10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۷ قرآن کریم شامل آیات ۱ تا ۶ سوره مبارکه نساء
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرماید: «اَلقُرآنُ عَهدُ اللهِ اِلی خَلقِهِ فَقَد یَنبَغی لِلمَرءِ المُسلِمِ اَن یَنظُرَ فی عَهدِه وَ اَن یَقرَأَ مِنهُ فی کُلِّ یَومٍ خَمسینَ آیَةً» قرآن پیمان خداوند است با بندگانش، شایسته آن است که انسان مسلمان در پیمان خود نظر کند و هر روز پنجاه آیه از آن را بخواند. (اصول کافی ۲/۶۰۹)
🎙 استاد: منشاوی
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
🔰 گزارش روز
🌟 اربعین و دیپلماسی ملتها
این روزها شوق زیارت و پیادهروی در اربعین حسینی بار دیگر به سر خط ارتباطات اجتماعی بدل شده است. نامنویسی حدود 700 هزار نفری در چند روز گذشته در سامانه سماح نشان داده است، امسال هم با یک موج چند میلیونی زائران اربعینی مواجه هستیم. البته مسئولان اجرایی هم سنگ تمام گذاشته و تلاش دارند با مسائلی، مانند گذرنامه ویژه این سفر را تسهیل کنند.
شبکههای اجتماعی و رسانههای فراگیر در دنیای جدید موجب شده است که در کنار دولتها، ملتها نیز از اهمیت بسزایی برخوردار شوند و جهان فعلی بیش از آنکه دنیای دولتها باشد، دنیای ملتها باشد. گاهی مردم، از اقوام و ملل مختلف، بر سر موضوعی با هم همراه شده و همین همراهی، موجب تغییراتی در جهان شده است. برای همین هم، بسیاری از نظریهپردازان معتقدند در این دنیای جدید، قدرت اصلی از آن مردم و نهادهای مردمی و جنبشهای مردمنهاد است و بالطبع، حکومتهایی میتوانند موفق باشند که پشتوانه مردمی محکمتری دارند.
به تبع این تغییر، دنیای دیپلماسی هم تغییر یافته است. در دنیای روابط بینالملل، دیپلماسی به انواع و سطوح گوناگونی تقسیم میشود. برای نمونه، دیپلماسی سنتی بر رویکردها و ابزارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی دولتها مبتنی است؛ ولی دیپلماسی نوین افزون بر این مؤلفهها، بر رویکردهای فرهنگی و اجتماعی تأکید بیشتری دارد که یکی از شاخههای مهم آن، دیپلماسی عمومی است. دیپلماسی عمومی عبارت است از ارتباطات معطوف به منافع ملی یک کشور از طریق ارتباط با مردم خارج از مرزهای جغرافیایی؛ یعنی در یک سو دولت و در سوی دیگر، مردم کشورِ هدف قرار دارند؛ اما شکل دیگری از دیپلماسی نوین وجود دارد که به آن «دیپلماسی مسیر2» یا به زبان ساده، به آن دیپلماسی مردمی میگویند. در این شکل از دیپلماسی، مردم دو یا چند کشور، با کمترین دخالت دولت، در تعامل مستقیم با یکدیگر قرار گرفته و ارتباطات میان خود را به وجود میآورند. جالب آنکه در این شکل از دیپلماسی، تعامل مردم و ملتها با هم، چنان پیوندهایی را ایجاد میکند که چه بسا دیپلماسی رسمی توان آن را نداشته باشد.
پیادهروی اربعین با وسعت جمعیتی امروزه را، میتوان جلوه تمامعیار دیپلماسی مردمی محور مقاومت دانست. آن گونه که برآورد کردهاند، هرساله میلیونها زائر از ایران و حدود 18 تا 20 میلیون زائر عراقی و میلیونها نفر از سایر کشورها، در این مراسم شرکت میکنند. مراسمی که بخش عمده و اصلی آن، بدون دخالت دولتها و تنها مبتنی بر انگیزهها و فعالیتهای مردمی انجام میشود؛ از برپایی موکبها و پذیرایی از زائران میلیونی گرفته، تا شعارها و نمادهایی که در طول این مراسم در نظر گرفته میشود، همه و همه، مبتنی بر فعالیتهای مردمی است.
راهپیمایی اربعین را میتوان در ذیل نظریه اجتماع جهانی بهتر فهمید. بنابراین، از این منظر چند نکته حائز اهمیت است. اولاً نشاندهنده همدلی و مشارکت یک ملت بدون در نظر گرفتن امور مادی یا موقعیت رفاهی و صرفا به دلیل انگیزه دینی و مذهبی است. نماد همبستگی در این مراسم عظیم این است که بدون هیچ چشمداشت مادی و در شرایط سخت انجام میشود. ثانیاً نماد پدیدارشناسانه مظلومیت قیام امام حسین(ع) در فراسوی تاریخ و گفتمان شیعه در جهان اسلام است. همه این مردم تلاش دارند که نماد ظلمستیزی امام حسین(ع) را به منزله یک پیام تاریخی زنده نگه دارند که به صورت حرکت جمعی تبلور مییابد.
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
✊بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز23 مرداد ماه سالگرد پیروزی و مقاومت 33 روزه حزب الله لبنان در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان روز مقاومت اسلامی نام گذاری شده است.
♦️این جنگ که در بین لبنانی ها به «نبرد تموز» شهرت یافته و براساس یک «نقشه جامع» که توسط آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم صهیونیستی، مصر، اردن، عربستان و احزاب شاخص طیف 14 مارس لبنان طراحی شده بود، به اجرا درآمد.
♦️در همان هفته اول، ارتش رژیم صهیونیستی که توانایی جنگیدن با حزب الله را نداشت، مایل بود پایان جنگ را اعلام کند، ولی آمریکایی ها اصرار داشتند که این رژیم چیزی را به دست آورد و سپس آتش بس را اعلام کند. از این رو، سه هفته دیگر با اصرار آمریکایی ها جنگ ادامه پیدا کرد ولی در نهایت آمریکا نیز تسلیم شد و با تصویب قطعنامه 1701شورای امنیت- که شباهت زیادی به قطعنامه 598 دارد- بر پایان آن مهر تأیید کوبید.
♦️وقتی جنگ تمام شد دو طرف جنگ در دو وضعیت کاملاً متفاوت قرار داشتند. صهیونیست ها یکی یکی به شکست سنگین خود اذعان کردند و البته آمریکایی ها نیز اینگونه اعتراف کردند: «هیچ کس پیروز نشده است!»
♦️حالا دیگر شکست ناپذیر بودن ارتش صهیونیستی، اقتدار هول انگیز نیروی هوایی آن، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش موثر حمایت های سیاسی غرب و اعراب از تل آویو در مقابل حزب الله فرو ریخته و موجی از بی اعتمادی تار و پود دولت جعلی، ملت پوشالی و ارتش این رژیم را به لرزه درآورده بود و ثبات قبل از، جنگ جای خود را به بی ثباتی داده بوده است.
♦️از طرف دیگر، حزب الله لبنان پس از جنگ مورد تحسین فراوان ملت ها قرار گرفت، حالا دیگر ملت 3 تا 4 میلیونی لبنان می توانستند خود را در کانون توجهات 300 میلیون عرب و حدود 1/5 میلیارد مسلمان ببینند و رهبر روحانی آنان در صدر شخصیت های اول خاورمیانه عربی بنشیند.
✊روز مقاومت اسلامی گرامی باد
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
🔴اعلام استقلال بحرین از ایران
23 مرداد 1350
♦️جزیره بحرین واقع در جنوب خلیج فارس، تا اوایل دوران قاجار تحت نظر ایران اداره می شد ولی پس از چند سال، انگلیسی ها به بهانه اینکه ایران فاقد نیروی دریایی است، طی قراردادی با قاجار، حفظ امنیت خلیج فارس و بحرین برعهده نیروی دریایی بریتانیا گذاشته شد. این حاکمیت که بیش از یکصد و پنجاه سال به طول انجامید، بعدها به طور مکرر مورد مخالفت دولت های وقت ایران واقع می گردید ولی هر بار به نحوی با شکست مواجه می شد.
♦️در نهایت وقتی که ایران در سال 1336 ش در لایحه تقسیمات کشوری، بحرین را استان چهاردهم ایران اعلام کرد، موجی از مخالفت در کشورهای عربی را برانگیخت. در این میان شاه که نمی خواست حمایت کشورهای عربی را از دست بدهد یکباره و به طور ناگهانی، تصمیم خود را مبنی بر چشم پوشی از ادعاهای دیرینه ایران به بحرین اعلام نمود و پس از آن، دولت، میانجی گری دبیر کل سازمان ملل را در این مسأله تقاضا کرد.
♦️بنابراین در 21 اردیبهشت 1349 ش برابر 11 می1970 م شورای امنیت براساس گزارش هیئت اعزامی به بحرین مبنی بر تمایل اکثریت قاطع اهالی بحرین به استقلال، قطعنامه ای صادر کرد که مفاد آن قطعنامه مبنی بر لزوم استقلال بحرین، در 24 اردیبهشت آن سال به تصویب مجلس شورای ملی ایران رسید. هنوز استقلال بحرین رسماً اعلام نشده بود که هیئت حسن نیت ایرانی راهی بحرین شد و هیئتی نیز از آنجا به ایران آمد. سرانجام این جزیره مهم و استراتژیک و سرشار از منابع انرژی در 23 مرداد 1350 ش اعلام استقلال کرد و ایران نخستین کشوری بود که یک ساعت پس از اعلام استقلال، آن کشور را به رسمیت شناخت.
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
👆طرح| اقدامات بریتانیا برای جدایی بحرین از خاک ایران در مقایسه با واکنش بریتانیا برای جدایی ولز و اسکاتلند و ایرلند
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
🇮🇷
📝 انتقام از جنایتکاران علیه ملت
▪️◾️▪️
🔻روز اولی که هواپیماهای متجاوز عراقی آمدند و تمام مرزهای جنوب و غرب کشور مورد حمله و تجاوز قرار گرفت، مسئولان و فرماندهان در حالی که واقعاً مضطرب بودند به خدمت امام خمینی رسیدند و امام با دیدن چهره های نگران گفتند: دزدی آمده و سنگی انداخته و در رفته است.
🔹همین جمله امام آرامش و قوت روحی بالایی را در حاضران ایجاد کرد و هنگام خروج همه مسئولان و فرماندهان کاملا با روحیه آماده پاسخ قوی به عراق بودند.
🔸پ.ن۱: حادثه حمله مجدد به #شاهچراغ هرچند برای همه ما تلخ است اما این نشانه حداکثر ضعف دشمن است که به جای رویارویی در مرزهای جنگی، لطیفترین مکانها را پوشش حقارت و ددمنشی خود قرار میدهد.
🔹پ.ن۲: نه تنها باید از دشمن اصلی انتقام این حمله مجدد به شاهچراغ را گرفت بلکه باید در سالگرد #اغتشاشات_دروغ_مهسا همه دشمنان خارجی و همدستان داخلی آنها، از ترس انتقام حوادث پاییز ۱۴۰۱ به وحشت بیفتند.
🔸پ.ن۳: نه تنها نباید نگران تکرار حوادث #سالگرد اغتشاشات دروغ مهسا باشیم بلکه همه باید با چنان قوتی به صحنه بیایند که انتقام جنایتهای تجزبه طلبان، دشمنان خارجی و شبکههای مزدور داخلی را بر علیه مردم ایران گرفته شود. این جمله طلایی از امام خامنهای را هیچ وقت از یاد نبریم: «انفعال در برابر دشمن بزرگترین اشتباه است»
🔺پ.ن۴: صدا و سیما و رسانههای انقلابی و وطن دوست نباید با انتشار تصاویر و اخبار، دستپاچگی ضعف و ترس را به مخاطبان القا کنند بلکه باید روحیه #آرامش و #حماسه را ترویج کنند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍امام على عليه السلام:هر كه آبروى خود را مى خواهد، بايد مجادله را رها كند
📚نهج البلاغه حکمت ۳۶۲
امروز سهشنبه
۲۴ مرداد ماه
۲۸ محرم ۱۴۴۵
۱۵ آگوست ۲۰۲۳
🤲 #الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج 🤲
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 https://eitaa.com/ammar_enghlab