🚩 اختصاصی| ماجرای اختلاف ظریف و زنگنه از زبان یک نماینده مجلس
ابوترابی نماینده مردم نجفآباد در مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹به تازگی مطلع شدهایم که آقای زنگنه علاوه بر اختلاف با آقای روحانی، با آقای ظریف وزیر امور خارجه نیز اختلافاتی پیدا کرده است.
🔹کی از دلایل استعفای آقای ظریف که چندی پیش نیز مطرح شد، این بود که وی در جلسات مکرر هیئت دولت و در حضور آقای روحانی رئیسجمهور عنوان کرده که وزارت خارجه و دستگاه دیپلماسی مسیر را پس از برجام برای بهرهمندی از منابع نفتی و نیز حضور شرکتهای خارجی فراهم کرده، اما شخص زنگنه و وزارت نفت اقدامی در این راستا برای استفاده از منافع برجام انجام نمیدهد.
🔹: یکی دیگر از موارد اختلافی میان آقایان ظریف و زنگنه، وزرای امور خارجه و نفت این است که آقای ظریف معتقد است که زنگنه و بدنه وزارت نفت تمایلی برای حضور شرکتهای نفتی آسیایی و شرقی برای حضور در بازار پتروشیمی و نفت ایران را ندارد.
🔹آقای ظریف نیز یکی از راههای به بنبست رسیدن برجام را سستی وزارت نفت در این حوزه میداند.
🔹آقای ظریف یکی از دلایل استعفایش را این عنوان کرده که زنگنه نتوانسته و یا نخواسته از فرصت برجام برای سرمایهگذاری کشورهای آسیایی استفاده کند و تمایل بیشتری به شرکتهای غربی و اروپایی دارد.
🔹اختلافات در بین اعضای کابینه دولت بالا گرفته که باید بدنه دولت در شرایط موجود انسجام بیشتری داشته باشد و اگر اختلافنظری هم وجود دارد، با جابهجاییهایی اختلافات به حداقل برسد.
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اعتراف مدعیان اصلاحات به بحران فساد، ناکارآمدی و انفعال
🔸 روزنامه سازندگی در شماره اخیر خود، با چند نفر از فعالین سیاسی اصلاحطلب گفتوگو کرده و نوشته است: «چه در دولت و نیز بعدتر در مجلس دهم و چه در شورای شهر و شهرداری تهران، افتراق سیاسی و عدمکارایی، این جریان را با چالشهای مختلفی روبهرو کرد. ناکارآمدی در بخشهایی از دولت و مجلس خصوصاً فراکسیون امید و فرصتطلبی در بخشهایی از شهرداری و شورای شهر، از یکسو محبوبیت این جریان سیاسی را در بین مردم به چالش کشید و از دیگر سو برای نیروهای بدنه سؤالات متعددی برایشان بهوجود آمد. اصلاحات که روزی شعارش مبارزه با فساد، ناکارآمدی و انفعال بود، خود دچار این بحران شد و رفتهرفته این وضعیت بیشتر شد.»
سازندگی در گفتوگوها، به نقل از یکی از اعضای حزب اتحاد ملت آورده است: «ضرورت دارد که همگی به آشتی ملی تن دهیم و با برگزاری انتخابات آزاد و آزادی همه محصورین و زندانیان سیاسی و بدون محدودیتهای نظارت استصوابی در راستای گشایش فعالیتهای سیاسی و اجتماعی گام برداریم»
سازندگی همچنین به نقل از یکی از اعضای حزب اعتماد ملی آورده است: «متأسفانه ما شاهد حاکمیت نوعی الیگارشی بر جبهه اصلاحات هستیم که به واسطه برخی انتسابات فامیلی و محفلی، ساختاری غیردموکراتیک را سازماندهی و بر جبهه اصلاحات حاکم کرده است.»
شایان ذکر است مدعیان اصلاحات که خودشان امروز به بحران فساد، ناکارآمدی و انفعال اعتراف میکنند حرفشان این نیست که از ملت عذرخواهی کنند و یا احترام به رقیب را در برنامههایشان مدنظر قرار دهند. آنها همواره میخواهند با ادامه و تکرار سیاستهای غلط گذشتهشان در قدرت حضور داشته و به هر طریقی حتی اعتراف به فساد در جبهه اصلاحات- بیآنکه تغییری در رویکرد و عملکرد خود بدهند- بار دیگر افکار عمومی را به دست گرفته و تنها از لزوم «بازسازی» تشکیلاتی جبهه اصلاحات و نهاد «تأسیس» و «مدرسه اصلاحات» و «پارلمان اصلاحات» و.... سخن بگویند.
http://kayhan.ir/fa/news/163897
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
⭕️ نشریه انگلیسی گاردین تلویحاً اشاره کرده است که سران اروپایی منتظرند ببینند آیا ایران علاوه بر تجاوز از حد آستانه ذخیرهسازی اورانیوم در برجام که امروز اعلام کرد، آیا گامهای بیشتری در کاهش تعهداتش از برجام در ۷ جولای - یعنی یکهفتهء بعد- برمیدارد یا خیر، تا پس از آن نسبت به اعمال عواقب آن بر ایران تصمیمگیری نمایند.
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
💢تحلیل از روی بیاطلاعی نظامی!
♦️سعید حجاریان گفت: «زمانی که آمریکا میگوید همه گزینهها روی میز است، باید به این نکته توجه کرد که یکی از گزینههای او و به خصوص همپیمانهای منطقهایاش تجزیه ایران است. چندی پیش، جان بولتون از لفظ مجعول «خلیج عربی» استفاده کرد و بعید نیست، دستاندرکاران دولت فعلی آمریکا در همآوایی با کشورهای خلیج فارس ادعاهایی درباره جزایر سهگانه مطرح کنند و احیاناً در یک درگیری محدود این جزایر را تصرف کنند.»
♦️او همچنین در کنایهای دیگر به عناصر اپوزیسیون میگوید: «من معتقدم بسیاری از نیروهای اپوزیسیون وطنخواه هستند، اما در نیت بعضی از آنها شک دارم. آنان به دنبال تحریم و جنگ هستند تا صرفاً تکهای از وطن را که هرگز بویی از آن نبردهاند، به دست آورند؛ اینها دو دستهاند یا بیوطن هستند یا وطنفروش. من توصیه میکنم آنها در همان خارج کشور با یکدیگر معامله کنند و بیوطنها از وطنفروشان وطن بخرند! اما آن دسته از اپوزیسیون که بهدنبال وحدت سرزمینی هستند، در گام اول باید به دنبال رفع سایه جنگ و تحریم از سر ایران باشند تا نشان دهند در مدعای خود صادقند. بعد از آن میتوان به کمپینهای مشترک فکر کرد.» حجاریان گویا شناخت درستی از توانمندیهای نظامی و البته بازدارنده کشورمان ندارد که معتقد است در صورت اشغال بخشی از خاک ایران از سوی آمریکا، باز پسگیری آن دشوار خواهد بود! همچنین او به این حقیقت ساده هم واقف نیست که اگر آمریکا و متحدان او توانمندی چنین غلطهایی را داشتند، حتی برای یک لحظه هم درنگ نمیکردند.
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺قرائت منتخب
قاری : ابراهیم سلطانی
در سومین یادواره شهادت مدافع حرم #اسدالله_ابراهیمی
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#هنوز_وقتش_نشده؟
👈 پس سهم خدا رو کی میدی؟
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
.
🔰 #حقوق_بشر ! همهاش شعر. همه این حرفهایی که این دولتهای بزرگ میزنند و جامعههایی درست کردهاند برای حقوق بشر، برای امنیت، برای چه، نه امنیتشان به امنیت آدم میبرد و نه حفظ حقوق بشرشان به حفظ حقوق آدم میبرد همهاش برای این است که این ملل ضعیف را ببلعند.
.
📆 امام خمینی (ره) | ۲۱ مهر ۱۳۵۷
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
[ خبرگزاری عَمّار ]
✨ نقش آیت الله خامنه ای در تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده چه بود؟ ⚡ انتشار برای نخستین بار 👇👇
✨ نقش آیت الله خامنه ای در تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده چه بود؟
⚡ انتشار برای نخستین بار
طرح و پیگیری این ایده در داخل و خارج مجلس خبرگان که «نیازی به تشکیل مجلس خبرگان برای شناسایی رهبری نیست.»، گروهی از دلسوزان نظام را بشدّت نگران کرده بود؛ چه، مجلس خبرگان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی بود و این تهدید وجود داشت که از دُور خارج شدن مجلس خبرگان بهعنوان مرجع تشخیص رهبری، فرایند نهادینه شدن ساختار سیاسی نظام را با چالشهایی اساسی مواجه سازد. اتّفاقاتی نظیر آنچه در نشست سالانهی دفتر تحکیم وحدت در سال ۱۳۶۳ افتاد و اعلام شد این تشکّل اجازه نخواهد داد که انتخاب آیتالله منتظری توسّط خبرگان انجام شود، این خطر را بسیار جدّی کرده بود. آیتالله خامنهای روایت میکنند: «من احساس کردم که جمعی در صددند مسئلهی رهبری بعد از امام را با غوغاسالاری تمام کنند. ممکن هم بود آن شخص به نظر آنها همان آقای منتظری باشد اما دوست میداشتند که این کار تحت ضابطه نیاید [بلکه با] هیاهو و های و هوی یک نفر را بگذارند، بعد هم با تبلیغات، قضیه را تمام کنند. من خوفم این بود. [بنابراین] میخواستم این قضیه به شکل قانونی و منضبط تحقق پیدا کند تا اینکه جایی برای غوغاسالاری نباشد. چیزی که من را در این احساس بیشتر دچار سوءظن میکرد این بود که بعضی از کسانی که در جلسه با این قضیه مخالفت کردند جزو کسانی بودند که آن روز معروف بودند به جریان چپ. میدانید دیگر، سال 63 و 64 بعضی از اینها، افراد خیلی تند فعالِ تبلیغاتچی بودند. جماعت خیلی فعالی بودند، از لحاظ تبلیغات هم خیلی تبلیغات میکردند و فعالیتهای زیادی میکردند و هیاهو زیاد داشتند. چند نفر از اینها که دو نفرشان الان یادم است ــ البته اسم نمیآورم ــ با این که این کار در مجلس خبرگان انجام بگیرد در جلسه مخالفت میکردند که به احتمال زیاد در صورتجلسات منعکس است. لذا بود که در این قضیه خیلی اصرار ورزیدم [که] ما باید این کار را با ضابطه تمام کنیم.» بر این اساس و به منظور مقابله با حاکمیت غوغاسالاری و ساختارشکنی و صیانت از قانون اساسی و تحکیم فرایند قانونی انتخاب رهبر آینده توسط مجلس خبرگان، در روز بیستوچهارم تیرماه 1364، در جلسهی چهارم سوّمین اجلاسیّهی خبرگان، طرحی توسّط آیتالله خامنهای دربارهی شناسایی رهبر آینده تنظیم و با امضای چهل نفر از اعضا تقدیم هیئت رئیسه شد.
#روایت_رهبری، صص 96-95
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه