💠 سوریه را به آشوب کشیدند تا مقاومت تضعیف شود، اما نشد!
🔸عراق را به آشوب کشیدند تا مقاومت تضعیف شود، اما نشد!
🔸حالا هم لبنان را به آشوب کشیدهاند تا مقاومت تضعیف شود، اما نخواهد شد!
🔸کوری چشم دشمنان،اینجا ایالات متحده اسلامی است و گورستان تروریستهای آمریکایی و صهیونیستی خواهد شد...
منبع : maktab_hajghasem
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔸هنرنمایی جوانان لبنانی با خرده شیشه های انفجار ققنوس (العنقاء) از خاکستر دوباره بر می خیزد و خوشبختی را دوباره به آغوش می کشند.
نمادی از ایستادن روی پای خود نه تکیه دادن به استعمارگر پیر و قدیمی
منبع : maktab_hajghasem
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
🔸 از عكاسش پرسیدن بدترین
لحظه ي عكس گرفتنت كي بوده؟
😔 گفت سوریه كه بودم تا اومدم از این بچه
عكس بگیرم فكر كرد دوربین
اسلحه منه
دستاشو برد بالا...
🔴 واقعا اگه شهدای مدافع حرم نبودن...
منبع : maktab_hajghasem
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
⛔️ نندازید گردن روضه و هیئت ها و ...
#پخش_کنید
منبع : maktab_hajghasem
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
💠 امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام :
🔸 پاکدامنی مرد به اندازهی غیرت اوست ...
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
⁉️ برای آن روزها آماده ایم ... ؟!
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
💠 مگر نه اینکه هر روز عاشوراست و هر جا کربلا ...
‼️ پس مبادا ...
🔸به طمع گندم ری ...
🔹از امام زمان جدا شویم ...
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
💠 راه امام ... کلام امام ...
🔸 " ... آنقدر که اسلام از این مقدسین روحانی نما ضربه خورده از هیچ قشر دیگری نخورده است ... "
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
💠 اطباء روح ...
🔸تا مربی نباشد روح غفلت زده ما بیدار نمی شود مذکّر می خواهیم تا داد بزند سرمان و ما را بیدار کند در زمان کنونیِ ما مجالست با بندگان صالح خدا باعث بیداری ما می شود ما نیازمند به مجالست با آنها هستیم هر وقت درعبادت سستی پیدا کردی و حال خوشی نداشتی فوراً نزد بندگان صالح خدا برو رفتارشان را ببین به گفتارشان و مواعظ آنها عمل کن حداقل هر هفته به دیدارشان بروید تا نشاط معنوی پیدا کنید آنها اطبا روح هستند که بسیار کمیاب نیز هستند دنبال طبیب روح باشید بزرگان و بیدار دلان کم هستند باید دنبال گشت و جوینده یابنده خواهد شد.
🔹از فرمایشات آیت الله ضیاء آبادی
منبع : @hoseiniyeh77
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
❇️ قال الصادق علیه السلام: مَنْ رَأَى أَخَاهُ عَلَى أَمْرٍ یكْرَهُهُ فَلَمْ یرُدَّهُ عَنْهُ وَ هُوَ یقْدِرُ عَلَیهِ فَقَدْ خَانَهُ ... (أمالی الصدوق ص270)
❇️ یعنی شما که مؤمن هستید ، معارف دین ، حرام و حلال را می شناسید ، اگر برادر مؤمن خودتان را دیدید که سرگرم کاری است که شما کراهت از آن دارید ، یعنی آن را بد و زشت می شمارید؛ ...
⭕️ اگر اورا از آن کار باز ندارید در حالی که می توانید مانعِ انجام آن کار بشوید ؛ اگر این طور عمل نکردید ، فَقَد خانَه ، به این برادر خیانت کرده اید. مثل کسی که در حال نوشیدنِ سمّی به خیال این که شربت است ، می باشد ، شما هم می دانید این زهر است ، کشنده است ، می توانید مانعِ او بشوید ، امّا مانع نمی شوید!
🔵این که ما خیال کنیم در مسائل مادی و اجتماعی و سیاسی و امثال اینها وظیفه داریم که راهنمایی کنیم ، ، اما در مسائلی که مربوط به دین می شود ، این وظیفه را نداریم! این خطای بزرگی است. می بینید کسی نماز نمی خواند ، می بینید کسی مشغول غیبت است، به فرائض بی اعتناست ، و ... باید او را از این کار باز دارید. رَدَّ ، اعمّ از باز داشتن لسانی و غیر لسانی است.
✅ (یعنی) نگذارید این کار را بکند. نه آنکه فقط به او بگویید که او هم گاهی گوش کند ، گاهی گوش نکند ! اگر به او علاقمندید، نباید بگذارید! اگر گذاشتید آن کار خلاف را بکند ، این خیانت به اوست.
اگر بینی که نابینا و چاه است
اگر خاموش بنشینی گناه است.
🔹 شرح حدیث از امام خامنه ای مدظله العالی ، 27 / 2/ 1394
منبع : @hoseiniyeh77
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
وای بر ما اگر معلوم شود که در فلان مقدمهی کار با دشمنان شریک بودهایم و باعث شدهایم دشمن بر ملت مسلمان مسلط شود! پناه بر خدای کریم! یا ستار!
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٢١
منبع : @bahjat_ir
✳️ #قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔 @ammar_enghlab