هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🕊◁{3⃣}.#بسته_مناسبتی_محرم
🌘◁روز شمار وقایع دهه اول محـــــرم
🔮اتحادیه عماریون
🆔 @ammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅═┅═┅─
#السلام_علیک_یا_رقیه_بنت_الحسین
در نـــــــــام رقیــــــــه، فاطمــــــــه
پنهــــــــــــــــان است
از ایـــــــــن دو یــــکی جــــــــــان
و یــــــــکی جــــــــانان است
در روی کبـــــــــود ایــــــــن دو
پیــــــــداست خــــــــدا
آیینــــــه بـــــزرگ و کوچـــ،ـکش
یکســــــــــــان است
🎋#اللهــــم_عجــــل_لولیک_الفرج
─┅══༅𖣔🌺𖣔༅═┅═┅─
🏴#اتحــــــادیه_عمــــــــاریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─┅═༅🕊🕋🕊༅═┅─
#السلام_علیک_یا_رقیه_بنت_الحسین
در نام رقیه، فاطمه
پنهان است
از این دو یکی جان و
یکی جانان است
در روی کبود این دو
پیداست خدا
آیینه بزرگ و کوچکش
یکسان است
🌤اللهم عجل لولیک الفرج
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🏴#اتحادیه_عماریون
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅═┅═┅─
🕯#وقـــــایع_رو_ســـــــوم_ماه_محــــرم_الحـــــرام
🌒(1).#روزه_سوم_محرم_الحرام
☄👈از پیامبر اکرم صلی الله علیه واله نقل شده است: « هر کس در این روز روزه بگیرد، خداوند دعایش را اجابت کند.»
📓عروه الوثقی، ج 2، ص 242؛ ...
📔وسائل الشیعه، ج 7، ص 348
─═══༅𖣔1⃣𖣔༅═══┅─
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅═┅═┅─
🌒(2).در روز سوم محرم #یوسف_صدیق را قافله از چاه عمیق بیرون آوردند.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅══┅─
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌒(3).#خلع_مستعین_عباسى_از_خلافت .
👤احمد بن محمد بن معتصم ، معروف به المستعین بالله در 26 ربیع الاول سال 248 قمرى ، پس از مرگ المنتصر بالله به خلافت رسید.
☄با آن که متوکل عباسى دهمین خلیفه عباسیان در حیات خود، فرزندش منتصر را ولى عهد خود کرده بود، ولى بعدها پشیمان شد و به خاطر اختلاف مبنایى و عقیدتى که با منتصر داشت ، تلاش زیادى نمود که وى را از ولایت عهدى خویش عزل نماید و به جاى او، برادرش معتز را که پسر دیگرش بود منصوب نماید. ولى منتصر به وى ، مهلت نداد و او را دررختخوابش به هلاکت رسانید و خود بر تخت تکیه زد.
💭خلافت کوتاه مدت منتصر نیز با مرگش پایان یافت .
─══┅═༅𖣔3⃣𖣔༅══┅┅─
─═┅─═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌒(4).#خریداری_قسمتی_از_زمین_کربلا_توسط_امام_حسین_علیه السلام
🌀از وقایع روز سوم محرم الحرام که در تاریخ ذکر شده، این است که امام علیهالسلام قسمتى از زمین کربلا را که قبر ایشان در آن واقع شده است، از اهل نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خریدارى کرد و با آنها شرط کرد که مردم را براى زیارت قبرش راهنمایى نموده و زوار او را تا سه روز میهمانى نمایند
👤حضرت سیدالشهدا علیه السلام زمین کربلا را پس از خریدن دوباره به قبیله بنی اسد برگرداند ولی شرط کرد: کسانی که به این سرزمین میآیند از آنها پذیرایی کنید. به عبارت دیگر امام علیه السلام این سرزمین را وقف نکرد بلکه آن را در اختیار اهالی آن منطقه نهاد. حجت الاسلام قرائتي هم در فلسفه خريد كربلا میگوید: امام حسين وقتی كربلا آمد، زمين كربلا را به دلیل مسائل فقهی خريد. فرمود: زمين مردم است. من در زمين مردم ميخواهم شهيد نشوم. خون من در زمين غصبی ريخته نشود. زوارها كه زيارت من میآيند، پا در زمين مردم نگذارند
─══┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
🌒(5).#ورود_عمر_بن_سعد_به_کربلا
👤عمربن سعد در روز جمعه سوم محرم الحرام سال 61 قمری به همراه چهارهزار نیروی جنگی وارد کربلا شد و فرماندهی آنان را بر عهده گرفت. برخی نوشتهاند: قبیله عمر بن سعد • بنی زهره • نزد او آمده و او را سوگند دادند تا از این کار «داوطلب جنگ با امام حسین علیه السلام شدن» بر حذر باشد تا باعث دشمنی میان آنها و بنیهاشم نگردد.
☄عمر بن سعد به خاطر دستیابی به حکومت ری که هرگز به آن نایل نیامد، فرماندهی سپاه یزید را پذیرفت و مرتکب جنایات بزرگ غیر انسانی در واقعه عاشورا شد.
👤عمر سعد عروه بن قیس احمسی را نزد حضرت فرستاد تا از علت آمدنش به این سرزمین جویا شود. عروه از کسانی بود که نامه دعوت به حسین علیه السلام نوشته بود، از این رو از او خجالت داشت و به این ماموریت نرفت
─══┅═༅𖣔5⃣𖣔༅══┅┅─
─┅─═༅🕊🌑🕊༅═┅┅─
👤عمر سعد عروه بن قیس احمسی را نزد حضرت فرستاد تا از علت آمدنش به این سرزمین جویا شود. عروه از کسانی بود که نامه دعوت به حسین علیه السلام نوشته بود، از این رو از او خجالت داشت و به این ماموریت نرفت. این ماموریت را به هر کدام از فرماندهانی که به حسین علیه السلام نامه نوشته بودند عرضه کرد، همه امتناع کردند و بد داشتند. سرانجام «قره بن قیس حنظلی» این ماموریت را پذیرفت. حضرت در پاسخ او فرمود: « مردم شهر شما به من نامه نوشته و مرا دعوت کردهاند و اگر از آمدنم ناخشنودید باز خواهم گشت!»
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅═┅═༅🕊🌑🕊༅══┅┅─
👤این ماموریت را به هر کدام از فرماندهانی که به حسین علیه السلام نامه نوشته بودند عرضه کرد، همه امتناع کردند و بد داشتند. سرانجام «قره بن قیس حنظلی» این ماموریت را پذیرفت. حضرت در پاسخ او فرمود: « مردم شهر شما به من نامه نوشته و مرا دعوت کردهاند و اگر از آمدنم ناخشنودید باز خواهم گشت!»
🌀عبیدالله به عمر بن سعد نوشت: نامه تو رسید و از مضمون آن اطلاع یافتم، از حسین بن على بخواه تا او و تمام یارانش با یزید بیعت کنند، اگر چنین کرد ما نظر خود را خواهیم نوشت! چون این نامه به دست عمر بن سعد رسید، گفت: مىپندارم که عبیدالله بن زیاد خواهان عافیت و صلح نیست.
👤عمربن سعد، نامه عبیدالله بن زیاد را به اطلاع امام حسین نرساند، زیرا مىدانست که آن حضرت با یزید هرگز بیعت نخواهد کرد.
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅══┅┅─
─┅─═༅🕊🌑🕊༅═┅┅─
👤ابن قولویه در صفحه 74 از کتاب «کامل» و طبرسى درصفحه 134 از کتاب «احتجاج» به سندهاى معتبر از اصبغ بن نباته و غیره نقل کرده اند که روزى حضرت على علیه السلام بر منبر کوفه خطبه مى خواند و مى فرمود: آنچه مى خواهید از من بپرسید پیش از آنکه مرا نیابید. پس به خدا سوگند هر چه سوال کنید از خبرهاى گذشته و آینده به شما خبر مى دهم. سعد بن ابى وقاص پدر عمر سعد برخاست و گفت: یا امیر المؤمنین خبر ده مرا که در سر و ریش من، چقدر مو است.
┄─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─