🏴"اگر کمکهاى حضرت خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفهى عمدهاى به وجود مىآمد
و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق، نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند."
◾▪️ رهبر انقلاب اسلامی ۱۳۶۵/۰۳/۰۲
دهم رمضان، سالروز وفات حضرت خدیجه، تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین آدينه
اردیبهشت ماه تون زیبا🍃🌷
امید واریم امروز براتون
از زمین وزمان خوشبختی وسلامتی ببارد🍃🌷
و لحظات رابه شادی
و آرامش درکنار
عزیزانتان سپری کنید🍃🌷
طاعات و عباداتتون قبول حق
آدینه تون پر از لبخند ومهربانی🍃🌷
@amn_org
فرزندان آگاه
(۵۲)
آثار نيكى به والدين:
۱۲- عروج به قله كمال:
حضرت موسى عليه السلام مردى را ديد كه در پيشگاه حضرت حق به مقام والايى نائل شده است. درجه بلند او در نظرش مهم جلوه كرد و به حال او غبطه خورد. به اين جهت در پيشگاه خداوند متعال عرضه داشت: خدايا! به چه علت اين بنده ات را به اين مقامات عالى رسانده اى؟ خداوند فرمود: اى موسى! او نسبت به پدر و مادرش نيكوكار بود و در راه سخن چينى هيچ گاه قدم برنداشته است.
۱۳- كامرانى در زندگى:
يكى از مهم ترين عوامل توفيق و كامرانى در زندگى كه موجب مى شود انسان از ابعاد مختلف زندگى بهره كافى برده و آرامش خود را باز يابد، خدمت كردن به پدر و مادر است.
رسول خاتم صلى الله عليه و آله با اشاره به اين نكته فرمود: خداوند چهار نعمت را در گرو چهار عمل قرار داده است:
۱- بهره مندى از دانش را در احترام به استاد
۲- تداوم ايمان را در تعظيم خداون
۳- كامرانى و لذت زندگى را در نيكى به پدر و مادر
۴- نجات از آتش جهنم را در ترك آزار و اذيت مردم
۱۴- اطاعت از پيامبر صلى الله عليه و آله:
مردى از پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله، از خدمت به پدر و مادر سؤ ال كرد. آن حضرت فرمود: به مادرت نيكى كن، به مادرت نيكى كن، به پدرت خوشرفتارى كن، با پدرت خوشرفتارى كن، با پدرت خوشرفتارى كن.
از آن جائى كه اطاعت از رسول اكرم صلى الله عليه و آله كه در راستاى پيروى از او امر خداوند متعال است خود ثوابى ديگر دارد و رستگارى و پيروزى را به دنبال مى آورد و خداوند متعال فرمود:
و من يطع الله و رسوله فقد فاز فورا عظيما؛
یعنی:
هر كس از خدا و رسولش اطاعت كند به رستگارى و پيروزى بزرگى دست يافته است.
به اين جهت فرزندان صالحى كه در معاشرت با والدين خود خوشرفتارى پيشه مى كنند، از دستور رسول گرامى اسلام پيروى نموده و به درجات با شكوهى كه خداوند متعال وعده داده است نائل مى شوند.
@amn_org
👌🏻چهار اصل برای افزایش محبت در زندگی
👈🏻 قسمت دوم
🔻دومین راه افزایش محبت این است که رگ خواب یکدیگر را بدست بیاورید. اساساً جنس زن و مرد با یکدیگر متفاوت است، سعی کنید نقاط تفاوت را پیدا کنید و در مواقع حساس بهترین رفتار را از خودتان نشان بدهید. مثلاً گاهی خانمها برای اینکه بفهمند چقدر دوستشان دارید ممکن است با دلایل کوچک قهر کنند، وقتی میبینی همسرت دلش گرفته، نگو خودش را لوس کرده، یا به او بیاهمیتی نکن! او میخواهد ارزشش را نزد تو بفهمد.
✅ #کوک_کردن_زندگی
💠 یک اسباب بازی کوکی زمانی #تحرّک دارد که او را کوک کنند. به هر اندازه که کوک شود حرکت میکند. و جالب این است تا وقتی این اسباب بازی #کوک نیست کسی به او توجه و اعتنایی ندارد چون راکد و بیتحرّک است اما وقتی کوک میشود، خودِ کوککننده به آن خیره شده و از حرکت آن لذّت میبرد.
💠 #زن_ومرد برای تحرّک و #نشاط در خانه باید ساز یکدیگر را کوک کنند.
✅وقتی سازتان کوک باشدمورد توجه و #محبّت بیشتر همسر قرارمیگیرید. در واقع عامل #لذّت_بردن از زندگی و همسرتان به دست خودتان است.
💠 راه خوب کوک کردنِ همسر، #محبّت ویژه و احترام خاص به همسربا در نظر گرفتن قلقها، نیازها و توقّعات منطقی اوست.
⚠ نگذارید همسرتان #سردوبیتحرّک شود دوباره او را کوک کنید تا زندگی واقعی جریان داشته باشد و به زندگی شما ریتم #زیبا دهد.
#تکنیکهای_زناشویی
با در نظر گرفتن سه عنصر صمیمیت ، دوست داشتن و تعهد، یک رابطه خوب با مادرشوهرتان برنامه ریزی کنید.(۲۱)
فکرهای بد، قدرت تشخیص درست را از شما می گیرد و تصمیم گیری برایتان سخت می شود.
رابطه تان را بر پایه احترام متقابل برنامه ریزی کنید. منتظر نباشید که او نسبت به شما پیش قدم شود. بزرگ تر و کوچک تری اصل مهم و فراموش نشدنی در این رابطه است.
تصور کنید وقتی مادر خودتان بیمار است، چقدر برای دلجویی از او وقت می گذارید. برای خانواده شوهرتان و به ویژه مادرش نیز چنین باشید. البته در حدی که بعد از ازدواج تعهد شما نسبت به خانواده خودتان کمتر شده، تعادل را رعایت کنید.
قرار نیست با خانواده ها مقابله کنید. پس اگر صحبتی دارید با محبت تمام آن را به همسرتان بگویید و اجازه بدهید او مشکل را حل کند.
و در آخر اینکه هیچگاه فراموش نکنید، همانطورکه شما عاشقانه فرزندتان را دوست دارید، همسرتان و مادرش هم حق دارند که عاشقانه همدیگر را دوست داشته باشند. پس منصف باشید و به این عشق احترام بگذارید.
هرگز همسرتان را با شخص دیگری مقایسه نکنید!
مقایسه شدن، مردان را از کوره در میبرد. اگر شما همـسرتان را با مردی دیگـر مقایسـه کنید، حتی اگر آن مرد برادر یا پدر وی باشد، برای همـسر یا نامـزد شمـا خوشایند نیست و حالت تدافعی یا تهاجمی به خود میگیــرد، چرا که مردان ذاتاً رقابت جو هستند و شما با مقایسـه، این حس را در او بیدار میکنــید.
این کار علاوه بر اینکه ضربه سختی به احساسات او می زند همچنین باعث میشود که همسرتان حس کند از محبوبیّتش کاسته شده است و اعتماد به نفس خود را از دست میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا !
خود گفتی،
بخوانيد مرا تا اجابت كنم شما را...
پس قلب مرا
به نور خودت روشن و گرم کن.
زنگار يأس و نا اميدی را از دلم بزدای.
خالقا
هيچ دانا و توانایی جز تو برای ياری ندارم
و ندانم، پس دستم بگير و
خود گره از كارم بگشای...
مردم سرزمینم را، درين زمانه،
از سختيها و بیماریها برهان و اجابتمان كن.
صبح اول هفته تون بخیروخوشی
@amn_org
سيره صالحان
(۱)
سيد رضى و تجليل از مادر:
سيد رضى رحمة الله علیه مؤلف نهج البلاغه و يكى از مفاخر آسمان پر ستاره دنياى تشيع، هميشه پاسدار مقام ارجمند مادر گرامى اش بود و از زحمات طاقت فرساى او تجليل به عمل مى آورد. او در ضمن شعرى مادرش را چنين مى ستايد:
لو كان مثلك كل ام برة
غنى البنون بها عن الآباء
مادرم ! اگر همه مادران مانند تو نيكو كار و پاك سرشت بودند، هيچ فرزندى نياز به سرپرستى پدر نداشت.
اين مادر علويه كه با شش واسطه به اميرمؤمنان على عليه السلام نسبت مى رساند، زنى با كمال و دانش دوست بود و شيخ مفيد كتاب احكام النساء را به درخواست او نوشت و با اسلوب زيبايى به بانوان مسلمان عرضه نمود.
اين بانوى فرهنگ پرور، در دامن پر مهر خويش، دو دانشمند بى بديل تربيت كرد كه در جامعه اسلامى افتخارات مهمى آفريده و به درجات عالى رسيدند. آنان در اثر تربيت چنين مادرى، در فضائل اخلاقى، علم و ادب، عزت نفس، شهامت، علو همت، علوم قرآنى و مديريت اجتماعى، سر آمد عصر بوده و موافق و مخالف، شيفته مقامات عالى و كمالات معنوى آنان گرديدند.
خدمات اين دو دانشمند بزرگ اسلامى، مرهون زحمات مادر خوش فكر و فرهنگ دوست شان مى باشد.
در تاريخ آمده است كه:
شيخ مفيد، بزرگ دانشمند دنياى اسلام, شبى حضرت فاطمه زهرا عليهما السلام را در خواب ديد: كه آن بانوى كرامت دست دو كودك خردسال خود، حسن و حسين عليهما السلام را گرفته و در مسجد كرخ به نزد او آورد و به او فرمود: اى شيخ! به اين ها دانش فقه بياموز!
او با تعجب فراوان از خواب بيدار شده از شدت هيجان عاطفى به گريه افتاد و بعد به فكر فرو رفت. شيخ تا صبح همچنان با تحير در انديشه اين رؤ ياى صادقانه بود.
فرداى آن شب در مسجد نشسته بود كه بانوى با عظمتى وارد مسجد شد. او در حالى كه دست دو كودك خردسالش را در دست گرفته بود به نزد شيخ آمد. اين بانوى بزرگوار كه فاطمه بنت الحسين عليه السلام مادر سيد رضى و سيد مرتضى بود، به شيخ مفيد اظهار داشت: اى شيخ ! اين دو كودك را آورده ام تا به آنان علم فقه بياموزى.
شيخ مفيد با مشاهده اين صحنه، خواب شب گذشته اش را به ياد آورد و بى اختيار اشك چشمانش سرازير گرديد و به دنبال آن قصه شب گذشته اش را براى آن خانم نقل كرد......
و اين چنين بود كه شيخ مفيد، تعليم و تربيت آين دو كودك را به عهده گرفت و در تربيت آنان نهايت تلاش خود را به عمل آورد. اين دو كودك بر اثر تلاش بى وقفه مادر و تعليم شيخ مفيد در اندك زمانى به مقامات بزرگى از علم و كمال رسيدند و خداوند متعال سرچشمه هاى حكمت و دانش را بر سينه هايشان جارى نمود.
شيخ مفيد در مقدمه كتاب احكام النساء در مورد اين مادر شايسته و علم دوست مى نويسد: سيده جليله و فاضله اى خداوند عزتش را پايدار كند به من اطلاع داد كه علاقه مند به تاءليف كتابى است كه همه احكام واجبه به خصوص احكام را كه مخصوص زنان مسلمان است در برداشته باشد و من در خواست او را كه خداوند توفيقش دهد پذيرفتم و اين كتاب را نوشتم.
@amn_org