🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🌧🌧🌧اهميّت يك ضربت شمشير يا عبادت جنّ و انس ؟!
🌧🌧🌧زمانى كه تمام گروه هاى منحرف و احزاب كفر و نفاق بر عليه انقلاب اسلامى پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله شوريدند؛ و جنگى را به عنوان ((جنگ احزاب )) برپا كردند؛ كه معروف به جنگ خندق مى باشد.
🌧🌧🌧يكى از جنگ آوران دلير در سپاه دشمن به نام عمرو بن عبدود به ميدان آمد و با صداى بلند نعره كشيد؛ و با نداى ((هل من مبارز))،براى خود، هم رزم طلبيد.
🌧🌧🌧و چون او به عنوان قهرمان و دلير قريش معروف بود، كسى ياراى رزم و مقابله با او را نداشت ، از اين جهت بسيار فخر مى كرد و به خود مى باليد.
هنگامى كه او در وسط ميدان رزم قرار گرفت و براى خود هم رزم طلبيد، تمام افراد در لشكر اسلام سكوت كردند.
🌧🌧🌧حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله فرمود:
🌧🌧🌧 هر كه با او مبارزه كند من برايش بهشت را تضمين مى كنم ؛ و چون هيچكس جوابى نداد؛ و از ترس سرهاى خويش را به زير افكنده بودند، علىّ بن ابى طالب عليه السلام كه نو جوانى بيش نبود، از جاى بر خاست و اظهار داشت : يا رسول اللّه ! من آماده ام تا با او مبارزه كنم .
و حضرت رسول صلوات اللّه عليه او را سر جاى خود نشانيد و فرمود: يا علىّ! بنشين ، تو هنوز جوانى ، صبر كن تا بزرگ ترها حركت كنند و پيش قدم شوند.
🌧🌧🌧و چون تا سه مرتبه اين كار تكرار شد؛ اجازه نبرد داد و بر تن او زره پوشانيد و شمشير ذوالفقار را به دستش داد و سپس عمامه خود را بر سر او نهاد و آن گاه وى را راهى ميدان نمود.
🌧🌧🌧و هنگامى كه علىّ عليه السلام براى قتال و مبارزه با عمرو بن عبدود حركت كرد، رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله لب به سخن گشود و فرمود:
((بَرَزَ الايمانُ كُلُّهُ اِلى الشِّرْكِ كُلِهِ)).
يعنى : تمامى ايمان در مقابل تمامى شرك قرار گرفت .
🌧🌧🌧پس از آن كه امام علىّ عليه السلام وارد ميدان نبرد شد و سخنانى بين آن حضرت و عمرو بن عبدود ردّ و بدل گرديد، حضرت عمرو را مخاطب قرار داد و فرمود: قبل از هر حركتى سه شرط را پيشنهاد مى كنم ، كه يكى از اين سه شرط را انتخاب نمائى و بپذيرى :
🌧🌧🌧اوّل آن كه اسلام آورى ؛ و شهادتين : ((لا إ له إ لاّ اللّه ، محمّد رسول اللّه )) را بگوئى ؟
عمرو گفت : نمى پذيرم .
🌧🌧🌧حضرت فرمود: دوّم آن كه برگردى و لشكر مسلمانان را به حال خود رها كنى ؟
عمرو گفت : اگر چنين پيشهادى قبول نمايم و برگردم ، زنان قريش بر من خواهند خنديد؛ و در چنين موقعيّتى بين همگان رسوا و ذليل خواهم شد.
🌧🌧🌧بعد از آن فرمود: پس شرط سوّم را پذيرا باش ؛ و آن اين كه از اسب پياده شوى تا با يكديگر رزم و پيكار كنيم ؟
عمرو آنرا پذيرفت و از اسبش پياده شد؛ و آن دلير حقّ و باطل با يكديگر مقاتله و مبارزه عظيمى كردند.
