این قیمت ارز دیروز تو یه کانال قیمت لحظهای دلاره، ساعت 14:26 دلار 60هزارتومن بود
45 دقیقه بعد دلار شد 55 تومن
اگر نوسانات ارز اقتصادیه و همش به عملکرد دولت بستگی داره، یکی بمن بگه دولت تو این 45 دقیقه چیکار کرده که دلار 4هزارتومن اومد پایین؟
آیا الکی بالا نرفته بود؟
بهدلایل مختلف بخش اعظمی از بالارفتن نرخ ارز دراثر جنگ ترکیبی اقتصادی دشمنه.... مثل جنگ امنیتی سه چهارماه اخیر در اغتشاشات اما از دولت انتظار میره هر چه زودتر کنترل این بازار آشفته را به دست بگیره...
۸ اسفند ۱۴۰۱
۸ اسفند ۱۴۰۱
۹ اسفند ۱۴۰۱
۹ اسفند ۱۴۰۱
۹ اسفند ۱۴۰۱
۹ اسفند ۱۴۰۱
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفوذی هایی در لباس خودی که برای دشمن کار می کنند
در انقلاب اسلامی از سال ۱۳۵۹ تا ۱۴۰۱ و از این به بعد..........
۹ اسفند ۱۴۰۱
🔴 تحلیل به زبان خودمونی از جنگ دلاری دشمن!
🔹دلار ابزار خوبی برای دشمنه که تاثیر و نظر خودش رو بر اقتصاد و بازار و معیشت مردم ما اعمال کنه. نبض اون هم دست آمریکاست. اینکه بارها گفته شده باید اقتصاد ما از دلار پایه بودن فاصله بگیره و نشده بماند که جای بحثش الان نیست. اما:
👈همون دشمنی که با ابزار دلار در زمانی که دولت روحانی سر کار بود با هدف تحمیل برجام ۲ و ۳ و تحقق نفوذ کامل در ایران با قیمت دلار بازی می کرد الان با همین ابزار دلار جنگ تمام عیاری راه انداخته تا دولت رو از اصلاحات اقتصادی و جدا کردن وابستگی اقتصاد کشور به دلار منصرف کنه!
📍اما فرق دولت روحانی با دولت رئیسی توی این ماجرا چیه؟
🔵 اولین فرق اینه که دولت روحانی این شرایط رو به بار آورده ولی دولت رئیسی این شرایط رو تحویل گرفته! روحانی با اعتقاد به اینکه ما باید به غرب آویزون باشیم مسیری رو شروع کرد که از روز سرکار اومدنش تا الان دیگه چیزی به اسم ثبات قیمت دلار و تورم و... کسی به چشم ندیده! بنابراین اصلاح این مسیر کار کار ساده ای نیست.
🔵 فرق دوم اینه که تفکر حاکم در دولت گذشته از گرانی دلار و بی ثباتی اقتصادی استقبال می کرد! و برای کنترل اون نه تنها کاری نمی کرد بلکه حاضر بود نخریدن واکسن کرونا رو هم به توافق های جهانی ربط بده شاید با زیاد شدن فشار بر مردم بتونه کل کشور رو به جای قوی شدن، به سمت وابسته شدن ببره! اما در شرایط فعلی تمام تلاشها برای بهبود شرایط و کمک به معیشت مردمه. از توجه به حقوق کارگرها و بازنشسته ها بگیر تا افزایش یارانه ها و...
🔵 فرق سوم اینه که تجربه توافق در دولت قبل و برجام نشون داد که حرکت به سمت وابستگی و پذیرش همه شرایط دشمن تاثیری در بهبود شرایط نداره، چون خواست دشمن اندازه ای نداره! و دیدیم که بعد از تعطیلی هسته ای، فشار دشمن چند برابر شد که سنگر بعدی رو هم بگیره و این تا تقدیم کامل کشور ادامه خواهد داشت... این تجربه به ما کمک می کنه که الان تصمیم دیگه ای بگیریم!
🔵 فرق چهارم اینه که فشار اقتصادی در دولت قبل با هدف گرفتن امتیازهای بیشتر و تسلیم کردن کامل بود، اما فشارهای اقتصادی امروز از جنس آخرین تلاش های دشمن برای متوقف کردن ایران در مسیر ایجاد بلوک قدرت جدید با شرق و خنثی کردن فشارهای اقتصادی برای همیشه است. برای همینه که بی سابقه ترین تلاش هاشون رو به کارگرفتن که این تجربه جدید رقم نخوره! از اغتشاش کف خیابون گرفته تا شایعه تو رسانه و فضای مجازی...
🔵 فرق پنجم هم اینکه برخی از وابستگان به تفکر دولت گذشته که صاحب قدرت اقتصادی و رسانه ای در داخل هم هستند توی این جنگ با دشمن هم مسیر شدند و با صرافی ها و خودروسازی هاشون می خوان اوضاع رو بدتر کنن و بگن دولت فعلی ناکارآمده و ما خوب بودیم و نهایتا منافع سیاسی خودشون رو کاسبی کنند! پس دولت فعلی باید از جنبه اقتدار و دفاع از منافع مردم یک اقدام هم علیه این جریان رقم بزنه. مثلا می دونستید صرافی های مهمی توی کشور متعلق به حزب کارگزارانه یا شرکت های خودرویی بزرگی که کارشون واردات خودرو از چینه متعلق به نزدیکان آقای هاشمی رفسنجانی و روحانی؟ دولت نباید با اینها مماشات کنه!
📍نتیجه گیری: با همه سختی شرایط اقتصادی اگه درک کنیم و بدونیم که کجای جنگ اقتصادی ایستادیم و هدف از تحمیل سختی های شدید توسط دشمن متقاعد کردن ما برای بازگشتن از راهیه که تقریبا ۹۰ درصدش رو طی کردیم، شاید جور دیگه ای رفتار کنیم. مثلا چطور انتقاد کنیم، چطور خرید کنیم، چطور تبیین کنیم یا چطور نگاه کنیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
۹ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شاالله بزودی از گردنه سخت صعب اقتصادی هم عبور خواهیم کرد...
ان مع العسر یسرا به دو شرط مهم!
@Afsaran_ir
۹ اسفند ۱۴۰۱
نکته
الف - در عین حال که مشکلات اقتصادی از اهمّ امور جاری میباشد که باید توسط مجلس، دولت، دستگاهها و البته تداوم تلاش گستردۀ مردم، تولید با کیفیت، توزیع عادلانه، پرهیز از اسراف و ... مرتفع گردد، باید همیشه در نظر داشته باشیم که این مردم، برای «اقتصاد» قیام و انقلاب نکردهاند و 44 سال مجاهدت و مقاومت آنان صرفاً برای اقتصاد نبوده است! میلیونها مجاهد در جبهههای گوناگون و صدها هزار شهید و چند میلیون جانباز که اکثریت آنان از جوانان این ملّت بوده و هستند، برای ارزان شدن نرخ ارز خارجی، یا مسکن، خودرو، گوشت و پنیر و ...، جانفشانی نکردهاند؛ بلکه هدف اصلی، بازگشت از کفر، شرک و بندگی طاغوتها در نظام سلطۀ مستکبرانه و ظالمانه به توحید بود، لذا انقلاب اسلامی با شعار «الله اکبر - لا إله الّا الله» شروع شد و ادامه دارد.
*- برای تحقق این هدف مقدس، باید اهداف دیگری نیز اتخاذ میشد که اصلیترین آنها عبارتند از: کوتاه کردن دست اجانب از استعمار کشور و استثمار ملّت و به دست آوردن استقلال کشور - بازگرداندن هویت اسلامی-ایرانی مردم - قطع سلطۀ پادشاهان نوکر، وابسته و ظالم - پایان دادن به نظام سلطنتی و جایگزینی نظامی مردمی (جمهوری) در چارچوب اسلام عزیز (جمهوری اسلامی) - محافظت از تمامیت ارضی کشور و ممانعت از بخشش استانها، شهرها به بیگانگان و جلوگیری از تجزیۀ کشور - و هموار ساختن مسیر رشد مادی و معنوی بود که به رغم دشمنیهای خارجی و داخلی و مشکلات عدیده، حاصل شده است.
ب - حمایت و دفاع از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، فقط کلامی نیست، و در بیشتر مواقع، هیچ لزومی ندارد که به فرافکنیهای بیمنطق و مغرضانۀ جاهلان یا ستون پنجم، پاسخ داده شود. خداوندی که به معرفی و تبلیغ اسلام عزیز، به امر به معروف و نهی از منکر، به رفع پرسشها و شبهات در اذهان عمومی و اطلاعرسانی، آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و ... دستور داده است و حتی فرموده که هنگام وقوع جنگ، همگان به جبههها نروند، بلکه یک عده بمانند و دین و احکامش را فرا بگیرند و به مردم تعلیم دهند، در جایی دیگر فرموده که به برخی از هجمهها توسط جاهلان و مغرضان، اصلاً نباید پاسخ داد:
«وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِینَ یمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا» (الفرقان، 63)
- بندگان خاص خداوند رحمن آنها هستند كه با آرامش و بیتكبر بر زمین راه میروند و هنگامی كه جاهلان آنها را مخاطب سازند به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنائی و بزرگواری میگذرند).
خداوند سبحان، حتی به پیامبرش صلوات الله علیه و آله، که برای تعلیم، تربیت، هدایت مردم و ابلاغ دین، روشنگری و ارتقای سطح دانش و بینش (بصیرت) مردم فرستاده شده است، میفرماید:
«فَذَرْنِی وَمَنْ یكَذِّبُ بِهَذَا الْحَدِیثِ سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیثُ لَا یعْلَمُونَ» (القلم، 44)
- اكنون مرا با آنها كه این سخن را تكذیب میكنند رها كن (آنها را به من واگذار کن) و ما آنها را از آنجا كه نمیدانند تدریجاً به سوی عذاب پیش میبریم.
*- بنابر این، تبلیغ، حمایت و دفاع، باید مبتنی بر دانش و بینشی روزافزون باشد که منجر به خودسازی و تبلیغ در عمل گردد.
چگونه کسی که به توحید و معاد، علم و اعتقاد راسخی ندارد - نمیداند اسلام عزیز چگونه دینی است - از آن چه خداوند متعال در قرآن مجید تعلیم داده، غافل است - اصل ولایت را نمیشناسد که بر مبنای آن دوست و دشمن را بشناسد - معروف را نمیشناسد که به آن امر کند و از منکر نیز چیزی نمیداند که از آن نهی کند - به رغم ادعای مسلمانی، جهانبینی مادی دارد و اول و آخر همه چیز را اقتصاد و رفاه مادی و مالی میبیند، میتواند از انقلاب و جمهوری اسلامی دفاع کند؟!
*- از اینرو، گرایش، حمایت و دفاع از جمهوری اسلامی، که همان گرایش، حمایت و دفاع از اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله میباشد، مستلزم کسب علم، تقویت ایمان، رعایت تقوا، عمق بخشیدن به بصیرت، تلاش در فهم، تزکیه (خودسازی) و انجام عمل صالح در هر موقعیت و هر کاری و نیز مجاهدات در راه خدا، در جبهههای گوناگون زندگی شخصی و اجتماعی میباشد و شرایط را برای هدایت و نصرت الهی و تحقق وعدههایش مساعد میسازد.
«وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ» (العنکبوت، 69)
- و آنها كه در راه ما (با خلوص نيت) جهاد كنند قطعا هدايتشان خواهيم كرد و خدا با نيكوكاران است.
پایان.
۹ اسفند ۱۴۰۱
چرا «کم آوردید؟!» اگر با تقوا، علم، آگاهی، بصیرت و هدفمند بنگرید، «زیاد هم میآورید».
همه ساله، پس از پایان جشن باشکوه 22 بهمن، یک هجمۀ گستردۀ ضدتبلیغی به راه میافتد تا حضور چند ده میلیونی مردم در خیابانها و حمایت عمومی اکثریت قریب به اتفاق مردم از انقلاب و جمهوری اسلامی ایران را پوشش دهند و القا کنند که دیگر اکثریت مردم، نسبت به حمایت از جمهوری اسلامی ایران، کم آوردهاند!
