🗓 #حدیث_روز
حضرت امام كاظم عليه السلام
لَيْسَ مِنّا مَنْ لَمْ يُحاسِبْ نَفْسَهُ فى كُلِّ يَوْمٍ فَاِنْ عَمِلَ خَيْرا اسْتَزادَ اللّهَ مِنْهُ وَ حَمِدَ اللّهَ عَلَيْهِ وَ اِنْ عَمِلَ شَيْئا شَرّا اسْتَغْفَرَ اللّهَ وَ تابَ اِلَيْهِ؛
از ما نيست كسى كه هر روز اعمال خود را محاسبه نكند تا اگر نيكى كرده از خدا بخواهد بيشتر نيكى كند و خدا را بر آن سپاس گويد و اگر بدى كرده از خدا آمرزش بخواهد و توبه نمايد.
الاختصاص ص 26 و ص 27
منبع : حسینیه ۷۷
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
❇️ انسان هوشیار همیشه باید مراقب احوال خود باشد و ببیند آیا حرکاتش بر مبنای هوای نفس و توّهمات واهی است، یا در پرتو نورانیّت و چراغ عقل است...
⚠️ آدمی که صبح تا به شام، هزار دروغ ) غیبت ، تهمت و ... ) بگوید و افتخار کند که به مقصد خود که مقصدی کودکانه است رسیده، انسان نیست.
[ آیت الله بهاء الدینی رضوان الله علیه ، هفته نامه پرتو سخن شماره 790]
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
1.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ_تصویری | حدیث امام رضا علیه السلام پیرامون روزهای پایانی ماه شعبان المعظم
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🤭🤭 این چی !🤔☝️
می گویند:که فلفل تند و تیز می سوزانه😐
❌ آخه زبان بد اخلاق ها چی؟ اون که بیشتر می سوزونه. چون تندی و سوزش فلفل زودگذره اما سوزش زبان بد اخلاق ها زودگذر نیست و ممکنه عمری بسوزونه😢
ماه مبارک رمضان #زبانتان را حفظ کنید
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
✨﷽✨
🌼 سه وصیت جوان معصیت کار
✍نجيب الدين نقل فرموده است : يك شب در قبرستان بودم، ديدم چهار نفر مى آيند و يك جنازه روى دوش دارند. من جلو رفتم و به آوردن جنازه در آن وقت شب اعتراض كردم و گفتم به نظر مى رسد كه شما انسانى را كشته ايد و نيمه شب قصد دفن آن جنازه را داريد تا كسى از اسرارتان سر در نياورد.
گفتند: آى، گمان بد نكن زيرا مادرش با ماست. ديدم پير زنى جلو آمد، گفتم : اى مادر، چرا نيمه شب جوانت را به قبرستان آورده اى؟
گفت: چون جوان من معصيت كار بود و خودش چند وصيت كرده است :
1- چون من از دنيا رفتم طنابى به گردنم بى انداز و مرا در خانه بكش و بگو: خدايا اين همان بنده گريز پا و گناهكارى است كه به دست سلطان اجل گرفتار شده او را بسته نزد تو آورده ام به او رحم كن.
2- جنازه ام را شبانه دفن كن تا كسى بدن مرا نبيند واز جنايات من ياد نكند تا عذاب شوم.
3- اين كه بدنم را خودت دفن كن و در لحد بگذار كه خداوند موهاى سفيد تو را ببيند و به من عنايتى فرمايد و مرا بيامرزد، درست است كه من توبه كرده ام واز كرده هايم پشيمانم ولى تو اين وصيت هاى مرا انجام بده.
وقتى كه جوانم از دنيا رفت، ريسمانى به گردنش بستم و او را كشيدم. ناگهان صدايى بلند شد و گفت : ألا إن أولياء الله هم الفائزون، با بنده گنه كار ما اين طور رفتار نكن ما خود مى دانيم با او چه كنيم.
خوشحال شدم كه توبه اش پذيرفته شده و او را به طرف قبرستان آوردم. من از پيرزن خواهش كردم كه دفن پسرش را به من واگذار كند. او هم اجازه داد بدن را در قبر گذاشتيم همين كه خواستم لحد را بچينم، آيه اى را شنيدم كه: (ألا إن أولياء الله لا خوف عليهم ...)
از اين جريان نتيجه گرفتم كه توبه جوان گناهكار مورد قبول واقع شده است و خداوند دوست ندارد بنده گناهكارش كه توبه كرده، مورد اهانت قرار گيرد.
📚 قصص التوابين ، ص 110 .
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
091935374551_945710421.mp3
زمان:
حجم:
7.34M
🔹 #مناجات
🌱 باز کن در که گدای سحرت برگشته...
🎤 حاج منصور ارضی
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🌷سلام
💗صبحتون
🌷شاد و دلپذیر
💗براتون روزی پراز زیبایی
🌷پراز محبت
💗زندگی پراز خوشبختی
🌷آرزومندم
💗حال دلتون قشنگ
🌷روز تون سرشاراز محبت
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab