voice_1403_5_18_00-23-50.mp3
15.56M
💢 از ترور اسماعیل هنیه تا انتقام سخت ایران و پیامدهای آن
🎙احمد قدیری
پیامد بیش از حد طول کشیدن پاسخ خونخواهی از صهیونیستا...
صهیونیستا سابقه تاریخیشون نشون میده چه بصورت ترور ( ترور در سطح خیلی بالا ) و چه تحرکات منافقین و چه حمله پیشدستانه رو ممکنه به اجرا بذارن
#ظریف #اسماعیل_هنیه #پزشکیان
🇮🇷 @Ammar_media
💢اقتصاد کارا و کارایی اقتصاد
قسمت اول
🔻جمهوری اسلامی ایران اولین بار که طعم تحریم را چشید ، اوایل شکل گیری اش بود. آن زمان آمریکا اگر اقدامی می کرد قطعا تبعات بین المللی داشت.اگر با ناو وارد منطقه ای میشد قطعا برای کشورهای اطراف ناو اتفاقات بزرگ سیاسی رقم می خورد، اگر اقدام امنیتی یا صنعتی می کرد قطعا جهان را تکان میداد. آمریکا در شروع شکلگیری جمهوری اسلامی آن را تحریم کرد و بیان لفظ آن کافی بود تا کسانی که دلشان محکم نبود بترسند.
🔺 شرایط ابتدای شکل گیری جمهوری اسلامی از لحاظ اقتصادی بسیار فاجعه بار بود. حلبی آبادها با شرایط بد زندگی تا عدم دسترسی به آب آشامیدنی و عدم دسترسی به گاز شهری تا وجود جویهای آب متعفن، از خانه های عمدتا حیاط دار که چند خانوار در اتاقهای آن زندگی می کردند تا عدم تولید محصول، تولید علم در کشور ،از بیسوادی مردم تا وجود فاصله بشدت طبقاتی. کل جامعه آینده روشنی برای خود تا شروع انقلاب متصور نبودند.
▪️ شروع تحریم ها، جنگ تحمیلی و ایجاد تنشهای سیاسی راه ورود کشورهای غربی برای از بین بردن توان مردم و اتخاذ تصمیمات غلط از سوی مسئولین بود. تحریم ISA از سال ۷۵ هدفمندتر کرد تحریم ها را و مانند موشک نقطه زن عمل کرد اما اتخاذ تصمیم هوشمندانه رهبر انقلاب باعث شد این تحریم ناکارآمد شود.سال ۸۶ با استراتژی چرخه یوترن ، سال ۹۰ با حمله به ارزش پول ملی به عنوان حمله تکاوری و انتقال فرماندهی جنگ از یک نهاد امنیتی و نظامی یعنی وزارت دفاع آمریکا به یک وزارتخانه امنیتی و اطلاعاتی دیگر به نام وزارت خزانه داری آمریکا، سال ۹۷ با حمله همه جانبه اقتصادی علیه ارزش پول ملی که با خدعه خداوند متعال به گل نشست( اگر عمری بود شرح خواهم داد) ، جمهوری اسلامی ایران تنها نطام در جهان شد که در مقابل آمریکا صد در صد تحریم بوده و هرکس با او مراوده داشته باشد مجازات می شود.
▪️ در همه جای دنیا بخش عمده ای درآمد ماهانه مردم کشورها صرف ، مالیات، انرژی، تحصیل، اجاره منزل و عوارض سالانه می شود که بسته به کشورهای مختلف متفاوت است. در برخی از کشورها مجموع این کسورات تا ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمدشان را شامل می شود برای لمس صحیح این فاجعه فرض کنید در ایران این نوع کسورات برای مردم وجود داشته باشد ، فرض کنید، یک خانواده ۲۰ میلیون درآمد ماهانه داشته باشد از این مبلغ ،۴ میلیون صرف انرژی ( برق، سوخت و گاز و آب) ، ۶ میلیون صرف مالیات بر درآمد ، ۵ میلیون صرف اجاره منزل و ۳ میلیون صرف تحصیل فرزند و ۱ میلیون صرف عوارض شود عملا چیزی در چنته نخواهند داشت.ترکیه حاکمیت اسراییل را پذیرفته است ، عضو ناتو بوده و تحریم نیست. مصر هم همین وضع را دارد اما تورم همیشگی ترکیه که بارها چند صفر را حذف کرده تا وضع نابسامان کشور مصر ، فوج مهاجرت عمده از کره جنوبی ، ملت افسرده ژاپن ، کسورات متنوع درآمدی که در بالا اشاره شد در اروپا و کانادا و آمریکا ، خانه های زیر ۳۰ متری در آلمان که به وفور یافت می شود تا مثالهایی از این دست نشان میدهد که اقتصاد که پایه هایش بر ربا شکل گرفته ، خوی وحشی خود را نمایان کرده است.
▪️ در ایران با وجود تحریم صد در صدی از سوی آمریکا و جریمه تاجران از ایران ، نه تنها از وضعیت غمبار دهه شصت فاصله گرفته ایم ، نه تنها با وجود افزایش جمعیت و تغییر جمعیت روستایی به شهر نشینی( شهرنشین ها بر خلاف روستاییان چیزی تولید نمی کنند و عمدتا مصرف گرا هستند لذا باید همه چیز برایشان فراهم کرد) ، با وجود خاینین داخلی و عوامل دیگر :
❌ انرژی در ایران رایگان است
❌ تحصیل در ایران رایگان است و اگر حساب شده تحصیل کنید تا اخذ دکترا رایگان تحصیل می کنید
❌ مالیات بر درآمد در ایران برای هر ایرانی وجود ندارد ( اینکه هر فرد ایرانی اظهارنامه سالانه پر کند و انواع درآمدهای خود را افشا کرده و مالیات آن را پرداخت کند وجود ندارد مثلا درآمد فروش ارز، طلا ، دلالی خودرو یا ...) اگر هم باشد به اندازه مالیات حقوق که درصد کمی از درآمدش باشد است.
❌ در ایران شبکه گسترده گازرسانی وجود دارد که ضریب ۹۸ درصدی در بین مردم دارد، آب لوله کشی شهری و ...
❌ در ایران ، هر شهروندش عوارض سالانه و آزادراهی درصد قابل توجهی از درآمدش را شامل نمی شود
❌ در ایران تقریبا هر خانواده دارای لوازم کامل منزل ، خودرو شخصی است در آنها رفاه نسبی وجود دارد با اینکه فرزندان عمده خانواده ها تا پایان تحصیلات آکادمیک کار نمی کنند و مصرف کننده هستند.
❌ حد مالکیت خصوصی در ایران حد یقف ندارد و دارایی های مردم مصادره نمی شود، پشتوانه ریال در دست مردم می چرخد و هر کس هر اندازه می تواند طلا و ارز خریداری کند.
✍ #محمد_وارسته
🇮🇷 @Ammar_media
💢اقتصاد کارا و کارایی اقتصاد
قسمت دوم
❌ به دلیل تعطیلات گسترده و ارزانی سوخت هر ایرانی می تواند به راحتی به سفر برود آن هم با خودرو شخصی که در هیج جای دنیا اینگونه نیست ، تعطیلی یک هفته ای کجای دنیا وجود دارد؟
❌ با وجود تحریمهای گسترده ایران در عمده فن آوری های نوین علمی جز ده کشور اول دنیاست.
❌ سایر مواردی را که جزیی تر بودند فاکتور گرفته شد اما اینکه چرا با این همه رفاه نسبی باز عده ای گمان می کنند در حالت عصر حجر هستیم نشان از تاثیر پذیری رسانه دارد.
▪️ قطعا در کشور گرانی هست، ناکارآمدی هست و اجاره بها سرسام آور اما اینگونه نیست که ایرانی در فقر مطلق باشد، رفاه نداشته باشد و از تکنولوژی های روز عقب باشد. فقط یک سوم خانوارها منزل شخصی ندارند
▪️ایران تقریبا نسبت به شوک ارزی مقاوم است. ایرانی جماعت موفق شده است که نسبت به حملات جنگ اقتصادی تاب آور باشد و در عین حال در فلاکت زندگی نکند به جنایتکار منطقه حمله می کند ، آب از آب تکان نخورده و تنها حامی مردم مظلوم باشد، یک چنین کشوری با این مردم را تاریخ به خود ندیده است. بیان واقعیت باید در ذهن جوان ایرانی افتخار باشد و بداند وضعش از همه کشورهای دنیا بهتر نباشد، بدتر نیست.
▪️ اگر با شاخص های علم اقتصاد زیربنا چیده شود مسلم است که فلاکت بار ایران را نشان می دهد اما سوبسیدهایی که دولت می دهد به هر ایرانی آیا احصا می شود؟
پ.ن : بارها شنیده می شود که ایران ذخایر زیاد داشته ، سرشار از انرژی و نفت است، پول نفت کجاست؟ سرمایه ها کجا صرف می شوند؟ سرمایه های کشور در بنزین است که از یک بطری آب ارزانتر است ، صرف پرداخت دانشگاه ها می شود ، پرداخت به اعضا هئیت علمی دانشگاه ها ، صرف تولید انرژی می شود که رایگان برای هر ایرانی تمام شود به جز پرداخت یارانه ها. آیا مجموع این مبالغ عدد کمی است؟ اگر خمس و زکات در ایران رایج بود که سرمایه گذاری در اسلام هستند، وضع مردم هزار برابر بهتر می شد. خدا را شاکرم در هوای مومنین ایرانی نفس می کشم در هوایی که حاج قاسم هم در آن نفس کشیده است. افتخار می کنم برای مومنین در تلاش هستم نه فاسقین و گناهکاران عالم .
▪️ جک آستراو دهه نود که به ایران آمد بیان کرد ، تهران را مانند مادرید و آتن دیدم نه مانند قاهره و بمبئی و اصلا انگار ایران تحریم نشده است
▪️ اجاره معضل است، راهکار دارد چون شبهه ربا دارد وضع آن خراب است و ثروتمند را ثروتمندتر می کند و فقیر را فقیرتر. راهکار را اگر شرایط محیا بود بیان می کنم.
▪️ خدایا ما جز تو کسی را نداریم ، تو هم به جز ما برای احقاق کلمه الله و توحید کسی را داری؟
✍ #محمد_وارسته @I_M_Doctrine
مرتبط:
⚠️ #غرب_چگونه_غرب_شد 👈🏻
t.me/Ammar_media/23941
#اقتصاد #تحریف #رسانه
🇮🇷 @Ammar_media
عمارمدیا
💢 از ترور اسماعیل هنیه تا انتقام سخت ایران و پیامدهای آن 🎙احمد قدیری پیامد بیش از حد طول کشیدن پ
💢رنجنامه یک برانداز و ضدانقلاب 😱🤣
آقای پزشکیان، آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی!
✍️ محسن رنانی
رئیس جمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمیدانی که برای مردم ایران تراز سیاستمدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشستهای و دم فروبستهای؟ نکند در پشت صحنه با اصحاب قدرت بستهای؟ آیا با وجود آن که اصلیترین وزیرانت را زدند؛ و مجبورت کردند همان که قبلا تو را برای مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت کرده بود، اکنون وزیر کنی؛ و رقیبت را که خودشان برای ریاست جمهوری تاییدش کرده بودند حالا برای وزارت دولت تو هم رد صلاحیت کردند؛ و یک نظامی اصولگرای حامی حصر و برخورد با حجاب اختیاری را برای وزارت کشور به تو تحمیل کردند؛ و یک بوروکرات چفیهانداز را که تازه اکنون دانشجوی دکتری دانشگاه دفاع ملی است، گفتهاند بگذاری وزیر آموزش؛ تو باز هم ماندهای که بمانی؟
مگر تو انصاف نداری که اینگونه حقوق ناشی از رای مردم را به پای قدرت قربانی کردهای؟ ما داشتیم گزینش پیران فرسوده و خنثایی را که در اطراف خود گماشته بودی و ارتباط تو را با دیگر یارانت قطع کردهاند هضم میکردیم که ناگاه با فهرست وزرایت شوکه شدیم. نه، تو یا باید پای یک وزیر کشور اصلاحطلبِ تحولخواه میایستادی؛ یا باید پای یک وزیر آموزشوپرورش دانشمند و تحولخواه که نخواهد مغز بچههای مردم را با باورهای خام ایدئولوژیک ایمان سوز پر کند میایستادی؛ یا آن که همان جا عندالمجلس استعفا میدادی و با افتخار به خانه میرفتی، تا ما دلمان خنک شود!
ما سالهاست خون جامعهمان به کمبود هورمونهای افتخارآمیز امیرکبیر و مصدق و موسوی دچار شده است! فکر کردیم تو آمدهای تا این کمبود را جبران کنی!!
چرا اصرار داری سپهسالار ناصری یا قوامالسلطنه پهلوی یا خاتمی ولایت باشی؟؟ مگر این قدرت چقدر مزه دارد که رهایش نمیکنی؟ پس کو نتیجه آن همه نهجالبلاغه که خواندی؟ پس کو آن همه قول که دادی؟ چرا جرأت نداری بعد از یک ماه که تو را انتخاب کردهایم بیایی افشاگری کنی و همه چیز را بگویی؟ چرا اینقدر منفعل؟ چرا همین حالا که هنوز وزیر کشورت و وزیر ارتباطاتت همان وزرای دولت قبلی هستند دستور نمیدهی که گشت ارشاد را برچینند و فیلترینگ را حذف کنند و اگر نکردند عزلشان کنی؟؟
آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیسجمهور نشده رفوزه شدی! ای کاش میدانستی که در ایران رئیسالوزرای عاقبت بهخیر فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند یا با تبعید به روستا دق مرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند.
مسعود گرامی! میدانم که بین دو تیغه قیچی مردمی رنجیده و حکومتی ناسنجیده گرفتار شدهای و این آغاز مصیبت است. چهار سال آینده را (اگر دو طرف بگذارند بمانی) مصیبت خواهی داشت. اما بمان و این مصیبت را بر دوش بکش که ایران نیازمند است. تو تنها رئیسجمهور ایرانی که باید چوبهدار خود را بر دوش بکشی، چون دیری نخواهد گذشت که هر دو طرف به خون تو تشنه خواهند بود.
از یک طرف توقعات آرمانی یک نسل ناصبور، و از سوی دیگر تعصبات ایدئولوژیک یک نظام حکمرانی ناتوان اما مغرور. اما تو بمان، که آیندهای پرابهام و گذرگاههایی سخت در پیش داریم و وجود یک رئیسجمهور متعادل در آن شرایط سخت، از نان شب برای ما واجبتر است.
می دانم که حکمتی داشته است که هنوز بعد از یک ماه که از انتخابات گذشته با مردم خودت صحبت نکرده ای! می دانم که حکمتی داشته است که برای انتخاب برخی وزرایت مقاومت نکردهای! من تاکنون شما را از نزدیک ندیدهام اما از این همین دور میفهمم که برای قربانی شدن آمدهای نه قربانی کردن؛ و اگر غیرازاین باشد، همه ما باختهایم!
آقای دکتر پزشکیان: من ۲۲ سال پیش، گرفتن پست و مقام دولتی را در این ساختار سیاسی برای خود حرام کردهام و تاکنون رعایت کردهام. با درخواست شما، بدون هیچ مواجب و منفعتی، سه هفته به تهران آمدم و شبانهروزی با شورای راهبری همکاری کردم و به خانه برگشتم. اگر هیچ اثری از عزم شما برای حفظ سرمایهاجتماعی خودتان پدیدار نشود، ما نه تنها کمکی نمیتوانیم بکنیم بلکه ممکن است مجبور شویم بابت همان سه هفته همکاری هم استغفارنامه بنویسیم. همه ما منتظر گفتوگوی شما با مردم و تصمیم شما برای حفظ دستاوردهای انتخاب چهاردهم هستیم.
با احترام – محسن رنانی – ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
🇮🇷 @Ammar_media
💢کسب یحیی، رزق مجید
در سالهای پیش مخصوصاً در اواخر دولت احمدینژاد و به توصیه فردی خاص، هزینههای میلیاردی شد و خارج از قاعده، تعدادی از سلبریتیهای سینما و ورزش از جمله علی دایی، محمدرضا گلزار، نیوشا ضیغمی، مهناز افشار، روناک یونسی، آزاده نامداری، سحر قریشی را به سفر حج فرستادند.
اکنون نیز در دوره مسئولیت زاکانی در شهرداری تهران، تعدادی از ورزشکاران از جمله یحیی گل محمدی (که حجاب و اسلام را برای ۱۴۰۰ سال پیش میداند) (عکس شماره یک) و جواد نکونام و ... را ظاهراً با هزینه بیتالمال به سفر اربعین فرستادهاند تا مثلاً به قول روزنامه فرهیختگان « شکافهای اجتماعی در طریق الحسین ترمیم شود» (عکس شماره دو)
نمیدانم این خوشخیالی و سادهاندیشی از کجا ناشی میشود ولی حداقل میشود به نتیجه چنین پروژههایی در گذشته رجوع کرد و عبرت گرفت. میشود دید که نتیجه بردن سلبریتیهای فوتبال و سینما به هیئت و حج و کربلا چه شد و اکنون هر کدام از افراد پاراگراف اول کجا هستند و علیه جمهوری اسلامی و فرهنگ دینی مردم چه میکنند؟
هر چند گاهی یک تلنگر، یک سفر یا حتی یک حرف میتواند مسیر زندگی انسان را تغییر دهد، اما به شرطی که آن عامل، #رزق انسان بوده باشد و بعد از آن هم دیگر به سبک زندگی پیشین خود بازنگردد، اما اولاً اگر بخواهید به زور، یک سلبریتی را در راهی قرار دهید تا چیزی را #کسب کند که اعتقادی به آن ندارد و ثانیاً تغییری نیز در سبک زندگی خود ایجاد نکند، شما نه تنها بیتالمال را هدر دادهاید بلکه عامل ایجاد یک اعتبار و اعتماد مضاعف در جامعه نسبت به آن سلبریتی شدهاید.
مجید قربانخانیِ اهل قهوهخانه با دستان تتو کرده، با یک هیئت و سخنرانی، رزقش شد که مدافع حرم حضرت زینب (س) شود و در این راه به فیض شهادت نائل آید، اما بسیارند افرادی که به دلیل کم بودن ظرفیت وجودیشان رزقشان محدود است اما با پول و ... به دنبال #کسب زیارت و پیادهروی اربعین و حج هستند، لذا نه تنها این زیارت و حج هیچ تأثیری در زندگیشان نخواهد داشت، بلکه رهین این کسب خود نیز خواهند شد. (كُلُّ نَفۡسِۭ بِمَا كَسَبَتۡ رَهینه)
مسئله، رزق یا کسب یک نفر نیست ( چراکه به خودش مربوط است) بلکه آنچه اهمیت دارد معماری اجتماعی مبتنی بر رزق یا کسب آحاد جامعه است.
✍ابراهیم نوروزی @Ebrahim_Nowrouzi
🇮🇷 @Ammar_media
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 فیلم کامل بیانات #رهبر_انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🇮🇷 @Ammar_Media
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
دهم شهریور، روزی است که به نام "بانکداری اسلامی" احکام اسلامی زیر چکمه های بانکداران لگدمال شد.
چه سنت غلطی گذاشته شد و چقدر این قانون، درک جامعه حزب اللهی را نسبت به بانک، دچار خطا کرد.
استاد متولی امامی
🔖موسسه متا
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢رئیس مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلاویو:
برای آیت الله خامنه ای ، هیچ چیز مهم تر از ایران نیست.
🇮🇷 @Ammar_media
💢در ایام شهادت ولینعمت ایرانیان
حضرت ثامن الحجج #امام_رضا علیهالسلام
یاد میکنیم از خادمالرضا رئیسجمهور شهید آیتالله سید ابراهیم #رئیسی
🇮🇷 @Ammar_media