از اینرو، پاسخ «چگونه دفاع کنیم؟» بسیار مشخص و روشن است: «همانگونه که تمامی مردم، از انقلاب و جمهوری اسلامی ایران حمایت و دفاع کرده و میکنند».
حضور همه سالۀ مردم چنان گسترده است که دیگر کسی نمیتواند بگوید: «اینها نیروهای نظامی، انتظامی، پاسدار و دولتی خودشان هستند» و یا بگوید: «برای کیک و آب میوه آمده بودند»!
*- این مردم، نه از آسمان آمده بودند و نه گروه اندک و مرفهی بودند؛ بلکه همین مردمی بوده و هستند که از همان ابتدای انقلاب اسلامی ایران و استقلال مملکت با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، با مشکلات فراوانی مواجه بوده و میباشند که یکی از اهمّ آنها، مشکلات اقتصادی میباشد که همیشه بوده، هست و خواهد بود و اختصاصی هم به ایران ندارد.
●- بحران اقتصادی در امریکا و کشورهای اروپایی، حتی دولتهای غنی و قدرتمندی چون: انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ...، کمتر از ایران نیست چنان که تظاهرات گستردۀ معترضان گوناگون در طول سال [که البته همه سرکوب پلیسی میشوند] گواه بر آن است و حتی کسانی که اهل مطالعات اقتصادی، آمارها و یا حتی شنیدن اخبار روز نمیباشند نیز از بحرانی که سابقه داشت و پس از فراگیری کوید 19 و جنگ اوکراین تشدید شد، آگاهند. لذا نباید گمان نمود که جمهوری اسلامی ایران، کشور و نظامی مجزاست که از آسمان فرود آمده و هیچ بحرانی که در جهان ایجاد میشود، اثری بر این کشور و ملّت ندارد!
*- حال به نابسامانی اقتصاد جهانی، اضافه کنید دشمنیهای خارجی، تحریم روز افزون اقتصادی - تحمیل جنگهای تجزیه طلبانۀ داخلی توسط گروهکهای تروریستی - تحمیل هشت سال جنگ نظامیِ تمام عیار با کمک بیش از 60 کشور جهان به جبهۀ صدام - فتنههای داخلی توسط وابستگان به نظام سلطه - ترور بیش نزدیک به 20 هزار نفر که جمع کثیری از آنان شخصیتهای بزرگ دینی، علمی، سیاسی و از مدیران، متخصصان و نخبگان این کشور بودند - نفوذ وابستگان به بیگانگان در بدنۀ نظام - و بالاخره سوء مدیریتهای عمدی و سهوی در مجلس، دولت و دستگاهها در ادوار متفاوت - و بدتر و شدیدتر از همه، به راه انداختن جنگ ترکیبی که جنگ روانی، تبلیغاتی، فرهنگی و خبری، به ویژه در فضای مجازی، در صدر آن قرار دارد.
●- پس، اگر از یک سو تمامی این شرایط و اوضاع را در نظر بگیریم و از سویی دیگر به رشد علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که پس از انقلاب اسلامی حاصل شده بنگریم، گواهی خواهیم داد که نظام، ملّت، دولت و کشوری بسیار قوی داریم و بیش از گذشته به آینده امیدوار میشویم.
ادامه دارد...👇👇👇
۹ اسفند ۱۴۰۱
✍ اهمیت ذکر استغفروالله
🔰امام صادق عليه السلام: هر كس بعد از نماز عصر، هفتاد بار از خداوند عز و جل آمرزش بخواهد [یعنی بگوید : « أستَغفِرُ اللّهَ رَبّي و أتوبُ إلَيهِ »] ، خداوندْ در آن روز، هفتصد گناه او را مىآمرزد،
و اگر خودش اين اندازه گناه نداشته باشد، از گناهان پدرش مىآمرزد،
و اگر پدرش گناهى نداشت، از [گناه] مادرش مىآمرزد،
و اگر مادرش نداشت، از [گناه] برادرش مىآمرزد،
و اگر برادرش نداشت، از [گناه] خواهرش مىآمرزد
و اگر خواهرش گناهى نداشت، از خويشانش، به ترتيب نزديكترى به او مىآمرزد.
📚بحار الأنوار: ج 86 ص 78.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
۹ اسفند ۱۴۰۱