میگفت: «برای پوشش خبری، از اولین روز زلزله در شهر خوی حاضر شدم. بعداز پنج روز که اونجا بودم، ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه شب گوشیم زنگ خورد. یه آقایی با لهجهی قشنگ ترکی گفت: «سلام من اخبارتو دیدم و پیگیری کردم، زنگ زدم ازت تشکر کنم.» گفتم شما؟! گفت «آل هاشم.» به دوتا از رفقا که کنارم بودن گفتم یه آقایی زنگ زده میگه آلهاشمم؛ چقدر لهجهاش قشنگه، یکی از دوستام گفت شمارشو بده. شمارشو دادم به این رفیقم که اهل همونجا بود؛ دیدم از قبل توی گوشیش سیو شده: «حاج آقا آلهاشم امام جمعه...»
@ammar_nevesht
روزی که یک نسخه از «صبح شام» را دادم تا برایم امضا کنید، اصلا تصورش را هم نمیکردم که یک روز پشت اسمتان پیشوند «شهید» بیاورند آقای دکتر سید حسین امیرعبداللهیان. دریغ از آن همه تواضع و افتادگی و وزانت. بدرود آقای دیپلماتی که قبل از دیپلمات بودن، انقلابی بودی...
@ammar_nevesht
خیال میکردم هر وقت این عکس را ببینم، خاطرهی خوش آن روز، روز دانشجوی سال گذشته، تزریق شود توی رگهایم و شادی برود زیر پوستم. ظاهرا اشتباه میکردم...
@ammar_nevesht
مگه نمیگفتن که اگه شهدا رو دفن کنن، داغشون سردتر میشه؟! پس چرا ما هنوز داریم از این غصه میسوزیم خدایا...
نامهام بايد کوتاه باشد؛
ساده باشد،
بی حرفی از ابهام و آينه.
از نو برايت مینويسم:
«حال همهی ما خوب است
اما تو باور نکن...»
@ammar_nevesht
اینجا آقای دکتر آقامیری -رئیس دانشگاه شهید بهشتی- داشت در مورد من برای خانم دکتر علمالهدی تعریف میکرد که: «وقتی حاج آقا هم اومده بودن دانشگاه، ایشون تلاوت قرآن داشتند و خیلی هم مورد تفقد حاج آقا قرار گرفتند.» و من فقط تلاش میکردم که تو اون موقعیت اشکم در نیاد...
@ammar_nevesht
«برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است.
مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!»
#قصار | حضرت آیتالله خامنهای | ۱۴۰۳/۳/۶
@ammar_nevesht
سیزدهمین کتاب ۱۴۰۳
امعلاء
روایت زندگی امالشهداء
فخرالسادات طباطبائی تبریزی
نویسنده: خانم سمیه خردمند
انتشارات شهید کاظمی
@ammar_nevesht
عمار نوشت
سیزدهمین کتاب ۱۴۰۳ امعلاء روایت زندگی امالشهداء فخرالسادات طباطبائی تبریزی نویسنده: خانم سمیه خ
«امعلاء» فقط یک کتاب نیست؛ یک سبک زندگی است. یک زندگی به سبک امالبنین و زینب کبری سلاماللهعلیهما. یک، دو، سه، و چهار پسر. داغ یک پسر به تنهایی میتواند یک مادر را از پای بیندازد. تازه به این چهار پسر، همسر، برادر و داماد را هم اضافه کنید. تصورش هم دیوانهکننده است حتی. اینکه یک بانو، هم چهار پسرش شهید شوند، هم داغ برادر ببیند و هم همسرش را در راه اسلام از دست بدهد. واقعا کدام مکتب میتواند چنین بانوی صبور و مقاومی را تربیت کند؟ بانویی که نه تنها از شهادت عزیزانش گله و شکایت نمیکند، بلکه برای سایر فرزندانش هم آرزوی شهادت میکند. بانویی که خودش هم روزهای درازی را در زندان سپری میکند، به جرم مادر شهید بودن...
«امعلاء» حتی میتواند یک شروع خوب باشد برای روایت مبارزین عراقی مظلومی که نمیخواستند با حزب بعث همراهی کنند و علیه همسایگان مسلمان خود وارد جنگ شوند. برای روایت آنچه بر شهید مظلوم آیتالله صدر و یارانش گذشت؛ تنها به جرم اینکه میخواستند مسلمان انقلابی باشند. روایتی که جایش بین کتابهای ما خیلی خالی است. روایت همین خانوادههایی با حداقل ۶ شهید...
مخلص کلام اینکه امعلاء را باید خواند و باید زندگی کرد. حرم حضرت معصومه که مشرف شدید، به مقبرهی مزار پروین اعتصامی سری بزنید و برای امعلاء فاتحهای بخوانید. یقین دارم آنقدر دست این بانوی صبور باز است که دست خالی از کنار مزارش بیرون نخواهید رفت. و این آغاز عطش من، برای بیشتر دانستن از امعلاست. و از فرزندان شهیدش؛ سید صادق، سید علی، سید عز الدین و سید عبدالحسین...
@ammar_nevesht
«باغ فردوس نخواهند مقیمان درت
نیست خوشتر ز سرِ کوی تو دیگر جایی...»
@ammar_nevesht
«در زیارت جامعه کبیره میفرماید که: «و جَعَلَ صَلَوَاتِنَا عَلَيْكُمْ وَ مَا خَصَّنَا بِهِ مِنْ وَلَايَتِكُمْ طِيباً لِخَلْقِنَا وَ طَهَارَةً لِأَنْفُسِنَا وَ تَزْكِيَةً لَنَا وَ كَفَّارَةً لِذُنُوبِنَا.» ولایت ائمه علیهمالسلام، امری است که باطن را اصلاح میکند و در مرحلهی بعد آلودگیهای ظاهری را هم تطهیر میکند. لذا این ولایت سبب پوشاندن سیئات انسان است؛ زیرا عمل بد او از عمق وجودش نیست...»
#قصار | آیتالله میرباقری
@ammar_nevesht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«و داغی که گویی هیچگاه قرار نیست سرد شود...»
@ammar_nevesht
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ -که در حال ورق خوردن است- ایستادهاید. شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان -که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند- مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بهتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است...
بهجز شما دانشجویان دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسی دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله. توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.»
سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
@ammar_nevesht
واقعا چقدر حسرتبرانگیزه که یه فرمانده از سرباز شهیدش اینطوری تعریف و تمجید کنه...
«بعد از فقدان این عزیز خیلیها از خدمات او گفتند و تمجید کردند، من دلم برای او سوخت که اینها در زمان حیاتش حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بگویند؛ این برجستگیها را میدیدند، ولی کتمان میکردند و بلکه عکس آن را میگفتند...»
استاد ما -حفظهالله- میفرمودند که یک موقعی با یک بزرگواری صحبت میکردم، که از علمای ربانی هم بودند و نسبتا سن بالایی هم داشتند؛ این بزرگوار خیلی طرفدار مرحوم دکتر مصدق بود. بعد صحبت به اینجا رسید که حالا مصدق هم که خیلی آدم علیهالسلامی نبوده و...؛ که ایشان برگشت گفت: «میدونی چرا شما الان از مصدق اینقدر ساده عبور میکنید؟» گفتم چرا؟ گفت: «چون شما خمینی را دیدید! چون شما خمینی را دیدید، دیگر مصدق و امثال مصدق برای شما محلی از اعراب ندارند؛ ما در دورهای زندگی میکردیم که مصدق برای ما پیغمبر بود و دیگر بهترین شخص ما در دوران خودمان مصدق بود. اما شماها خوردهاید به دورهی خمینی، و دیگر غیر از او کسی دهان شما را شیرین نمیکند...!»
@ammar_nevesht
اتفاقا اونی که میاد و ثبت نام میکنه لزوما «برنده» نیست؛ بعضی وقتا شاید اونی که نمیاد و خویشتنداری میکنه برندهتر باشه...
@ammar_nevesht
میگفت یکی از تفاوتهای شهید رئیسی و رئیسجمهور قبلیاش همین نکته است: بعد از آن رئیسجمهور قبلی، کسی جرئت ثبت نام نداشت؛ و حالا بعد از شهید رئیسی، همه آمدهاند برای ثبت نام...