🌧🌧🌧پس از گذشت لحظاتى حضرت امير عليه السلام با آن سنين جوانيش ، عمرو را با آن هيكل قوى و تنومندى كه داشت بر زمين زد؛ و بر سينه اش نشست و سرش را از بدن جدا كرد
📘بحارالانوار : ج 20، ص 202 239.
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
@amn_org
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🌧🌧🌧عَن بُـرَيدَةِ الأسـلَمى قـالَ: كُنّا اِذا سافَرْنا مَعَ النَّبِىِّ صلي الله عليه و آله كانَ عَلِىٌّ عليه السلامصاحِبُ مَتاعِهِ يَضُمُّهُ اِلَيْهِ فَاِذا نَزَلْنا يَتَعاهَدُ مَتاعَهُ فَاِنْ رَأى شَيْأً يَرُمُّـهُ رُمَّـةً، وَ اِنْ كانَتْ نَعْلٌ خَصَفَها.
🌧🌧🌧بريده اسلمى گويد: هرگاه كه با پيامبر صلي الله عليه و آله به سفر مى رفتيم، على عليه السلاممسؤول توشه و بار پيامبر بود، آنها را از خودش جدا نمى كرد، و هنگامى كه در جايى منزل مى كرديم توشه و اثاث پيامبر را وارسى نموده و اگر نياز به ترميم و اصلاح داشت اصلاح مى كرد و اگر كفش و نعلين پيامبر نياز به تعمير و دوخت داشت آن را انجام مى داد.
اين حديث نشان مى دهد كه على عليه السلام در سفر و حضر همراه و در ركاب پيامبر خدا صلي الله عليه و آله بوده و به عنوان فردى امين و مورد اعتماد و كاردان، هم نگهبانى وسايل آن حضرت را بر عهده داشته است و هم به اصلاح و مرمّت آنها مى پرداخته است.
📘[بحارالانوار 37: 303]
🌧🌧🌧شبتون بخیر عزیزان
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
@amn_org
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁
🍁🍁🍁
🍁
🍁
🍁
🍁
🍁🍁🍁قالَ عَلِىٌّ عليه السلام: وَلَعَمرى ما عَلَىَّ مِنْ قِتالِ مَنْ خالَفَ الحَقَّ وَ خابَطَ الغَىَّ مِنْ إدْهانٍ وَلا إيهانٍ.
🍁🍁🍁حضرت على عليه السلام فرمود: بجان خودم سوگند، در نبرد با كسى كه مخالفت حق كند و راه گمراهى پيش گيرد، نه مداهنه مى كنم نه سستى.
🍁🍁🍁از ويژگيهاى آن حضرت، نداشتن سازش با مخالفان حق و عدل و برخوردارى از قاطعيّت انقلابى در راه انجام وظيفه بود.
🍁🍁🍁[نهج البلاغة، الخطب: 24]
🍁
🍁
🍁
🍁
🍁🍁🍁
🍁🍁🍁
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁روزهای اول عاشق شدن، هیچ کاری برایتان سخت نیست. لبخند زدن بخشیدن یا هر روز عاشقتر شدن در آن روزها از هر کاری آسانتر است اما هر سال که از ازدواجتان میگذرد، سادگی این اتفاقات هم کمتر میشود.
🍁🍁🍁 با این وجود، شما میتوانید بعد از گذشت چند دهه از زندگی مشترکتان، باز هم آرام و عاشق بمانید.
🍁🍁🍁کافی است هرروز تزریق عشق ومحبت و انرژی به زندگی مشترکتان داشته باشید
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@amn_org
🍁🍁🍁نبایدهای گفتگو
🍁🍁🍁توی خونه درباره چه چیزایی حرف نزنیم؟
🍁🍁🍁 دربارهی دیگران!
🍁🍁🍁 صحبت از بقیه یکی از آفت های آسیبزای خونوادههاست. واقعاً چه نیازیه که حرف زدن دربارهی بقیه رو نقل مجالس خودمون کنیم؟ این حرفا علاوه بر این که از نظر شرعی گناهه، آرامش روانی خونواده رو هم از بین میبره.
🍁🍁🍁 اگه کسایی که از اونا حرف میزنیم، بالاتر از ما باشن، راه مقایسه، حسرت و افسوس، حسادت و چشم و هم چشمی رو به خونههامون باز کردیم. اگه هم پایین تر از ما باشن، راه عجب و غرور، تکبر و تحقیر رو به خانهمون باز میکنیم.
🍁🍁🍁 البته یه وقتایی هم زندگی خوب بقیه برامون الگو میشه و به همین خاطر دربارهش حرف میزنیم. در صورتی که همسرمون به اون فرد و تعریف ازش حساس نباشه، چنین گفتگویی مطلوبه.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@amn_org
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁مسئولیت های همسرتان را به او یادآوری کنید
🍁🍁🍁برای داشتن همسری مسئولیت پذیر ابتدا حد و حدود وظایف خود و همسرتان را مشخص کنید در این صورت هر یک از طرفین به وظایف خود پی خواهند برد و در انجام آن ها تلاش خواهند کرد
🍁🍁🍁اگر یکی از طرفین از زیر بار وظایف خود شانه خالی کند زندگی لنگ خواهد ماند از این رو هر یک از زن و شوهر باید مسئولیت خود را به همسرش یادآوری کند و در انجام برخی امور از یکدیگر کمک بخواهند
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@amn_org
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁امیرمومنین علی علیه السلام میفرماید:
🍁🍁🍁خوب گوش دادن را مانند خوب گفتن، یاد بگیر و سخن کسی را قطع مکن.
🍁🍁🍁(المحاسن،ج1،ص364)
🍁🍁🍁یکی از مشکلات همسران این است که فقط دوست دارند حرف بزنند و مایل نیستند سخن طرف را گوش کنند در حالی که گوش کردن بسیار مهمتر است. سعی کنیم شنونده خوبی باشیم برای همسر و فرزندانمان.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@amn_org
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁
#مخفی_کردن_از_شوهر_ممنوع
🍁🍁🍁 برخی کارها بشدت از #محبوبیت شما در نزد شوهر میکاهد.
مثل مخفیکاری و #پنهان کردن برخی امور در زندگی از شوهر...
🍁🍁🍁 وقتی شوهر از امور پنهان، مطلع شود او را #ناراحت میکند چرا که او فکر میکند او را حساب نکردهاید و نظرش برایتان مهم نبوده است.
🍁🍁🍁با اینکار، شوهرتان نسبت به کارهای آینده شما #بدبین میشود. به #صداقت شما در برخی کارها شک میکند و عامل بسیاری از بگومگوها و #مشاجرات میگردد.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍁🍁🍁 بشارت عجیب #امام_علی به منتظرین واقعی #امام_زمان در دوران غیبت
🍁🍁🍁 مي فرمايد: «أَلَا فَمَنْ ثَبَتَ مِنْهُمْ عَلَي دِينِهِ [وَ] لَمْ يَقْسُ قَلْبُهُ لِطُولِ أَمَدِ غَيْبَةِ إِمَامِهِ فَهُوَ مَعِي فِي دَرَجَتِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ
🍁🍁🍁 هر كه در دوران غیبت در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه ی طول غیبت امامش قسی نشود،او در قیامت با من و هم درجه ی من خواهد بود...
🍁🍁🍁 اگر هیچ ثواب و بشارتی بجز این کلام مولا نبود سزاوار و شایسته بود که در تمام لحظات عمر، اصل عبادتمان را ذکر و معرفت امام زمانمان قرار دهیم گوارای وجودتان باد محبت و عشق به مولا علی علیه السلام
🍁🍁🍁عصرتون نیکو
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