🔺 همین که تاجزاده از عدم استیضاح روحانی اینجوری برافروخته شده، خودش نشونه خوبیه
🔺 خدا را شکر که مجلس جلوی این پروژهی اتلاف وقت (#استیضاح) رو گرفت و دولت رو به یکی بدتر از روحانی (#جهانگیری) نسپرد
✅ به افسران بپیوندید
@Afsaran_ir
🔺معاون هماهنگکننده نیروی هوافضای سپاه: مجموعهای از توانمندیهای راهبردی را برای غافلگیری دشمن فراهم کردهایم.
💠 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهیدی که گفت فردا با عباسم
▪️ انتشار به مناسبت سالروز شهادت شهید مصطفی صدرزاده
💠 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امشب همه خوبان عالم آنجا هستند
ما کجا هستیم😢😢
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای افسر پلیس بوشهری که داری بین مردم ماسک توزیع میکنی تا سلامتشون حفظ بشه کاش اروپایی یا آمریکایی بودی تا میشد از انسانیت و فرهنگ بالات نوشت و خودتحقیری کرد
این الطالب بدم المقتول بکربلاء:
✍ماههای پایانی
دولت حسن روحانی
🔻🔺و خطای محاسباتی برخی دوستان انقلابی ...
📝 چرا امروز استیضاح روحانی غلط است.
📖 یک. درسی از تاریخ و سیره رهبری
🔹درست در بحبوحه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود
که یکباره میرحسین موسوی شوکی ناگهانی به بدنه اجرایی و مدیریتی کشور وارد کرد. میرحسین استعفا داد و بلافاصله در جایی نامعلوم مخفی شد.
🔺امام امت در جلسهای
با حضور کارگزاران اجرایی کشور، ضمن طرح موضوع استعفای نخستوزیر، نظر حضار جلسه را جویا شدند.
🔸آیتالله خامنهای رییس جمهور وقت کشور،
گرچه دل خوشی از کمکاریها و کارشکنیهای پیاپی موسوی نداشت، اما صریحا از امام راحل خواستند با استعفا مخالفت کنند! چرا؟!
🔹چون قطعنامه و نوع پایان جنگ
محصول عملکرد، مذاکره و عملیات روانی میرحسین موسوی و همقطارانش بود.
🔸 حال میرحسین میخواست
زیرکانه از بازیای که ترتیب داده بود خارج شود و کارنامه سیاسی خود را از قطعنامه و تبعات آن تطهیر کند. این برای آینده سیاسی میرحسین هم قطعا مؤثر بود.
🔹اما میرحسین باید میماند
و جور عملکردش را میکشید و تجربه ملی از قطعنامه نیز شکل میگرفت.
🗓 دو. بزنگاه تاریخی امروز و رسالت ما
🔸امروز هم در بزنگاه تجربه عملی ملت
از برجام و درست زمانی که ملت باید با هزینههای سنگینی که داده بفهمد حاصل دلبستن به غرب، چیزی جز روزگار بد امروز نیست، دو گروه در صدد هستند این معادله را به هم بزنند:
1️⃣ اصلاح طلبان:
اصلاحطلبان غربزده، همه آبروی خود را در قمار برجام روی میز گذاشتند؛ وعدههای دروغینی نظیر میوه و آفتاب و آب برجام!! حال که موعد رسواییشان فرا رسیده یک استعفا و هرنوع آشوبی میتواند ذهنیت مردم را به سمت و سوی دیگری منحرف کند تا این طیف، باز هم در قامت طلبکار و مصلح اجتماعی ظاهر شوند.
2️⃣ برخی دوستان انقلابی:
برخی دوستان، درست در بزنگاهی که باید به فکر گفتمانسازی، جبههسازی و اجماع حداکثری برای تشکیل دولت جوان و حزباللهی باشیم، با خطای محاسباتی در این واپسین نفسهای دولت، به فکر استیضاح افتادهاند!!
🔹چه کمکی بهتر از این برای اصلاحات!
حتی استعفا برای اصلاحات، تبعات دارد؛ اما استیضاح نه!! چراکه خیلی راحت بازار جنگ روانی و مظلومنمایی را داغ میکنند و بر مدار بازی با احساسات مردم سوار میشوند که: نگذاشتند کار کنیم و ....
⛔️ سه. منفعت ضد انقلاب و آمریکا
🔸ایرانِ بیسر و کشورِ بیدولت ،
در این بلبشوی امنیتی منطقه، میتواند کمک زیادی کند تا الکاظمی دیگری در ایران، سکاندار اجرایی ایران شود و مرکز فرماندهی جبهه مقاومت منطقه، گرفتار اختلال و هرج و مرج شود.
🔹امروز اسرائیلی که شمارش معکوس
حیاتش آغاز شده، به تنفس مصنوعی و خرید زمان نیاز دارد. لذا به هر میزان، ایران ضعیف شود، درست به همان مقیاس، اسرائیل دوباره جان خواهد گرفت.
✅ چهار. توصیه به دوستان
🔸به همه برادران انقلابی،
دوستانه و صمیمانه توصیه میکنیم شرایط پیچیده امروز را واقعبینانه نگاه کنند؛ نه احساسی و صرف دستیابی به اهداف کوتاه مدت. امروز باید تبعات هرگونه تصمیمی را مورد توجه قرار داد. گاهی بین انتخاب بد و بدتر قرار داریم و انتخاب بد از بدتر، عین خردمندی است.
🔹خواهش میکنم کاری نکنیم که
نتیجهاش کمک به اهداف رژيم صهيونيستی، ضد انقلاب و اصلاحطلبان باشد.
⏱ زمان کم است و ما هنوز
برای تحقق دولت حزباللهی جوان، کار بایسته و شایستهای نکردهایم...
🔴🆕اعترافات کواکبیان نماینده سابق مجلس:
لاریجانی در مجلس منویات دولت را پیش میبرد/ اگر ما حمایت نمیکردیم قطعاً روحانی سرکار نمیآمد/ هر چه میکشیم از این دولت میکشیم/ نمیتوان ناکارآمدی دولت را نادیده گرفت
مصطفی کواکبیان، فعال سیاسی اصلاحطلب و دبیرکل حزب مردمسالاری با خبرگزاری مهر گفتگویی انجام داده است که مهمترین بخشهای آن در ادامه آمده است.
شورای عالی جنبه دموکراتیک نداشت
- شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان دیگر فعالیتی ندارد. آقای عارف استعفا داده است. همان موقع نیز بحثهایی در مورد عملکرد این شورا وجود داشت. نزدیک به ۸ ماه است که شورای عالی جلسهای برگزار نکرده است.
- فلسفه وجودی این شورا برای انتخابات بود. زمانی که شورا اعلام کرد برای انتخابات هیچ نظری ندارد و لیستی ارائه نداد این سوال بزرگ مطرح شد که چرا این شورا وجود دارد؟
- شورای عالی سیاست گذاری برخلاف شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که ریاست دورهای دارد، ثبات ریاست داشت. علاوه بر این، یک سری از اشخاص غیر از احزاب در این شورا حضور داشتند. ما به این موضوع انتقاد داشتیم. زیرا بدین ترتیب برخی از احزاب بیش از یک رأی در شورای عالی داشتند لذا این شورا جنبه دموکراتیک نداشت.
در مجلس دهم هم اشتباه کردیم
- در مجلس دهم هم اشتباه کردیم و نباید ائتلاف میکردیم. معتقدیم این اقدام ظلم به اصلاحطلبان بود. نه دولت فعلی اصلاح طلب است و نه مجلس دهم مجلس اصلاح طلبی بود. مستقلین اگر سمت ما میآمدند ما اکثریت بودیم وگرنه فراکسیون امید و اصلاحطلبان به زور ۱۰۰ نفر بودند.
- بعضی از اعضای فراکسیون امید به سمت اعتدالیون و دولت گرایش داشتند، اما اکثریت اعضای فراکسیون امید با اصلاحطلبان بود.
