─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
○◁همان گونه که مشاهده میشود، مبارزه علیه چادر در تمام جملات مزبور به چشم میخورد. حتی رژیم برای اینکه به مقصود خود برسد تلاش میکرد تا از طریق استفادهٔ ابزاری از روحانیت، مفهوم چادر را از مفهوم حجاب تفکیک کند.
✪ جالب اینجاست که روشن فکران و طرفداران حقوق زنان امروزه نیز همان خطر فکری را دنبال کرده و در تلاشاند تا مفهوم چادر را از حجاب جدا سازند
❏ به دنبال اعلام این سیاست نظام شاهنشاهی، جامعه اسلامی نیز واکنش مناسبی از خود نشان داد.
❖ اگر چه از سال ۱۳۵۴ به بعد تقریباً همه سازمانهای مخفی و مبارز، یا از بین رفتند و یا به انزوا کشیده شدند، اما درست در همان زمان که هر صدایی در نطفه خفه میشد، صدای ملت در دی ماه ۱۳۵۶ ° یک سال بعد از ابلاغ سیاست مزبور ° از حلقوم مردم قم بلند شد.
─═┅═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═┅┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅══┅─
◁این دستورالعمل که دو سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی صادر شد نه تنها نتوانست حجاب را در جامعه از بین ببرد،
❖ بلکه موجب شد تا صف آرایی در مقابل دولت کثیف پهلوی آشکارتر و محکم تر از گذشته خود را نشان دهد.
❏ دستورالعملی که توسط حکومت شیطانی و نحس پهلوی نوشته شده بود به آسانی و روشنی ضد اسلام بودن آنان را آشکار میکند.
✪ دستورالعمل هایی که سال 2020 تنها اجرایی شدن یکی دو مورد از آنها در کشور طاغوتی فرانسه باعث اعتراض همه مردم دنیا و سازمان ها به فرانسه شده است…
─═┅═༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃📔📓🍃༅═┅─
○◁با توجه به مطالبی که بیان گردید، این سؤال به ذهن میرسد که آیا انقلاب اسلامی موجب رونق گرفتن حجاب شد یا بالعکس، این حجاب بود که انقلاب کرد؟
✪ به عبارت دیگر، آیا جمعی اقتدارگرا که خواهان نقشهای سنتی برای زنان و اختفای آنان از سر انحصار طلبی بودند، به قدرت رسیدند یا نه، مردم، اعم از زن و مرد، به خاطر سیاستهای ضد دینی و ضد حجاب رژیم شاه، برای حفظ و زنده کردن ارزشهای معنوی از جمله حجاب، علیه شاه شوریدند؛ یعنی به خاطر حجاب انقلاب کردند؟
❏ اگر مورد اول را بپذیریم، پس اجباری کردن حجاب نوعی خودخواهی مردان و انقلاب ایران نوعی انقلاب مردسالار است که جنبشهای دفاع از حقوق زنان حق دارند با آن مبارزه کنند.
❏ اما در خصوص مورد دوم، یعنی اینکه به خاطر فراگیری فرهنگ دینی و حفظ معنویات از جمله حجاب این انقلاب صورت گرفته باشد.
❖ در این صورت، طبیعی است که مردم تا حد امکان در راه گسترش آرمانهایی که به خاطر آن انقلاب کردهاند تلاش نمایند و سعی کنند فرهنگ انقلاب را فراگیر سازند و چنانچه موفق به این کار نشوند انقلاب شکست خورده است.
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پایان
─═┅═༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
جنــــــاب استــــاد #بابایی
بسیـــار سپــــاس ..خـــــدا قوت
اجـــرتون با صاحب الزمان
علیــــه الســـــــــلام
ازهمــــــراهی همـــــه دوستــــان
ولایی سپــــــاسـگزاریــــــم
پـــایـــان
التمــــــاس دعــــــای فـــــرج
یا عـلـــــــــــی
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅┅─
🔮 #اتحـــــادیه_عمــــــاریون
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅🍃🗓🍃༅═┅┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
⏱☆◁#به_وقت_تاریخ
📖☆◁#انقلاب_مشروطه
📖☆◁#قسمت چهارم
─═┅═༅🍃🗒🍃༅══┅─
◁جنــــاب استـاد #سید_حسن_میرزایی
❏◁سوال
🆔@Ilyan313
🗓تاریخ:#چهارشنبه1402/03/17
⏰ســــاعت:19/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tarikhbekhanim
🚫#کپی برداری از #ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها
و#کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
عماریون بدون اجازه و به هر نحوی #شرعا_جایز_نیست و#حق_الناسه
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─══༅🍃🗓🗓🍃༅══┅─
🌐◁#تاریخ_مشروطه ی_ایران
❏ در سال ۱۲۷۵ شمسی ناصرالدین شاه به قتل رسید و معروف شد به شاه شهید..بعد از کفن و دفن شاه ، خبر قتل را به تبریز فرستادند.
❖ گفتیم که طبق یک سنت قدیمی ، ولیعهد قاجار ، حاکم تبریز بود. لذا خبر قتل شاه را برای مظفرالدین میرزا فرستادند که ولیعهد و حاکم تبریز بود.
❍ از بس طول مدت پادشاهی ناصرالدین شاه زیاد بود ، این آقا ۴۰ سال ولیعهد بود و در کمال بیلیاقتی تبریز را اداره میکرد.
✪ پسربزرگ ناصرالدین شاه در حقیقت مسعودمیرزا معروف به ظلالسلطان میباشد .
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃🗒🗒🍃༅═┅─
🔮◁ ظلالسلطان اولا از نظر قیافه بسیار شبیه ناصرالدین شاه بود. ثانیا بسیار بیرحم و گستاخ و پرجربزه بود. اما چون مادرش ، از ایل قاجار نبود و همسر صیغهای ناصرالدین شاه میشد ،لذا او را ولیعهد نکردند و حکومت اصفهان را به او دادند .
❍ ظلالسلطان حدود ۳۴ سال حاکم اصفهان بود و خیلی به مردم اصفهان ظلم و ستم کرد و برای هیچکس و هیچ جا احترامی قائل نبود
❖ و در کمال دیکتاتوری ، خیلی از ابنیه دوره صفوی در اصفهان را تخریب کرد و برخی نقاشیهای درون کاخها و چهار باغ تخریب و درختان را کند.
❏ عقدهای که میگن دقیقا همین بوده. این در حالی بود که خودش آدم دانشمند و مورخ و مسلط به چند زبان بود و یه دوره تاریخ مسعودی هم نوشته.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─┅═༅🍃🗓🗓🍃༅══┅─
🌐◁القصه تقدیر در این بود که یه آدم بیعرضه و بیمار و مسلول مثل مظفرالدین میرزا ، پادشاه شود .
❏ در دوران ولیعهدی ، بیعرضگی زیادی از خودش نشون داد و ناصرالدین شاه چندبار تصمیم گرفت که ظلالسلطان را ولیعهد کند ولی درباریان نگذاشتند.
❖ مظفرالدین شاه وقتی پادشاه شد ، برای خودش صدراعظم انتخاب نکرد و خودش کار را بدست گرفت و اوضاع را پریشان کرد. بعداز مدتی امین الدوله را صدراعظم یا رئیسالوزرا کرد.
❍ امینالدوله چندماه رییسالوزرا بود و بعد بالاخره ،دوباره امین السلطان رئیس شد. همان که در زمان ناصرالدین شاه هم وزیر بود و شاه را به فرنگ میبرد و امتیاز به فرنگیها میداد.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─┅═༅🍃🗒🗒🍃༅══┅─
🔮◁امین السلطان دوباره شروع به تشویق مظفرالدین شاه برای سفر به خارج کرد و دوبار شاه را به اروپا برد و برای تامین هزینه ها متوسل به روسیه شد و در ازای دادن امتیاز شیلات و گمرکات شمال که عدد خیلی بزرگی بود، از روسیه وام گرفت.
❍ دفعه سوم که دیگه عین الدوله ، رییسالوزرا شده بود و شاه را به اروپا برد از بانک شاهنشاهی انگلیس ، وام گرفت.
❖ خلاصه اینکه اگر ما در دوران این دوتا پادشاه ، اصلا شاه نداشتیم ، بهتر بود و اینها تا توانستند برای کشور خسارت محض درست کردند.
❏ عین الدوله که داماد مظفرالدینشاه بود، برای جبران خسارتهای سفرسوم شاه ، یک نفر از بلژیک را آورد و رئیس گمرکات کرد و درصد گمرکات بر واردات را زیاد کرد. اسم این آقابلژیکیه ، مسیو نوز بود.
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃🗓🗓🍃༅═┅─
🌐◁مسیونوز بلژیکی، مدیر امور گمرکات ایران را مأمور افزایش درآمد گمرک کرد. افزایش تعرفهٔ گمرکی به تحصن تجار تهران در حرم عبدالعظیم انجامید.
❏ پس از بازگشت شاه، حوادث دیگری چون به چوب بستن تجار قند توسط علاءالدوله ° حاکم وقت تهران°، به تحصن بزرگتری در حرم عبدالعظیم در ۲۳ آذر ۱۲۸۴ با درخواست تأسیس عدالتخانه منجر شد. با قول شاه تحصن پایان یافت
❖ اما تعلل در برپایی عدالتخانه موجب تحصن علمای تهران در قم و افزایش خواستهها به عزل عینالدوله و برپایی دارالشورا شد. شاه نهایتاً عینالدوله را عزل و نصرالله مشیرالدوله را صدراعظم کرد.
❍ شاه یک سال پس از پایان سفر سوم خود، در روز ۱۳ مرداد ۱۲۸۵ در بستر بیماری فرمان مشروطیت را که متضمن ترتیبات تشکیل مجلس بود امضا کرد و روز ۱۴ مهر ماه همین سال اولین دورهٔ مجلس شورای ملی در حضور شاه افتتاح شد.
✪ مظفرالدین شاه نخستین قانون اساسی ایران را که در دورهٔ اول مجلس تنظیم شده بود، روز ۸ دی ۱۲۸۵ امضا کرد و ۱۰ روز بعد در ۱۷ دی ۱۲۸۵ درگذشت.
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─