هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅─═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
مــــــا شیعــــهزادهایم و
همـــــین اعتبــــار ماست
در راه دوست، دادن جـــــان
افتخـــــــــــــار مـــاست
هرگز به زیر بیرق دشمن نمیرویم
تا پرچـــــم عزای حسینی
کنـــــــــار مــــــاست
پایان قســـــمت سوم
التمـ،ــــاس دعا
یا حسیــــــــن
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#ما_ملت_امام_حسینیم
🔍☆◁#کنفرانس
🕋☆◁#امت_امام_حسین_علیه السلام
🕋☆◁#هیهات_من_الذله
🔖☆◁قسمت #چهارم
⏰ساعت:19/00
🗒تاریخ:1400/05/21
👤ارائه:جناب استاد #بابایی
🗣◁طرح سوال
🆔 @ilyan313
🆔@ammareyon
🚫#کپی برداری از #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها وگپشن ها بدون اجازه #جایز_نیست
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🏴#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت جناب
حجه الاسلام #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁#کنفرانس
🏴☆◁#شعار امت امام
حسین علیه السلام
🏴☆◁#هیهات_من _الذله
🔖☆◁#قسمت چهارم
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
درخدمتتون هستیم
لطفا شروع بفرمائید ...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁شعار امت امام حسین علیه السلام هیهات منا الذله
●هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة به معنای «محال است تَن به ذلّت دهیم» جملهای معروف از امام حسین علیه السلام که در روز عاشورا گفته شده است.براساس منابع تاریخی، در واقعه کربلا، عبیدالله بن زیاد به سپاهیانش دستور داد؛ امام حسین علیه السلام یا تسلیم گردد و یا به جنگ تَن دهد. امام حسین علیه السلام روز عاشورا در خطبهای در مقابل لشکریان عمر سعد چنین گفت: «این خوانده شده •عبیدالله• فرزند خوانده شده •زیاد بن ابیه• مرا بین دو امر نگاه داشته: شمشیر کشیدن، و یا ذلّت و خواری «هیهات منّا الذلّة؛ محال است تَن به ذلّت دهیم.
─┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁این شعار به عنوان یکی از آموزههای عاشورایی در راهپیماییها و مراسمهای ماه محرم و صفر استفاده میشود انسان به این جهان پای نهاد تا آزاده زندگی کند و سیدالشهدا علیه السلام در کربلا از جان خود گذشتند تا به مردم تمام اعصار آزادگی را بیاموزند.فطرت انسانهای پاک، صرف نظر از هر دین و آیینی، امام حسین علیه السلام را دوست دارد و عاشق حضرت علیه السلام میشود؛ برای نمونه، همه از انسان قدرتمند خوششان میآید. امام حسین علیه السلام در تمام لحظات رویارویی با دشمن، هرگز التماس نفرمودند. به یاران خویش هم التماس نکردند که بمانند. بلکه حتی در کمال اقتدار به یارانشان فرمودند ایشان را در برابر دشمن تنها بگذارند و بروند
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁شخصی از امام سجاد علیه السلام پرسید نتیجه جنگ چه شد؟ امام سجاد علیه السلام قریب به این مضمون فرمودند که صبر کن تا موقع اذان. ببین موقع اذان، مؤذن اسم چه کسی را میبرد، یعنی بنیامیه دنبال نابودی اسلام و جهانبینی توحیدی بود، ولی وقتی خون سیدالشهدا علیه السلام و یاران باوفایشان به پیکر بیرمق جهان اسلام تزریق شد، جهان اسلام جان تازهای گرفت و بنیامیه نتوانست اسلام را از بین ببرد و در رسیدن به این هدف راهبردی شکست خورد.
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁باید توجه داشت بخش زیادی از قدرت دشمنان اسلام و استکبار، تبلیغات و ترساندن مسلمانان است؛ برای نمونه، زمانی رژیم صهیونیستی را، که الان مفتضحانهترین شکستها را متحمل شده است، ارتش شکستناپذیر مینامیدند یا به شاه، لقب ژاندارم منطقه داده بودند. به صدام، سردار قادسیه میگفتند و از این جور تبلیغات، که کم نیست. سبک زندگیای که این جمله امام حسین علیه السلام به ما یاد میدهد، این است که نه ذلیلانه سازش کنید و نه بزدلانه فرار کنید؛ بمانید و با کمال قدرت، شجاعت و عقلانیت مبارزه کنید. که مبارزه انواعی دارد. این جا لازم است بین هدف و نتیجه هم تفکیک کنیم؛ هدف امام حسین علیه السلام ، پیروزی و تشکیل حکومت اسلامی بود، ولی نتیجهاش شهادت امام علیه السلام بود.
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁هدف امام خمینی•ره• نیز همان هدف امام حسین علیه السلام بود و نتیجهاش هم تشکیل حکومت اسلامی بود؛ بنابراین، سیدالشهدا علیه السلام با این جمله، هدف و راه رسیدن به هدف را ترسیم کردند و مردم و مسئولان و همه باید با همین راهبرد • چه در امور فردی و خانوادگی و اجتماعی و چه امور اقتصادی، چه در مسائل سیاست داخلی و خارجی و چه در جبهه قضایی و مبارزه با مفاسد مالی• حرکت کنیم و بدانیم هر جا و هر وقت از این راهبرد کلیدی تخطی نماییم، به میزان عقبنشینیمان شکست میخوریم و دشمن جلو میآید.
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁شعار عاشورايى حسين بن على علیه السلام و شعار همه آزادگانى كه زير بار ظلم نمىروند و سلطه جباران را نمىپذيرند. به معناى «ذلت از ما دور است» و جملهاى است كه امام حسين علیه السلام در يكى از خطبههايش روز عاشورا بيان فرمود، خطبهاى با آغاز «تبا لكم ايتها الجماعة...» كه چون همان روز نيز اصرار داشتند آن حضرت را به تسليم و بيعت وادارند،
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁ و حيات ذلت بار در سايه حكومت يزيد و ابن زياد را با كرامت دودمان پيامبر و شرافت زندگى مؤمنانه منافى دانست و سر دو راهى مرگ شرافتمندانه يا زندگى ذليلانه، «شرافت شهادت» را برگزيد: «الا و ان الدعى بن الدعى قد تركنى •ركزنى• بين السلة والذلة، و هيهات له ذلك منى، هيهات منا الذلة، ابى الله ذلك لنا و رسوله والمؤمنون و حجور طهرت و جدود طابت و انوف حمية و نفوس ابية ان يؤثر طاعة اللئام على مصارع الكرام»اين نوع نگرش به زندگى، تعليم مكتب است كه انسان بايد سر دو راهى شهادت يا ذلت، عزت شهادت را برگزيند و زندگى زير ستم را مرگ بداند.
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅┅═༅🕊🕋🕊༅═┅┅─
🌗◁تأثیر و تأثر بین نهضت عاشورا و انقلاب اسلامی ایران را می توان در اهداف و آرمانها، شعارها و سمبل ها و دستاوردهایی مثل احیاء دین و اصلاح گری و عدالت خواهی و... جستجو کرد.اما عمق این تشابه و تأثیر و تأثر در رهبری این دو نهضت است. امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی نه تنها از نهضت و رهبری انقلاب کربلا تأثیر می پذیرد، بلکه محور و مبنای انقلاب اسلامی ایران را نهضت عاشورا قرار داده و رمز پیروزی انقلاب و استقلال آن را قضیه کربلا می داند، و می فرمایند:حق پیروز است حق پیروز است منتها ما رمز پیروزی را باید پیدا بکنیم... یکی از رمزهای بزرگی که بالاترین رمز است قضیه سیدالشهداست... اگر ما بخواهیم مملکتمان یک مملکت مستقلی باشد یک مملکت آزادی باشد باید این رمز را حفظ بکنیم
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─