❇️ هدف قرار گرفتن هواپیمای متجاوز آمریکایی
خبرگزاری «اسپوتنیک» نوشت: این مرکز در صفحه رسمی توئیتر خود نوشت: «فرماندهی پدافند هوایی یکپارچه در شامگاه هشتم جولای، هواپیمای متجاوز به حریم هوایی ونزوئلا را با شماره بدنه آمریکایی شناسایی کرده و طبق پروتکلها با استفاده از جنگندههای نظامی، آن را سرنگون کرد».
اسپوتنیک در ادامه با بیان اینکه هنوز هیچ جزئیات رسمی درباره محل این واقعه یا محموله هواپیما از سوی مقامات ونزوئلا منتشر نشده اما تحلیل کرد که چنین اتفاقهایی معمولا به دلیل قاچاق مواد مخدر رخ میدهد و ماه قبل نیز ارتش ونزوئلا یک هواپیمای آمریکایی دیگر را که در حال قاچاق مواد مخدر بود، منهدم کرد.البته صفحه توئیتر مرکز فرماندهی استراتژیک عملیاتهای نیروهای مسلح ونزوئلا نیز اعلام کرد که این هواپیما در قاچاق مواد مخدر دخیل بوده است.
بر این اساس، این مرکز در پیام توئیتری خود، تصاویری را از لاشه در حال سوختن هواپیما منتشر کرد که در یکی از آنها شماره بدنه آمریکایی آن مشخص است.
به نوشته اسپوتنیک، اطلاعات وبسایت مکانیابی «فلایترادار» نشان میدهد که پرنده سرنگون شده، یک هواپیمای خصوصی مدل «هاوکر ۸۰۰» با شماره بدنه N339AV بود که آخرین مسیر پروازی آن در مکزیک ثبت شده است.
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸فساد ستیزی از ارکان #اقتصاد_مقاومتی
🔹بدترین فساد ها این است که کسانی از بیت المال ...
🔸باید دست مفسد بسته شود ...
✅ بازیهای کودکانه ای که می تواند آتشهای نهفته را فروزان کند
🔹عملیات رسانه ای همه جانبه رژیم صهیونیستی برای "باور پذیر کردن نقش اسراییل در رخدادهای اخیر ایران" از جمله حادثه بامداد پنج شنبه۱۲ تیرماه در سایت هسته ای نطنز به تدریج در حال نزدیک شدن به مراحلی است که می تواند مخاطرات جدی برای این رژیم بدنبال داشته باشد.
🔹طراحان بازی رسانه ای جدید صهیونیستها، بدون توجه به بسترهای اجتماعی و شرایط سیاسی جدید ایران
به دنبال تامین دو هدف شامل " قدرتمند نمایی" و "منفعت بی هزینه "هستند اما
از واکنشهای غیر قابل محاسبه ای که تداوم فضاسازیهایی از این دست می تواند برای مجریان اصلی و حامیان پشت صحنه بدنبال داشته باشدغافل مانده اند.
🔹اگر اسراییل این گونه اقدامات را با هدف ایجاد باور در افکار عمومی ایران در خصوص دست داشتن این رژیم در رخدادهای اخیر دنبال می کند باید بداند با فرضِ باور این دروغ از سوی مردم و مسئولین ایران، نتیجه آن، ترس و عقب نشینی نخواهد بود بلکه شعله های خشمی را فروزان خواهد کرد که به طور قطع رژیم جعلی و آسیب پذیر صهیونیستی تاب تحمل آن را نخواهد داشت
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #تحلیل_تصویری| آیا واگذاری ۲۵ ساله جزیره کیش به چینیها صحت دارد؟
✅ یک بار برای همیشه ببین به سوالات راجع قرارداد ایران و چین جواب بده
🔰 شگرد کهنه دروغ پراکنی
🔰 چرا توافق همه جانبه با آمریکا تا مرز استعمار برای ما خوب جلوه داده شده است و برای آن میریزیم تو خیابونا و بزن و برقص...😐⁉️
در عوض قرارداد اقتصادی با چین اون هم با تبادل ارز ملی دو کشور میشه بد😕⁉️
May 11
🔴 #سرخط_تحلیلے l دلایل بیحاصلی سوال و استیضاح از #روحانی
✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟
🔹 به نظر میرسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقیمانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا:
🔻۱. بعد از بنیصدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور میشود.
🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کمکاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد.
🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد.
🔻۴. منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی میشود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص.
🔻۵. بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از تزلزل نظام ایران تعبیر میشود.
🔻۶. تقریبا میتوان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس میتواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستیها اجتناب کند.
🔻۷. میان لایههای کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، همپوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب میشود رادیکالها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آنها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحیهای بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویسهای خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود.
🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.