هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🪴◁تا اینجا در تدابیر تابستان نکات زیر بررسی شد
☆◁(1)..تعریف از تدابیر ششگانه سلامت
☆◁(2)..تعریف سال معتدل و غیرمعتدل
☆◁(3)..تعریف تابستان
☆◁(4)..طبیعت تابستان
☆◁(5)..اثرات تابستان بر بدن
☆◁(6)..تدابیر خوردنی ها وآشامیدنی ها در تابستان
🌾 ادامه تدابیر خوردنی ها و آشامیدنی ها در فصل تابستان
◁{1}..غذای تابستان باید هم بالطبع و هم بالفعل خنک باشد یعنی علاوه بر این که طبع خنکی دارد و در بدن ایجاد خنکی می کند؛ باید حرارت ظاهری آن نیز کم باشد ولذا باید مصرف غذاهای پخته در تابستان کاهش یابد.
─═┅═༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
◁{2}..روغن های دارای طبع بسیار گرم مانند روغن کنجد و روغن حیوانی هم بهتر است در فصول سرد مصرف شوند
◁{3}..گوشت های گرم مانند گوشت شتر و گوشت های غلیظ مانند ماهی و گاو در تابستان مناسب نیستند. از گوشتها می توان خروس و بزغاله مصرف کرد. ولی به علت عدم دسترسی، استفاده از گوشت گوسفند، با مقداری کمتر از فصول سرد° مثلا هفته ای یکی دو وعده° همراه با ادویه مناسبی مانند گردغوره، سماق یا پودر تخم گشنیز بلامانع است.
◁{4}.. پس از صرف غذاهای چرب یا سنگین، كمي آبغوره، آبلیمو يا سركه ميل كنید.
─═┅═༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
◁{5}..آب خوردن در تابستان
🪴 یکی از تاسف بارترین مناظر در تابستان، منظره سرکشیدن لاجرعه آب خنک° به خصوص آبی که در آن یخ انداخته باشند° یا شربت ها یا نوشابه های تگری!! از سوی افراد عطش زده و تشنه است.
☆ با توجّه به حرارت زیادی که معده در هنگام عطش زیاد دارد، نوشیدن یک باره نوشیدنی های بسیار خنک، بسیار مضرّ و حتّی خطرناک است. این کار مثل آن است که روی یک ظرف چینی داغ، آب سرد بریزید. مشابه همان بلایی که سر ظرف چینی می آید بر سر معده شما نیز خواهد آمد.
🌾 در این حالت معده دچار انقباض شدید می شود که این امر، ضعف معده و بروز مشکلات مختلف گوارشی را در پی دارد.
─═┅═༅𖣔1⃣6⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🌳◁همچنین به دلیل تمایل شدید کبد به جذب آب، نوشیدنی مصرف شده توقف چندانی در معده نکرده بلافاصله وارد روده می شود که این مساله می تواند باعث بروز رفلکس پاراسمپاتیک شدید و حتی سنکوپ گردد.
♤ نفوذ این آب سرد به اقصی نقاط بدن که به شدّت تمایل به آب دارند می تواند عوارض جبران ناپذیری داشته باشد.
🌿 کبد چرب، یکی از ساده ترین عوارض چنین رفتاری است. ضعف قلب، ضعف اعصاب، بیماری های روماتیسمی، سینوزیت و انواع نزله ها، از دیگر پیامدهای این کار هستند.
─═┅═༅𖣔1⃣7⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
🪴برای پیشگیری از این عوارض، توصیه های زیر را رعایت کنید..
💦◁(1).. از آب یا نوشیدنی های خنک استفاده کنید و نوشیدنی های بسیار سرد را کنار بگذارید. به ویژه از یخ برای خنک کردن نوشیدنی ها استفاده نکنید.
💦◁(2).. به هنگام عطش، در نوشیدن عجله نکنید و آب را بسیار آرام و جرعه جرعه میل کنید. سعی کنید ابتدا آب را در دهانتان مزمزه کنید و سپس کم کم آن را فرو دهید.
💦◁(3).. بین هر جرعه نوشیدن آب، کمی صبر کنید.
💦◁(4).. زیاد خوردن آب، باعث رفع عطش نخواهد شد. بعد از مصرف یکی دو لیوان آب به روش صحیح، کمی صبر کنید، کم کم احساس عطش شما فروخواهد نشست.
─═┅═༅1⃣8⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
💦◁(5)..در هنگام ورود به خانه یا مکان های خنک دیگر، چند دقیقه در خنکی محل استراحت کنید تا ولع اولیه شما به آب، آرام بگیرد و سپس آب بنوشید.
💦◁(6)..خوردن آب ناشتا علی العموم مطلوب نیست اما در ماه های گرم سال و به ویژه در افراد گرم مزاج، مصرف کمی آب خنک °و نه آب یخ و خیلی سرد° در صبح ناشتا اشکالی ندارد اگرچه مصرف شربت عسل و آبلیموی خنک بر آن ترجیح دارد.
