💢از سال تاسیس مجمع روحانیون مبارز، این مجمع در فتنهها نقشی پررنگ داشته است. کروبی دبیرکل سابق، #موسوی_خوئینی_ها دبیرکل و محمد خاتمی رییس شورای سیاستگذاری حال، فتنههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی زیادی را به کشور تحمیل کردند. در سالگرد #هجده_تیر مجوز این تشکل نباید باطل شود؟
روح الله
🇮🇷 @Ammar_Media
💢حلال است یا حرام؟
سرمایهگذاری در بورس ازنظر #شرعی مانعی دارد؟
آیتالله مکارم شیرازی: سرمایهگذاری در بورس هرگاه مربوط به سهام کارخانهها یا مراکز اقتصادی دیگر باشد که وجود خارجی دارند، و مقدار سهم و قیمت آن کاملا روشن باشد، مانعی ندارد.
انبوه مواضع #اقتصاددانها و کارشناسان را در کانال پیرامون عدم ارتباط بازار با تولید را مشاهده میکنید.
#مواضع
#بورس #قمار
#شرط_بندی #سفته_بازی
#حباب_قیمت #قیمت_کاذب
#رانت_اطلاعاتی #فساد
#اقتصاد
🔻مرتبط
🔸 چرا برای ورود به بورس هشدار میدهند؟
🔸 اشکال از بازار است یا شما؟
🔸 #بورس ؛ به نام تولید ، به کام سفتهبازی
🔸 اساس #بانک بر #ربا و ریشه #بورس در #قمار است
🔸 ۶٠برابر اختلاس سه هزار میلیاردی در مدت بیست ماه از بورس تهران پرید
🔸مردم و نگاه کن. راحت برای خودشون میچرخن. اصلا خبر ندارن قراره چه اتفاقی بی افته...
🇮🇷 @Ammar_media
🎲 @Qomar_ir
💢 رشد شاخص بورس واقعیست یا حباب؟
دکتر ایرج توتونچیان استاد تمام اقتصاد و معاون وزیر اقتصاد در دوران جنگ در خصوص رشد شاخص بورس در ماههای اخیر نوشت: برخی از اقتصاددانان درباره حبابی بودن رشد شاخص بورس نکاتی را مطرح کردند، من در مورد اعدادی که مطرح می شود بحث نمی کنم، ولی بیان این افراد در مورد حوادثی که در دنیای سفته بازی (بازار ثانویه بورس) اتفاق می افتد کاملا صحیح است.
همین بازار سفته بازی در دلار، زمین، طلا و سایر کالاهای با دوام است که پیکره نحیف اقتصاد کشور را در هم تنیده و اجازه سرمایه گذاری و ایجاد شغل را نمی دهد. از طرفی درک این موضوع و موضوعات مشابه از توانایی ضعیف علمی کمیته اقتصادی دولت بر نمیآید.
متاسفانه اقتصاددانان نئولیبرال این گونه افزایش قیمت ها را صحه میگذارند، در حالی که همین سفته بازی ها، باعث ایجاد نرخ بهره (ربا) میشود. به عبارت دیگر نرخ بهره باعث سفته بازی و سفته بازی نیز باعث ایجاد ربا میشود.
منبع: @www_598_ir
#مواضع #تحلیل
#بورس #قمار
#شرط_بندی #سفته_بازی
#حباب_قیمت #قیمت_کاذب
#رانت_اطلاعاتی #فساد
#اقتصاد
🔻مرتبط
🔸 چرا برای ورود به بورس هشدار میدهند؟
🔸 اشکال از بازار است یا شما؟
🔸 #بورس ؛ به نام تولید ، به کام سفتهبازی
🔸 اساس #بانک بر #ربا و ریشه #بورس در #قمار است
🔸 ۶٠برابر اختلاس سه هزار میلیاردی در مدت بیست ماه از بورس تهران پرید
🔸مردم و نگاه کن. راحت برای خودشون میچرخن. اصلا خبر ندارن قراره چه اتفاقی بی افته...
🇮🇷 @Ammar_media
🎲 @Qomar_ir
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢حامیانِ دیروز، منتقدانِ امروز
در شورای حکام، علیه ایران قطعنامه صادر شده است که این قطعنامه، اولین قطعنامه آژانس بینالمللی انرژی هستهای علیه ایران از سال ۲۰۱۲ به این سو و پس از #برجام است. برجامی که روزگاری آن را فتحالفتوح میخواندند.
شاید این روزها، دل و دماغِ دیدن ویدئوهای روزهای منتهی به مذاکرات برجام را نداشته باشید؛ حق هم دارید. ولی این ویدئوی نسبتا قدیمی را ببینید، نه برای تلخ کردن اوقاتتان! ببینید برای اینکه با گذشت زمان، عدهای تاریخ را برای شما، وارونه تعریف نکنند.
ببینید برای اینکه در خِیل لگدزنانِ امروزِ برجام، منتقدین دیرینه و واقعی را از کسانی که خودشان را به قافله انتقاد چسباندهاند، تمیز دهیم. مهمتر از همه برای اینکه در امروز و فردای تاریخ، دوباره اسیر رنگ عوض کردنهایشان نشویم.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 «چنانچه دکتر حسن روحانی رأی نیاورد، دولتی روی کار خواهد آمد که زمینههای رشد فسادهای گسترده و بیسابقه اقتصادی را در مقیاسهای خانمانبرانداز فراهم میسازند که هزینههای آن بهصورت رشد تورم، رکود گسترده و عمیق، فقر و نابرابری متجلی خواهد شد؛ درحالی که تداوم دولت آقای روحانی مانع از تحقق فساد در مقیاسهای ذکر شده خواهد شد.»
این، بخشی از بیانیهی ۱۶۳ به اصطلاح اقتصاددان بود که در آستانه انتخابات سال ۱۳۹۶، آن را در حمایت از حسن روحانی منتشر کردند.
سوالاتی که اکنون مطرح است: این ۱۶۳ نفر کجا هستند؟ اگر در آستانهی انتخابات سال آینده نیز با چنین بیانیهای، مردم را فریب دادند، چه کسی پاسخگو است؟ آیا «مسئول»، فقط کسیست که حکم مدیریتی میگیرد یا چنین افرادی و تفکرشان نیز باید مورد بازخواست مردم و رسانهها قرار گیرند؟!
🇮🇷 @Ammar_media
💢 بایسته های جمهوری اسلامی ایران در تبدیل تهدید فشار حداکثری به فرصت اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید
کشور ما به دلیل تعلل در پیاده سازی سیاست های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی که ناظر بر حمایت از تولید داخلی و بکارگیری اقتصاد دانش بنیان است، و با پافشاری بر اجرای اصول شکست خورده نئولیبرالیسم در اقتصاد کشور که در حال تئوریزه کردن سیاست درهای باز، تجارت آزاد، آزادسازی سرمایه، خصوصی سازی همه جانبه، مقررات زدایی و در مجموع حذف دولت از اقتصاد است، لطمات سنگینی را بر پیکره خود وارد آورده است.
اقتصاد مقاومتی با وجود تکیه بر توان و مزایای داخلی، کمک گرفتن از مناسبات خارجی را نفی نمیکند بلکه به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب، اقتصادی درون زا و برون گرا خواهد بود. در واقع نمونه بارز این نوع اقتصاد را ما باید در دوران شکوفایی و رشد کشورهای توسعه یافته بجوییم. مطلق کشورهای غربی و آسیایی که در مناسبات اقتصادی به پیشرفت دست یافتند با اندک مروری بر سیر صعودی آنها میتوانیم حمایت و حفاظت بی چون و چرا از توان داخلی، قطع ارتباطات غیر ضرور با کشورهای خارجی، اعمال تعرفه بر روی واردات خارجی، وضع مالیات های تشویقی و.. را در آنها ببینیم. این حمایت ها که با پشتیبانی کامل دولت از بخش خصوصیِ درونِ کشور انجام میگرفت درست در مقابل نظریه های بازار آزاد بود. در واقع پیشرفت مبتنی بر توان داخلی نردبانی بود که غربی ها با بالا رفتن از آن، آن را پشت سرشان انداختند و اکنون الگوهای تجویزی غلط خودشان را برای دیگر کشورها ارائه میدهند.
متاسفانه در حالی که کشورهایی نظیر چین و روسیه به راه اندازی سیستم های پیام رسان مالیِ بومی روی آورده اند و درحال متنوع سازی ذخایر ارزی خود هستند و حتی فراتر از آن کشورهای عضو پیمان بریکس با کنار گذاشتن دلار از چرخه سیستم پرداختی در مبادلات تجاری خود به ویژه در خرید و فروش نفت، و انعقاد پیمان های پولی دو جانبه ارتباط برقرار میکنند، کشور ما با سهل انگاری در بازی جنگ تنظیمی وزارتخانه های امور خارجه، دفاع و خزانه داری ایالات متحده بعنوان 3 ضلع از 5 ضلع مرکز فرماندهی جنگ اقتصادی علیه ایران، اسیر شده است.
جمهوری اسلامی ایران برای محفوظ ماندن در جنگ اقتصادی ایجاب میکند که با روی آوردن به اقدام نامتقارن، ابتدا در سطح آفندی دلار آمریکا را از چرخه مبادلات مالی-تجاری خود کنار گذاشته که در این ساز و کار میتوان به مواردی چون انعقاد پیمان های پولی دو جانبه و بین المللی کردن ریال، اتخاذ رویکرد دیپلماسی اقتصادی پویا با کشورهای همسایه در قالب عضویت و اقدام فعالانه در سازمان ها و پیمان های منطقه ای نظیر موافقتنامه اوراسیا، پیمان بریکس، طرح یک کمربند-یک راه(راه ابریشم جدید) و حتی سازمان همکاری شانگهای و همچنین پشتوانه سازی نفت برای ریال ایران و عدم خام فروشی آن، اعزام رایزن های بازرگانی و ایجاد سیستم پیام رسان مالی بومی اشاره کرد و همزمان باید در سطح پدآفندی با حفظ و افزایش ذخایر طلای کشور و پرهیز جدی از #خلق_بی_امان_پول توسط سیستم بانکداری و همینطور مدیریت در توزیع و دریافت ارز خارجی بعنوان پشتوانه ای مطمئن در جهت مقابله با تکانه های عظیم اقتصادی و مقاوم سازی اقتصاد کشور در این جنگ تمام عیار اقتصادی گام بردارد.
تحریم های ظالمانه رژیم های غربی و سازمان ملل با وجود آسیب هایی که بر اقتصاد کشور و معیشت طبقه متوسط و پایین جامعه وارد کرده است، اگر با مدیریت هدفمند انقلابی به آن نگریسته شود نعمتی ارزشمند خواهد بود. تحریم های شدید نفتی که در بازه زمانی ۹۱-۱۳۹۰ در کنار تحریم بانک مرکزی و تحریم های ثانویه بر روی کشور اعمال شده است با وجود آنکه هدفی جز قطع جریان ورودی ارز خارجی برای نابودی پول ملی و بحران بودجه ای ندارد اما اگر از قطع اجباری بودجه کشور از درآمدهای نفتی و زدودن دلار آمریکا از سیستم های پرداختی، با استفاده از استراتژی های بلند مدتِ منطبق با سیاست های کلی نظام بهره مناسب برده شود، اقتصاد کشور به نوعی خودکفایی که مرادِ اقتصاد مقاومتی است خواهد رسید.
متاسفانه نسبت درآمدهای مالیاتی کشور به GDP حدود هفت درصد است و حال آنکه میانگین اين شاخص در کشورهای ديگر حداقل 15 درصد است. این مهم نشانگر نبود اراده برای جدایی بندِ ناف بودجه کشور از راههای آسان ولی پرهزینه، بجای اقدامات مطمئن اقتصادی است.
در این مسیر چاره ای جز جایگزین کردن تامین درآمدهای بودجه ای از طریق تعریف پایه های مالیاتی جدید همچون مالیات خانه ها و خودروهای لوکس و همچنین جلوگیری از فرار مالیاتی و تعريف مالیات بر فعالیت های نامولد و سودجویانه با استفاده از اِشراف اطلاعات اقتصادی، نخواهد بود. و همه اینها دانه های تسبیحی هستند که بدون وجود نخِ #اصلاح_نظام_بانکی_کشور سودی نخواهند رسانید.
✍️ابراهیم فیاضی
#حذف_دلار
#اقتصاد_مقاومتی
#انقلاب_اقتصادی
#اقتصاد
🇮🇷 @Ammar_media
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شیوع ویروس بورس
🎙 #حسن_عباسی | #کلبه_کرامت ۳۰۳ با موضوع "مرگ بر بورس" | ۱۹ آبان ۱۳۹۰
@KKClips کلبه کرامت
#بورس #قمار
#شرط_بندی #سفته_بازی
#حباب_قیمت #قیمت_کاذب
#رانت_اطلاعاتی #فساد
#اقتصاد
🔻مرتبط
🔸 چرا برای ورود به بورس هشدار میدهند؟
🔸 اشکال از بازار است یا شما؟
🔸 #بورس ؛ به نام تولید ، به کام سفتهبازی
🔸 اساس #بانک بر #ربا و ریشه #بورس در #قمار است
🔸 ۶٠برابر اختلاس سه هزار میلیاردی در مدت بیست ماه از بورس تهران پرید
🔸مردم و نگاه کن. راحت برای خودشون میچرخن. اصلا خبر ندارن قراره چه اتفاقی بی افته...
.
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢آیا واگذاری ۲۵ ساله جزیره کیش به چینیها صحت دارد؟!
#قرارداد25ساله_ایران_و_چین
🇮🇷 @Ammar_media
💢منتخب پایان نامه "دکترین بازار اسلامی"
🔗 yon.ir/lntIy
🔸بخش هفتم / 1
همانطور که در بخش چهارم بیان شد، جدایی تولید کننده و مصرف کننده منجر به پیدایش طبقهی جدیدی درجامعه شد که اصطلاحاً به آنها، «بورژوا» گفته میشود. که حدفاصل میان تولید کننده و مصرف کننده قرار میگیرند که دلال تعریف عامیانه آنهاست
درفرهنگ سرمایهداری، بورژوا به شخصی طلاق میشود که با حداکثرسازی سود شخصی موفقیتی به دست آورده و بتواند درسایهی این موفقیت اقتصادی، جامعه را دگرگون سازد.
اما کارلمارکس، بورژوا را کسی معرفی میکند که به هدف جلب منافع خویش، دیگران را استثمار میکند؛ و ازاین رو در سیستم سرمایهداری، هر «سرمایهدار»، بورژوا محسوب میشود. زیرا به استثمار کارگر یا پرولتاریا پرداخته است.
این طبقه در حوزهی تجارت و بازار، واسطهها و دلالانی بودند که کالا را از تولیدکننده به مصرف کننده انتقال میدادند و در ادبیات تجاری، با نام «مرچنت» یا سوداگر شناخته شده و بنیان ایدئولوژی «مرچنتیسم» را رقم زدند. Merchantism#
این گروه (بورژوا یا دلال یا مرچنت) دارای ویژگیهائی هستند که متغیر کلیدی رفتار آنها #طمع است.
براساس آراء تئوریک جانمیناردکینز، یکی از مؤلفههای کلیدی روح حاکم بر اقتصاد مدرن، طمع است که از آن به عنوان یکی از خدایان اقتصاد مدرن، یاد می.کند
#شورش_علیه_طمع
با این طرز تفکر انسانها فقط سرگرم سوءاستفاده مالی از یکدیگر بوده و براساس انگیزههای خودخواهانه خویش جامعه را خواهند ساخت یعنی تنها چیزی که آنها فکر میکنند؛ کسب حداکثرسازی سود برای خود است.
🔻پس روابط اجتماعی کجا هستند؟
هیج جا، فقط این روابط باید درجهت کسب منافع شخصی باشد.
🔻چه بر سرِ منابع روی زمین می آید؟
مهم نیست، مهم فقط کسب منافع شخصی است.
🔻آیا مسئله اصلی این نیست که فقط احتیاجات انسان برآورده شود؟ آیا واقعاً به این اقتصاد گفته می شود؟
این را باید بزرگترین توهم بشری در طول کل تاریخ دانست.
زمانی که سود شخصی مطرح باشد و درکنار آن در کسب سود آزادانه عمل شود و چگونگی کسب آن مهم نباشد لذا از این جهت پزشکان چون به منفعت بیشتر فکر می کنند لذا جامعه هرمیزان بیمارتر بود برای آن ها سودمندتر است
و یا وکلاء و حقوقدانها چون به دنبال منفعت بیشتری هستند خواهان بیشتر بودن جرم و جنایت در جامعه هستند
و ازآن فراتر زمانی که سود مطرح باشد شرکت های اسلحه سازی به منفعتشان است که در جهان جنگ به راه بیفتد و همیشه جنگ باشد تا منفعت کسب کنند.
با این تفاسیر است که #اسلام با #لیبرالیسم مشکل دارد. و از همین روست که تقابل میان جریانانقلابی و لیبرالیسم درون حکومت موضوعیت دارد؛ و اساساً اینکه مشکل رابطه ما با آمریکا حل نمیشود؛ خود ما هستیم از همینجاست که تمام مبانی نظری ما با آنها تفاوت دارد. و البته کسانی هستند همان لیبرالیسم را در اقتصاد ایران جاری و به عنوان علم در ذهن جوانان پاک ما حقنه میکنند.
🔸به آراء جان مینارد کینز بعنوان پدر لیبرالیسم بعد از رکود 1930و رابطهاش با دولت خواهیم پرداخت.
#اقتصاد
🇮🇷 @Ammar_media | @reba_ir
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢حجم نقدینگی کشور نزدیک به «۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان» داره میشه!
و روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ میلیارد تومان، پول توسط بانکهای دولتی و خصوصی خلق میشه.
این خلق پول از عدم هست، هر خلق پولی که انجام میشه، از جیب ۸۰ میلیون نفر داره کم میشه(یعنی هرکسی که مثلا یک هزار تومنی توی دستش داره، از ارزشش کم میشه با خلق پول)
❓چرا قانونی توی مملکت نیست که جلوی خلق پول رو بگیره ؟
❓چرا از #مجلس مطالبه نمیکنیم تا فکری برای این معضل بکنه؟
سیستم بانکی و خلق پولی که انجام میده، در واقع فقیر رو فقیر تر، و پولدار رو غنی تر میکنه. اگر در خوشبینانه ترین حالت بگیم این خلق پول ربا نیست، اما قطعاً و صد درصد دزدی هست، اونم نه از یک نفر، بلکه از ۸۰ میلیون نفر! یعنی بری از یک نفر دزدی کنی خیلی بهتر از اینه که از ۸۰ میلیون نفر دزدی کنی.
❓چرا مراجع تقلید و حوزه علمیه در مورد این جنایت و خیانت آشکار و بزرگترین کلاهبرداری در طول تاریخ بشر، سکوت کردن؟
❓کجاست روش معیشت اسلامی و قرآنیِ حوزه علمیه؟
#بانک
#تورم_مصنوعی
#خلق_پول #ربای_کلان
#بزرگترین_کلاهبرداری_تاریخ
#انقلاب_اقتصادی #اقتصاد
#ربا = جنگ با خدا
🔻مرتبط
🔸 #آن_روی_سکه
🇮🇷 @Ammar_media
💢 منتخب پایان نامه "دکترین بازار اسلام"
🔗 yon.ir/q7jFF
🔸بخش هفتم / 2
جان #مینارد_کینز در سال 1930و در بحبوحهی بحران جهانگیر اقتصادی وعدهی روزی را میدهد که همگان ثروتمند شدهاند و اضافه میکند که در آن زمان بار دیگر هدفها را برتر از وسایل میشماریم و خوبها را بر مفیدها ترجیح میدهیم.
اما آگاه باشید! زمان این آرمانها هنوز فرا نرسیده است. زیرا دست کم برای یکصد سال دیگر باید برای خود و هرکس دیگر تظاهر کنیم که بدی، نیکی است و نیکی، بدی؛ زیرا بدی مفید است و نیکی نیست.
حرص، ربا و احتیاط باید همچنان برای یک مدت کوتاه دیگر #خدایان ما باشند. زیرا فقط آنها میتوانند ما را از گذرگاه تاریک نیاز اقتصادی به روشنایی روز رهنما شوند.
کینز در ادامه تصریح میکند: هنوز زمان آن نرسیده است که به پارهای اصول بسیار متقن مذهب و فضایل اخلاقی، یعنی «حرص، رذیلت است»؛ «رباخواری، معصیت است» و «حب مال، نفرت انگیز است»؛ بازگردیم.
به همین راحتی از گسترش ربا در جامعه برای گشایش نام میبرد بعد عیناً همین مطالب در دانشگاههای ما تدریس میشود و دانشجوی جامعه به گمان اینکه اینجا جمهوری اسلامی است و نظارت بر دروس و علوم وجود دارد راهی دانشگاه میشود و بعد از فارغ تحصیلی شاهد کفر کیشی اکثر دانشجو خود میشویم
بعد از میلیاردها خرج وبودجه "مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام" سالها پیش در کتاب "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران (ص 782 )" جناب رئیس جمهوری فعلی آقای روحانی ما در کسوت روحانیت بجای استخراج مکتب #اقتصاد_اسلامی از دل قرآن و رویات با همکاری آقای نهاوندیان، نوبخت، آخوندی و... به مکتب #نئو_کینزی بعنوان مکتب الگو در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران می رسند.
واقعا با اسلام منهای روحانیت و روحانیت منهای اسلام چه باید کرد و جالب اینکه کل ناکارامدی ها به نام اسلام رقم خواهد خورد.
#اقتصاد
🇮🇷 @Ammar_media | @reba_ir