هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دخترااا
خانماااا
چه نشستید که ببینید زن در آمریکا با مرد فرقی نداره‼️
آخه چرا اجازه نمیدن زن در ایران تو هرجایی کار کنه؟؟؟👆
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
وزارت خارجه آمریکا برای فائزه هاشمی پست گذاشته باز بین برانداز ها و ارباب دعوا شده 😂 سلطنت طلب ها انتظار داشتند عکس فرح پهلوی بزاره، منافقین انتظار داشتند عکس رجوی بزاره، تروریست های تجزیه طلب هم انتظار داشتن عکس زن عبدالله مهتدی کومله بزاره😂
#فائزه
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز نشر
قدردان .. باشید
نظر جالب آیتالله فاطمی نیا
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴 درسی از مکتب امام صادق (ع)
مردی در مسجد خوابیده بود و خود همیانی داشت. از خواب بیدار شد و همیان خود را ندید و جز امام صادق (ع) کسی در مسجد نبود.
به ناچار نزد وی آمد و عرض کرد: همیان من دزدیده شده و من غیر از تو را نمی بینم. امام صادق (ع) فرمود: در همیان تو چقدر پول بود؟ گفت: هزار دینار. حضرت به خانه خود رفت و هزار دینار آورد و به وی داد.
هنگامی که آن مرد به رفقای خود ملحق شد به او گفتند: همیان تو نزد ماست و ما با تو شوخی کردیم. صاحب همیان با شتاب به مسجد برگشت تا آن پول را به صاحبش برگرداند.
وقت برگشتن پرسید: آن شخص چه کسی بود؟ گفتند: او فرزند رسول خدا (ص) است. بالاخره جویا شد و حضرت را پیدا کرد و هزار دینار را برگرداند. امام قبول نکرد و فرمود: هنگامی که ما از مُلک خود چیزی را رد کردیم دیگر بر نمی گردانیم.
🌺الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فرجهم
به نقل از: الدین فی قصص، ج 1، ص 16
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#امام_صادق_علیهالسلام
#یاامیرالنحل
#amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅ برخورد مؤمنانه در ماجرای آقای صدیقی
✅👌✅👌✅👌✅👌✅👌✅👌
🔻فرض کنیم در ماجرای #آقای_صدیقی ، تخلفی صورت گرفته است. #واکنش_مؤمنانه به این ماجرا چیست؟ اصلا مهم است؟ آیا قرار است به اسم عدالتخواهی ظلم کنیم؟
👈 پس اولا با هیاهوی #ضدانقلاب منفعل نشویم و جزء تکمیلی پروژهٔ رسانهای آنها نباشیم.
👈 دوم برخوردهای کودکانه در #فضای_مجازی را هم واقعی ننهیم. هیجان دارند تا بیشتر دیده شوند. مراقبت کنیم برای عقب نماندن از قافله به خطا و گناه نیفتیم.
👈 سوم هم زمین بازی "پروژهبگیران مجازی" و "دکانداران سیاسی" و "دلالان افشاگری" و "کاسبان عدالتخواهی" نشویم. ⚠️
✳️ ازاینرو برای مخاطبی که درد اخلاق و شرع و قانون دارد و دغدغهٔ مطالبهٔ مؤمنانه دارد، چند نکته ضروری است.
📝 مقدمهٔ کلیدی:
#عدالتخواهی به تعبیر رهبر انقلاب بدون معنویت و عقلانیت، ظلم است. #معنویت یعنی تقوا و رعایت قانون الهی و شرع. تهمت و آبرو ریختن و هتک حیثیت و فحاشی و غیره، نامش هرچه هست عدالتخواهی نیست.
#عقلانیت نیز قدرت محاسبه است. منطق و استدلال است. رفتار خوارجگونه و ظاهرگرایانه و قضاوتهای یکجانبه باعث میشود فرد در قضاوت نهایی دچار خطای فاحش شود.
✅ رفتار مؤمنانه در عدالتخواهی یعنی رعایت تقوا و عقلانیت. این دو نباشند، عدالتخواهی نیست و توهم مطالبه و دادخواهی خیالانگیز است.
🔻با این مقدمه ماجرا را مرور کنیم🔻
1⃣ یکم. چه کسی خبر را آورد❓
نگاه کنید ببینید چه کسانی دست به #افشاگری میزنند و اینها چه سابقهای داشتهاند. #نیت از چه جهت مهم است؟ قرار نیست با شناخت فرد، از محتوا عبور کنیم.
🚨 اما با شناخت فرد متوجه میشویم که واکنشمان هدف نهایی او را تکمیل نکند.
✴️ با شناخت فرد متوجه میشویم این پروژه، هدف نهایی او نیست؛ مثلا هدفش #تخریب_شخصیتها و بزرگانی است که برای مردم ارج و قربی دارند.
😔 همین امروز را نگاه کنید. به واسطهٔ رفتار این دست جریانات، تقریبا احدی در نظام نیست که سلم و پاکیزه مانده باشد. یا هدف نهاییشان تلقی فساد سیستمی و ابرپروژهشان #ناامیدسازی است.
🔅 شناخت فاعل مطالبهگری، کمک میکند در نهایت، بازی او را کامل نکنیم.👌
2⃣دوم. حالا با محتوا چه کنیم؟🤔
بعد از بررسی اسناد و مدارک متقن، مهمترین مسأله این است که ما چه میزان حق #قضاوت داریم؟ ما حق داریم ورود بههنگام محکمه را #مطالبه کنیم. اما قضاوت و مجازات کار ما نیست.❌
⁉️ آیا همهٔ آنچه قاضی باید ببیند و حکم کند در اختیار ماست؟ آیا میتوان به فرض وجود تخلف، پی به سوء نیت افراد برد؟ آیا شرعا و اخلاقا و قانونا حق قضاوت و بدتر از آن اجرای حکم و مجازات داریم؟ مجازات مگر چیست؟ همین ریختن آبروی افراد بدترین مجازاتهاست؛ آنهم افراد با آبرو.
⭕️ قرار نیست سوابق افراد مانع قضاوت آنها شود، اما اتفاقا سابقهٔ افراد در بزنگاههای مهم اخلاقی و سیاسی در گذشته یک ملاک عقلایی و منطقی است که بیمحابا آدمها را متهم و سرزنش نکنیم و اجازه دهیم محکمه، با رعایت حقوق طرفین حکم کند.👌
3⃣ سوم. برنده و بازندهٔ نهایی کیست؟⚠️
به ثمرهٔ مطالبه و حرف و کامنت و لایکمان توجه کنیم؛
⭕️ ببینیم وقتی نقطهٔ نهایی را گذاشتیم، برنده و بازندهٔ نهایی چه کسی است؟
🤭 عدالتخواهیای که منجر به تخریب و بیآبرو کردن سرمایههای معنوی و اخلاقی و سیاسی مردم شود، ظلم است. ظلم اصلی هم به اعتقادات مردم است؛ نه فقط این و آن.
❌ اگر مطالبهگری منجر به تلقی فساد سیستمی شود، #ظلم_اکبر است. اگر عدالتخواهی در نهایت به ناامیدی از آینده تبدیل شود، ابرفساد و بیعدالتی محض است.
❌ دادخواهی اگر منجر به رونق پروژهبگیران مجازی و دلالان افشاگری و کاسبان عدالتخواهی شود، حماقت تمام است.
❌ افشاگری اگر باعث تلقی ناکارآمدی عدلیه و رونق سوپرمنهای عروسکی و بتمنهای دستساز شود، دادگری توهمی و خیالی است.
⚠️ در نهایت مراقبت کنیم به اسم عدالتخواهی جای اصل و فرع را برایمان عوض نکنند.
✅ خلاصه و ساده؛ اگر نقطهٔ پایانی مطالبهمان را گذاشتیم، چه در نوشتن و چه تأیید کردن و چه حرف زدن، اگر ثمرهاش در خود و مخاطبمان ناامیدی از انقلاب و حاکمیت و آینده بود، بدانید و بدانیم که گرفتار فسادی تودرتو و ظلمی بزرگیم؛ مطالبهٔ مؤمنانه که هیچ....
#راه_بیداری
#رمضان #محسن_مهدیان #آیت_الله_صدیقی #سواد_رسانه #سواد_رسانه_ای
#رسانه #آگاه_باشیم #جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها #منوتو #بی_بی_سی #اینترنشنال #دروغ #ترور_شخصیتی #قوه_قضائیه #قانون
🔴 چهار تاکتیک خبرنویسی خبرنگاران روسی در حادثه تروریستی مسکو
👤 #مهدی_جهان_تیغی
✅ جدای از سیاستهای امنیتی، سیاسی و روانی دولت روسیه در نحوه اطلاع رسانی حادثه تروریستی اخیر مسکو، مطلب پیش رو به بخشی از تاکتیکهای خبرنویسی خبرنگاران روسی فعال در رسانههای اصلی این کشور، درباره این حادثه میپردازد.
1️⃣ درباره فیلمهای که در شبکههای اجتماعی از لحظات حادثه منتشر شد، مشاهده میشود که خبرنویسان روسی به جای انتشار خام این فیلم ها، توصیف محتوای فیلمها را نیز در اخبار می آوردند. بنابراین توصیف محتوای فیلم های منتشر شده بخشی از خبر بود و از انتشار خام فیلم بدون توضیحات اجتناب میکردند.
2️⃣ گزارش صحنه حادثه و مشاهدات خبرنگاران حاضر در میدان خیلی جامع و با جزئیات همراه بود و برخلاف عمده رسانههای داخلی به گزارش مشاهدات کلی بسنده نمیکنند. هر جمله توصیفی از مشاهدات میدانی نیز هدفمند و یا با دادن اطلاعات جدید با تمرکز بر آنچه اتفاق افتاده و خدماتی امنیتی یا درمانی که در صحنه در حال اتفاق است، همراه بود. خبرها تا حد امکان از تحلیل کردن سیاسی، احساسی و حتی نقدهای معمولی پرهیز داشت و فرامتن همه آنها کمک به مدیریت میدان حادثه بود.
3️⃣ خبرنگاران روس از انتشار خبر رسمی پذیرفتن و یا نپذیرفتن مسئوولیت حادثه توسط یک گروه تروریستی ابا داشتند. گرچه سیاست کلی روسیه نیز در این حادثه عبور از داعش و متهم کردن اوکراین تا این لحظه بوده ولی انتشار خبر به عهده گرفتن مسوولیت حادثه توسط داعش حتی به صورت یک خبر معمولی نیز پرهیز داشته و اطلاع رسانی این موضوع را در صلاحیت نهادهای مربوطه میدانستند.
4️⃣ یکی از اصولی که خبرنگاران روسی در هنگام خبرنویسی این حادثه رعایت کردند، دادن اطلاعات بیشتر درباره مکان حادثه بود. در حالیکه عمده رسانههای ایران در هنگام خبرنویسی حادثه تروریستی سال قبل در کرمان، فقط به گفتن «مزار شهدای کرمان» اشاره میکردند ولی خبرنگاران روسی درباره مختصات مکان حادثه، تاریخچه آن، موقعیت جغرافیایی، اماکن و برنامههای که در آنجا وجود دارد و حتی نوع گروهها و جمعیت مردمی که به این منطقه مراجعه میکنند، اطلاعات جزیی ارائه دادند. طبیعی است که گفتن این جزئیات در بدست گرفتن روایت حادثه و همراه کردن مخاطب تا چه حد تاثیر گذار هست.
سواد رسانهای را جدی تر بگیریم
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#ناامیدسازی
#سواد_رسانه_ای
#تخریب_شخصیتها
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴 صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔸پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
✅ اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔸پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
✅ وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔸این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
💢خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
مثل شهیدها زندگی کنیم و آگاهی و
#سواد_رسانه_ای را جدی تر بگیریم
#جهاد_تبیین
#جنگ_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
#زود_قضاوت_نکنیم
#یاامیرالنحل
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➬@amirannahl313
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرزندان خود را از کودکی با حیا آشنا میکنیم، چرا که میوهاش در دختران #حجاب و در پسرانمان غیرت خواهد شد.
#حجاب_دختران
#غیرت_پسران
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
اصحاب الیمین چه کسانی هستند
حضرت آقای حاج شیخ جعفر آقای مجتهدی نقل میکنند: یک روز مشغول تلاوت قرآن بودم که به این آیه برخوردم
《کل نفس بما کسبت رهینه الا اصحاب الیمین》
به فکر افتادم که اصحاب یمین چه کسانی هستند که در روز قیامت همه در گرو اعمالشان هستند الا آنها؟
هرچه جستجو کردم متوجه این مطلب نشدم تا اینکه طی مکاشفه ای خدمت حضرت امیر(علیه السلام) رسیدم و به ایشان عرض کردم: مولای من اصحاب یمین چه کسانی هستند که در گرو عملشان نمی باشند؟
حضرت فرمودند: شیخ جعفر! شما که اهل حساب و عدد هستید، چطور کلمه یمین را حساب نکردید!؟
هنگامی که کلمه یمین را به ابجد حساب کردم متوجه شدم که عدد ۱۱۰ حاصل میشود ، در آن موقع فهمیدم که “کل نفس بما کسبت رهینه الا شیعیان حضرت علی علیه السلام"، یعنی فردای قیامت همه گرفتار حساب و کتاب اعمالشان هستند مگر پیروان حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) که به عنایت وشفاعت حضرت حساب و کتابی بر آنها نیست.
منبع: لاله ای از ملکوت
#اصحاب_الیمین
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج