💢 چه کسانی به کُره جرئت دادند بدهی ۷ میلیارد دلاری را نپردازد؟!
✍️ محمد ایمانی
وزارت خارجه کره جنوبی، دیروز سفیر ایران در سئول را به خاطر انتشار سرمقاله ای در روزنامه کیهان فر اخواند.
مدیر مسئول کیهان در آن یادداشت تاکید کرده بود "ما میتوانیم و باید تنگه هرمز را به روی کشتیهای تجاری و نفتکشهای کره جنوبی ببندیم و مادام که ۷ میلیارد دلار طلب کشورمان را پرداخت نکردهاند، اجازه ترددندهیم. این اقدام، بر اساس دو گزاره از حقوق بینالملل، حق قانونی ایران اسلامی است. اول؛ کنوانسیونهای جامائيکا و ژنو؛ و دوم؛ اصل شناخته شده «حق مقابله به مثل»".
به گزارش خبرگزاری یونهاپ، معاون وزیر خارجه کُره، خطاب به سعید بادامچی شبستری سفیر ایران، "مراتب نگرانی سئول را اعلام کرد و بادامچی هم در این دیدار گفت مطلب روزنامه مذکور، در راستای موضع رسمی تهران نیست".
وزارت خارجه ما هنوز واکنشی به این خبرسازی نشان نداده، اما طبیعتا از سفیر کشورمان در سئول انتظار می رود موضعی در تراز شان ملت ایران بگیرد و در مطالبه ۷میلیارد دلار پول چند سال بلوکه شده ایران، انفعال به خرج ندهد.
اهمیت ماجرا، در مسبوق به سابقه بودن است. آقای همتی رئیس وقت بانک مرکزی، اواخر فروردین ۱۳۹۹ گفته بود "ستاد مبارزه با قاچاق باید از ورود کالاهای کرهای ممانعت به عمل آورد. به مقامات کره گفتم اگر پولهای ما را ندهید، دیگر اجازه نمی دهم کالاهای سامسونگ و الجی به ایران بیاید. دیدم حساسیتی نشان ندادند و برای شان مهم نیست. کالای شان را از طریق دبی میفروشند و از طریق لنجها در کنگان و نظایر آن به داخل میآید؛ معلوم است جواب ما را نمی دهند، چون کالایشان را می فروشند. معنا ندارد اگر ما ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز داریم، باید جلوی این ها را بگیرند.".
به نظر می رسد در کنار "ممانعت از عبور کشتی ها به مقصد یا از مبدا کره جنوبی در تنگه هرمز" -که اقدام ضروری و به جایی است- هم باید در سفارت ایران در سئول خانه تکانی جدی انجام شود؛ و هم با قاطعیت، مسیر قاچاق کالاهای کره ای بسته شود و مدیران اهمال کننده بازخواست شوند.
تنها در صورت اعمال قدرت و قاطعیت هست که مقامات بی صداقت سئول، در باز پرداخت بدهی چند سال عقب افتاده ایران، جدیت به خرج خواهند داد.
🇮🇷 @Ammar_media
💢پس چرا وضع خودروسازی ما اینطوریه؟
برید تو اروپا بگید پهپادی میسازیم که ۲۴ساعت بدون توقف پرواز میکنه و تمام تاکتیکهای سهگانه رو انجام میده، تا جایی که کشورهای خودروساز جهان نمیتونن نمونه این رو بسازن ولی خودرو داخلیمون ایربگهاش باز نمیشه! در جا بهت پناهندگی میدن! / چی تو صنعت نظامی داریم که صنعت خودروسازی نداریم؟
🇮🇷 @Ammar_media
💢 غیرتی شدن بیهنگام
✍ محمد ایمانی
🔻 سردبیر خبر آنلاین نوشته: "پشت پرده گرانیها همان موضوع تحریم است، اما بهدلیل آنکه آقای رئیسی پیشتر گفته بود که تحریمها اثری در اداره کشور ندارد، اکنون نمیتواند بگوید تحریمها وضعیت اقتصادی را برهم ریخته است... اگر اعضای دولت رئیسی میتوانستند کاری بکنند، در همین هفتماه حداقل میدیدیم که در یک حوزه کاری انجام داده باشند".
🔹 اولا آدرس تحریمها را بانیان فتنه سبز به آمریکا دادند. انفعال دولت قبل در برابر آمریکا هم موجب شد تحریمها با برجام دو برابر شود.
🔹 ثانیا از دشمن خبیث، انتظاری جز کارشکنی و تحریم نیست؛ اما باید از حامیان مدیریت اشرافی بیکفایت و ضمنا همیشه طلبکار پرسید: مگر شما نبودید که ادعا میکردید همه تحریمها یکجا با اجرای برجام #لغو - و نه تعلیق- میشود و امکان ندارد تحریمها برگردد؟!
🔹 آیا مدعیان اعتدال و اصلاحات نبودند که میگفتند اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی برای مسکن مهر تورمساز است؟ چرا نقدینگی را ظرف ۸ سال از ۴۳۰ هزار میلیارد به بیش از ۴۰۰۰ هزارمیلیارد تومان رساندید؟ ۴۰ هزار میلیارد تومان تورمساز بود و ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان، نه؟!
🔹 اگر تخصص و دانایی همان است که ائتلاف روحانی و خاتمی و مدیران اشرافی با جابهجایی همه رکوردهای منفی اقتصادی برجا گذاشتند، همان بهتر که رئیسی و تیمش سر رشته ای در این تخصص نابودی منابع ملی نداشته باشند.
🔹 یک ساختمان چند طبقه فرسوده را ظرف چند روز میکوبند و خراب میکنند، اما بازسازی آن حداقل یک سال طول میکشد. حالا چگونه است که ظرف هشت سال به نابودی ظرفیتها و منابع اقتصادی همت گماشتهاید و اکنون طلبکاری میکنید که چرا ظرف هفت ماه کاری نشد؟!
🔹 اگر کاهش آمار قربانیان کرونا از بالای ۷۰۰ نفر به زیر ۳۰ نفر، افزایش صادرات نفت از چندصد هزار بشکه به ۱/۵ میلیون بشکه، افزایش ۴۰ درصدی صادرات غیرنفتی، ۸ میلیارد دلار قرارداد سرمایهگذاری، جبران کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی، تسویه بدهی ۹۰ هزار میلیاردی و... کار نیست، پس کار کدام است؟
🔹 کار از نظر شما یعنی گرفتن حقوق های نجومی، غارت صندوق ذخیره فرهنگیان، حراج شرکتها و کارخانهها (کشتوصنعت مغان، نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...)، واگذاری رانتی ۶۰ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا، یا نابودی برنامه هستهای و افزایش تحریمها؟
🔻 خبرآنلاین ۱۹ بهمن ۹۲: «توزیع سبدکالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی قابل پیشبینی نباشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت» [!!]
🇮🇷 @Ammar_media
💢 انتظار از #رئیسی
این چند روز با افزایش گرانی ها، خط تحلیل به سمت این مساله حرکت کرد که: دیدید رئیسی هم نمیتواند!
چند نکته:
اگر انتظار دارید رئیسی هشت سال نقدینگی #روحانی، هشت سال مسکن نساختن روحانی، هشت سال رکود تولید روحانی، هشت سال ابرتورم دوره روحانی، ارز فاسد ۴۲۰۰ جهانگیری، هشت سال معطلی مملکت را جبران کند. انتظار بحقی دارید...
اگر انتظار دارید #رئیسی مدیران فاسد دولت قبل را کنار بزند، یا فساد در ایرانخودرو و سایپا را ریشه کن کند، ماهانه ده هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را بپردازد. چاله بزرگ دولت قبل در بورس را پر کند. هزاران کارخانه تعطیل شده را احیا کند. انتظار بحقی دارید...
اگر انتظار دارید بیکاری را مدیریت کند، روابط با همسایه ها را ترمیم کند
با مردم و بین مردم باشد
به مانند رئیس دولت قبل که دو سال بحران کرونا را از اتاقک خود بیرون نیامد، کنار مردم باشد. نمایش نباشد، انتظار بحقی دارید...
رئیسی اوضاع نابود شده اقتصاد را میدانست و با علم به این بحران ها نامزد انتخابات شد. او و دولتمردان حق گلایه ندارد. آنها از فاجعه مطلع بودند.
اما کسانیکه مملکت را در آن #هشت سال به اینجا کشاندند حق ندارند امروز طلبکار باشند. آنها باید بجای طلبکاری در راهروهای دادگاه ها پاسخگو عملکرد شان باشند. هشت سالی که بیش از هشت سال دفاع مقدس کشور آسیب دید
همیشه تخریب آسان تر از ساختن است
تخریب زمان اندکی میخواهد
ساختن به زمان نیاز دارد
حتی اگر توت و بادمجان کاشته باشید باید صبر کنید تا نتیجه دهد. شاید در مواردی با رویکرد دولت مخالف یا منتقد باشیم اما در تحلیل ها مردم را به نقطه بن بست نرسانیم. هشت سال تخریب، با آواربرداری هم حساب کنید زمان می خواهد. کسانیکه هشت سال به روحانی برای خرابی مملکت وقت دادند، از همان روز نخست از دولت آبادانی، رفاه و حل مسائل را می طلبند! پر واضح است که این مطالبه سیاسی و حزبی است. یکبار از منافع حزبی دور شوید و بفکر منافع ملت باشید.
اگر بنا به نقد باشد
بنده به قدر عقل و برداشت خودم از دولت نقد دارم اما به این معنا نیست که شرایط را درک نکنم و با تحلیل غلط جامعه را به ناامیدی و انجماد برسانم
✍🏻 #علیرضا_زادبر
🇮🇷 @Ammar_media
💢 وقتی که خدای متعال کمبودها را جبران میکند
💬 #رهبر_انقلاب:
این آیهی شریفه برای من همیشه جالب بوده است: «الّذین امنوا واتّبعتهم ذرّیتهم بأیمان الحقنا بهم ذرّیتهم و ما التناهم من عملهم من شیء»؛ کسانی که توانستهاند ایمان ذریهی خود را حفظ کنند - ولو عمل ذریه، آنچنان برجسته نیست - ما در درجات عالىِ معنوی، ذریه را به آنها ملحق میکنیم. در روایت دارد: «لتقرّ عیونهم»؛ تا چشمهایشان روشن شود.
مؤمن که شما باشید، اگر توانستید بچهی خود را مؤمن بار بیاورید، خدای متعال کمبودهای این بچه را در قیامت، در بهشت و در عرصات دشواری که در برابر شماست، جبران میکند؛ او را به شما میرساند تا چشم و دل شما روشن شود. خدا برای یک مؤمن خیلی ارزش قائل است. ۱۳۸۳/۰۸/۰۶
🇮🇷 @Ammar_media
💢محاکمه فائزه هاشمی به خاطر حمایت از تحریمها علیه کشور
👈🏻 مطالبه مردمی ؛ فائزه هاشمی را محاکمه کنید:
farsnews.ir/my/c/133923
مدت زیاد از حاشیه پراکنی های دختر هاشمی رفسنجانی علیه کشور نگذشته بود که وی این بار در اقدامی تفرقه آفرین از تحریم های ایالات متحده علیه سپاه حمایت کرده و آن را به نفع کشور دانسته است.
این در حالی است که شنیدن همچین مطالبی از شخصی با چنین سابقه سیاسی در جمهوری اسلامی فقط به ایجاد جو نفرت در جامعه منتهی شده و شیرازه اتحاد عمومی را از هم می پاشاند. لذا نیاز رسیدگی مسئولین قضایی به این حاشیه پراکنی ها بدون ملاحظات خاص سیاسی بیش از پیش حس میشود .
از دوستان و عزیزان خواهشمندیم در این پویش شرکت کرده تا حتی اگر نتیجه ای هم نگرفتیم لااقل وظیفه خود را در قبال اسلام و ایران انجام دهیم.
🔸 توهین فائزه هاشمی به پیامبر اکرم(ص) t.me/Ammar_media/21262
🇮🇷 @Ammar_media
💢 آغاز مهاجرت اقلیمی در ایران
💬 رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی:
اقدام ترکیه همراه با تداوم خشکسالی کار را به جایی رسانده است که حتی وزش باد با سرعت ۱۰متر بر ثانیه توفان گردوخاک به هوا بلند کند.
با افزایش دما، ذخیره برفی کوهها کاهش مییابد، دبی رودخانهها کم میشود و سدها دیگر آبگیری نمیشوند. در نتیجه محیطزیست تخریب و منجر به آغاز مهاجرت اقلیمی میشود.
هجوم ساکنان مناطق جنوب و جنوب شرق و کویر مرکزی ایران به سمت سواحل شمالی کشور بهدلیل فراوانی آب و هوای بهتر نشانه آغاز مهاجرت اقلیمی در ایران است.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 بانک جهانی: اقتصاد ایران بیسر وصدا در حال خروج از رکود است
بانک جهانی با اعلام اینکه اقتصاد ایران به روند بهبود تدریجی خود که از اواسط سال ۲۰۲۰ آغاز شده است، ادامه خواهد داد، گفت: اقتصاد ایران بی سر و صدا از رکود دهه گذشته خارج می شود.
بانک جهانی با انتشار گزارشی تایید کرد که اقتصاد ایران تحت تأثیر بخش های نفتی و خدماتی به بهبود تدریجی خود که از اواسط سال جاری آغاز شده است، ادامه خواهد داد.
در ادامه گزارش بانک جهانی آمده است: اقتصاد ایران که با تحریم های اقتصادی، قیمت ثابت نفت و اپیدمی کرونا مواجه بوده، بی سر و صدا از رکود دهه گذشته خارج می شود.
🇮🇷 @Ammar_media
💢مالک شریعتی: «مطالبات ارزی ایران» در دولت قبل هزینه شده است
💬 عضو کمیسیون انرژی مجلس:
طبق آمارهای موجود بخشی از درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف تعدیل بدهی دولت گذشته و بخشی دیگر به پرداخت بدهیهای دولت گذشته به بانک مرکزی و پرداخت سود اوراق شده است.
دولت گذشته معادل ریالی بخشی از مطالبات ارزی ایران را استفاده کرد طبق قانون نباید معادل این ارز تبدیل به ریال میشد لذا تا مدتی نمیتوان انتظار داشت منابع ارزی حاصل از فروش نفت بتواند تاثیر مثبتی در اقتصاد کشور داشته باشد.
🇮🇷 @Ammar_media
💢با سلام و احترام
چاپ اول کتاب «ابهامزدایی از اقتصاد اسلامی» مشتمل بر پاسخ به چهلو پنج پرسش اساسی در خصوص وجوه گوناگون اقتصاد اسلامی، در هشت فصل، توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، سازمان مطالعه و تدوین(سمت) و پژوهشگاه تحقیق و توسعه علوم انسانی در ۲۸۲ صفحه منتشر شد.
hassan sobhani | حسن سبحانی
🇮🇷 @Ammar_media