[ خبرگزاری عَمّار ]
#حمایت_از_تولید_داخلی @jebraily @ammarpress عمار پرس
⚡️بعضی وقتها بعضی تولیدات ایرانی انصافا در کیفیت هم کم ندارند. #خودکار_کیان، یکی از این تولیدات با کیفیت است که وقتی آن را داریم، به حکم رهبر انقلاب واردات مشابه خارجی آن حرام است؛ اما متاسفانه تاکنون جلوی این حرام گرفته نشده است.
بر اساس برخی برآوردها، خودکار یک بازار ۲۵۰ میلیارد تومانی در ایران دارد. هر یک خودکاری که وارد کشور میشود، نه تنها به شکلی غیر ضرور منابع ارزی (نفتی!) ما را هدر میدهد، بلکه از ظرفیت این بازار برای تولید داخلی نیز میکاهد. کاهش ظرفیت بازار برای تولیدکننده داخلی به معنی پایین آمدن ظرفیت تولید است و نتیجه آن، چیزی جز رکود و ورشکستگی و بیکاری کارکنان و تعطیلی بنگاههای اقتصادی داخلی نیست. اما در عوض، هرچه این ظرفیت عظیم بازار داخلی برای تولید داخلی صیانت شود، همانقدر امکان تولید و اشتغال و رونق و رفاه برای مردم کشورمان فراهم خواهد شد.
همین جا باید اشاره کنم که وقتی از صیانت از بازار داخلی برای تولید داخلی سخن میگوییم، هدفمان نباید بیشینه سازی سود تولیدکننده باشد. تولیدکننده باید در ازای این امتیاز بازار، به تحقیق و توسعه ملزم شود. خودکار کیان امروز باکیفیت است، اما اگر برای تحقیق و توسعه برنامه نداشته باشد و هزینه نکند، در آینده بلاتردید از رقبای خود عقب خواهد ماند و به سرنوشت ارج دچار خواهد شد. این تحقیق و توسعه البته بدون حمایت دولتی و به کارگیری امکانات علمی و مالی کشور ممکن نیست. دولت علاوه بر مسئولیت صیانت از بازار، در زمینه کمک به تحقیق و توسعه نیز در قبال بخش خصوصی حتما مسئولیت دارد. خصوصی سازی، رها سازی نیست.
تجربه چین درباره تولید خودکار بسیار قابل تامل است. چین، بزرگترین صادرکننده خودکار دنیاست. اما تا دو سال پیش، غلطک نوک خودکار(ballpoint) را از اروپا وارد میکرد. با اینکه این کالای وارداتی صرفا واسطه بود و با یک ارزش افزوده بالا، صادر میشد، اما چینی ها به این رضایت ندادند. چندین میلیارد دلار طی چند سال هزینه کردند و چند شرکت عظیم دولتی بسیج شدند تا اینکه نهایتا توانستند این غلطک نوک خودکار را تولید کنند. این مسئله به قدری برایشان مهم بود که حدود دو سال پیش برای این موفقیت، جشن ملی گرفتند!
#حمایت_از_تولید_داخلی
@jebraily
✅ eitaa.com/AmmarPress
☑️ Gap.im/AmmarPress
☑️ Sapp.ir/AmmarPress
هدایت شده از تحریریه [ خبرگزاری عَمّار ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ_تصویری
#شهیدی که به خواب
هر کس می آمد شهید میشد
به خواب استاد #پناهیان هم آمد
اما چه شد که...
🎙 راوی : حجه الاسلام پناهیان
#کانال_شهید_نظرزاده
🌹🍃🌹🍃
✅ eitaa.com/AmmarPress
هدایت شده از تحریریه [ خبرگزاری عَمّار ]
وقتی پای شبکه رای و منافع قبیله ای در میان است حاضرند برای #تلگرام سالانه یک میلیارد دلار پهنای باند خارجی، صدها میلیارد تومان پهنای باند داخلی و حتیcdn اختصاص دهند و عمدا چشم بر خسارات فراوان آن ببندند! اما وقتی نوبت حمایت از جوانان نخبه وطن می شود! اینگونه...
#جریان_نفوذ
@aledavood
✅ eitaa.com/AmmarPress
☑️ Gap.im/AmmarPress
☑️ Sapp.ir/AmmarPress
[ خبرگزاری عَمّار ]
«گرانی» و رابطهاش با شکستهای سیاسی روحانی و احمدینژاد!
گرانیهای اخیر بویژه در سه حوزه مسکن، سکه و خودرو، سببساز نگرانیهایی در جامعه ایران شده است.
رخدادی عجیب که اگرچه عوامل زیادی برای آن برشمرده میشود اما دارای یک اینهمانی عجیب با گرانیهای دولت دوم رئیسجمهور سابق یعنی محمود احمدینژاد نیز هست که در ادامه به آنها اشاره میشود:
1_ فرایند هر دو گرانی بصورت ناگهانی و تنها ظرف چند روز رخ داده و جالب آنکه هر دو در دولت دوم رؤسای جمهور سابق و فعلی روی میدهند.
2_ در هر دو مقوله با اینکه دولت نقش اصلی سیاستگذاری را بر عهده داشته و دارد اما حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و مدام انگشت اتهام را به سمت دیگران و امثال «جمشید بسما...ها» دراز میکند.
3_ اثر اصلی گرانی در حوزههایی رخ میدهد که حساسیت عمومی نسبت به آنها زیاد است. چرا گرانیهای یکشبه دولت رئیسجمهور احمدینژاد و دولت رئیسجمهور روحانی، اثر اصلی خود را فقط در حوزههایی مثل ارز، سکه، خودرو و مسکن رخ میدهند؟ و چرا در هر دو، قبل از هرچیز نرخ ارز است که گران میشود؟! (جالب است که دولت نشان داده، میتواند جلوی گرانی مقولاتی مثل نرخ سوخت یا نان یا سایر موارد اساسی را به راحتی بگیرد)
4_ اصلیترین وجه مشترک هر دو گرانی رخ داده در دولت دوم احمدینژاد و روحانی آنست که این گرانیها پس از شکست پروژههای سیاسی هر دو رئیسجمهور درباره تأکید بر تأثیر زیاد تحریمها، زیادهخواهی سیاسی و ضرورت مذاکره با آمریکا (در دوره احمدینژاد) و پیرامون برجام(در دوره روحانی) است.
*قابل تأمل آنکه علیرغم بروز این مشکلات و حساسیت عمومی اما وضعیت عمومی اقتصاد ایران دچار بحران نیست و فیالمثل اقتصاد ایران هماکنون نه تنها در جایگاه هجدهم جهان قرار دارد بلکه شاخص ضریب جینی ایران نیز در جایگاهی بهتر از چین و آمریکا قرار دارد و میزان تأثیر تحریمها بر اقتصاد ایران نیز هیچگاه بیش از 30 درصد نبوده است.
ولی شباهات این هر دو گرانی در دولت فعلی و دولت سابق و تأکیدات و رفتارهایی که برای اثبات بحرانی بودن اقتصاد کشور صورت میگیرد. هرگز نمیتواند اتفاقی باشد...
تدقیق و تأمل در شباهتهای مطرح شده و توجه به مقوله«فتنه اقتصادی» میتواند به پاسخهایی کلیدی درباره علت این شباهتها منتج شود
✅ eitaa.com/AmmarPress
☑️ Gap.im/AmmarPress
☑️ Sapp.ir/AmmarPress
هدایت شده از تحریریه [ خبرگزاری عَمّار ]
💖 لذت ارتباط عاشقانه با خدا
عاشق از معشوق غفلت نمیکند و از ذکرش خسته نمیشود چون یاد معشوق تفریح اوست. اگر دربارۀ لذت ارتباط عاشقانه با خدا زیاد فکر کنیم راه باز میشود
استادپناهیان
✅ eitaa.com/AmmarPress
☑️ Gap.im/AmmarPress
☑️ Sapp.ir/AmmarPress
شبتان. پر. از. نگاه. خدا
🔴🔵🔴گزیدهعناوین۲۴ساعتگذشته👇
_________________________۳۱خرداد۹۷
🔸مراسم دومین سالگرد شهید ابراهیمی
🔹eitaa.com/ammarpress/5350
🔸🎥بمب های عجیب در یمن
🔹eitaa.com/ammarpress/5353
🔸کاش همه ایرانیها ببینندوفکرکنن...
🔹eitaa.com/ammarpress/5360
🔸صدای خواهرزاده روحانی هم درآمد
🔹eitaa.com/ammarpress/5361
🔸مواد لازم جهت تبدیل جلاد به شهید
🔹eitaa.com/ammarpress/5362
🔸کرباسچی تازهفهمیده که نامه ننوشته
🔹eitaa.com/ammarpress/5365
🔸🔴دستور رهبر انقلاب :
لزومی ندارد معاهده مشکلدار تصویب کنیم
🔹eitaa.com/ammarpress/5369
🔸اعتراف❗️
🔹eitaa.com/ammarpress/5370
🔸 پیشنهاد #ویژه قرائت حدیث کساء
🔹eitaa.com/ammarpress/5375
🔸 رابطه گرانی با روحانی و احمدینژاد
🔹eitaa.com/ammarpress/5420
________________________________
گزیده مطالب روز قبل👆
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
سلام بر مخاطبان جدید.🌹
🎥لینک کلیپی که بواسطه آن به کانال دعوت شدید👇
✴️ eitaa.com/ammarpress/4469
دستور رهبر انقلاب :
لزومی ندارد معاهده مشکلدار تصویب کنیم
✴️ eitaa.com/ammarpress/5369