عمارمدیا
💢 فیلم مرحومه #مهسا_امینی منتشر شد و استاد توییتشون رو پاک کردن ممنون از روشنگریهای تخصصیتون دکتر
💢اون دکتره که از گوشهای مهسا امینی دلیل مرگ رو تحلیل میکرد، یادتونه؟ بزرگوار تو کار لیزر موهای زائده 😂
✍🏻 رویا رحیمی 🍃
🇮🇷 @Ammar_media
💢 دغلبازی با مخاطب یعنی این که جنایت محرز هم قبیله ای سیاسی در حق همسر جوانش را توجیه کنی و حتی قربانی را مهدور الدم وانمود کنی؛ اما برای فوت یک زن جوان هنگام مراجعه به پلیس (در کنار چند زن دیگر)، یقه بدرانی! چرا این قدر دوگانه و متناقض؟!
دغلبازی با مخاطب یعنی این که مرگ یک زن هنگام احضار به پلیس در کنار چند زن دیگر را مظلومیت بنامی و اصلا منتظر تحقیقات مراجع ذی صلاح قانونی نمانی؛ اما به هنگام ارتکاب قتل عمد توسط هم قبیله ای خود و با وجود اعتراف قاتل، ابهام بتراشی و دنبال عفو و تبرئه او باشی!
@IMANImohamad51
🇮🇷 @Ammar_media
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ - ۱
✍️ محمد ایمانی
۱) شرع و قانون می گوید که نمی توان حتی به یک جنایتکار، سیلی اضافه زد، ولو محکوم به اعدام باشد. به طریق اولی، متهمی که به مراجع قانونی احضار می شود، از هر نوع تعرض مصون است. جان و آبروی افراد -ولو متهم- محترم است و اگر ضابط قانونی در این باره مرتکب تخلف شود، مستوجب بازخواست است.
۲) این قاعده و حکم کلی است؛ اما این که در یک مصداق خاص، واقعیت چیست و تخلفی انجام گرفته یا نه، در صلاحیت مراجع قانونی و دستگاه قضایی است.
۳) در هر رویداد، دو گونه می شود قضاوت کرد. با داشتن صلاحیت و اطلاع کامل از جزئیات حادثه، یا بدون صلاحیت و اطلاع کافی. هر قدر که داوری نوع اول، ستودنی است، قضاوت نوع دوم، مذموم است.
۴) رویداد های تاثر برانگیز، با چند نوع واکنش مواجه می شود. "واکنش بی غرض، از سر اطلاع، و به اندازه"؛ واکنش بی غرض، اما فاقد اطلاع کافی و دچار زیاده روی یا تفریط"؛ و "واکنش مغرضانه و آلوده به افراط و تفریط".
۵) آنچه موجب قوام و استحکام جامعه بر مدار انصاف و عقلانیت می شود، واکنش از نوع اول است. واکنش از نوع سوم که معمولا واکنش نوع دوم را تدارک می کند و به خدمت در می آورد، جامعه را به هیجانی کور و آسیب آفرین سوق می دهد.
۶) فوت خانم مهسا امینی، قطعا اسباب تاثر است و مراجع قضایی باید ماجرا به طور دقیق بررسی کنند. نیروی انتظامی می گوید هیچ گونه برخورد فیزیکی انجام نشده و فیلم دوربینها در دقایق قبل از زمین خوردن او نیز، سلامت وی را تایید می کند.
۷) بر اساس اطلاعیه پلیس، این خانم به همراه تعدادی دیگر، به دلیل پوشش نامناسب و به منظور اخذ تعهد و توجیه، به یکی از مقرهای پلیس هدایت می شود و او در جمع سایر مراجعه کنندگان در سالن اجتماعات، به طور ناگهانی بیهوش شده و بر زمین می افتد.
۸) این ارجاع به پلیس، بر اساس قانون انجام شده است. هیچ قانونی در هیچ جای دنیا نیست که در کنار موافق، مخالف و منتقد نداشته باشد. اما معیار نظم اجتماعی، قانون است. و گرنه به عنوان مثال، رانندگان یا مالیات دهندگان فراوانی را می توان سراغ گرفت که اصل پرداخت مالیات یا محدودیت های رانندگی را بر نمی تابند.
۹) در سالنی که خانم امینی حضور یافته، حدود بیست نفر دیگر هم به علت مشابه حضور دارند. بنابراین نفس احضار و حضور در آن سالن، نمی تواند موجب بازخواست پلیس شود؛ مگر این که در بررسی قضایی، قصور و تقصیر یا تخلفی احراز شود.
۱٠) این، سوای بحثی است که درباره خود قانون، یا چند و چون اجرای آن و نحوه برخورد با متخلفان یا توجیه آن، می شود کرد. هر قانونی را پس از اجرا می توان ارزیابی کرد، قوت و ضعف آن را باز شناخت و ارتقا داد. این رویکرد اصلاحی، با رفتار هرج و مرج طلبانه و براندازانه ای که ضرورت ها و الزامات اصل قانون را انکار می کند، متفاوت است.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
🇮🇷 @Ammar_media
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ - ۲
✍️ محمد ایمانی
۱۱) برای قضاوت دقیق و درست درباره ماجرای فوت مرحومه امینی، باید انصاف و اطلاع را با هم داشت. صرف تاثر از یک ماجرا، برای قضاوت و داوری کفایت نمی کند. تاثر از حوادث ناگوار، واکنش طبیعی است.
۱۲) در عین حال باید میان تاثر مردم عادی، با دغلبازان سیاسی و رسانه ای فاصله گذاشت. برای مثال، مقامات بدنام آمریکایی در حالی به بهانه این حادثه، نگران حقوق بشر در ایران شدند، که جنایات آشکار پلیس آمریکا در کف خیابان علیه شهروندان، اتفاقی روزمره و عادی است.
به گزارش روزنامه مورنینگ استار، "ماموران پلیس آمریکا، ظرف یک سال پس از قتل جورج فلوید سیاهپوست، ۱۰۶۸ نفر را به قتل رسانده اند". پایگاه خبری "ایندیپندنت" هم گزارش داده؛ "در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، سالانه تقریبا ۱۰۰۰ نفر جان خود را بر اثر شلیگ گلوله و ضرب و شتم پلیس آمریکا از دست داده اند".
نشریه آمریکایی نیویورک تایمز هم ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ نوشت: "از زمان آغاز دادگاه پلیس قاتل جورج فلوید، بطور میانگین بیش از سه نفر در هر روز، به دست پلیس آمریکا به قتل رسیدند. از سال ۲۰۱۳میلادی سالانه یکهزار و ۱۰۰ شهروند در خشونت های پلیس به قتل می رسند".
نشریه آمریکایی واشنگتن پست هم در گزارشی عنوان کرد: "ماموران پلیس در سال گذشته، ۹۸۵ شهروند آمریکایی را کشته اند که درهیچ یک، نیروهای پلیس مجرم شناخته نشدند. پلیس آمریکا به قتل می رساند اما محکوم نمی شود". پلیس آمریکا ظرف هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی، بیش از ۷۰۰ نفر را کشته است.
۱۳) دغلبازی مشابهی از سوی طیف غربگرا انجام شده است. این طیف در حالی بلافاصله پس از انتشار خبر فوت مهسا امینی، حکم صادر کرده و علیه نیروی انتظامی عقده گشایی کردند که در موضوع قتل عمد خانم میترا استاد توسط همسرش محمد علی نجفی (با شلیک پنج گلوله)، بلافاصله از قاتلِ معترف به قتل دفاع کرده و تهمت های زشتی را متوجه مقتول کردند. آنها با وقاحت، زن قربانی را مهدور الدم خواندند!
۱۴) پاسخ پلیس به دغلبازانِ حامی قانون شکنی، چیزی جز اقتدار نمی تواند باشد و همین اقتدار بازدارنده هم هست که طراحان نا امنی را عصبانی می کند. اما در نسبت با افکار عمومی و قاطبه مردم، موضع نیروی انتظامی جز خدمتگزاری و فروتنی و مراعات نمی تواند باشد. به تعبیر رهبر انقلاب:
"نیروی انتظامی برای موفقیت در انجام وظیفه خطیر خود باید به صورت توأمان، مظهرِ «اقتدار و مهربانی» باشد. نیروی انتظامی، هم مظهر اقتدار نظام و نظمی است که می خواهد امنیت کشور را تأمین کند و از آن پاسداری کند، هم مظهر مهربانی و دلسوزی و روحیه رأفت و رحمت نظام نسبت به آحاد مردم است. این دو تا در کنار هم و توأم با یکدیگر باید مورد توجه قرار بگیرد".
۱۵) فرهنگ سازی، پیش نیاز اجرای هر قانون است. اقناع عمومی موجب تعمیق اجرای قانون و کاهش تخلف از آن می شود. اما اقناع و اقتدار، دو الزام اجرای قانون هستند که نباید یکی را فدای دیگری کرد. نه اعمال قدرت و الزام و اجبار، جای اقناع را پر می کند؛ و نه اقناع و فرهنگ سازی می تواند جایگزین اعمال قدرت قانونی شود. در اینجا مسئولیت پلیس، اعمال قانون و جلوگیری از نقض آن است. در عین حال، اعمال قانون را می توان و باید، هر چه حکیمانه تر و موثر تر و مفید تر انجام داد.
@IMANImohamad51
🇮🇷 @Ammar_media
💢میزان سواد دکتر علی کریمی کارشناس و تحلیلگر مسائل مذهبی، فرهنگی،اجتماعی تاریخی، سیاسی، اقتصادی و دیگر مسائلی که پیش میآید را در این کلیپ کوتاه ببینید.
✍ بهنام رئیسی
🇮🇷 @Ammar_media
💢سالهاست که میگویند اگر جمهوری اسلامی ایران مثل خیلی از کشورهای دیگر مانند ترکیه حجاب و مشروب و... را آزاد بگذارد مردم هم دیندار تر میشوند!
این گزارش را بخوانید که بر اساس فکت های دقیق و نظرسنجی های معتبر در داخل ترکیه نشان داده که در ده سال گذشته جامعه ترکیه با دین فاصله بیشتری گرفته.
جامعه ای که در آن نه حجاب الزامی است و نه منعی برای خرید و فروش مسکرات وجود دارد و تقریبا در آن همه چیز آزاد است.
اگر میخواهید زیرآب اجرای احکام الهی را بزنید، بهانه های جدید تری پیدا کنید. بهانه دلسوزی برای دین و دیندارتر شدن مردم، نخ نما شده. اگر قرار بود ول کردن حجاب و مشروب و... جامعه را دین دار تر کند امروز ترکیه باید بعد از این همه سال، جامعه دینی تری می شد نه اینکه در تمام مولفه های دینی پسرفت کند.
اینکه بگویید با مدل گشت ارشاد یا فلان بخش از اجرای قانون مخالفم و اشکالات آن باید اصلاح شود اشکالی ندارد اما اگر منطق حرف تان رها کردن اجرای حکم الهی است، اول در کیفیت دینداری خود و سپس در فهم تان از تحولات اجتماعی تردید کنید.
https://zaya.io/دینداری_ترکیه
✍🏻 #امیرحسین_ثابتی
🇮🇷 @Ammar_media
💢امروز دو دختر همسن مهسا امینی که در پوشش مسافرکش خفت شده بودن و معلوم نبود چه بلایی قراره سرشون بیاد با شلیک پلیس نجات یافتن!
با غیرتتر و باشرفتر از پلیس ایران پیدا نمیکنید
🇮🇷 @Ammar_media
💢در بین لاشخورهای ضدانقلاب که روی فوت مهسا امینی اسکی سواری میکنند، ایران اینترنشنال وضع مضحک تری دارد.
شبکه ای که منبع مالی اش آل سعود است. رژیمی که پول داد تا خاشقچی را در ترکیه بدزدند، بکشند و بعد اره اره کنند!
اما برای این شبکه سکته مهسا امینی مهمتر از تکه تکه شدن خاشقچی است.
✍ #امیرحسین_ثابتی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 آن سوی نفی الزام حجاب
✍️ محمد ایمانی
موضوع حجاب، منطقا نسبیت بردار نیست. کسی که با الزام حجاب مخالف می کند -بخواهد یا نخواهد، متوجه باشد یا نباشد- جاده صاف کن حامیان برهنگی مطلق در محیط اجتماعی است.
وقتی کسی می گوید با الزام حجاب مخالف است، عملا حکم به مجاز بودن بی حجابی می دهد. و در این صورت، نمی تواند با برهنه شدن افراد مخالفت کند یا محدوده تعیین کند.
ممکن است در اینجا ادعا شود "ما فقط با الزام روسری مخالف هستیم؛ اما معتقدیم باید بقیه بدن پوشیده شود".
در این صورت، فارغ از درست و غلط این اظهار نظر، این افراد هم معتقد به الزام و اجبار حجاب هستند و باید به طرفداران برهنگی مطلق (بازگشت وضعیت حیوانی/ جنگلی و غار نشینی) پاسخ دهند که چرا پوشاندن موی سر "نه"، اما پوشاندن بقیه بدن، "باید و حتما"؟!
منطق نورانی حجاب، اولا برای صیانت از کرامت زن و ممانعت از ملعبه قرار گرفتن او در خدمت هوسبازی مردان، و ثانیا برای صیانت از گوهر عفاف عمومی است تا از این طریق، نهاد مقدس خانواده مصون بماند و سپس جامعه (به مثابه کلّ متشکل از سلول هایی به نام خانواده) استحکام یابد و در مسیر رشد قرار بگیرد.
ادعای باور داشتن به اهمیت حجاب و ضمنا مخالفت با حجاب اجباری، پوست خربزه ای است که دیگران پیش پا نهاده اند و کسی که پا روی آن گذاشت، قطعا سُر خواهد خورد و به زمین می خورد.
نفی الزام از حجاب، نه در عالم ذهن و نه در جهان واقعیت، نمی تواند حد یقف داشته باشد و اگر کسی پس از نفی الزام، مدعی حد گذاری شود، مجددا حکم به الزامی داده که خود پیشاپیش نفی می کرد!
مخاطبان علاقمند به مباحث مربوط به موضوع حجاب و عفا، می توانند یادداشت زیر را هم مطالعه فرمایند:
t.me/IMANImohamad51/7425
🇮🇷 @Ammar_media
💢 قهقرا
تصور کنید فردی به نام ملکه الیزابت،به جای بریتانیا، در ایران، چین و یا روسیه به مدت هفتاد سال #سلطنت می کرد
امپراتوری رسانه ای غرب، چه قشرقی بر پا می کرد و چه آبرویی از آن کشور می برد که در قرن بیست و بیست و یک، همچنان سلطنت را با همه خرافاتش حفظ کرده است
یا اینکه مردم آن کشور وسط بحران اقتصادی دست و پا می زنند، اما نظام سلطنتی برای دفن ملکه و تاجگذاری شاه جدید، شش میلیارد پوند هزینه می کند.
یا مثلا تصورش را بکنید فرد گیج و منگی به نام بایدن، به جای آمریکا، رئیس جمهور ایران، روسیه، چین و یا کشور شرقی دیگری بود: با افراد خیالی دست می داد، یادش می رفت کجاست، چگونه باید از پشت تریبون پایین بیاید و به کجا برود؟ پروپاگاندای غربی چگونه از او تصویر تمام نمای دلقک را می ساخت.
ملکه الیزابت، موجودی روان پریشی به نام چارلز سوم، و پدیده هایی مثل بایدن و ترامپ، نماد قهقرای تمدن غرب هستند.
به تعبیر سارکوزی، رئیس جمهور اسبق فرانسه: "روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب است، نه علت آن". روی کار آمدن بایدن پس از ترامپ، نشانه درستی سخن سارکوزی است".
#افول_غرب
🇮🇷 @Ammar_media
💢 حماسه معظم
از سالهای گذشته و تا آخرین اربعین، سالانه تعداد زائران این شعائر افزایشی بوده که امسال تعداد زائران، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.
🇮🇷 @Ammar_media
عمارمدیا
💢میزان سواد دکتر علی کریمی کارشناس و تحلیلگر مسائل مذهبی، فرهنگی،اجتماعی تاریخی، سیاسی، اقتصادی و دی
💢 علی کریمی از کدوم اتفاق سال ۶۷ ناراحته و به نظرش مردم اون موقع باید بیدار میشدن؟
پایان جنگ ایران و عراق؟
شکست مفتضحانه منافقین تو مرصاد؟
یا اعدام تروریستهای سازمان منافقین؟
هر متن و مطلبی رو میبینی کپی نکن بچه جان، در قد و قواره حرفهای سیاسی نیستی
🏷 #مهسا_امینی
✍ Amin Mosavi 2
🇮🇷 @Ammar_media