحث بررسی جریان فرهنگی حاکم بر دهه هفتاد تا ۹۰ اهواز مطالبی رو برای انتشار در کانال ارسال میکنن. در برخی مطالب نکات مبهم و نامشخص وجود داره و معلوم نیست چه کسی در چه محیطی و چه زمانی این مشاهدات رو داشته. برخی مطالب هم بیشتر از اینکه خاطره و روایت تاریخ شفاهی باشند ، یک بیان کلی هستند از آنچه که مطلوب نگارنده است و با واقعیتی که ما در آن زیسته ایم فاصله بسیار دارد. در هر صورت عزیزان میتونن هر نقدی که نسبت به مطالب کانال دارن بفرمایند، اگر هم خاطره و روایتی از فضای فرهنگی آن دوره اهواز دارید با ذکر جزئیات و ارتباط با موضوع برای بنده ارسال کنید تا پس از بررسی منتشر کنم.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
⭕️ پیام یکی از مخاطبین منتقد؛
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا 💠 (اسراء/ ۳۶)
▫️《پدرخوانده، گذشته سیاه، ساختار فرا قانونی، فراری دادن نیروهای نخبه، تعیین تکلیف برای مردم شهر و استان، و...》 اینها القابی بود که به بزرگان کار فرهنگی در این شهر دادید. کسانی که بارها مورد تائید و تحسینِ صریح نمایندهی ولی فقیه در استان، و زعیم حوزههای علمیهی استان قرار گرفتهاند. خوب است اگر اهل "عَظِّمِ الْعالِم لِعِلمِهِ وَدَعْ مُنازَعَتَهُ" نیستیم، حداقل اهل "وَ جَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ" باشیم.
▫️اولاً، آیا از اصول تاریخ نگاری، فرق قائل شدن میان خبر و تحلیل نیست؟ یعنی تحلیل را باید همانگونه نشر دهیم که خبر را نشر میدهیم؟ انصاف اقتضا نمیکرد که نظرات مخالف هم به همان مقدار پوشش داده شوند تا مخاطب بتواند آزادانه قضاوت کند؟ آیا مطمئنیم همهی کسانی که ادعا میکنند بواسطهی مسئلهی هیئت "فراری داده شدهاند"، تنها مسئلهشان هیئت بوده و چیز دیگری در کار نبوده؟ آیا شما از ریز جریان این افراد شما باخبرید؟!
▫️ثانیاً، مگر نه اینکه قرآن کریم میفرماید: وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ (فاطر/ ۱۸)؟ به فرض اینکه از افرادی که -به هر نحو- قرابتی با یک شخص دارند خطایی سر زده باشد، باید آن شخص هم بابت آن خطا مذمت کرد؟ آیا دلیلی هم بر انتساب خطا به آن شخص وجود دارد یا داستان، داستان آهنگر بلخ و مسگر شوشتر است؟ همچنین، آیا وقتی آدمها موفق میشوند خطا را اصلاح کنند و از آن عبور کنند، صحیح است که مدام مته به خشخاش گذاشت و گذشته را شخم زد؟
▫️ثالثاً، هیچگاه دعب اساتید بر نفی آثار سایر اسلامشناسانِ محترم نبوده و نیست (این تجربهی دوازده سال حضور بنده در مساجد است) بلکه دغدغه همیشه تقدمبخشی به آثار دو شخصیتی بوده که در طول حدود سی و چهار سال ولایت حضرت امام خامنهای (مد ظله)، بیشترین تکرار و اشاره -صریح و ضمنی- را به خود اختصاص دادهاند؛ یعنی آیتالله شهید استاد مرتضی مطهری (ره) و مرحوم حضرت علامه مصباح یزدی (ره).
▫️رابعاً، این نظر اساتید نبود که ابتدائاً دربارهی هیئات عوض شد، بلکه این روال و هنجارهای حاکم بر هیئات بود که تغییر کرد و به چارچوبهای انقلابی نزدیک شد، پس فضا برای نزدیک شدن مهیا شد. از همان اول، حرف اساتید این بود که هیئت، خوب و بد دارد. از هیئتِ بد باید اجتناب کرد. از هیئتی که شباهتی به معیارها ندارد [معیارهایی که حضرت آقا سالانه در دیدار با مداحان ترسیم میکنند] باید اجتناب کرد. از هیئتی که بچهها را سیگاری و قلیانی کرده، دهان بچهها را به فحش باز کرده، تیپ و قیافهشان را عوض کرده، و... باید اجتناب کرد. (تجربیاتِ متعدد موجود است. روی هوا حرف نمیزنیم.)
▫️در آخر، باید پرسید در حالیکه هنوز ترکشهای جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ خودنمایی میکند، و نظام اسلامی هم به لحاظ موقعیت سیاسی (نزدیکی به انتخابات) در برههی حساسی قرار دارد، چنین تخریبها و سیاهنماییهایی از مساجد و اساتید (جدای از شرعی و اخلاقی بودن یا نبودن) به نفع انقلاب است؟! این نحو صحیح برخورد با کسانیست که اگر عمرشان را وقف کار تربیتی مساجد نمیکردند، خبری از این همه جوان و نوجوان مومن در این شهر نمیبود؟!
▪️علیایحال، اگر کسی بحثی دارد، بسم الله. ما آمادهی گفتگو هستیم اما در فضای حقیقی و صمیمی و برادری.
🖋دانشجو ۱۴۰۲/۱۱/۰۱
⭕️ نکات این برادر ما قابل بحث و بررسی است. ما هم از گفتگو استقبال میکنیم. سوالات بسیاری داریم که لازم است در یک فضای هم اندیشی درباره آن صحبت شود. البته چند سال است که به لزوم این گفتگوها اشاره کردیم. اما عزم و همتی برای آن ندیدیم. یا اینکه برخی آقایان به یک تکذیب کلی در جلسات خصوصی اکتفا کردند. آن هم برای مسائلی که همه از آن خبر دارند و تجربه شخصی ما بوده. بسم الله آقایان مقدمات گفتگو را فراهم کنند. ما هم حاضر خواهیم شد. گفتگو و پرسش درباره: سرگذشت هیات ها در دهه ۸۰ ، ماجرای اخراج طلاب هیاتی از اهواز ، محدودیت حضور در هیات ها برای حلقه های تربیتی ، تغییرات احتمالی هیات هایی نظیر هیات محبان ، کریم اهل بیت ، مکتب الزهرا و غیره در مسیر منویات رهبری از دیروز تا امروز ، محروم کردن طلاب از درک برخی علمای استان؛ علمایی همچون آیت الله کرمی ، آیت الله شفیعی ، آیت الله بهبهانی ، آیت الله مروج و غیره ، ماجرای برخوردها و ظلمی که به مرحوم سید محسن شفیعی و نزدیکان ایشان شد و حتی مسائل اجتماعی و سیاسی که اخیرا برای جامعه محل سوال شده. مثلا داستان لیست شهود مومنین!
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
⭕️ امروز سالگرد شهادت حاج علی بهزادی فرمانده دلاور گروهان نجف اشرف گردان کربلا است. یادی کنیم از این شهید بزرگوار و دیگر شهدای دفاع مقدس به ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
◼️◾️درگیر و دار شلوغی کارها و جلسات عمار امروز پیامی متأثر کننده به ما رسید. که همه اعضای رسانه بیداری را عمیقاً ناراحت و غمگین کرد.
"دختر دکتر پی پل زاده هستم.
نمیدونم مطلع شدین یا نه ...
متاسفانه پدرم به رحمت خدا رفتن
خواستم هم اطلاع بدم خدمتتون و هم یه تشکر ویژه کنم ازتون بابت کار ارزشمندی که کردین و تا پدر زنده بودن داستان زندگیشون رو از زبان خودشون جمع آوری کردین...
مطمئنا یادگاری خیلی خیلی ارزشمندی برای ما و الگوی عینی زیبایی برای نسل آینده خواهد بود...
راهتون روشن و پایدار 🙏🌹"
دکتر محمدرضا پیپلزاده ماهها با بیماری دست و پنجه نرم میکرد. برای سلامتیاش دست به دعا بودیم تا اینکه امروز خبر رحلتش را شنیدیم. اندوهگین از فقدانش به سوگ نشستیم. اما بازهم تلنگری برایمان بود تا عزم خود را بیشتر جزم کنیم و افتخاراتی مانند محمدرضا پیپل زاده را بیشتر بشناسیم و بشناسانیم.
رسانه بیداری درگذشت محمدرضا پیپلزاده را تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات را برای آن روح بزرگ مسئلت مینماید.
🆔 @resanebidari_ir
🆔@resanebidari_pv
یک مرد جنگی به از صد هزار...
فرق میکند پذیرش هوافضای دانشگاه آمریکا را بگیری ولی پزشکی را به دلیل خدمت بیشتر به مردمت انتخاب کنی.
فرق میکند سالها دانشگاه شیراز درس بخوانی و برای ماندن و رفتن به جاهای بهتر پیشنهاد داشته باشی ولی خوزستان خودت را برای خدمت انتخاب کنی.
فرق میکند خدمتت در جنگ تمام شود ولی بازهم برای مردمت تا آخر جنگ در بیمارستان اهواز بمانی و جایی نروی.