- دولت بیش از آنکه با مجموعه اصلاحطلبان مجلس دهم هماهنگ باشد با شخص آقای لاریجانی هماهنگ بود. حتی با آقای عارف نیز هماهنگی نداشتند. رئیس مجلس منویات دولت را پیش میبرد.
- یک روز صبح آقای نوبخت در فراکسیون امید حضور یافت و گفت برنامه ششم مصوب کمیسیون تلفیق ۸۰۰ هزار میلیارد تومان بار مالی برای دولت ایجاد کرد و ما مخالف هستیم و اعضای فراکسیون امید اعلام کردند با این مصوبه در صحن علنی مخالفت خواهند کرد. نمیدانیم با آقای لاریجانی ناهار چه خوردند که در صحن علنی اعلام کرد با برنامه ششم مصوب کمیسیون تلفیق موافقیم.
- قبول دارم بعضی از اعضای فراکسیون امید نیز با ما همراهی نمیکردند. در مجلس هشتم که اصلاحطلبان ۴۰ نفر بودند بهتر عمل میکردیم و بهتر میتوانستیم در تصویب برخی طرحها تأثیرگذار تر باشیم اما در مجلس دهم که ۱۰۰ نفر بودیم تأثیرگذاری ما به مراتب کمتر بود.
اگر حمایت نمیکردیم قطعاً روحانی سرکار نمیآمد
- درست است ما از این دولت حمایت کردیم و هنوز هم پشیمان نیستیم چون در آن شرایط فکر میکردیم آقای روحانی خیرالموجودین است. اصلاحطلبان صف خود را از دولتیها در وسط راه جدا کردند اما قبول دارم اگر ما حمایت نمیکردیم قطعاً دولت آقای روحانی سرکار نمیآمد.
- هر کسی در انتخابات مجلس دهم چهارتا بدوبیراه به آقای احمدینژاد میگفت ما فکر میکردیم باید در لیست اصلاحطلبان قرار گیرد.
- یک تعدادی از نمایندگان مجلس با هماهنگی آقای لاریجانی در لیست امید قرار گرفتند. در ترکیب دوازده نفره هیات رئیسه هر سال ما سه یا چهار عضو داشتیم و اکثریت با اعتدالیون بود.
- بودجه سال ۹۹ با هماهنگی کامل دولت بسته شد. بنده به عنوان مخالف کلیات لایحه بودجه صحبت کردم اما در پایان متوجه نشدیم بودجه ۹۹ چه شد.
- آقای لاریجانی درخصوص برنامه ششم نامهای به رهبری نوشت که اجازه دهید نمایندگان لایحه برنامه را تنظیم کنند، بنده تذکر دادم که شما به چه حقی به رهبری نامه نوشتید، آقای لاریجانی گفت باید از آقای پروفسور کواکبیان اجازه میگرفتم؟!
هر چه میکشم از این دولت میکشیم
- من چندبار گفتهام ما هر چه میکشیم از این دولت میکشیم. اصلاحطلبان هر ضربهای که در افکار عمومی خوردند از دولت خوردند. من از ابتدا با ائتلاف با دولتیها مخالف بودم و در طول این مدت هم با هر گونه کوتاه آمدن در برابر دولت مخالف بودم. مخالفتهای بنده بارها اعلام شده است. ما چوب عملکرد دولت را خوردیم و هنوز هم داریم میخوریم و در این موضوع شکی نداریم.
- ای کاش در مجلس دهم تفکیک میان دولت و اصلاحطلبان شفافتر نشان داده میشد. یکی از ضعفهای فراکسیون امید این بود که نتوانست تفکیکی میان اصلاحطلبان و جریان دولت ایجاد کند.
- دوستانی که میگویند دولت با مجلس خیلی همراهی کرد، راست میگویند. دولت با رئیس مجلس همکاری زیادی کرد، نه با اصلاحطلبان مجلس. اصلاحطلبان هم واقعاً نمیتوانستند کاری انجام دهند.
- اصلاحطلبان باید تکلیف خود را با دولت فعلی و مجلس دهم روشن کنند. صداقت و صراحت لهجه با مردم داشته باشند. مردم تصور نکنند که اصلاحطلبان و دولت با هم هستند. اگر این کارها را