💦◁(7).. برای رفع عطش از آب یا شربت های طبیعی استفاده کنید و کبد تشنه را به امان جرعه های بیماری زای نوشیدنی های مصنوعی و کارخانه ای رها نکنید.
─═┅═༅𖣔1⃣9⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅┅─
💦◁(8)..عرقیات خنک مانند عرق کاسنی°عرق كاسني و شاهتره را به نسبت مساوی مخلوط کنید و در یخچال گذاشته به جاي آب خوردن مصرف کنید. این کار، تشنگی را بسیار کم می کند.°، عرق بید و ....
💦◁(9).. دمنوش های دارای طبع خنک مانند دمنوش بنفشه، عناب، زرشک و ....
💦◁(10)..میوه های رطبه مزّ: یعنی میوه های تر میخوش ° ترش و شیرین° مانند آلو، آلبالو، گیلاس و ریواس....میوه ها فصل
💦◁(11)..سبزی های خنک مثل کاسنی، خرفه، گشنیز، اسفناج، کاهو و ....
💦◁(12).. شربت انار؛ شربت غوره؛ شربت ريواس؛ شربت خاکشی، شربت عناب، شربت زرشک.
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پایان قسمت دوم
─═┅═༅𖣔2⃣0⃣𖣔༅══┅─
هدایت شده از بیسیمچی
┄═┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕊#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─═┅═༅ 🍃⚙🍃༅══┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#جهادی_که_سازندگی_بود
─═┅═༅ 🍃⚙🍃༅══┅─
◁جنــــاب استـــــاد #بـــابـــــایی
❏◁سوال
🆔 @ilyan313
🗓تاریخ:#یکشنبه1402/03/28
⏰ســــاعت:21/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
─═┅═༅🍃⚙🍃༅══┅─
◁دوران انقلاب و مبارزه با رژیم استبدادی پهلوی به ویژه در مرحله تظاهرات و اجتماعات مردمی فضایی برای رشد و شکوفایی فضیلتها و ارزش هایی، چون نوع دوستی، ایثار و فداکاری و همچنین عدالتخواهی بود که با پیروزی انقلاب اسلامی ادامه پیدا کرده و به عرصههای دیگر هم توسعه یافت
❏ یکی از میادین تجلی این فضایل و ارزشها، عمران و سازندگی و رفع تبعیض و محرومیت در روستاهای کشور بود که عموماً پیامدهای سیاستهای اشتباه توسعه در قبل از انقلاب، منجر به فاصله شدید روستاها با شهرها و شکلگیری فقر و محرومیت در روستاها شده بود.
🌾 چنین وضعیتی، انگیزه گروههایی از دانشجویان انقلابی را برای عزیمت به روستاهای محروم و اقدامات عمرانی و امدادی در این روستاها برای کمک به رفع فقر و محرومیت را فراهم کرده بود
✪ و اندیشه اولیه ایجاد یک نهاد و تشکل انقلابی ، مردمی برای اقدامات سریع و وسیع در راستای محرومیتزدایی و توسعه عمرانی روستاها را مطرح کرده بود
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃⚙🍃༅══┅─
🔮◁در چنین فضایی و با گذشت حدود ۴ ماه از پیروزی انقلاب اسلامی «جهاد سازندگی» در ۲۷ خردادماه سال ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با هدف رفع محرومیت از روستاها و ایجاد درآمد و اشتغال و رشد و شکوفایی کشاورزی تشکیل شد
❍ جهاد سازندگی با جلب مشارکت و همکاری و کمکهای مردمی، اقداماتی در راستای ساخت جاده و تأسیسات عمرانی در روستاها، تأمین اقلام و ماشینآلات کشاورزی و اعزام گروههای مردمی داوطلب کمک به روستائیان به عمل آورد
🌾 و با شروع جنگ تحمیلی ابتدا ستادهای پشتیبانی جنگ را برای جمعآوری، ارسال و توزیع کمکهای مردمی به جبههها تشکیل و سپس گردانهای مهندسی ، رزمی و قرارگاههای عملیاتی و پشتیبانی را در جبهههای نبرد، برپا و مستقر کرد
❖ تا با احداث جاده، خاکریز، سنگر و کانال تردد و استقرار رزمندگان برای نبرد را تسهیل و امنتر سازند.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅🍃⚙🍃༅══┅─
◁اثبات کارایی این نهاد انقلابی ، مردمی موجب ارتقای آن به وزارت جهاد سازندگی در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۶۲ شد.
❏ در واقع جهاد سازندگی زائیده تفکری بود که از ارزشهای دینی و فضایل انسانی برخاسته و در فضای انقلابی ورز خورده و به شکوفایی رسیده بود.
🌾 همین ارزشها و فضایل بود که در عرصه هایی، چون محرومیتزدایی از روستاها و مناطق دوردست و
✪ همچنین ایجاد شرایط زیست و رزم برای رزمندگان اسلام دربرابر متجاوزین بعثی و سپس بازسازیهای خرابیهای ناشی از جنگ، موجب درخشش این نهاد انقلابی شد و کارنامه پرافتخاری برای آن رقم زد.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─