هدایت شده از A
✍ #محمود_واعظی
از نفرات اصلی تصمیمات و اقدامات روحانی
و یکی از #عاملان_وضعیت موجود به خصوص اقتصادی، در کشور است
1️⃣ محمود واعظی متولد 1331 تهران، مدارج تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را قبل از انقلاب در آمریکا طی کرد و سال 57 برای خدمت به میهن(!) به وطن بازگشت. واعظی از همان اول، بدون آنکه سهمی در انقلاب داشته باشد یا در جنگ حضور پیدا کند مسئولیت های کلانی را برعهده می گیرد: رئیس مرکز مایکروویو کشور، مدیرکل تلگراف و تلکس، مدیرکل خدمات تلفن شهری، معاون مخابراتی وزیر پست و تلگراف و تلفن و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران.
2️⃣ واعظی از سال 65 هم معاون اقتصادی وزارت خارجه می شود. از سال 68 تا 78 معاون اروپا-آمریکای و معاون اقتصاد وزارت خارجه و از 78 تا 92 بعنوان معاون بین الملل و سیاست خارجه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص در کنار حسن روحانی حضور پیدا می کند.
3️⃣ واعظی سال 78 به همراه محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، سید حسین موسویان و فاطمه هاشمی حزب «اعتدال و توسعه» را به رهبری حسن روحانی و با حمایت هاشمی رفسنجانی تشکیل داد. حزبی که آن را بال راست هاشمی می نامیدند و کارگزان را بال چپ او! حزبی بر مبنای مبانی لیبرالیسم و اقتصاد باز. این حزب معتقد است همواره دولت ساز بوده و فعالیتش بر مبنای «عقل گرایی» و «توسعه گرایی متوازن» است.
4️⃣ واعظی سال 92 به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد و در این 4 سال توانست خدمات مهمی در حوزه ارتباطات و اطلاعات و مدیریت افکار عمومی و فضای مجازی و رسانه ها به دولت شیخ حسن روحانی ارائه کند.
5️⃣ توافق با پیام رسان های تلگرام و اینستاگرام و ... در این دوره بسته شد. محمدجواد آذری جهرمی دستورات واعظی را در این زمینه انجام می داد و واسطه قرارداد با این شرکت ها بود. شرط فعالیت آنها در ایران، سرویس دهی به دولت بود برای اینکه سیاست های دولت در این پیام رسان ها اجرا شود. این پیام رسان ها بهترین سرویس های مدیریت افکار عمومی را به دولت در ماجرای برجام، انتخابات 94 مجلس و سپس انتخابات 96 ارائه کردند.
6️⃣ واعظی یک سال قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96 به روحانی گفته بود که حاضر است افکار عمومی را به نفع وی جهت دهی کند با این شرط که وی رئیس ستاد انتخاباتی اش بشود. روحانی با این شرط کنار آمد. نقش معاونِ واعظی یعنی «آذری جهرمی» در جایگاه معاونت وزارت ارتباطات و مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت در این قضیه(مدیریت افکار عمومی) پررنگ است.
7️⃣ بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، محمود واعظی قدرت فوق العاده ای در دولت پیدا کرد تا جائیکه نفوذ او بر روحانی از جهانگیری و نوبخت و سایرین نیز بیشتر شد. این نفوذ تا جایی است که روحانی هیچ عزل و نصبی را انجام نمی دهد بجز اینکه از واعظی نظر می خواهد و هیچ جلسه را شرکت نمی کند مگر واعظی هماهنگ کند.
8️⃣ این نفوذ را می شود در ماجرای برکناری رضا رحمانی وزیر صمت مشاهد کرد. رحمانی در نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور نوشت: «در تاریخ ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی با اینجانب تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی شما برکنار خواهید شد». واعظی همچنین نمکی وزیر بهداشت را بعلت "عدم" تقدیر و تشکر از روحانی در مبارزه با کرونا تحت فشار قرار داد و به او گفت اگر چنانچه با دولت هماهنگی نباشی باید استعفا دهی!
9️⃣ واعظی باعث شده تا وزرا و استانداران نتوانند با رئیس جمهور دیدار و جلسه داشته باشند. حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان می گوید: «روحانی به وزرا و استانداران نیز وقت نمیدهد. وی به هیچ شخصی وقت نمیدهد». احمد توکلی نماینده سابق تهران هم می گوید: «یکی از وزرای مهم دولت میگفت که برای کارهایم در حاشیه جلسه هیئت دولت با رئیسجمهور مسائلم را مطرح میکنم، چون رئیس جمهور به ما وقت دیدار نمیدهد». قاسم میرزایی نکو نماینده سابق اصلاحطلب مجلس هم معتقد است که ارتباط با روحانی قطع شده و نمایندگان بالاخص مجامع استانی اصلاً نمی توانند با وی ملاقات نمایند.
🔟 خیلی جالب است بدانید عزل و نصب های واعظی تنها به معرفی آذری جهرمی ختم نمی شود بلکه او در معرفی سایر وزرا و همچنین چینش معاونین وزرا، مدیران میانی و استانداران نقش عجیبی دارد. او حتی پا را فراتر گذاشته و به وزرا و استانداران امر و نهی می کند. نامه می نویسد، ابلاغیه ارسال می کند. شواهد و قرائن متعدد این گفته اکبر ترکان را تأیید می کند: «موثرترین افراد در اداره کشور نوبخت و واعظی هستند، تا روحانی». با این وجود، بی تردید محمود واعظی یکی از نفرات اصلی تصمیمات و اقدامات و عامل ناکارآمدی ها و وضعیت موجود است.
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 16 تیر.pdf
157.9K
اخبار روزانه سپاه۱۶تیر۹۹دوشنبه
#ثامن
@ahlolbasar
🔴 دیپلماسی مظلوم نمایی ❗❗
🔺جناب ظریف : وقتی دارید رهبری را برای عملکرد ضعیفتان خرج میکنید یادتان باشد اوج اعتماد رهبری به شما تایید «آنچه مرقوم داشتهاید» بود
🔺جناب ظریف : در مورد تقبیح رفتار آن 4 نماینده مجلس ساعتها می شود بحث کرد!
اما شما بروید در میان مردم، به انتخاب خودتان به یکی بگویید برجام سند افتخارشان است!ببینید چگونه باشما برخورد می کنند!
شما دیپلماتها و زبان دنیا بلدها که می گفتید عقل سالم در بدن سالم است ودلواپسان را تمسخر می کردید، و تندرو و کندرو راه انداخته بودید و اپوزیسیون بازی در می آوردید تا برای ضدانقلاب و بدخواهان رهبری ، و... عزیز بشوید...
شماها که می گفتند از جیب چه کسی شعار می دهید از جیب ملت، و واقع بین بودید در مقابل خوشبین نبودن رهبری ،
شماها امروز برای کسب آبرو دست به دامان رهبر انقلاب شده اید!
🔺 جناب ظریف : اگر برای حاج قاسم احترام قائل بودید روزی که بشار اسد آمدند ایران برای دیدار با رهبری، شما استعفا نمی دادید وحاشیه درست نمی کردید!
این ژست ها را نگیرید که به شما نمی آید،
ما ۷ سال عملکرد شما را فراموش نمی کنیم
🔺جناب ظریف: شما گفتیدنباید آمریکا را قدر قدرت دانست ، آمریکا را قدر قدرت ندانید! برجام، تحمیلی بر آمریکا بود.
🔺جناب ظریف : تا دیروز می گفتید "آمریکا با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بینداز!
حالا می فرمایید نباید آمریکا را قدر قدرت دانست!
🔺جناب ظریف : دیپلماسی خارجی شما فقط معطل برجام شد ، امروز متاسفانه کویت و پاکستان و برخی کشور های همسایه و منطقه در جلسه اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ما بودند! آیا این بود نتیجه بلد بودن زبان دنیا؟!
🔺جناب ظریف : نمایندگان این ملت ناراحتند حرف مردمشان را می زنند شما باید در پیشگاه ملت ایران به عملکرد خودتان پاسخ بدهید که هفت سال گره زدن همه مسائل کشور به برجام، چه نتیجه ای داشته است ؟ که حالا پای رهبری را وسط می کشید؟!
این حق نمایندگان این ملت است که فریاد بزنند وگلو پاره کنند .
جناب ظریف لطفا آدرس غلط ندهید یکبار هم که شده با مردم صداقت داشته باشید و قبول کنید که اشتباه کردید، در فرصت باقیمانده با مردم رو راست باشید، با مظلوم نمایی و فرافکنی مردم قانع نمی شوند.
🖌محمد حسن فشی
هشدار ارتش آمریکا به نیروهای مستقر در حوزه جنوبی خلیجفارس؛ مواظب دوستی با دختران غیرآمریکایی باشید؛ مامور اطلاعاتی هستند!
🔹سرویس تحقیقات جنایی وابسته به نیروی دریایی ارتش آمریکا (NCIS) به تمامی پرسنل خود که در پایگاههای مختلف ارتش آمریکا در کشورهای شورای همکاری خلیجفارس مستقرند نسبت به طرح دوستی و برقراری رابطه با دختران و زنان این منطقه هشدار داد و تمامی آنان را ماموران بالقوه جمعآوری اطلاعات به شمار آورد.
🔹 تشدید جنگ سایبری یا فضاسازی تبلیغاتی؟!
🔻 بامداد پنجشنبه ۱۲ تیر، بخشی از تأسیسات مجتمع غنیسازی نطنز دچار آتشسوزی شد که سناریوهای متعددی درباره علت آن مطرح شده است و اعلام نکردن علت حادثه، گمانهزنیها درباره منشاء خارجی را تقویت کرده است.
🔶 رسانههای آمریکایی و صهیونیستی با انتساب این حادثه به اقدامات خرابکارانه اسرائیل ادعاهای متفاوتی را در مورد چگونگی وقوع آن مطرح کردهاند؛ حمله هوایی با جنگنده های اف 16 یا اف 35، کار گذاشتن دستگاه انفجاری و حمله سایبری از جمله این ادعاها بوده است. جدای از غیرواقعبینانه بودن برخی احتمالات مطرح شده، این تناقض در ادعاها به خوبی بیاساس بودن آنها را نشان میدهد.
🔶 با این حال احتمال خرابکاری (از سوی بازرسان آژانس، جاسوس های آمریکایی صهیونیستی یا عوامل داخلی آن ها) منتفی نیست و به علاوه نباید منکر شد که با توجه به دگرگونیهای فناورانه عصرکنونی و شیفت پارادایمی در شیوههای حفاظتی و دفاعی، اهمیت فضای سایبری به عنوان حیطهای جدید از نبرد میان کشورها به طور عام، و بین ایران و رژیم صهیونیستی به طور خاص در حال فزونی است.
🔶 عملیات «بازیهای المپیک» و ویروس «استاکسنت» نمونه برجسته اقدام خرابکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در فضای سایبر است. اخیراً نیز روزنامه واشنگتنپست مدعی شده است که رژیم صهیونیستی در واکنش به حمله سایبری ایران به «تاسیسات آب اسرائیل» یک حمله سایبری علیه تاسیسات «بندر شهید رجایی ایران» صورت داده است.
🔶 بعد از حمله سایبری ادعایی به تاسیسات آب رژیم صهیونیستی ، رئیس اداره سایبری این رژیم گفته است «زمستان سایبری بین ایران و اسراییل بسیار زودتر از آن چه که او گمان میکرده فرا رسیده است». یکی دیگر از مقامات این رژیم در این خصوص گفته است: «این حمله با آغاز موجی از حملات متقابل ایران و اسرائیل به زیرساختهای غیرنظامی یکدیگر، سناریویی غیرقابل پیشبینی در زمینه مدیریت خطرات ایجاد کرده است».
🔶 این نوع اظهارات و دامن زدن به چنین شایعاتی خواه ریشه در واقعیت داشته باشد یا نه، نشاندهنده این است که جبهه سایبری به عنوان بخشی از منازعه چندجبههای میان ایران و رژیم صهیونیستی به شدت فعال است و رژیم صهیونیستی در استفاده از سلاح سایبر علیه ایران نه تنها در حوزه تاسیسات هستهای و نظامی بلکه در حوزه زیرساختهای مدنی نیز تردیدی ندارد. امری که لزوم اتخاذ روش و ابزار مناسب پدافند اطلاعاتی را برجسته میکند.
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام محرمانه ای که آمریکا در مورد ایران به سوریه داد...!