فرق میکند از چشم پزشکی که علاقهات بود بگذری و بهخاطر نیاز مملکت بیهوشی را انتخاب کنی.
فرق میکند نفر اول بورد بیهوشی بشوی و بازهم کنار رزمندگان بمانی و نیاز جبهه را تامین کنی.
فرق میکند توی دانشگاه اهواز بمانی و ۴۰۰ شاگرد مثل خودت برای خودکفاییمان در بیهوشی تربیت کنی.
و فرق میکند ارشد ۴ فرشته نجات باشی و فقط برای خودکفایی ایران و ایرانی بجنگی.
اینها بخشی از افتخارات دکتر محمدرضا پیپلزاده است که دو سال کنارش، خاطرات غرور آفرینش را مرور کردم و من هم به داشتن چنین هم استانی ارزشمندی به خود بالیدم.
باشد که همچنان برای پیشرفت ایران از او و یارانش در تاریخ این مملکت بشنویم و به خود ببالیم.
روزت مبارک آقای دکتر...
✍️ علی هاجری
#روز_پزشک
#دکتر_پیپل_زاده
#بیهوشی
#اهواز
#تاریخ_شفاهی
@kelkkhiyal
راوی || امین غفاری
◼️◾️درگیر و دار شلوغی کارها و جلسات عمار امروز پیامی متأثر کننده به ما رسید. که همه اعضای رسانه بید
🔻بنده توفیق داشتم چند سال خدمت دکتر پیپل زاده در اتاق عمل فعالیت کنم. پزشکی بسیار مهربان ، مودب و دلسوز. درگذشت ایشان برای تمام همکاران ما در بیمارستان امام خمینی اهواز سخت بود.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻در مراسم بدرقه پیکر دکتر پیپل زاده در بیمارستان امام خمینی اهواز، خاطره ای نقل شد از دکتر فربد درباره وضعیت گروه بیهوشی در ابتدای جنگ تحمیلی و نقش مهم مرحوم دکتر پیپل زاده در مداوای مجروحین جنگی.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻توضیحات آیت الله جزایری پیرامون کاندید شدن ایشان برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری از شهر تهران
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
هدایت شده از مجله عروج
🛑🛑ویژه برنامه اعتکاف در بیش از ۸۰ مسجد در اهواز برگزار میشود
↩️ویژه برنامه مراسم معنوی اعتکاف در بیش ازهشتاد نقطه ویژه برادران و خواهران و همچنین دانش آموزان و دانشجویان در مساجد مختلف مناطق شهرستان اهواز برگزار می شود.
🔰ادامه خبر را در لینک زیر بخوانید:
https://www.oruj57.ir/?p=15953
✅به مجله عروج در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2477719807C15987a9d5e
هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴 بنیاد حفظ آثار خوزستان و سردار حاجتی چه ارتباطی با شرکتها و صنایع دارند؟!
🔻صداوسیمای مرکز خوزستان پاسخ دهد!
🔹به گزارش فریاد خوزستان؛ از جمله سیاستهای کلان صداوسیما در پایتخت و مراکز استانها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ارزشهای دفاع مقدس است.
🔸در همین راستا، صداوسیمای مراکز استانها باید با همکاری نهادهای انقلابی و فرهنگی و تبلیغی، محتواهای مناسبی را تولید و منتشر نمایند.
🔹در خوزستان هم طی همکاری صداوسیمای مرکز خوزستان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، برنامهای تلویزیونی با موضوع دفاع مقدس تولید و از شبکه خوزستان پخش می شود.
🔻اما با کمال تعجب چند قسمت از این برنامه به مدیران برخی شرکتها و صنایع تقدیم شد و برنامه ای که موضوع آن دفاع مقدس بود در اختیار مدیران شرکتهایی مثل #فولاد_خوزستان و #گروه_ملی، قرار داده شد!
🔹حال این سوال از صداوسیمای مرکز خوزستان مطرح است که برنامه تلویزیونی با موضوع دفاع مقدس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و آقای سردار حاجتی چه ارتباطی با شرکتهای اقتصادی و صنایع دارد و چرا این برنامهها باید از صدا و سیما پخش شوند؟!
🔸امید است آقایان پاسخگوی این سوال و ابهامات پیش آمده باشند! پیش از این #فریاد_خوزستان در مطلبی نسبت به برخی ارتباطات و ابهامات سوال پرسیده بود که بنیاد حفظ آثار از این رسانه شکایت کرده بود!
🔴 آخرین اخبار فوری و مسائل مهم خوزستان را از کانال #فریاد_خوزستان دریافت کنید: 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134