💢+ این مگه همون پسر کوچولو نبود که قرآن از حفظ میخوند؟ چطور یدفعه سر از المپیک و تیراندازی درآورد؟
- نه بابا این اون نیست. اون که شد رئیس شبکه سه.
+ اسکل! اون علیه، این جواده!
- کاری نداره، جنتی اسمش رو تغییر داده.
(بخشی از مکالمه زیباکلام و تاجزاده بعد از مدال المپیک جواد فروغی)
✍🏻 #فرید_ابراهیمی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 #حسن_روحانی با ثبت تورم فاجعهآمیز به کار خود پایان داد/ مردم فشار تورم 44 درصدی روحانی را فراموش نخواهند کرد
نرخ #تورم مناطق شهری کشور در تیرماه 1400 به عنوان آخرین ماه عملکرد حسن روحانی به عنوان رئیسجمهور به 43.7 درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال 1375 تاکنون محسوب میشود.
بدین ترتیب حسن روحانی با ثبت بدترین رکورد تورمی 2.5 دهه اخیر به کار خود پایان داد تا مردم ایران همیشه فشار وحشتناک دولت وی در زمینه افزایش قیمتها را به خاطر بسپارند.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 پیامدهای اقتصاد لیبرال چیست؟
طبق گزارش بلومبرگ در سال 2020 با سود ثروت 100 ثروتمند اول جهان میشد 4 بار فقر را در جهان ریشهکن کرد و البته برای این کار نیاز نبود آنها ثروتشان را بدهند، بلکه تنها سود یک سال ثروتشان کافی بود!
نابرابری اقتصادی پدیدهای است که اقتصاد لیبرال ایجاد کرده و روزبهروز در حال وخیمتر شدن است. در سال 2013 ثروت 380 نفر از مردم جهان معادل ثروت نیمی از مردم جهان بود و این رقم در سال 2020 به 5 نفر رسیده؛ یعنی 5 ثروتمند اول جهان معادل 4 میلیارد انسان ثروت دارند و اگر در سال 2013 این افراد در یک هواپیمای مسافربری جا میشدند اکنون در یک ماشین سواری جا میشوند.
یکی از ضعف های بزرگ اقتصاد لیبرال همین نبودِ اخلاق است که باعث میشود سود شخصی ملاک تمام ارتباطات اقتصادی باشد و سود جامعه و تحقق عدالت اجتماعی در آن جایگاهی نداشته باشد.
📎 بیداری ملت
#اقتصاد_علم_بحران_زا
🇮🇷 @Ammar_media
💢 مرکز آمار: دولت روحانی بدترین دولت پس از انقلاب در افزایش فاصله طبقاتی است
در مقایسه با دولتهای اخیر، افزایش نابرابری توزیع درآمد در دوره هشتساله روحانی، رکورد زده است.
در دولت روحانی با شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی مواجه شدیم و تمام کاشتههای دولت قبل بر باد رفت و شاخص ضریب جینی 9.5 درصد بیشتر شد.
mshrgh.ir/1248979
🇮🇷 @Ammar_media
عمارمدیا
💢 محموله 100 تنی نفت خامی که پنجشنبه، 31 تیرماه در جاسک بارگیری شد، نخستین محمولهی نفتی بود که بدو
💢 چرا خط لوله نفت گوره به جاسک مهم است؟! قسمت اول
واقعیت اول این است که هیچ کشوری همه ظرفیت صادرات نفت خودش را در یک نقطه متمرکز نمیکند، آن هم کشوری مانند ایران که دشمنان شناختهشدهای دارد. تجربه جنگ 8 ساله به ما ثابت کرد که تمرکز در حوزه صادرات در یک نقطه چقدر میتواند هزینه داشته باشد. شاید عدهای بگویند که دیگر جنگ تمام شده و نیازی به این خط لوله نیست؟ خطری خارک را تهدید نمیکند! در پاسخ همان دو سه کلمه را بخوانید: کشوری که این همه دشمن ریز و درشت دارد تمرکز صادراتش در یک نقطه، چشم اسفندیارش میشود مشکلات عدیدهای را به وجود خواهد آورد.
همین کشورهای بیعرضه پیرامون ما که خیلی هم چیزی حسابشان نمیکنیم، در پی خریدهای سنگین نظامی از غرب امروز توانمندیهای بالقوهای برای تهدید منافع حیاتی ما دارند و میتوانند با تسلیحاتی که در اختیار دارند، جزیره کوچک خارگ را تهدید کنند. یک بمباران دورایستا از فاصله بیش از 100 کیلومتری با بمبها و موشکهای کروز هوا به زمین میتواند تاسیسات جزیره را به صورت کامل از بین ببرد. برای اولین بار اینجا مینویسم که یکی از سناریوهای تمرینی در رزمایشهای سال 1396 میان امریکا و کشورهای عرب حوزه دریای پارس، انهدام تاسیسات صادرات نفت جزیره مرجانی بود.
این نکته را هم مورد تاکید قرار بدهم، هر چند جزیره خارک پدافند قدرتمندی دارد و پدافند قدرتمند بوشهر با حضور نیروی هوایی از آن محافظت میکند، اما به صورت 100درصدی نمیتوان از هیچ نقطهای، به ویژه جزیرهای مانند خارک محافظت کرد. درحالیکه خارگ به سادگی در دسترس کشورهای متخاصم است و کمک به آن هم به دلیل موقعیت جزیرهای سخت است، اما جاسک هم در حوزه پدافند غیرعامل و هم پدافند نظامی قابلیتهای ویژهای دارد. به همین دلیل در حوزه امنیت پایانه صادراتی ما از امنیت بالاتری برخوردار هستیم.
نکته دوم آنکه، دور زدن تنگه هرمز، از اهمیت آن چیزی کم نمیکند. ما کل ساحل شرقی -به اشتباه میگویند شمال- خلیج فارس را در اختیار داریم و گفتن این جمله که تنگه هرمز را دور زدهایم، پاسخ به برخی اندیشکدهها و مقامات غربی است که در موارد مختلف میگفتند اگر ایران تنگه هرمز را مسدود کند، اولین متضرر خودش است. بنابراین در این حوزه، ما هیچ محدودیتی نداریم و در هر درگیری که منجر به انسداد تنگه هرمز شود، قابلیت صادرات نفت کشورمان برقرار میماند.
@syriankhabar
#اقتصاد_مقاومتی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 چرا خط لوله نفت گوره به جاسک مهم است؟!
قسمت دوم
موضوع بعد، داشتن دو پایانه صادراتی است. امروز عربستان سعودی نفت خود را از سواحل خلیج فارس و منطقه الاحساء با یک خط لوله چند صد کیلومتری و چند تلمبهخانه صادر میکند. سعودیها حتی دنبال ایجاد یک خط لوله انتقال نفت از خاک یمن و استان المهره به خلیج عدن و اقیانوس هند هستند. عراق نیز چند دهه پیش دو خط لوله، یکی از سمت ترکیه و دیگری از سمت سوریه به سواحل مدیترانه برای صادرات کشیده بود. اماراتیها هم نیز دو بندر صادرات نفت دارند، یکی در الفجیره و دیگری در ابوظبی. بنابراین داشتن دو بندر نفتی، اطمینان بخشی در حوزه صادرات نفت را چند برابر بالا میبرد.
اما اینکه گفته میشود هزینه انتقال هر بشکه نفت 5 دلار افزایش پیدا میکند! در جزیره خارک تنها اسکله تی -T- هست که میتواند میزبان تانکرهای بزرگ باشد، در حالی که این مساله با توجه به عمق آب در سواحل مکران سادهتر صورت میگیرد. علاوه بر این، ما اگر نفت را از جاسک به مقصد حمل کنیم، چون سریعتر صورت میگیرد هزینههای کمتری هم دارد. دیگر آنکه باتوجه به ایجاد چند پالایشگاه نفت در این منطقه و طرح توسعه سواحل مکران، ما روزانه نیاز به بیش از 600 تا 700هزار بشکه نفت جهت تغذیه دستکم دو پالایشگاه داریم، به نظر شما برای تغذیه این دو پالایشگاه روزانه باید نفتکشها از خارک حرکت کنند؟
و اما نکته دیده نشده، درمورد اهمیت ایجاد اشتغال برای هزاران نفر از بومیهای منطقه است. منطقهای محروم و دور افتاده که 15 سال پیش که نیروی دریایی ارتش ماموریت آبادنی آن را بر عهده گرفت، روند توسعه را به خود دید. هزاران تن از تحصیلکردههای این مناطق حالا با اشتغال در صنایع ایجاد شده، زندگی بهتری خواهند داشت و حضور این صنایع در آن مناطق باعث ارزش افزوده بالایی میشود که همین ارزش افزوده نقش بسزایی در تحولات اجتماعی و اقتصادی سواحل مکران خواهد داشت.
هموطنان ما در سواحل مکران از نفتی ارتزاق خواهند کرد که از خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد استخراج شده و با رسیدن به روستای گوره «گُره» در شهرستان گناوه در استان بوشهر، خود را به خط لولهای میسپارند تا آن سوی ایران برود. احساس میکنم این خط لوله مانند شاهرگی است که خون ایرانیان ساکن جنوب غرب را با خود به جنوب شرق کشور میبرد، این نفت، بوی زاگرس میدهد و وقتی دستان یکی از اهالی آنجا به لوله داغ نفت بخورد، همان حسی را خواهد داشت که دیگر هموطن او در چاههای نفت آغاجاری، گچساران تا میدانهای نفتی در مرز دارد.
@syriankhabar
#اقتصاد_مقاومتی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 فروش انبار کالاهای اساسی لرستان به مالک هفتتپه!
ماجرای خصوصی سازی و واگذاریهای شائبه دار این بار در استان لرستان خبرساز شد.
این روزها موضوع فروش بزرگترین انبار کالاهای اساسی و استراتژیک استان لرستان توسط سازمان خصوصی سازی و بدون هماهنگی با مسئولان مربوطه در استان با قیمت پایین، استان را با مشکلی بزرگی برای ذخیره و نگهداری کالاهای اساسی و استراتژیک مواجه کرده است.
طبق اعلام مدیرکل غله استان لرستان و نماینده مردم خرمآباد در مجلس، بزرگترین انبار کالاهای اساسی استان لرستان با ظرفیت 20 هزار تن، توسط سازمان خصوصی سازی در آذرماه 1397 با قیمت بسیار پایین به احسان اله اسدبیگی مالک شرکت نیشکرهفت تپه واگذار شده است.
tn.ai/2540437
🇮🇷 @Ammar_media
💢 ماجرای قطع برق پاساژ علاءالدین: بعد از فوت رضا علاءالدین، اکنون پسران وی مسئول آنجا هستند. این افراد با اینکه کرایههای سنگینی از واحدها دریافت میکنند اما حاضر به پرداخت قبوض برق نیستند و از آنجا که اکثرا واحدهای این پاساژ اجاره هستند اکنون با مشکل مواجه شدهاند
#تهران
✍️ حبیب ترکاشوند
- - - - -
🔹 این پاساژ علاء الدینی ها جیب کل ملت رو با پایین و بالا کردن قیمت موبایل خالی کردن
حالا دو ساعت برقشون قطع شد ببین چه کردن!
✍️ علی سیستانی
- - - - -
🔹 کاسب عزیز پاساژعلاءالدین شما گوشی دزدی رو جای گوشی نو نکن تو پاچه ملت نمیخواد نگران ظلم به مردم خوزستان باشی.
