🌀حسین شریعتمداری: تنگه هرمز را ببندید
▫️ما از امکانات و دسترسیهای فراوانی برای پاسخ دندانشکن و پشیمانکننده به آمریکا و متحدانش برخورداریم که نباید آنها را از دست بدهیم. مخصوصا آنکه بعید نیست کنگره آمریکا با مشاهده قاطعیت ایران اسلامی، از تصویب تصمیم ترامپ صرفنظر کند که در این صورت فرصت به دست آمده را از دست خواهیم داد! از جمله این امکانات، تنگه هرمز است.
▫️تنگه هرمز باید به روی برخی از کشورهای عربی نظیر عربستان، بحرین و امارات که با این تصمیم آمریکا همراهی کردهاند نیز بسته شود. توضیح آنکه بند ۴ از ماده ۱۴ و بند یک از ماده ۱۶ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو، تشخیص بیضرر بودن عبور کشتیها از تنگه هرمز را برعهده کشور ساحلی- در اینجا، جمهوری اسلامی ایران- گذارده است.
✅ #عمار_نیوز
🆔 @ammar_newsir
▪️مسعود فروغی نوشت:
[یک عکس کاری از روحانی]
واقعیترین عکس از روحانی همین عکس بالاست، او وقتی با لباس ورزشی بازی تیمملی را میدید در واقع نقش رئیس جمهوری را بازی میکرد که مردمی است و مسائل اجتماعی را درک میکند؛ اما هرچه از دولت او گذشت ناامیدیها درباره توانمندی روحانی برای افزایش سرمایه اجتماعی در دولت او بیشتر شد.
این عکس اما دقیقا فاصله روحانی با واقعیتها را نشان میدهد، او در ۲۱ روز اول سال طبق برنامه تفریحی هرساله به قشم رفت اما سایت دولت بعد از دیدن اعتراضها یک پسوند «کاری و فشرده» به سفر او داد.
روحانی خطیب خوبی است، خوب حرف میزند اما ۶ سال در دولت او فقط زمان هدر رفت، کمی هم حیثیت کشور در عقب نشینی مقابل امریکا به باد رفت اما مهمتر از همه «امید» است که با او و تصمیمهایش از دست رفته.
وقتی سپاهیها، ارتشیها، بسیجیها و طلبهها تا کمر در گلهای مناطق سیل زده کار میکنند و گلایههای بعضا تند مردم را به جان میخرند، رئیس دولت فقط محض بستن دهان منتقدان سفرکی به چند شهر داشت و هنوز مهمترین مشکل عدم هماهنگی کمکها در مناطق مختلف است.
در پیشگیری و کم کردن حجم آسیب سیل دولت شکست خورد، در مدیریت پس از واقعه هم. حتی روحانی پس از استراحت طولانی در اولین اظهاراتش به سپاه کنایه زد. حالا در گرفتن گزارش از وزیر نیرو هم عکس خوبی منتشر کردند که خیلی شبیه صحنهی زخمی شدن رئیس کمیته امداد است!
@Drsalaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از خانه یکی از اهالی پلدختر قبل و بعد سیل
@Drsalaam
⭕️ سایت «من رشوه دادم»، یک ایدهی موفق در هندوستان
🔹در سال ۲۰۱۰، یک سازمان غیردولتی هندی به نام «جاناآگراها»، وبسایتی برای گزارش شهروندان از رشوهخواری در ادارات دولتی راهاندازی نمود. این ایدهی خلاقانه با استقبال مواجه گردید و تا حد زیادی توانست به بهبود این مسأله در این کشور کمک کند.
✅ @Masaf_raefipour