eitaa logo
امیر فلاح
5.8هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
881 ویدیو
0 فایل
الهی مذهبی بودن در درون ما باشد و نه در نقاب ما... جهت ارتباط با ادمین تبلیغات @Khan_admin جهت همکاری و… @amirfallahx
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 دبیرکل حزب‌الله: از دولت لبنان می‌خواهم که از تصمیم خود مبنی بر انحصار سلاح در دست دولت عقب‌نشینی کند تا بتواند در کنار ملت خود بماند. ‌ 🔹ما از دولت لبنان نمی‌خواهیم که به مقابله با پروژهٔ آمریکایی-اسرائیلی برخیزد، اما دولت نباید در برابر ملت خود بایستد.
نیویورک تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی: مسائلی مانند ذخایر موشکی ایران و غنی سازی اورانیوم در مذاکرات بعدی مورد بحث قرار خواهد گرفت. ‌ ذخایر موشکی؟؟؟؟!!!!!!
هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله پهپادی حزب‌الله ‌ 🔹رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند در جریان حمله پهپادی حزب‌الله به جنوب لبنان، یکی از فرماندهان صهیونیست کشته شده است. ‌ 🔹این منابع خبر دادند یک خلبان جنگنده نیروی هوایی اسرائیل که فرمانده سابق در این رژیم بوده، در اثر هدف قرار گرفتن با یک پهپاد در جنوب لبنان کشته شد.
اعدام عامل ارسال اطلاعات صنایع دفاعی به دشمن مجتبی کیان، فرزند محمدقلی، از عناصر همکار دشمن که در طول جنگ رمضان اقدام به ارسال اطلاعات مرتبط با واحدهای صنایع دفاعی کشور به دشمن می‌کرد،پس از تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی در دادگستری استان البرز، بامداد امروز پس از تأیید حکم از سوی دیوان عالی کشور و طی روال قانونی، به دار مجازات آویخته شد.طبق تحقیقات انجام‌شده، نامبرده در طول جنگ رمضان پیام‌های متعددی را به شبکه‌های معاند وابسته به دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی ارسال می‌کرد که از جمله آن‌ها، مختصات و اطلاعات محل واحدهای تولید قطعات مرتبط با صنایع دفاعی کشور بود.وی در پیام‌هایی به شبکه وابسته به دشمن، اطلاعات محل شرکت مرتبط با صنایع دفاعی را ارسال و با قید نام نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیام ارسالی به عوامل این شبکه تأکید می‌کند که موضوع را «به بی‌بی آمار بده».
الجزیره: نشانه‌های عقب‌نشینی آمریکا در دو موضوع کلیدی؛ احتمال منتفی شدن تفاهم ‌ علی هاشم، خبرنگار الجزیره: 🔹 کمتر از ۲۴ ساعت پس از ابراز خوش‌بینی نسبت به تفاهم ایران و آمریکا، نشانه‌های منفی ظاهر شده است. یک منبع آگاه ایرانی گفت آمریکا در دو موضوع اصلی عقب‌نشینی کرده: سازوکار آزادسازی دارایی‌های ایران و دامنه آتش‌بس در لبنان. ایران بر آتش‌بسی پایدار و دائمی در لبنان تأکید دارد، اما اسرائیل خواستار بندی برای عملیات نظامی تحت عنوان «پاسخ به هر تهدیدی» است. 🔹تهران به همه میانجی‌ها اعلام کرده اگر همه بندها تضمین نشود، تفاهم را امضا نمی‌کند و بندهای اختلافی را اساسی و غیرقابل مصالحه می‌داند. به باور ایران، واشنگتن از تفاهم‌های قبلی که از طریق میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی می‌کند.
: توافق نهایی با ایران به معنای برچیدن تأسیسات غنی‌سازی هسته‌ای و حذف مواد هسته‌ای غنی‌شده است.توییت جدید نخست وزیر صهیونیستی:من و رئیس جمهور ترامپ توافق کردیم که هرگونه توافق نهایی با ایران باید خطر هسته‌ای را از بین ببرد.این به معنای برچیدن سایت‌های غنی‌سازی هسته‌ای ایران و خارج کردن مواد هسته‌ای غنی‌شده از خاک آن است. رئیس جمهور ترامپ همچنین بر حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر تهدیدات در هر جبهه‌ای، از جمله لبنان، تأکید کرد.مشارکت بین ما و دو کشورمان در میدان نبرد ثابت شده و هرگز قوی‌تر از این نبوده است.سیاست من، مانند سیاست رئیس جمهور ترامپ، بدون تغییر باقی می‌ماند: ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت.
شیخ نعیم قاسم: ایران به رهبری آقای مجتبی توانست آمریکا و همراه با آن «اسرائیل» را تحقیر کند ایران با سر بالا ظهور خواهد کرد و قدرتی استثنایی با جایگاه بین المللی و پناهگاهی برای جهان آزاد خواهد بود.
خبرنگار الجزیره: تهران به همه میانجی‌ها از جمله پاکستان اطلاع داده است که اگر همه بندهای تفاهم کاملاً مورد توافق و تضمین نشده باشد، آن را امضا نخواهد کرد.
هلاکت دومین خلبان صهیونیست در شمال اراضی اشغالی ‌ 🔹رسانه‌های عبری: دو خلبان این رژیم در حادثه سقوط یک هواپیمای سبک در شمال اراضی اشغالی به هلاکت رسیده‌اند. ‌ 🔹رسانه‌های عبری اعلام کردند که خلبان دوم این هواپیما که «ایتی تلمی» ۷۲ ساله و از اهالی الجلیل سفلا است، طی این حادثه به هلاکت رسیده است
رئیسی نماینده مجلس ‌حسب اخبار واصله طبق توافق احتمالی،ایران تنگه هرمز را باز خواهد کرد بدون آنکه به اخذ عوارض توسط ایران اشاره ای شده باشد! بزرگوارانی که همواره مطالبه گری را منکوب می کردند اجازه هست در قبال نقض خطوط قرمز صریح رهبری اعتراض کنیم یا هیچ تکلیفی به جز سکوت و تایید تصمیم مسئولان نداریم؟
جدیدترین موضع گیری ترامپ : تحریم ها با قدرت ادامه می یابد ‌ پ ن: اونهایی که خیال می کنند آمریکا اجازه میده تحریم هایی که روی سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی اثر منفی فراوان داشته رفع بشن، ساده لوح هستند. ‌ اتفاقا از نظر ترامپ اثر تحریم ها روی جمهوری اسلامی کاملا مثبت بوده و هیچ وقت اونها رو بر نمیداره که نظام جمهوری اسلامی دسترسی به منابع مالی پیدا کنه و بتونه وضع اقتصادی مردمش رو بهبود ببخشه.
🔴ادعای نیویورک‌پست: احتمال رسیدن به توافق بین ایالات متحده و ایران به طور فزاینده‌ای کاهش یافته است ‌ 🔹هر دو طرف در ابتدا موافقت کردند که برخی از خواسته‌های حداکثری را کنار بگذارند. ۲۴ ساعت بعد، پس از فشار شدید اسرائیلی‌ها و دیگر طرفداران اسرائیل نزدیک به ترامپ، او لحن خود را به طور چشمگیری تغییر داده و خواستار آن شده است که ایرانی‌ها برای هرگونه رفع تحریم و دارایی‌های مسدود شده، کل ذخیره خود را کنار بگذارند. ‌ 🔹در حالی که در ابتدا قرار بود که بخشی از دارایی‌ها به عنوان بخشی از تفاهمنامه آزاد شود. ‌ 🔹اسرائیلی‌ها همچنین خواستار آزادی عمل در لبنان شده‌اند، نکته کلیدی که ایران از قبول آن خودداری می‌کند. ‌ 🔹تفاهمنامه پاکستانی‌الاصل، تحت فشار شدید است و احتمال فرو پاشیدن آن زیاد است، مگر اینکه یکی از طرفین عقب‌نشینی کند.