💢کتاب روانپزشکی کاپلان و سادوک:
اوج میل جنسی مردها بین سن ۱۸تا ۲۲ سال است
یعنی دقیقا همان سال هایی که ما جوان ها را با دانشگاه و سربازی سردرگم میکنیم
#ازدواج_در_وقت_نیاز
✍️ جوادملکی
رویترز: مجلس ملی فرانسه رابطه جنسی با کودکان زیر۱۵سال را جرم اعلام کرد، به استثناء کسانی که با آن کودک فاصله سنی کمتر از ۵سال داشته باشند
این قانون برگرفته از داستان مشهور شکسپیر به "قانون رمئو و ژولیت" نامگذاری شد
[غربِ متمدن :) ]
✍️ عطیه نجاری
🇮🇷 @Ammar_media
💢گذشته از آنکه سربازی موجب کُند شدن فرآیند ازدواج و کاهش جمعیت کشور شده است که تبعات آن در سالهای نزدیک دامنگیر ایران خواهد شد، باید دانست که در شرایط فعلی نیز یک پاشنه آشیل اساسی در کارزار جنگ اقتصادی محسوب میشود.
نابود شدن دوسال از بهترین سالهای عمر یک جوان که میتواند در یک فعالیت اقتصادی صرف شود، یعنی نابودی انگیزه، زمان و تخصص نیروهای خودی با دست خود حاکمیت!!
امیدواریم که این معضل اساسی با انعطافپذیری نیروهای مسلح و همت #مجلس در همین سال جاری مرتفع شود.
#سربازی #ازدواج
🔻مرتبط
🔸#سربازی یا اسراف عمر؟
🔸"پسرم که معاف شد، فهمیدم قانونِ بیخودی است؛ عوضش کردم!" سردار کمالی
🔸اما آقایان بس نیست؟
🔸نظرات جالب استاد #حسن_عباسی درباره #سربازی
🔸وضع #سربازی اجباری در جهان
🔸پسران در تنهاییِ برجک به چه فکر میکنند؟
🔸٢٠٠ هزار سال فرار از #سربازی!!! / #سربازی، محصول آدم نامقدسی به نام #رضاخان
🇮🇷 @Ammar_media
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢عبدالملکی، اقتصاددان: آقای روحانی! بر چه اساسی میگویید سال ۱۴۰۰ سال برداشتهشدن تحریمهاست؟
چرا تا کشور آماده خنثیسازی تحریمها و جهش تولید میشود با بهانه برداشته شدن تحریمها دستگاههای اجرایی معطل میشوند؟!
🇮🇷 @Ammar_media
34.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بودجه ناتراز
اولین بار در تاریخ!
بالاخره بودجه ۱۴۰۰ بعد از بحثهای مطولی که مابین #دولت و #مجلس صورت گرفت در ریل اجرا حرکت کرد. اهمیت این بودجه آن است که بسیاری از خیانتهای دولت که در مجلسهای گذشته به سادگی مجوز میگرفت، در این مجلس متوقف شد و ابعاد پنهان آن برای همگان مشخص شد.
یکی از بزرگترین ضرباتی که این بودجه به کشور وارد میکرد افزایش بیش از پیش #نقدینگی و کاهش #قدرت_پول بود. دولت با ارائه یک بودجه ناتراز به مجلس، سعی داشت کسری خود را با افزایش نقدینگی جبران کند و به تبع آن با یک شوک بزرگ تورمی دیگر اهداف سیاسی خود که نرمال سازی روابط با دشمن بود را پی بگیرد.
اما این مجلس که اکثریت آن را انقلابیون تشکیل میدهند، تا آنجا که در توان داشت جلوی این فاجعه ایستاد.
کیفیتهای مختلف این کلیپ را میتوانید از لینک ذیل دریافت کنید:
aparat.com/v/JofQA
🇮🇷 @Ammar_media | @currency_war
💢سیاستورزی ترکیه بر تصویب قوانین برای فضای مجازی نتیجه داد/قابل توجه وزیر جوان و جویای نام
قانون جدیدی در ترکیه، شبکههای اجتماعی با بیش از یک میلیون کاربر ترک را وادار میکند تا یک نمایندگی قانونی در ترکیه تاسیس کنند و پاسخگوی کاربران ترک و دولت ترکیه باشند.
فیسبوک هم تبعیت از این قانون ترکیه را پذیرفته و در حال تأسیس نمایندگی قانونی در ترکیه است.
توییتر اعلام کرده که یک نهاد حقوقی در ترکیه تأسیس میکند تا بتواند به فعالیت خود در این کشور بر مبنای قوانین تصویب شده جدید آن، در مورد شبکههای اجتماعی ادامه دهد.
بر اساس بیانیه توییتر که روز جمعه صادر شد، این شرکت قانون جدید ترکیه در مورد فعالیت شبکههای اجتماعی را مورد بررسی قرار داده و از این تصمیم نیز تبعیت خواهد کرد لذا نهادی حقوقی را برای بررسی و اجرای قوانین ترکیه تأسیس میکند./آسوشیتدپرس
#ولنگاری_فضای_مجازی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 لاوروف: روسیه و چین باید از دلار فاصله بگیرند
وزیر خارجه روسیه با تاکید بر لزوم فاصله گرفتن کشورها از نظامهای مالی تحت کنترل غرب، عدم استفاده از دلار را یکی راههای کاهش خطر تحریمهای آمریکا دانست.
لاوروف تأکید کرد خروج یکجانبه آمریکا از #برجام، اثبات ناتوانی واشنگتن در رسیدن به توافق با کشورها و همچنین نقض قوانین بینالمللی است.
#پیمان_پولی_دوجانبه
🇮🇷 @Ammar_media
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 «خودمون میسازیم»
«قصههای پیشرفت» روایتگر قهرمانان عرصهٔ علم و صنعت است. روایت آدمهایی که در برابر مشکلات داخلی و خارجی ایستادند و ثابت کردند که ما میتوانیم!
🇮🇷 @Ammar_media
💢تحریمشکنی ایران با کمک ونزوئلا و اجرای مینیاتوریِ طرح باشگاه تحریمیها
فروش بنزین به ونزوئلا در قالب ناوگان های کوچکی از نفتکشهای غولپیکر بدون هیچ پنهانکاری، اتفاق خوشآیند سال ۹۹ بود که توجه تمام رسانههای جهان را به خود جلب کرد و عصبانیت واشنگتن را به دنبال داشت.
ناوگان نفتکشهای ایران ۱.۵۳میلیون بشکه بنزین ایران را به ونزوئلا رساندند. درحالی که رسانههای آمریکایی توقیف این نفتکشها از سوی آمریکا را بسیار ضعیف توصیف میکردند، تحلیلگران معتقد بودند در صورت مداخله آمریکا، ایران یک «پاسخ سریع و متناسب» انجام خواهد داد.
پس از آن نیز محموله های سوخت، تجهیزات و مواد پالایشگاهی و مواد غذایی، دریایی و هوایی به #ونزوئلا ارسال شد و میشود اما علیرغم کارشکنیهای واشنگتن، این همکاریها عمیق تر شده است.
هرچه روابط اقتصادی و دو جانبه و چندجانبه با کشورهای دیگر تقویت شود، راهکارهای آمریکا برای اعمال تحریمها علیه کشور ضعیفتر و ناکارآمدتر میشود.برای آشنایی بیشتر با طرح #باشگاه_تحریمی_ها، به لینک زیر مراجعه کنید:
t.me/currency_war/5109
🇮🇷 @Ammar_media
💢 #خاتمی؛ علتالعلل مشکلات اقتصادی کشور
✍️ سید یاسر جبرائیلی
مشکلات اقتصادی کشور، غالبا یا به تحریم نسبت داده میشود یا به سوء مدیریت؛ اما فارغ از اینکه برای هر کدام از این عوامل چه میزان سهم قائل هستیم، النادر کالمعدوماند اظهارنظرهایی که در ریشهیابی وضع موجود، به عواملی غیر از تحریم و سوء مدیریت اشاره میکنند.
اما قاعدتا اگر بخواهیم کمی دقیقتر به ماجرا بنگریم، باید این پرسشها را مطرح کنیم که اساسا چرا تحریمهای بیسابقه سال ۱۳۹۰ علیه کشور وضع شد؟ و کدام عوامل باعث روی کار آمدن دولت آقای روحانی و رخ دادن این فاجعه ۸ ساله مدیریتی شدند؟ پاسخ این سوالات، ما را به علتالعلل مشکلات اقتصادی کشور خواهد رساند.
در پاسخ به سوال نخست، میتوان به انبوهی از اسناد و مدارک استناد کرد و نشان داد که اصلیترین محرک دولت اوباما-بایدن برای وضع تحریمهای فلجکننده علیه ایران، ادعای دروغ تقلب در انتخابات ریاستجمهوری دهم و وقوع فتنه ۸۸ بوده است. ففط برای نمونه، آنگونه که ریچارد نفیو خبر داده، پس از فتنه ۸۸ بود که اوباما به سفیر آمریکا در سازمان ملل (رایس) و وزیر خارجه (کلینتون) و یک وزیر دیگر اجازه داد تا برنامههای خود برای تحریم را پیش ببرند. استوارت لوی معاون وزیر خزانهداری آمریکا نیز به شکلی دیگر خبر نفیو را روایت کرده است: "آمریکا تصور میکند تحریمها با اوضاع سیاسی آشفته ایران ترکیب خواهد شد و این چیزی است که آمریکا به آن امید بسته است". اوباما نیز در خاطرات خود با مضامین مشابه، بر این مدعا مهر تایید زده است. یعنی آمریکاییها به این نتیجه رسیده بودند که فتنه ۸۸ یک لبه قیچی است و تحریمها باید لبه دیگر قیچی برای بریدن رگ حیات ملت ایران باشد تا راه برای بازگشت آمریکا برای چپاول ایران باز گردد. لذا اگر بخواهیم علتالعلل تحریمها را شناسایی کنیم، آقای سید محمد خاتمی از اصلیترین صحنهگردانان و عوامل فتنه ۸۸ از نخستین کسانی است که باید سراغش رویم. در کتاب سودای سکولاریسم به صورت مبسوط به نقش خاتمی در این فتنه پرداختهام.
اما در پاسخ به سوال دوم، یعنی ریشههای فاجعه مدیریتی ۸ سال اخیر نیز سیدمحمد خاتمی نقشی تاریخی ایفا کرده است. او به عنوان موثرترین چهره و لیدر جریان اصلاحات، این جریان را برای حمایت از آقای روحانی بسیج کرد و در کنار مرحوم هاشمی نقش موثری در روی کار آمدن این دولت داشت.
اگر بخواهیم برای وضع موجود اقتصادی کشور دنبال علتالعلل بگردیم، آقای سیدمحمد خاتمی حتما در ردیف کاندیداهای اصلی خواهد بود. اینکه ایشان اخیرا پیام داده و گفته است ترجیح میدهد به جای تبریک نوروز با مردم همدردی کند، نوعی فرار به جلوست. خاتمی بیمسئولیتترین فردی است که جایگاه و قدرت اجتماعیاش را صرف وضع تحریم علیه کشور و روی کار آمدن دولت آقای روحانی کرد.
رویکرد و عملکرد شما و جریان سیاسی شما، ریشههای همه دردهای امروز مردم است آقای خاتمی! اشک تمساح نریزید... نمک روی زخم قربانیان تفکرات غلط و جاهطلبیهای سیاسی خود نریزید... خاموش شوید تا مردم نفس بکشند...
🇮🇷 @Ammar_media | @syjebraily