✍️ اسکیزوئیـــد
- - - - -
🔹 دلال های پاساژ علاء الدین خوب میدونن چند روز دیگه بساط دلالی از این مملکت رخت میبنده!
برای همینه دردشون گرفته و دنبال بهونه بودن خودشونو بریزن بیرون
✍️ مجتبی روحی زاده
- - - - -
🔹 بازار #علاءالدین در ذهن و تجربه مردم، مشهور به کلاهبرداری و دغلکاری است و صاحبان آن، بزرگ دغلکار تاریخ معاصر یعنی #رضاشاه را به خاطر برخورد سخت و سوزاننده با دزدها و کمفروشها ستایش میکنند.
سوال این است که اگر این کاراکتر افسانهای حقیقت داشت و زنده بود، با علاءالدین چه میکرد؟
✍️ سید عرفان حسینی
🇮🇷 @Ammar_media
💢غروبِ منافقین با طلوع مرصاد
یک هفته پس از پذیرش قطعنامه 598 ، حدود پنج هزار نیروی سازمان مجاهدین خلق، با پشتیبانی ارتش عراق هجوم خود را با استفاده از سلاحهایی که آمریکا و صدام در اختیارشان قرار داده بود، از شهرهای مهران و اسلام آباد غرب به ایران حمله کردند. آنها با تصرف شهرهای سرپلذهاب و کرند غرب، در شب اول در شهر اسلامآباد توقف کرده و به کشتار فجیع مردم این شهر و حتی مجروحان حاضر در بیمارستان پرداختند.
⭕️ هدف، تسخیر تهران در 33 ساعت بود‼️
در پایان شب اول، شهید صیاد شیرازی (که در آن زمان مسئول بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح بود،) با یک هواپیمای فالکون، خود را به باختران رساند؛ سپس طرحی ریخت که بر اساس آن، باید به متجاوزان اجازه داده میشد تا تنگه «چهارزبر» در 34 کیلومتری باختران پیشروی کنند. آنگاه در آنجا، خلبانان هوانیروز از عقب و جلو، راه را بر کاروان میبستند و نیروهای مردمی و بسیجی بسیاری که پس از آگاهی از حمله، از سراسر کشور به باختران آمده بودند، از راه زمین، به سرکوب دشمن میپرداختند.
حضور گسترده نیروهای مردمی در باختران به حدی بود که در جاده ورودی شهر تا کیلومترها ترافیک شده و مردم با پای پیاده به سمت شهر در حال حرکت بودند.
روز 5 مرداد #عملیات_مرصاد با رمز «یا علیبنابیطالب(ع)» آغاز شد و منافقین که سرخوش از این بودند که در طول مسیر با هیچ مقاومت خاصی روبرو نشدهاند، ناگهان خود را در جهنمی از آتش دیدند که از زمین و هوا بر سر آنها ریخته میشد. طبق یک آمار بیش از 2500 نفر از منافقین در این عملیات به هلاکت رسیدند.
📷
تنگه «چهار زبر» که محل زمین گیر کردن نیروهای منافقین بود امروز به مرصاد معروف شده است. #مرصاد یعنی کمین.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 4مرداد سالروز مرگ بزرگترین دزد تاریخ است!
محمدرضا، دزدی بود که سال57، 38میلیارد دلار از ایران دزدید و برد تا بعد از مرگ پسر بی عرضهاش روی صندلی جفتک بیندازد و با اموال ملت ایران عشق و حال کند!
برای فهم بهتر مبلغ؛
با 38میلیارد دلار، میشد نزدیک به 2000ورزشگاه مثل آزادی ساخت...
✍️ علیرضا گرائی
#پهلوی #روزگاررضاخانی #خیابان_داور #در_برابر_طوفان
🇮🇷 @Ammar_media