─┅═══✿🍃🌳🍃✿═══┅─
❄️◁امسال شب یلدا، با اواسط ماه جمادی الاولی مصادف است؛ بهطور کلی در ماههای سرد سال، سردی طبیعت دوچندان میشود
🎋و اگر هوا، همراه با برودت و سردی، با بارش برف یا باران، رطوبت هم داشت، بدن آدمی نیز مستعد بلغمافزایی بیشتر و ناتوانی بیشتر است
☄ یعنی تن آدمی نیز بیشتر دچار سردی و تری میشود
🌧 بنابراین باید در خوراک و پوشاک، تمهیداتی داشت تا گرمی تن، افزایش یابد و با برودت و رطوبت بیش از حد، بیمار نشود
─┅═══༅𖣔2⃣𖣔༅═══┅─
─┅═══✿🍃🌳🍃✿═══┅─
🔮◁اما هرچه هست، نباید فراموش کنیم که شب چله، شب یلدا و بلندترین شب سال است و این اتفاق که در دانش اخترشناسی کهن، انقلاب شتوی یا تحول زمستانی، توصیف میشود
🌾 انقلاب زمستانی نام پدیده ای در علم ستاره شناسی است که بیانگر کوتاه ترین روز و بلندترین شب در هر سال است.
🌀 همزمان با گردش زمین به دور خورشید، نیمکره ای که به واسطه انحراف محور زمین از خورشید دورتر است و زمستان را تجربه می کند، از لحظه ی انقلاب زمستانی به بعد، به تدریج به تابستان نزدیک تر می شود
─┅═══༅𖣔3⃣𖣔༅═══┅─
─┅═══✿🍃🌳🍃✿═══┅─
❄️◁ خوب است این شب را با گردهمایی خانوادگی و دوستانه و با احیای سنت نیکوی صله ارحام، آغاز کنیم و یک مهمانی ساده و شاداب، ترتیب دهیم؛
🎋 مهمانی را با یاد و نام خداوند و قرآن کریم و اهل بیت علیها السلام بگذرانیم؛ پیامبر اعظم صلوات الله فرمود..."نشستهای خود را بهیاد علی علیه السلام زیور ببخشید".
☄ خواندن یک "حمد" و هدیه آن به درگذشتگان، شهدا و صدیقین و آنان که بهگردن ما حق دارند، چه خوب است؛
🌧 خواندن دیوان حافظ و تفأل به اشعار او نیز اگر ذوق ادبی دارید، مهمانی شما را شورانگیزتر میکند.
─┅═══༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
─┅═══✿🍃🌳🍃✿═══┅─
🔮◁#شام_مناسب برای این شبها، آن است که مزاج گرم داشته باشد،
🌾 آبگوشت، حلیم، بوقلمون، فسنجان، آشهایی با ترکیب حبوبات و شلغم، بسیار مفید است
🌀 در مقابل از غذاها و گوشتهای سرد، بپرهیزید؛ ماهی، گوشت گوساله و مرغ، ماست، ترشی، سوسیس و کالباس و ... نخورید.
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─
─┅═══✿🍃🌳🍃✿═══┅─
❄️◁بهخلاف آنچه شایع است، خوردن "هندوانه" برای شب چله و تمام شبهای پاییز و زمستان اصلاً خوب نیست
🎋 زیرا مزاج این میوه، کاملاً سرد و مرطوب است و خوردن آن در این ایام میتواند بسیار بیماریزا باشد؛
☄ اگر خیلی میخواهید به حس شورانگیز و نوستالژیک تابستانی، مقید باشید به خوردن بسیار اندک از آن، شکیبایی کنید
─┅═══༅𖣔6⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🍃✿══┅─
❄️◁#بهترین_خوردنی_شب_یلدا_آجیل است که از گذشته های دور شامل این ها بوده است
🎋 گندم، نخود برشته، شاهدانه، تخمه هندوانه و کدو، بادام، پسته، فندق، گردو، کشمش و مویز، انجیر و توت خشک، برنجک و...
☄ امروزه متأسفانه آجیل های مرسوم بسیار شور هستند و بهتر است به ویژه در این فصل، از آجیل های شیرین که حاوی مویز، توت و انجیر خشک باشند، بیشتر استفاده شود
─┅═══༅𖣔8⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🍃✿══┅─
🔮◁مصرف تنقلاتی مانند مغزها •بادام، فندق، بادام زمینی، پسته و ...•، نخودچی، کشمش، مویز، انجیر و توت خشک، تخمه ها و ... که کم حجم و پرانرژی هستند در فصل زمستان برای کودکان و بزرگسالان مورد توصیه می باشند.
🌾 این امر یک آموزش طبی هم تلقی می شود که در آغاز فصل زمستان باید به میزان بیشتری از این مواد استفاده نمایند.
🌀 در میان مغزها، استفاده از مغز بادام بهتر است، زیرا به اعتدال نزدیک تر می باشد.
🌧 بعد از بادام، مصرف پسته و پس از آن، بادام زمینی و فندق و بعد گردو مورد توصیه می باشند، البته گردو نباید به تنهایی و به مقدار زیاد خورده شود.
─┅═══༅𖣔9⃣𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🍃✿══┅─
❄️◁#خب_چی_بنوشیم ؟
🎋 برای نوشیدنی از یخ، آب، دوغ، نوشابه گازدار و ماءالشعیر و شربت خنک بپرهیزید
☄ و بهجای آن، با عرق نعناع یا عرق بهارنارنج و عسل، شربت مقوی و گرمابخش به مهمانان خود بدهید یا با گلگاوزبان، بِه و سیب با دارچین و... دمجوش بسازید
🌧 و بهجای قند با عسل یا خرما، توت یا کشمش و مویز، به مهمانان خود تعارف کنید تا حتی آنان که دیابت دارند، شب خوشی را تجربه کنند.
─┅═══༅𖣔🔟𖣔༅═══┅─
─┅══✿🍃🌳🍃✿══┅─
🔮◁#حالا_چی_بپوشیم ؟
🌾 در پوشش تا میتوانید لباسهای پشمی را برگزینید و برای گرمابخشی به خانه اگر فضای مناسب دارید، کرسی استفاده کنید
🌀 تا در زیر لحاف کرسی، هم به تن گرما بدهید و هم تنفس خنکای این ایام را تجربه کنید که آثار مفیدی برای ریه دارد.
─┅══༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅══┅─
─┅══✿🍃🌳🍃✿══┅─
❄️◁#چی_را_با_چی_بخوریم؟
🎋 این که چه ماده ای با چه ماده ای خورده شود هم موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد،
☄ مثلاً برگه هلو و یا زردآلو •که جزء سردی جات می باشند• نباید همراه با هندوانه خورده شوند و بهتر است همراه آن ها از مواد گرمتر استفاده شود.
🌧 خوردن انار و باقلا نیز همراه با گلپر یا نمک توصیه می شود، زیرا به این ترتیب از میزان سردی انار و باقلا کاسته می شود
─┅═══༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═══┅─
─┅════✿🍃🌳🍃✿════┅─
🔮◁#حالا_کجا_بشینیم_برای_شب_چله ؟
🌾 برای گرمابخشی به خانه اگر فضای مناسب دارید، کرسی استفاده کنید تا در زیر لحاف کرسی، هم به تن گرما بدهید و هم تنفس خنکای این ایام را تجربه کنید که آثار مفیدی برای ریه دارد.
🌀 #فواید_استفاده_کُرسی_در_فصل_سرما
🌧(1)..درمان آرتروز
🌧(2)..درمان درد زانو
🌧(3)..تسکین کمردرد
🌧(4)..رفع کم خونی
🌧(5)..پاکسازی بدن
🌧(6)..تقویت حافظه
🌧(7)..کاهش قند خون
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایـــــان
─┅═══༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از بیسیمچی
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#گــــــــزاره_صحیــــح
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
🕹◁جنــــاب استـــــاد #بـــابـــــایی
🗣◁سوال
🆔@ilyan313
🗓تاریخ:#یکشنبه1401/09/20
⏰ســــاعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─══┅═༅𖣔🌺𖣔༅═══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ و به دنبال آن استقرار نظام جمهوری اسلامی بهجای نظام ستمشاهی پهلوی تغییر و تحول بنیادینی در عرصههای گوناگون اجتماعی ایجاب کرد.
☄ در این راستا مقوله فرهنگ از جایگاه و پایگاه ممتازی برخوردار است و تصور تغییر در نظام بدون تغییر در فرهنگ حاکم بر آن، تصوری ناموجّه است.
🌤صدور پیام نوروزی امامخمینی ° ره ° در اول فروردین ۱۳۵۹ را باید نقطه عطفی در تاریخ انقلاب فرهنگی دانست
🌀ایشان در بند ۱۱ این پیام بر ضرورت ایجاد انقلاب اساسی در دانشگاههای سراسر کشور، تصفیه اساتید مرتبط با شرق و غرب و تبدیل دانشگاه به محیطی سالم برای تدوین علوم عالی اسلامی تأکید کردند.
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
🗞◁شورای انقلاب به دنبال ملاقات با امام ° ره° در بیانیه ۵۹.۱.۲۹ خود مقرر کرد که دانشگاه باید از حالت ستاد عملیاتی گروههای گوناگون خارج شود.
🌀در این بیانیه، ۳ روز مهلت برای برچیده شدن دفاتر و تشکیلات گروهها در دانشگاهها تعیین و افزوده شده بود که امتحانات دانشگاهی باید تا ۱۴ خرداد به پایان برسد
🌤 و از ۱۵ خرداد دانشگاهها تعطیل و هرگونه اقدام استخدامی و مانند آن در دانشگاه متوقف گشته و نظام آموزشی کشور براساس موازین انقلابی و اسلامی طرح ریزی شود.
☄پس از تعطیل رسمی دانشگاهها، امامخمینی °ره° در ۵۹.۳.۲۳ فرمانی را مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی صادر کردند. در قسمتی از فرمان ایشان آمده است:
🗯مدتی است ضرورت انقلاب فرهنگی که امری اسلامی است و خواست ملت مسلمان میباشد، اعلام شده و تاکنون اقدام مؤثری انجام نشده است و ملت اسلامی و خصوصاً دانشجویان باایمان متعهد نگران آن هستند.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁گاه آثارش نمایان میشود و ملت مسلمان و پایبند به اسلام خوف آن دارند که خدای نخواسته فرصت از دست برود و کار مثبتی انجام نگیرد و فرهنگ همان باشد که در طول مدت سلطه رژیم فاسد کارفرمایان بیفرهنگ، این مرکز مهم اساسی را در خدمت استعمارگران قرار داده بودند
☄بر این اساس به حضرات آقایان محترم محمدجواد باهنر، مهدی ربانی املشی، حسن حبیبی، عبدالکریم سروش، شمس آلاحمد، جلال الدین فارسی و علی شریعتمداری مسؤولیت داده میشود
🌤تا ستادی تشکیل دهند و از افراد صاحبنظر متعهد، از بین اساتید مسلمان و کارکنان متعهد باایمان و دیگر قشرهای تحصیلکرده، متعهد و مؤمن به جمهوری اسلامی دعوت نمایند
🌀تا شورایی تشکیل دهند و برای برنامه ریزی رشته های مختلف و خطمشی فرهنگی آینده دانشگاهها، براساس فرهنگ اسلامی و انتخاب و آماده سازی اساتید شایسته، متعهد و آگاه و دیگر امور مربوط به انقلاب آموزشی اسلامی اقدام نمایند.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
🗞◁ستاد انقلاب فرهنگی طبق فرمان امام °ره° ملزم بود که در برخورد با مسایل دانشگاهی فعالیتهای خود را بر چند محور متمرکز کند:
🌀(1). تربیت استاد و گزینش افراد شایسته برای تدریس در دانشگاهها
🌀(2). گزینش دانشجو
🌀(3). اسلامی کردن جو دانشگاهها و تغییر برنامههای آموزشی دانشگاهها، به صورتی که محصول کار آنها در خدمت مردم قرار گیرد.
🌤بر این اساس، ستاد از صاحبنظران مختلف دعوت به همکاری کرد و در اولین گام گروههای برنامهریزی در رشتههای پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه کشاورزی، علوم انسانی و هنر تشکیل شد.
☄از آنجایی که مدیریت دانشگاهها در گذشته هماهنگ با فرهنگ اسلامی جامعه نبود، باید تغییراتی در مدیریت دانشگاهها به عمل میآمد، سازمان دانشگاهها باید دگرگون میشد
🗯و مهمتر از همه، محیط دانشگاهها اسلامی میشد. برای این منظور، کمیتهای در ستاد با عنوان کمیته اسلامی کردن دانشگاهها ، تشکیل شد.
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁با توجه به ناهماهنگی ضوابط و مقررات حاکم بر دانشگاهها با شرایط انقلابی جامعه، قسمت اعظم فعالیتهای ستاد بر اسلامی کردن دانشگاهها و تعیین ضوابط و مقرراتی منطبق با موازین اسلامی متمرکز شد.
☄در شهریور سال ۶۲ با توجه به نظر امام °ره° مبنی بر لزوم ترمیم و تقویت ستاد و مخصوصاً حضور مسئولین اجرایی در آن، به دنبال نامه رئیس جمهور وقت °آیت الله خامنهای°
🌤 امام امت در تاریخ ۶۲.۶.۸ طی نامهای به پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر ترمیم و تکمیل ستاد انقلاب فرهنگی پاسخ دادند و از این تاریخ ستاد با ترکیب ذیل به فعالیت خود ادامه داد:
🌀نخست وزیر، وزرای فرهنگ و آموزش عالی و فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۲ نفر دانشجو به انتخاب جهاد دانشگاهی و آقایان علی شریعتمداری، احمد احمدی، عبدالکریم سروش و مصطفی معین.
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
🗞◁با بازگشایی دانشگاهها و توسعه مراکز آموزشی و گستردگی فعالیت ستاد انقلاب فرهنگی، ضرورت تقویت این نهاد بیش از پیش احساس شد.
🌀بطوریکه در ۱۹ آذر ۱۳۶۳ دومین ترمیم عمده ستاد انقلاب فرهنگی توسط حضرت امام خمینی ° ره° انجام گرفت و به این ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ترکیبی جدید تشکیل شد.
🌤در بخشی از این فرمان آمده است...خروج از فرهنگ بدآموز غربی و نفوذ و جایگزین شدن فرهنگ آموزنده اسلامی، ملی و انقلاب فرهنگی در تمام زمینهها در سطح کشور آن چنان محتاج تلاش و کوشش است که برای تحقق آن سالیان دراز باید زحمت کشید و با نفوذ عمیق ریشهدار غرب مبارزه کرد.
☄اینک با تشکر از زحمات ستاد انقلاب فرهنگی برای هر چه بارورتر شدن انقلاب در سطح کشور، تقویت این نهاد را لازم دیدم.
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁بدین جهت علاوه بر کلیه افراد ستاد انقلاب فرهنگی و رؤسای محترم ۳ قوه، حجج اسلام آقای خامنهای، آقای اردبیلی و آقای رفسنجانی و همچنین جناب حجت الاسلام آقای مهدوی کنی و آقایان سیدکاظم اکرمی وزیر آموزش و پرورش و رضا داوری و نصرالله پورجوادی و محمدرضا هاشمی را به آنان اضافه نمودم
☄سومین ترمیم عمده شورای عالی انقلاب فرهنگی به سال ۱۳۷۵ برمیگردد. حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۷۵.۹.۱۴ با صدور پیامی ضمن تعیین ترکیب جدید اعضای شورای عالی بر اهمیت جایگاه و وظایف خطیر آن نیز تأکید نمودند.
🌤بدین ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد مرحله جدیدی از حیات تشکیلاتی خود شد. در این مرحله شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف گردید
🌀در رأس فعالیتهای خود به مدیریت فرهنگی جامعه در عرصههای مختلف بپردازد و با سیاستگذاریهای اصولی خود زمینه را برای پیدایش جامعهای بهرهمند از حیات طیبه الهی فراهم سازد.
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
🗞◁ شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
🌀 دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود
🌤بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁ بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور لازم و ضروری است و منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
☄ اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام° ره° و حرکت مردم، معجزهگر بود
🌤 و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
─═┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📔🍃༅══┅─
📖◁ فرهنگ «ما نمی توانیم» یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی است و انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
☄ فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه بود که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
🌤تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» حنمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد است که با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب شد
─═┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅┅─