🔴جریانشناسیِ خاستگاه کانونهای تخریب علیه شهید رییسی
✍️ #سپهر_خلجی
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم
♦️هرچه زمان میگذرد کانونهای تخریب و توهین به شهید جمهور فعالتر و حجم دشمنیها با شهید مظلوم افزونتر و ابعاد جدیدی مییابد، گویی حتی خون پاک و مظلومانه آن شهید عزیز که در مسیر مجاهدت و خدمت به این مرز و بوم غریبانه بر زمین ریخته شد هم مانع از توهینها و تهمتها نشد.
♦️محل سئوال است؛ او که امروز در بین ما نیست اما میلیونها دل داغدار و چشم گریان آن جسم سوخته در آتش کینه را بدرقه و به نیکی، اخلاص و مجاهدت او شهادت دادند، چگونه آماج تهمت و توهین میشود؟ آیا قرار است مظلومیتی که در دوره حیات او تجربه شد بعد از شهادت هم ادامه یابد؟ آیا قرار است دلها برای بیعملی نهادهای متولی همچنان برای رییسی بسوزد؟ کانون و انگیزه این دشمنیها کجاست و در برابر کینهورزان چه باید کرد؟
♦️بدیهی است آیتالله رییسی مانند هر شخصیت دیگر برخوردار از نقاط قوت و کاستیهایی بود، اما آنچه این روزها بر شهید جمهور تخریب و توهین روا میشود نه از باب کاستیها که عقدهگشایی علیه روحیه جهادی و مشی مدیریت انقلابی اوست.
♦️البته فعالیت کانونهای تخریب علیه شهید رییسی تازگی ندارد و به دلیل بیمسئولیتی و بعضاً قصور نهادهای متولی که بهرغم بارها تذکر از سوی مقامات عالی برای مقابله با کانونهای دروغ و برهم زننده امنیت روانی، با برخوردهای گزینشی و نمایشی، گام موثری برای انجام وظیفه برنداشتند، این مظلومیت ادامه یافت و همچنان ادامه دارد.
♦️گونهشناسیِ خاستگاه و جریانشناسیِ انگیزه کانونهای تخریب علیه شهید رییسی و دولت او زوایایی از این جریان بیاخلاق و لشکر رسانهای هتاک و وابسته را نشان میدهد. بیگمان بخشی از این تخریبها ناشی از کانونهایی است که در انتخابات ۹۶ شکل گرفت و در ۱۴۰۰ به روز شد.
♦️بخش دیگری از تخریبها به دلیل تغییر ریل مدیریت اجرایی کشور از مسیر تسلیم و سازش به ایستادگی و اقتدار و تبدیل تریبون رییس جمهور به صدای انقلاب بود. او شأن رییس جمهوری را به رییس جمهوری انقلاب اسلامی تبدیل کرد. طبیعی است که این تغییرِ مسیر بدخواهان و مخالفان جدی در داخل و خارج داشته و دارد، جریانی که به دلیل سالها نفوذ در لایههای مدیریت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور با مدیریت انقلابی و جریان مومن و حزب اللهی سرناسازگاری دارند به گونهای که حتی این روزها از بیان نفرت و مخالفت با عنوان حزبالله در بالاترین سطوح و در تریبون رسمی نیز ابایی ندارند و آنچه در درون دارند را رسما بیرون میریزند.
♦️بخش دیگری از تخریبها علیه شهید جمهور ناشی از احیاء گفتمان مقابله با فساد بود. اژدهای هفتسری که سالهاست در تار و پود سیستم به اتکاء پولهای ناشی از رانت و فساد نفوذ کرده و هر پرچمی که در جهت مقابله با فساد برافراشته شود را نشانه گرفته و لجنمال میکنند.
♦️بخشی از دشمنیها با رییسی خستگیناپذیری او در برافراشتن پرچم حمایت از محرومان و مستضعفان و تلاش اعتقادی او برای احیاء شعارهای بر زمین مانده و به حاشیه رفتهی انقلاب بود. تلاش او برای سهیم کردن ولی نعمتان این نظام در امکانات کشور و محدود کردن سفره مفتخواران و ویژه خواران به نفع طبقه محروم. همان گمشده مدیریتی کشور که به دلیل حداقل سه دهه تسلط جریان غربگرا و تکنوکراتهای وسطباز به آرزویی برای مردم عادی و بیپناه تبدیل شده بود.
👆همان جریانی که سالهاست با تسلط بر شریانهای اقتصاد شرکتی در استضعاف قاطبه جمهور شراکت راهبردی و نفع جمعی داشته است.
بخشی از پروژه تخریب و توهین به رییسی عزیز نیز تلاشی است هدفمند برای پوشش دادن ضعفها، ناکارآمدیهای و بیعملیها.
♦️باید غیریتی ساخته شود تا با حمله به او مردم متوجه افزایش ۴۰ درصدی قیمت ارز، ۳۸ درصدی قیمت برق، بیبرقی، بیگازی و دهها گرفتاری عمومی نباشند و یقه مسببان وضع موجود را نگیرند. باید تصویری موهوم از مقصر شرایط فعلی ساخته شود تا در پس توهین و حمله به او، بر بیعرضگی و بیبرنامگیها سرپوش گذاشته شود.
♦️البته علاقمندان و دلدادگان شهید رییسی عزیز همچون آن وجود شرافتمند، نجیب و پایبند به اخلاقند که بهرغم این همه توهین و تخریب به دلیل ملاحظهی شرایط جاری کشور هنوز لب نگشوده و زبان در کام گرفتهاند و کماکان امید دارند متولیان امر به خود آیند و به وظیفه در شناسایی و برخورد با توهینکنندگان و لشکر رسانهای هتاک نسبت به یکی از بهترینها زیر این آسمان، عمل کنند؛ إنشاءالله.
ریزش سنگین قیمت دلار آغاز شد؟ /کف قیمت سکه باز هم شکست /طلا 166 هزار تومان دیگر ارزان شد
🔹در حالی بازارهای طلا، سکه و دلار در روز یکشنبه سبز شدند و قیمتها روندی صعودی به خود گرفتند، اما در نیمه روز راه خود را تغییر داده و بازارها وارد فاز نزولی شدند.
عملکرد روز یکشنبه بازار ارز منفی بود؛ به طوری که هر دلار آمریکا با کاهش 290 تومانی به قیمت 79 هزار و 545 تومان تغییر کرد. یورو نیز 320 تومان ارزان شد و به قیمت 82 هزار و 390 تومان رسید.
🔹هر مثقال طلا با کاهش 166 هزار تومانی قیمت، 22 میلیون و 183 هزار تومان قیمت پیدا کرد.
آیتاللّه سید حسن عاملی:
امروز از همه جای #سوریه دود و آتش و خاک بالا میرود، اما یک دود و آتش از همه دودها شدیدتر است و آن دود #پشیمانی ملت سوریه است که از قلب آنها زبانه میکشد، کامنت هایی که این روزها سوری ها منتشر میکنند، بسیار جانسوز است، هم #عبرت است و هم هشدار..
تماماً ناله میکنند که چگونه با یک اشتباه تمام زیرساختهای خود را از دست دادیم، با یک اشتباه توان نظامی کشور را که مثل آب و مثل هوا برای هر کشوری لازم است از دست دادیم، با یک اشتباه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود را از دست دادیم.
و از همه بدتر به وضعی رسیدهایم که نشان میدهد این ذلت ما ابدی است و تا ابد زیر چکمههای صهیونیستها و آمریکاییها زندگی خواهیم کرد و دیگر هیچ وقت نمیتوانیم به عزت تاریخی شام دست پیدا کنیم
.
#مرگ_بر_اسرائیل
25.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دولت دغدغه ای جز رفع فیلترینگ و و بی حیا کردن زنان این سر زمین ندارد. چرا؟
🔹 نماینده مردم تهران در مجلس: چرا دغدغه دولتمردان رفع فیلترینگ و حجاب است، نه نجات معیشت مردم؟
🔸مهدی کوچک زاده در صحن علنی مجلس:در رأس این عوامل، مشکلات اقتصادی و معیشتی قرار دارد، نه مسائل حاشیهای همچون رفع فیلترینگ، حجاب.
🔹حال چگونه وزیر علوم بهجای حل مشکلات دانشگاهها، آمار مهاجرت اساتید را بزرگنمایی میکند
🔸معاون غیر قانونی راهبردی رئیس جمهور برای مذاکره با قاتلان حاج قاسم گدایی میکنند؟
🔹چرا هنوز پروندههای کثیرالشاکی که بخش بزرگی از نارضایتی مردم را سبب شده، به نتیجه نرسیده است؟
🔸ای مردم! به کسی اعتماد کنید که جز خیر دنیا و آخرت شما را نمیخواهد.
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرنگونی نظام!!
چهل مدل لباس طراحی شده در پاریس را هم دقت بفرمایید.بعلاوه تکرار ٣١ بار آرزو که بعد از ١۴٠١ تکرار نشد.
┄┅═✧☫✧═┅┄
🌹
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯 حجتالاسلام والمسلمین هاشمالحیدری: هدف اول دشمنان خدا ایران است چون ستون خیمه لشکر حسین زمان است؛ اگر جمهوری اسلامی نبود، خبری از گروههای مقاومت نبود
دبیرکل جنبش العهد عراق در مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت، علم در امتداد قلم:
🗯دست مردم ایران را می بوسم چون فقط مردم ایران توانستند نظریه ولایت فقیه را به حاکمیت برسانند.
🗯نظریه ولایت فقیه فقط در کتابها بود اما فقط مردم ایران توانستند آن را به فعلیت برسانند.
🗯بعد از انتخاب خبرگان رهبری، شعار ملت ایران لبیک یا خامنه ای بود.
🗯هدف اصلی دشمن نه سوریه و لبنان و غزه، بلکه ایران و جمهوری اسلامی است.
🗯قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خبری از گروههای مقاومت نبود.
🗯بله ما در عراق و یمن و دیگر مناطق نیابتی نمیجنگیم اما اگر جمهوری اسلامی نبود، حزب الله نبود.
🗯زبان خود را آزاد کنید، ما در جنگ هستیم. فقط درس و بحث کافی نیست. به موشک های فرهنگی نیاز داریم.
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
⭕️ " عبرت از تاریخ "
🔻 لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!
1️⃣ لیبی رو تحریم کردن و گفتند مذاکره هستهای کنیم!
2️⃣ مذاکره هسته ای کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!
3️⃣ آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد؛
4️⃣ بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت.
5️⃣ قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.
6️⃣ اقتصاد لیبی تحت سیطره اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!
7️⃣ اروپا بعد نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد!
8️⃣ مردم که بشدت تحت فشار مالی بودن برای اعتراض به سیاست دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی)
9️⃣ نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!
✊ قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکتهای آمریکایی و اروپایی است!!!
☑️ از تاریخ عبرت بگیریم
🔺
❌برسد به دست اهالی مذاکره با وحوش
اگر ماجرای بوسنی را نفهمی، غزه را نخواهی فهمید؛
نخست بوسنی را بفهمید تا غزه و آنچه در آن میگذرد را بفهمید و شگفتزده نشوید!
نسلکشیای را که صربها علیه مسلمانان بوسنی به راه انداختند، در آن ۳۰۰هزار مسلمان به شهادت رسیدند و ۶۰ هزار زن و دختر مورد تجاوز قرار گرفتند و یک و نیم میلیون نفر آواره شدند.
آیا آنرا به یاد داریم؟
یا فراموشش کردهایم؟
یا اصلاً چیزی در موردش نمیدانید؟!
مجری «سی. ان ان» در مورد سالگرد
کشتارهای بوسنی صحبت میکند و از کریستیان امانپور خبرنگار معروف میپرسد:
آیا تاریخ تکرار میشود؟
کریستیان ماریا هایده امانپور از شبکه "سی.ان.ان" در مورد سالگرد کشتارهای بوسنی اظهارنظر میکند:
این جنگ، یک جنگ قرون وسطایی، کشتار، محاصره و در گرسنگی و قحطی قرار دادن مسلمانان بود و اروپا حاضر به مداخله نشد و گفت:
این یک جنگ داخلی است!
این ادعا، یاوهای بیش نبود.
این هولوکاست حدود چهار سال به طول انجامید و در طی آن صرب ها بیش از ۸۰۰ مسجد را که قدمت برخی از آنها به قرن شانزدهم میلادی بازمی گشت، تخریب کردند و کتابخانهی تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند.
سازمان ملل مداخله کرد و دروازههایی را در ورودی شهرهای اسلامی مانند: گراژده، سربرنیتسا و زپا قرار داد، اما زیر محاصره و آتش بودند، بنابراین حفاظت سودی نداشت.
صربها هزاران مسلمان را در اردوگاههای کار اجباری قرار دادند، آنها را شکنجه کردند و گرسنه نگه داشتند تا اینکه مبدل به اسکلت شدند.
وقتی از یکی فرماندهان صرب پرسیدند، چرا؟ ...
گفت: اینها گوشت خوک نمیخورند!
در روزگار قتل عام بوسنی، "گاردین" یک نقشه تمام صفحه منتشر کرد که موقعیت کمپهای تجاوز جنسی بر زنان مسلمان را نشان میداد؛ هفده اردوگاه بزرگ، که برخی از آنها در داخل خود صربستان قرار داشت!
صربها به کودکان تجاوز کردند [حتی] به دختربچهی چهار ساله!
گاردین گزارشی از آن حادثهای هولناک تحت عنوان:"دختربچهی که گناهش مسلمان بودن بود" به دست نشر سپرد.
راتکو ملادیچ قصاب، رهبر مسلمانان "زپا" را به جلسه دعوت کرد، سیگاری به او داد، کمی با او خندید، سپس به او حمله کرده و او را ذبح کرد.
در حق «زپا» و ساکنین آن جنایات زیادی را مرتکب شدند.
اما معروفترین جنایت، محاصره سربرنیتسا بود. سربازان بینالمللی (صلیبیها) تا دیروقت با صربها شبنشینی میکردند و میرقصیدند و عدهای از آنها در ازای دریافت لقمهای غذا با زن مسلمان در مورد شرف و عزتاش چانهزنی میکردند!
صربها به مدت دو سال سربرنیتسا را در محاصره داشتند. حملات توپخانهای و بمباران یک لحظه هم متوقف نبود.
صربها بخش بزرگی از کمکهایی را که به شهر میرسید به خود میگرفتند،
سپس غرب تصمیم گرفت آن را به گرگها بسپارد؛ گردان هلندیی که از سربرنیتسا محافظت میکرد با صربها توطئه کرد و مسلمانان را تحت فشار قرار داد تا در ازای امنیت [جان شان] سلاحهای خود را تحویل دهند!
مسلمانان پس از خستگی و عذاب، تسلیم شدند و پس از اینکه صربها اطمینان حاصل کردند، به سربرنیتسا حمله کردند، مردهای آن را از زنانش جدا کردند، دوازدههزار ذکور، اعم از مردان و کودکان را جمع کردند و همه را ذبح و مثله کردند.
از نمونههای مثلهای که انجام میدادند:
شخص صربی بالای مرد مسلمان میایستاد و تصویری از صلیب ارتدوکس را در حالیکه [مرد مسلمان] زنده بود بر روی او حک کرد (برگرفته از گزارش نیوزویک یا مجله تایم).
عدهای از مسلمانان از شدت دردی که میکشیدند، صرب را التماس میکردند که کار شان را هرچه زودتر تمام کند!
مادر دست صرب را میگرفت و از او التماس میکرد که تکه جگرش را ذبح نکند، [اما صرب] دستش را قطع میکرد، سپس گلوی فرزندش را جلوی چشمش میبرید
قتل عام در حال وقوع بود...
اما ما میدیدیم، میشنیدیم، میخوردیم، خوش میگذراندیم و بازی میکردیم!
پس از کشتار سربرنیتسا، قصاب، رادوان کاراجیچ فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد:
سربرنیتسا همواره شهر صربی بود و اکنون به آغوش صربها بازگشت.
صربها به زنان مسلمان تجاوز میکردند و ایشان را مدت نُه ماه زندانی میکردند تا اینکه او زایمان کند.چرا؟
یک صرب به یک روزنامه غربی گفت:
ما از زنان مسلمان میخواهیم که نوزادان صرب به دنیا بیاورند.
ما بوسنی، سارایوو، بانیالوکا و سربرنیتسا را به یاد میآوریم
میگوییم و تکرار میکنیم:
ما بالکان را فراموش نخواهیم کرد.
ما هرگز غرناطه را فراموش نخواهیم کرد. ما هرگز فلسطین را فراموش نمیکنیم .
🔴 در سیامین سالگرد جنایت اروپا و صربها در بوسنی میگوییم: فراموش نمیکنیم، نمیبخشیم و هرگز شعارهای مدارا، همزیستی و حقوق بشر را باور نمیکنیم.
📌برگرفته از کانال تاملات حقوقی فیروز اصلانی استاد حقوق دانشگاه تهران
✅ نگاه ها و باورها ، به ولایت فقیه؛ ⁉️
🔺 درجامعه فعلی ما ، هرفردی ولایت فقیه را به اندازه درک ؛ فهم وباورهای قلبی واعتقادی خود پذیرا می باشد که به شش دسته تقسیم می شوند :
۱-- عده ای ازمردم درهیچ شرائط عقلی،
قانونی؛ شرعی وحتی مقبولیت عامه ؛
پذیرای ولایت نمی باشند ورهبری را
همانند یک فرد عادی و نهایتا ؛یک عالِم دینی میدانند .
۲-- دسته ای دیگر براین باورند که : رهبری بلحاظ صداقت ؛ ساده زیستی،
دلسوزی ، راستگوئی ، ازخود گذشتگی.
حکیم ؛ مقتدر ومردمی بودن ومتمایز از
خصوصیات سایر مسئولین کشور ، وبا
ویژگیهای منحصر بفرد ، مقبولیت عامه
( کاریزماتیک ) داشته وفارغ ازنگاه فقهی
و قانونی ، بلکه نگاه وارتباط عاطفی و وقلبی ، به ایشان علاقمند ، واحترام خاص قائل هستند. که این دسته درهمه اقشار حتی غیر مسلمان و با سطوح علمی متفاوت ؛ مشاهده میشوند .
۳--عده ای دیگر : حضرت آقا را بعنوان
رهبر کشور وفقط درچارچوب قانون و
تشریفاتی وباهمان اختیارات تعریف شده
دراصل ۱۱۰ قانون اساسی ودرنهایت یک
ناظر عالی قبول دارند نه مطلقه فقیه .
۴-- افراد دیگری ولایت فقیه راتاجائی قبول دارند که : بامنافع مادی ومعنوی و
سیاسی آنها تعارض نداشته باشد.
اینهافرمایشات آقارا به قضاوت عقل خود
می سپارند وآنچه راکه خودتشخیص دهند عمل می نمایند نه فرمان ولایت را.
و بعبارتی تعبد والتزام عملی درآنها دیده نمیشود
۵-- افراد ویژه : اینهاجایگاه ولایت را به
ظاهر قبول دارند. اما درعمل بامصداق آن
که حضرت آقاهستند ، مشگل داشته و
اغلب به بهانه شورائی شدن رهبری ، به
تخریب وفتنه گری مداوم می پردازند .
که اکثر آنها از مجمع روحانیون مبارز ، اصلاح طلبان، معاندین ؛ مخالفین، معاندین ؛ نفوذیها ، لیبرالها ، ومنافقین میباشند .
۶-- دسته آخر : بنا بر فقه سیاسی شیعه ونظریه امام خمینی ره ، ولایت مطلقه فقیه را قلباً وعملاً قبول داشته وحکم اورا همانند
دستور امام معصوم نافذ ولازم الاجراء وهرگونه مخالفتی را بامعظم له حرام شرعی وعقلی میدانند.اینها کسانی هستند که از اول
انقلاب ،دردفاع مقدس، مدافعین حرم و درتمام سختیهای انقلاب بویژه مقاطع حساس گوش بفرمان ودرکنار ولایت حضور
فعال داشته وطی چهل وشش سال گذشته و درهمه مواقع ثابت قدم بوده و به پای پیمان خود ایستاده و برای حفظ نظام اسلامی تا پای جان خواهند ایستاد .
🔺 بنابراین : خداوتد متعال هیچگاه زمین را خالی از حجت نخواهد گذاشت که حجت اصلی وجود نازنین امام زمان عج میباشد ودر زمان غیبت ایشان فقهاء بویژه ولایت فقیه بعنوان جانشین و نائب حضرت ولی عصر هدایت مردم را بعهده دارند واگر همه نگاهها وباورهای مردم در این دسته ششم مجتمع شود قطعارضایت خدا و امام زمان عج و عاقبت بخیری را به همراه خواهد داشت. واتفاقات خوبی درجهان رقم خواهد خورد .
سئوال دوستانه : شما مخاطبین عزیز و
محترم در کدامیک از این شش دسته قرار گرفته اید . فرهادنیا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب: کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است!
🔹پاسخ حضرت آیتالله خامنهای به برخی که میگویند چرا ایران با اروپاییها مذاکره میکند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم:
✏️ایران شما یک قلّهی راهبردی است در دنیا؛ هم از لحاظ امکانات طبیعی، هم از لحاظ امکانات انسانی و هم از لحاظ موقعیت جغرافیایی و جغرافیای سیاسی.
✏️از اواسط دههی ۲۰ (۱۳۲۰ شمسی) یعنی از حدود هشتاد سال پیش، این منبع ثروت که ایران شما باشد، دهها سال در مشت آمریکا بود و متعلق به آمریکا بود. دست آمریکا بود. انقلاب شما آمد و این را از دست آمریکا کشید بیرون. تلخکامی آمریکا از این قضیه فراموششدنی نیست.
✏️بعضیها میگویند آقا، شما که نسبت به آمریکا نه حاضرید مذاکره کنید، نه حاضرید ارتباط برقرار کنید، با کشورهای اروپایی -خب آنها هم مثل آمریکایند، چه فرقی میکند- با آنها چرا ارتباط دارید؟ خب همانطور که او سفارت دارد، این هم داشته باشد، با او ارتباط دارید، نه، فرق هست. فرق این است که آمریکا اینجا تملّک کرده بود و از کفّ او، از قبضهی او بیرون کشیده شد.
✏️کینهی آمریکا نسبت به کشور و انقلاب، کینهی شتری است و به این آسانیها دستبردار نیست. این فرق میکند با فلان کشور اروپایی. بله، آن کشور اروپایی هم، دوست عزیزکردهی ملّت ایران نیست. این را میدانیم ما، بلدیم اما این با آن خیلی فرق دارد.
✏️آمریکا یک ثروت عظیم، یک امکان عظیم سیاسی و اقتصادی را با انقلاب اسلامی از دست داده و بعد هم در این چهل و چند سال، چقدر خرج کرده برای اینکه بتواند مجدّداً ایران را از چنگ انقلاب اسلامی بیاورد بیرون و در اختیار خودش قرار بگیرد و نتوانسته. این کینهاش با جمهوری اسلامی با کینهی فلان کشور دیگر فرق دارد، خیلی فرق دارد. علّت اینکه تفاوت قائل میشویم ما بین آمریکا و دیگر کشورهای غربی، این است. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است این شکست را جبران کند، لذا هر جور بتواند دشمنی میکند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
🖼 #بسته_خبری | رابطه ایران و آمریکا | تاریخ دشمنی آمریکا با ایران | مذاکره با آمریکا | مبارزه تاریخی ملت ایران با آمریکا | شکست سیاستهای آمریکا
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 رهبر انقلاب: آمریکا از طرق غیرمستقیم، از مسئولان ما میخواهد که در کارها یک نگاهی به منافع آمریکا داشته باشند/ گوشدادن به این توقع بیجای آمریکا، تهدید مردمسالاری و جمهوریت است
🔹 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم:
✏️یکی از خواستههای استکبار به طور کلّی، از جمله در رأسِ استکبار، دولت آمریکا، از مسئولان همهی کشورها، از جمله از مسئولان جمهوری اسلامی، این است که وقتی راجع به مسائل گوناگون کشور فکر میکنند، طرّاحی میکنند و نقشهکشی میکنند، یک نگاهی هم به منافع آمریکا داشته باشند و ملاحظهی آمریکا را هم بکنند. این درخواست آنها است. این را ــ ما که خب مستقیم ارتباطی نداریم ــ از طرق مختلف به مسئولان ما تفهیم میکنند. در این سالهای متمادی، ما نمونههای متعدّدش را دیدیم. بیایند واسطه بشوند حالا در فلان قضیّه، فلان قضیّهی اقتصادی، فلان قضیّهی فرهنگی، فلان مسئلهی سیاست خارجی؛ شما که میخواهید این کار را بکنید، این را تغییرش بدهید و این نحوه عمل کنید که آمریکا هم یک سودی ببرد. این یکی از خواستههای آمریکا است.
✏️من عرض میکنم این تهدیدِ مردمسالاری است. اگر مسئولان کشور ما در هر دورهای به این توقّع بیجای آمریکاییها گوش فرا بدهند، مردمسالاری کشور و جمهوریّت کشور را تهدید کردهاند. چرا؟ برای خاطر اینکه مردم به ما رأی دادند و ما را سر کار آوردند برای اینکه برای منافع آنها کار بکنیم، نه اینکه منافع آمریکا را مورد نظر قرار بدهیم. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
🖼 #بسته_خبری | منافع ملی | سرسختی در مقابل دشمن | مردمسالاری دینی | دخالتهای آمریکا در ایران | حقوق ملت ایران
💻 Farsi.Khamenei.ir