👤 توییت استاد #رائفی_پور :
وقت آن است که پنج سال پیگیری مان در حوزه شفافیت مجلس به ثمر برسد
در هر شهری که هستید از کاندیداها از هر جناحی که باشند بخواهید به #چالش_شفافیت_کاندیداها بپیوندند
اگر قبول نکردند به هیچ وجه رای ندهید
الان شفافیت اموال و وعده ها
و شفافیت آراء،هدایای دریافتی و توصیه نامه ها در مجلس
@masaf_raefipour2
@masaf_raefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روحانی دو تابعیتی است
🔺مجلس دو تابعیتی بودن روحانی را تایید کرد!
@masaf_raefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراضات برای آزادی شیخ زاکزاکی در نیجریه
#FreeZakzaky peaceful protest in Nigeria
@masaf_raefipour
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔶آیا پایداری بر چند شعار انقلابی ارزش این همه تحریم و تهدید را داشت؟
استاد #رحیم_پور_ازغدی
@masaf_raefipour
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
مهم ترین نکات مناظره حجت الاسلام جلیل محبی با تاج زاده
@masaf_raefipour
@masaf_raefipour2
حمایت خانوادههای شهدا از پخش زنده ثریا و جهانآرا با بیش از ۲۱۰ امضای جدید
🔹بیش از ۳۱۰ خانواده شهید طی بیانیهای حمایت خود را از برنامه ثریا و جهان آرا اعلام کرده و خواستار بازگشت آن ها به آنتن زنده رسانه ملی شدند.
🔹در روزهای گذشته بیش از ۱۰۰ خانواده معظم شهدا طی بیانیهای انتقادی حمایت خود را از دو برنامه ثریا و جهان آرا اعلام کرده و خواستار بازگشت آن ها به آنتن زنده رسانه ملی شدند.
🔹انتشار آن بیانیه با حواشی عجیبی همراه بود، و شنیده شد برخی از افراد و جریانها در تماسهایی با برخی از خانواده های شهدا خواستار پس گرفتن امضای آنها شدند.
🔹علیرغم این تماسها، هیچ کدام از آن ۱۰۱ خانواده شهید حاضر به پس گرفتن امضای خود نشدند.
🔹بر همین اساس هماکنون ۲۱۰ خانواده دیگر از شهدای گرانقدر هم از این بیانیه حمایت کرده و تعداد امضاها به بیش از ۳۱۰ خانواده شهید رسیده است.
🔸خانواده شهدایی چون شهید مهدی زین الدین، شهید عبدالحمید دیالمه، شهید محمد جهان آرا، شهید اسماعیل دقایقی، شهیدان اصغر و اسماعیل وصالی، شهید مصطفی صدرزاده، شهید هادی باغبانی، شهید محمد حسین حدادیان، شهید روح الله قربانی، شهیدمجید قربانخانی و دیگر خانواده های معظم شهدا از امضاء کنندگان جدید این بیانیه هستند.
@Farsna
✅ تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🌷 رهبر معظم انقلاب :
🔸باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔸فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔸باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔸مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
⭕️ آقای ظریف!
الان شما اون دیپلمات خوبه ای و ایران اون کشور ضعیفه؟!
یا شما رو الکی سردار دیپلماسی کردن و مدال دادن ؟
🔺آقای ظریف!
فی الواقع شما دیپلمات ضعیف که هیچ حتی در حد یک زباندان و زبان دنیا فهم مبتدی هم نیستی !
🔺اما ایران آنقدر قدرتمند است که با حجم عظیم خساراتی که شما ها وارد کردید کماکان با قامتی استوار ، هر چند سر و رویی خونین ، سر پا ایستاده و لرزه بر اندام همه مستکبران انداخته!
🔺آقای ظریف!
ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان!
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اصلاح طلبان را بهتر بشناسید :
بازخوانی بخشی از گفتگوی محمد رضا خاتمی با #رو_در_رو: چرا محدودیت های موشکی را نپذیریم؟ مگر چه نیازی داریم؟ اصلا نمیخواهیم به جایی موشک بزنیم!
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ای کاش چنین خدماتی به شهرهای دیگر هم سرایت پیدا میکرد تا فضای تفریح و ورزش جوانان تامین می شد.
این مردم لایق بهترین ها هستند...
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
🔴بيماريهايي مانند سرطان و آنفلوآنزا، چاه نفت آمريكا براي درآمدزايي شدهاند/
درستكار رييس مركز ويروسشناسي دانشگاه بقيه الله: خطر كروناويروس از ويروس آنفولانزا بسيار كمتر است و مصاحبه درباره آن به فضاي ملتهب رسانه ها دامن مي زند/ در بدترين وضعيت ممكن، صدرصد بيماراني كه مشكلات زمينه اي حاد نداشته باشند در صورت ابتلا به كرونا بهبود كامل پيدا ميكنند/ تقابل آمريكا و چين از نظر تجاري، اين بيماري را بهانه اي براي ضربه زدن به حريف كرده است/ متاسفانه بيماريهايي مانند سرطان و آنفلوآنزا تبديل به چاه نفت آمريكا براي درآمدزايي شدهاند/ جامعه جهاني در مورد كروناويروس جديد به چينيها مديون شد/ با مهار اوليه كرونا در چين بسيار بعيد است در كشوري ديگر شاهد يك اپيدمي گسترده باشيم.
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
خانم حقیقت جو
هیچ وقت یادم نمیره وقتی بعد از جلسه شما در حالی که یک نوجوان دبیرستانی بودم، درباره التزام شما به اسلام و اینکه حقیقتا چادری هستید یا سیاسی چادر پوشیدید سوال کردم و شما فقط داد و بیداد کردید.
شما لطف زیادی در اون جلسه به من کردید. چون منِ نوجوان فکر میکردم واقعا شما اصلاح طلب ها دنبال شنفتن حرف مخالف هستین و لارج برخورد میکنید!
اما از اون روز تا الان بیش از هزاران بداخلاقی از شما و هم فکرانتان دیدم.
👈 کاش ساز و کاری تعریف بشه که کسی نتواند از #چادر ، سواستفاده سیاسی کنه!
مخصوصا در زمان #انتخابات
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه