🔴⚡️این چه فلسفه اخلاق و علم فقه و علم حقوقی است که فقط در دفاع از اغتشاشگران ضدانقلاب و فحاشان بیاخلاق و فاسقان ضدمذهب، کارآیی دارد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلَافٍ أَوْ يُنفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذَٰلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ»(مائده/۳۳)
🔺«مجاﺯﺍﺕ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺷﺮﻭﺭی ﻛﻪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﺳﻮﻟﺶ ﻣُﺤﺎﺭﺑﻪ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺧﺮﺍﺑﻜﺎﺭیﻫﺎی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﻳﺰیﺷﺪﻩ ﺍﻣﻨﻴﺖ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻢ ﻣﻲﺯﻧﻨﺪ، ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ: به ﺗﻨﺎﺳﺐ ﺟﺮﻣﺸﺎﻥ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﺮﺣّﻢ، ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻜُﺸﻨﺪ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺻُﻠّﺎﺑﻪ ﺑﻜِﺸﻨﺪ ﻳﺎ ﭼﻬﺎﺭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺖ ﻭ ﭼﻬﺎﺭﺍﻧﮕﺸﺖ ﭘﺎی ﭼﭙﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻗﻄﻊ ﻛﻨﻨﺪ ﻳﺎ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﺷﺎﻥ ﺗﺒﻌﻴﺪﺷﺎﻥ ﻛﻨﻨﺪ. ﺗﺎﺯﻩ، ﺍﻳﻦﻫﺎ ﺭﺳﻮﺍﻳﻲ ﺁﻥﻫﺎ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﺕ ﻫﻢ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺑﻲﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻧﺼﻴﺒﺸﺎﻥ ﻣﻲﺷﻮﺩ.»
🔺حکم اعدام برخی از اغتشاشگران محارب، برخی از مدعیان فلسفه اخلاق را وا داشت تا به نفی خشونت توصیه کنند و شخص مدعی فقاهت را وا داشت تا عنوان محارب را از جانیان بزداید و شخص مدعی علم حقوق نیز همین ادعا را تکرار کرد.
🔺اما باید از اینها پرسید این چه فلسفه اخلاق و علم فقه و علم حقوقی است که فقط در دفاع از اغتشاشگران ضد انقلاب و فحاشان بی اخلاق و فاسقان ضد مذهب، کارایی دارد؟ آنگاه که جوانان و دانشمندان این مرز و بوم توسط کومله و تجزیه طلبان و منافقان و داعشیان قطعه قطعه می شدند، اخلاق و فقه و حقوق این مدعیان کجا بود؟ دوستان می پرسند اینان که درس خوانده حوزه علمیه هستند، چرا اینگونه استدلال می کنند؟ پاسخ این است که انحراف یک تفسیر و تطبیق به رای حوزوی از انحراف فکری یک دانشگاهی به مراتب بدتر است.
🔺وقتی محقق حلی در شرائع الاسلام به صراحت می نویسد: المحارب کل من جرد السلاح لإخافة الناس فی بر او بحر لیلا کان او نهارا فی مصر و غیره، و شیخ طوسی در خلاف می فرماید: المحارب الذی ذکره الله تعالی فی آیه المحاربه هم قطاع الطریق الذین یشهرون السلاح و یخیفون السبیل، و ابن ادریس در السرائر می فرماید: المحارب کل من شهر السلاح لإخافة الناس فی بر كان او فی بحر فی العمران و الامصار او فی البراری و الصحاری؛ همچنین وقتی آیه شریفه با ظهور قریب به نص بر حکم شرعی محارب دلالت دارد؛ آنگونه که در ترجمه تفسیری آن بیان شد؛
🔺حال چگونه این طائفه مدعی اخلاق و فقه و حقوق، قمه کشان معرکه گیر فحاش قطاع الطریق را محارب نمی دانند و به واسطه مخالفت باحکم شرعی اعدام آنها خوراک رسانه اجانب را تامین می کنند. خداوند اهل علم را از تحمیل سیاست زدگی بر اخلاق و فقه و حقوق نجات دهد و عاقبت همه ما را ختم به خیر گرداند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️ عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۱۹ آذر ۱۴۰۱
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/1111
✋
اعتراض به بازگشت امنیت؟!
🔹 سیاسیون و رسانههای غربگرا امروز همصدا با ضدانقلاب همگی به اعدام محسن شکاری واکنش نشان دادند. حرفشان چه بود؟ اینکه این حکم مردم را ناراحت و مقابل نظام قرار میدهد و بر خشم و نفرت میافزاید.
ظاهراً حرف خیرخواهانه ایست. به شرطی که جواب قانعکنندهای برای این چند سوال داشته باشند ؛
🔸 اول بگویید منظورتان کدام مردم است؟
شما بارها نشان دادهاید مردم را نمیشناسید.
همین یک ماه پیش همگی صدای میلیونها ایرانیِ شرکت کننده در راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان را در روزنامههایتان بایکوت کردید! مردمی که طی هفتاد روز گذشته هر روز یا هر چند روز یک بار در تشییع شهدای امنیت شرکت کرده و علیه اغتشاشگران فریاد کشیدند و مجازاتشان را برای برقراری امنیت طلب کردند، مردم نیستند؟
مردم برای شما وقتی مردمند که صدایشان باب سلیقه سیاسیتان باشد. وگرنه باید ساکت شوند.
واقعاً نگران افزایش خشونت هستید؟
پس چرا مدام در هنگام مجازات جنایتکاران و بانیان خشونت موضع وارونه دارید و صحنه را جور دیگری برای مخاطبانتان روایت میکنید؟
چرا وقتی نیروی انتظامی اشرار و جانیان کف خیابان و اوباش نفوذکرده در دانشگاه را دستگیر میکند، صدایتان بلند میشود که بگیر و ببند را تمام کنید؟ چرا وقتی قمهکشی که با ارعاب راه خیابان را بسته و جلوی چشم مردم مأمور حافظ امنیت را میزند تا با ایجاد وحشت و ناامنی به هدف خود برسد، حکم محارب میخورد همگی یک کلام به تشکیک حکم میافتید؟ تضعیف دستگاه عدلیه که در این شرایط کشور تنها پناه مردم برای تامین مهمترین حقشان یعنی امنیت است، منجر به کاهش خشونت میشود یا قدارهکشها را جریتر میکند؟
🔹 ادعا میکنید این اعدام پاسخ غلط حاکمیت به اعتراضات است. پس باید به یک سؤال جدی پاسخ دهید؛ چه ارتباطی بین اعتراض مدنی با کشیدن قمه نیم متری برای بستن راه ماشینهای مردم و زخمی کردن پلیس هست؟ معترضانی که قمهکشها را جلو میفرستند، اعتراض مدنی دارند؟ چرا شما در روزنامههایتان هیچ اعتراضی به سلبریتیها و سیاسیون و رسانههایی که چند ماه است بچههای مردم را به اعتراض خشونتآمیز و ضربوجرح پلیس و بسیجی و چادری و آسیب به اموال مردم تهییج و تشویق میکنند ندارید و فقط بلدید پاچه نیروی انتظامی و قاضی و نظام را بگیرید؟ بعد هم سر تکان بدهید که جامعه را خشونت فرا گرفته... اصلا چطور رویتان میشود اسم افتضاحات این دو ماه را اعتراض بگذارید؟ این همه وقاحت نوبر است.
🔻 پ.ن:
آقای جمهوری اسلامی، یک پای برقراری امنیت همراه کردن افکار عمومی با مجازات عاملان ناامنی و شفافیت روند صدور احکام است. پس بستن دهان دروغگویان و نان به نرخ روزهایی که بازگشت امنیت به ضررشان است و مانع شفافیت فضا و رسیدن واقعیت به گوش مردم هستند، بخشی از این ماجراست!
✍رها عبداللهی
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صرفه جویی به اندازه کل جمعیت عراق!
🎥 معاون رئیس جمهور: چند هزار نانوایی در کشور پیدا کردیم که وجود خارجی ندارند ولی سهمیه آرد دریافت میکنند!
🔺بعد از اصلاحات اخیری که دولت در حوزه نان انجام داد، روزانه به اندازه نان ۲۵ میلیون نفر یعنی به اندازه جمعیت کشور عراق در آرد صرفهجویی شد.
صحنه ای زیبا از یک قمه کش خيابانی!
هم قمه دستشه و هم تبر!
چقدر زیبا گرفته قمه و تبرش رو...
⛔️متأسفانه جمهوری اسلامی ایران داره این زیباییها رو از ما مردم میگیره
جمهوری اسلامی نکن، اینها باعث امنیت ما مردم هستند😏
#نه_به_اعدام_قمه_کش
همینقدر وقیحانه از قمه کشها حمایت میکنند...بعدش هشتگ نه به اعدام میزنن
✅ #به_اشتراک_بگذارید
🍃🌹🍃
#فاطمیه
#لبیک_یا_خامنه_ای
.......●💠🌼💠🌼💠●......
📌 عکسی دیوانه کننده از سردار سلیمانی در ویرانه های سوریه!
بدون سلاح و محافظ در چند ده متری دشمنی سفاک و درنده!
🔹آن زمان که او در بیابان ها با جسم ناقص و مجروحش برای امنیت ما مردم ایران و شیعیان و انسان ها تلاش میکرد ما چکار میکردیم؟
◇ ما کجا بودیم؟ ما به چه کاری مشغول بودیم...
◇زمانی که او مرگ را به سخره گرفته بود ، داعشی های وطنی چکار میکردند؟ کجا بودند؟
◇ وقتی حاجی به خاطر ما دولا دولا میدوید زمین میخورد و زانوهایش زخمی میشد.
◇ وقتی سرما به استخوان هایش میزد ، وقتی سوت خمپاره می آمد و روی زمین میخوابید و سرش به زمین میخورد و محاسنش خاکی میشد
و سر من بر بالش نرم بود!
◇ وقتی غم کودکان را میخورد ، من در حال غصه خوردن برای چه بودم؟
◇ او هیچگاه بر کسی منت نمیگذاشت، اصلا چیزی نمیگفت!
◇ این اذیت میکند مرا ، بغض گلویم را میفشارد
از این همه خدمت سلیمانی ها و این همه خیانت، توسط داعشی های وطنی !
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🔹 صبحانه ای با شهدا
⭕️ چشم فتنه
چگونه می شود نظام را ساقط کرد؟
🔹بخشی از مقدمات #خروج علیه نظام اسلامی که از دست دشمن برنمی آید و فقط کارگزارن داخلی توان آن را داشتند :
۱. رها کردن فضای مجازی و تفویض مدیریت آن به دشمن.
۲. میدان دادن به اذناب داخلی دشمنان در فضای مجازی از طریق چهره کردن شان در رسانه ملی و اعطای مصونیت قانونی به آنها.
۳. انسداد مسیر رشد پیام رسان های داخلی به انحای مختلف.
۴. متوقف کردن انقلاب فرهنگی از طریق تشریفاتی و بی اثر شدن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی.
۵. حذف چهره های انقلابی از رسانه ملی با برچسب تندرو.
۶. ترور شخصیتیِ نیروهای انقلابی فعال در رسانه با تخریب رسانه ای توسط خبرگزاری های حزبی و لشگر کندفهمان.
۷. حذف نیروهای انقلابی از مجلس توسط مافیای انتخابات متشکل از احزاب اصولگرا با شگرد اصلاح طلب هراسی.
۸. حذف مدیران انقلابی از دولت ها از طریق دخالت نماینده های حزبی در عزل و نصب ها و انقیاد وزرا و استانداران و فرمانداران.
۹. مقابله با علمای انقلابی از طریق حزبی سازی روحانیت و انقلاب زدایی از حوزه های علمیه توسط بخش مُعظَم ائمه جمعه و مسئولان معمم و بخشی از مدیران حوزهها.
۱۰. حذف نظارت مردم نسبت به مسئولان از طریق منزوی کردن علمای انقلابی و برخورد خشن و مستمرّ با آمر به معروف و ناهی از منکر.
📌اقدامات فوق عمدتا توسط نااهلان یعنی قبیله #اصولگرایان انجام پذیرفته است.
📮انتشار حداکثری با شما.
@Jahadetabyin_ir
🔴جمهوری اسلامی هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر در ماهواره و شبکههای اجتماعی سقوط میکند!
♦️رحیم پور ازغدی در جلسه کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج):میگویند ملت به خیابان آمدند، سوال اینجاست که دقیقا کدام ملت به خیابان آمدند؟ اخبار منتشر شده در شبکههای اجتماعی و ماهوارهها با واقعیت ۱۸۰ درجه تفاوت دارد. ماهواره ها و شبکههای اجتماعی دروغ را به جای حقیقت و حقیقت را دروغ، جا میزنند، شبکههای اجتماعی همه مردم را علیه انقلاب نشان میدهد و جمهوری اسلامی هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر در ماهواره و شبکههای اجتماعی سقوط میکند!
✋
جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزههای تهدید کدام است؟
🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوهها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چارهاندیشی برای مقابله با آنهاست. جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری موثر و جریانساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بینالمللی، همواره از ناحیه آمریکا و همپیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ تهدیدهای چندوجهی که در چارچوب جنگهای هیبریدی یا جنگهای ترکیبی میگنجد.
💠 جنگ ترکیبی و ابعاد آن
🔹 جنگ ترکیبی به راهبرد نظامی پیچیدهای اطلاق میشود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای میدهد. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگها خود ابزارها و شیوههای متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافتهاند.
🔻۱-نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزشهای سختی میبینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگهای نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و... از طریق نیروهای ویژه و حرفهای در کشور هدف انجام میشود.
🔻۲-حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگهای هیبریدی با موجسواری روی نارضایتیهای داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته میشود.
🔻۳-جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب میشود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود. رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل این تهاجم ترکیبی و دستهجمعی، نمیتوانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینههای مختلف از جمله رسانهای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند
🔻۴-دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهرهمندی از روشهای ارتباط جمعی به گونهای که دولتها و ملتهای دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند.