فرزندان آگاه
(۳۶)
امام باقر عليه السلام مى فرمايد: مردى به حضور حضرت رسول صلى الله عليه و آله آمده، عرض كرد يا رسول الله! پدر و مادرم به سن پيرى و شكستگى رسيدند تا اين كه پدرم از دنيا رفت و مادرم به حدى پير و ناتوان شده است كه غذا را نرم مى كنم و در دهانش مى گذارم و او را همانند طفل شيرخوار قنداق مى كنم و در ميان گهواره مى گذارم و مى جنبانم تا خوابش ببرد. پس از آن كارش به جايى رسيد كه از من چيزى در خواست مى كرد، نمى دانستم چه مى گويد و چه مى خواهد! و خلاصه آن چه از دستم بر مى آيد در مورد وى مضايقه نمى كنم، يا رسول الله! آيا حق مادرم را ادا كرده ام؟! رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم فرمود: نه! هرگز! حتى يك ناله از ناله هاى او را جبران نكرده اى.
بلى هنگام وضع حمل كه مادر مرگ را آشكارا در برابر چشمانش مى بيند و از شدت درد فرياد سر مى دهد و گاهى رنگ مرده به خود مى گيرد، با رفتار و حركات عادى فرزندان قابل جبران نيست، چه بسا مادرانى كه قربانى فرزندان خود شده اند، و از شدت درد و ناراحتى در هنگام تولد فرزندانشان جان باخته اند.
@amn_org
اصل احترام را از یاد نبرید(۵)
همیشه و در هر شرایطی به مادرشوهرتان احترام بگذارید. به یاد داشته باشید که او از لحاظ سنی بزرگتر و پختهتر از شماست و شاید در زندگی گذشته روزهای سختی را پشت سر گذاشته باشد؛ بنابراین میتوانید از او بخواهید درباره دوران کودکی، نوجوانی، زمانی که ازدواج کرده و همینطور چگونگی بزرگ کردن فرزندانش با شما حرف بزند. اگر اتفاقات بدی برایش افتاده با او همدردی و از تجربیاتش استفاده کنید.....
مصباح یزدی
بحث زن تنها یک بُعد ندارد
بحث زن تنها یک بعد ندارد که ما بگوییم: اگر زن بخواهد کار بکند، نمیتواند درست حجاب خود را رعایت کند؛ یعنی صورت او پیدا میشود و دیگر نمیتواند پوشیه بزند و چون ارزشهای اسلامی اینها را اقتضاء میکند، بگوییم زن در هیچکار اجتماعی نباید دخالت کند.
اگر بخواهیم این مسئله را حل کنیم با یکی دو جلسه و یکی دو مقاله حل نمیشود کسانی باید زحمت بکشند آستینها را بالا بزنند و همه ابعاد مربوط به زندگی امروز #زن در جامعه اسلامی را باید بررسی کنند و جواب هریک از اینها را طبق منابع متقن بهدست بیاورند نه سلیقهای و دلخواهی.
۱۳۹۸/۰۸/۰۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا اگر مرا نمیخواستی به سوی نور و ایمان هدایتم نمیکردی.
📸داستان یک عکس/ وقتی آقا تریبون را به حنانه داد
در یکی از دیدارهای خانوادهی شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب، نوبت به همسر و فرزند شهید روحالله طالبی اقدم که میرسد، جلو میروند تا با آقا صحبت کنند. آقا از دختر سه چهار سالهی شهید میپرسند: اسم شما چیست؟ پاسخ میدهد: «حنانه» و بعد هم میرود و مینشیند. اما کمی بعد انگار یادش میآید که میخواسته برای آقا شعر بخواند.
آقا به زبان آذری میگویند: عیبی ندارد، بخوان. حنانه دوباره مقابل آقا میایستد و شروع به شعر خواندن میکند: یه توپ دارم قل قلیه؛ سرخ و سفید و آبیه. آقا که میبینند صدای حنانه آرام است، به زبان آذری به حنانه میگویند: جلوتر بیا، بعد هم میکروفون را به سوی او میچرخانند تا همهی حضار شیرینزبانی حنانه را بشنوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه فروردین ماه تون
پر از امید
امیدواریم🌷🍃
امروز آغازی باشه
براے زیاد شدن
برکات و نعمتهای الهی
خانه ی امن
آرزوهاتون پر از
شکوفه های اجابت🌼🍃
و گردش روزگار بکامتون باشه
با صلوات بر محمد وآل محمد
روز و شبتون سرشار🌷
از حس خوب مهربانی
دلتان شاد و زندگیتون
هرلحظه زیباتر🍃🌷
@amn_org
فرزندان آگاه
(۳۷)
اساسا از منظر آيات و روايات حق مادر را ادا كردن ناممكن است ولى از آن جايى كه گفته اند:
آب دريا را اگر نتوان كشيد
ليك قدر تشنگى بايد چشيد
فرزندان با ايمان بايد تلاش كنند تا در حد امكان و توانائى خويش حقوق مادر را اداء نمايند.
از رسول اكرم صلى الله عليه و آله سؤ ال شد كه حق پدر چيست؟ فرمود: تا زنده است از او اطاعت كنى و از دستوراتش سرپيچى ننمائى.
سپس سؤ ال شد: حق مادر چيست؟
فرمود:
هيهات! هيهات! كه بتوانى حق مادر را اداكنى. هر آينه اگر به اندازه ريگ هاى بيابان عالج (صحرايى در عربستان) و دانه هاى باران به مادر خدمت كنى و بنده وار در پيش او بايستى اين همه خدمات تو به اندازه زحمات وى در هنگامى كه در رحم او بودى و سنگينى تو را تحمل مى نمود نخواهد بود.
پس اگر انسان بخواهد حق پدرش را ادا كند بايد تا آخر عمر در خدمت و اطاعت وى باشد و اگر بخواهد حق مادر را ادا كند، بايد با تمام وجود و با همه امكاناتش و بنده وار در خدمت مادرش باشد، و اين در حالى است كه هنوز نتوانسته است، حداقل زحمات دوران حمل را كه مادرش متحمل شده جبران نمايد.
@amn_org