6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ در نظم نوین دنیا جایگاه ایران کجاست؟
@amniatemeli
📸این ملّتِ قوی
🔺رهبر انقلاب ملّت ایران در مقابل زنجیرهی طولانیِ توطئههای دشمن و حیلههای دشمن توانست محکم بِایستد؛ در مقابل کودتا، در مقابل تحریم، در مقابل فشارهای سیاسی، در مقابل تهاجم رسانهای... این، استحکام درونی است؛ این نشاندهندهی این است که بنیهی ملّت ایران یک بنیهی قوی است.
@amniatemeli
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روزی روزگاری کشمیر-بخش اول
🔹چه اندازه از اتفاقات تلخی که بر مسلمانان مظلوم کشمیر گذشته و می گذرد اطلاع دارید؟
🔹با مشاهده این کلیپ(و دو بخش بعدی آن) به ماجرای کشمیر پی خواهید برد.
@amniatemeli
✅ بنسلمان به دنبال تنظیم روابط خارجی عربستان بدون تکیه به آمریکا است.
🔹 محمد بن سلمان اعلام کرده که آماده است به تنهایی و بدون کمک ایالات متحده برای دنبال کردن منافع عربستان سعودی پیش برود، خواه این به معنای برقراری مجدد روابط با دشمنان ایالات متحده مانند ایران باشد یا حذف نفت از بازار و خشم مصرف کنندگان.
🔸 این استراتژی برای ایجاد شرایطی طراحی شده است که عربستان سعودی را قادر می سازد تا روی طرح تحول اقتصادی گسترده بن سلمان یعنی چشم انداز ٢٠٣٠ تمرکز کند، که در آن صدها میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است، به این امید که درهای این پادشاهی محافظه کار را به روی تجارت و گردشگری در میان افزایش رقابت منطقه ای باز کند.
منبع
https://www.reuters.com/world/middle-east/saudi-crown-prince-acts-realign-mideast-dynamics-amid-concern-over-us-support-2023-04-03/
@amniatemeli
22.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از سکس تا تورم - جنگ ارزی تایلند
🔹ببینید بنیاد جورج سوروس طی جنگ مالی سه ساله علیه تایلند چطور اقتصاد این کشور را برای همیشه خاموش کرد!
🔸اشتباهات پی در پی دولتمردان تایلندی که بهایی سنگین برای مردم در پی داشت...
@amniatemeli
🔺موضع آمریکا در قبال تلاش های روسیه
🔹در دهه 1990، دولت کلینتون با روسیه مانند یک دموکراسی در حال ظهور، دوست و شریک ایالات متحده رفتار کرد. سپس به یلتسین کمک اقتصادی برای کاهش اثرات انتقال دردناک اقتصادی بازار داخلی پیشنهاد شد و در سال 1998، روسیه به گروه کشورهای صنعتی پیشرفته جی -7 (که به جی -8 تبدیل شد) پیوست.
🔸 با این حال، واشنگتن پس از فروپاشی شوروی شاهد یک خلاء امنیتی در اروپای شرقی نیز بود. منطقی به نظر می رسید که شکاف موجود را با پیشنهاد عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی که در واقع یک اتحاد دفاعی به کشورهای تازه دموکراتیک اروپای مرکزی و شرقی که البته مشتاق پیوستن به آن بودند، پُر کند. پیروزی حزب ناسیونالیست ولادیمیر ژیرینفسکی در انتخابات دومای ایالتی در سال 1993 زنگ خطری بود مبنی بر اینکه روسیه می تواند «بد شود» و به روش امپریالیستی سابق خود بازگردد.
🔹در اوایل سال 1994، پرزیدنت کلینتون علناً از ایده گسترش عضویت در ناتو حمایت کرد و آن را برای اروپا لازم دانست. برای پیوستن به این اتحاد دفاعی، متقاضیان بایستی دارای دموکراسی بوده و مایل به قرار دادن نیروهای خود تحت فرماندهی ناتو (که به معنای یادگیری زبان انگلیسی، خرید سیستم های تسلیحاتی سازگار، پذیرش پایگاه های ناتو در قلمرو خود و غیره ) باشند.
🔸در مقابل، طبق ماده پنچ منشور ناتو، ائتلاف متعهد شد که از هر کشور عضوی که مورد حمله قرار میگیرد دفاع کند. لهستان، مجارستان و جمهوری چک در سال 1999 به ناتو پیوستند و هفت کشور دیگر همچون (استونی، لتونی، لیتوانی، بلغارستان، رومانی، اسلواکی و اسلوونی) در سال 2004 وارد ناتو شدند. کرواسی و آلبانی نیز در سال 2009 به آن ملحق شدند.
🔹روسیه با گسترش ناتو مخالفت کرد و به این مسئله اشاره داشت که اتحاد پیمان ورشو به رهبری شوروی در سال 1991 منحل شده است.گسترش ناتو به این معنی بود که روسیه همچنان به عنوان یک دشمن بالقوه در نظر گرفته میشد؛ اگرچه رهبران غربی اصرار داشتند که هرگز اینطور نیست.
🔸سپس؛گامهایی برای ایجاد یک رابطه ویژه بین ناتو و روسیه برداشته شد . در سال 1997، قانون تأسیس ناتو-روسیه یک شورای مشترک دائمی را در بروکسل ایجاد کرد و در سال 2002، نشست رم شورای ناتو-روسیه را به رسمیت شناخت. پرزیدنت جورج دبلیو بوش به عنوان بخشی از برنامه "آزادی" خود پس از حوادث تروریستی 11 سپتامبر،به شدت مایل بود ناتو را به سمت شرق گسترش دهد. با این حال، در نشست بخارست در آوریل 2008، اعضای اروپایی ناتو از طرح بوش برای ارائه طرح اقدام عضویت اوکراین و گرجستان جلوگیری کردند.برای کمک به آنها گفته شد که درها برای عضویت در ناتو در آینده باز است که در مقابل؛ عزم روسیه برای جلوگیری و ممانعت از چنین تحولی دو چندان شد.
🔹پس از یادداشت های همکاری سال 1994 بوداپست که منجر به خلع سلاح اتمی اوکراین شد، سیاست ایالات متحده در قبال این کشور تازه استقلال یافته بیشتر تابع سیاست آمریکا در قبال روسیه بود. انتقال اوکراین به دموکراسی و اقتصاد بازار محور از همان مشکلاتی رنج می برد که روسیه همسایه خود داشت: ظهور یک طبقه الیگارشی ثروتمند که رقابت را خفه می کرد و در عین حال با نخبگان سیاسی به شدت فاسد تبانی داشت.
🔸 پس از انقلاب نارنجی در سال 2004 موجی از خوش بینی ها در جامعه شرق شکل گرفت، اما این خوش بینی به زودی از بین رفت زیرا دولت یوشچنکو طعمه همان نوع فساد و درگیری های داخلی شد که درگذشته دولت های سابق درگیر آن شده بودند. با پیروزی یانوکوویچ طرفدار روسیه در انتخابات کم و بیش آزاد در سال 2010، به نظر می رسید؛ استراتژی ایالات متحده به بن بست نهایی رسیده و واشنگتن عملاً سیاست غرب در قبال اوکراین را به شرکای خود در بروکسل واگذار کرد و از آن خارج شد.
@amniatemeli
50.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند قره باق ساخته سینا حسین پور به جدایی منطقه قره باغ از آذربایجان و درگیری با جمهوری ارمنستان میپردازد.
🔸خبرنگاری به اسم چنگیز از وقایع آن زمان خبر میدهد. در این میان ایران نقش میانجی را بازی کرده اما با ورود آمریکاییها داستان عوض میشود.
@amniatemeli
✅ احتمال کشیده شدن زدوخوردهای ایران و اسرائیل در سوریه به خلیج فارس
🔺 فرزین ندیمی پژوهشگر موسسه واشنگتن با بررسی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه که به شهادت دو افسر ایرانی منجر شد به پاسخهای احتمالی ایران پرداخته است.
🔹 در این یادداشت آمده است حملات اسرائیل علیه اهداف نظامی و نیابتی ایران در سوریه در ماه مارس به طور قابلتوجهی افزایش و در هفته گذشته شدت بیشتری یافت. در 31 مارس، در یک حمله هوایی به نزدیکی دمشق، دو افسر فرماندهی جنگ الکترونیک و سایبری سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی کشته [شهید] شدند. سپاه پاسداران و وزارت امور خارجه ایران این حمله را محکوم کرده و قول دادهاند در زمان و مکان مناسب تلافی خواهند کرد.
🔸 در اول آوریل نیز اسرائیل به چندین پایگاه هوایی در غرب سوریه، از جمله الدبعه، الشعیرات و تیاس حمله کرد که گمان میرود همگی محل استقرار پهپادهای سپاه و حزبالله، سیستمهای پارازیت الکترونیکی و انبارهای اسلحه بودهاند. تصاویر ماهوارهای پس از حمله به الدبعه، اصابت دقیق موفقیتآمیز به یک ون کنترل پهپاد دوربرد و رادار نظارتی متحرک ایرانی مطلعالفجر را نشان داد.
🔹 اگرچه سامانههای «مطلعالفجر» حداقل از سال 2016 در سوریه مستقر بودهاند، اما تا هفته گذشته هیچکدام مورد هدف قرار نگرفته بود و این نشاندهنده افزایش تنشهای ایران و اسرائیل و همچنین فعالیتهای جنگ الکترونیک تهاجمیتر ایران در سوریه است.
🔸 ایران گزینههایی برای انتقام دارد که میتواند در چند روز یا هفته آینده هر کدام را انجام دهد. به عنوان مثال، پیش از این ایران در 31 ژوئیه 2021 ، یک حمله مرگبار به وسیله پهپاد شاهد-136 را علیه نفتکش مرسر استریت وابسته به اسرائیل در دریای عمان انجام داد که طی آن یک جفت خدمه نفتکش، از جمله کاپیتان آن کشته شدند.
🔹 گزینههای دیگر شامل تلاش برای یک پیروزی تبلیغاتی از حمله پهپادی نافرجام 2 آوریل، حملات پهپادی بیشتر به اسرائیل و یا تلاش برای حمله علیه شهروندان اسرائیلی در کشورهای دیگر است. بااینحال، به احتمال زیاد ایران سعی خواهد کرد با استفاده از پهپادهای انتحاری یا ابزارهای دیگر به قصد تلفات به یک کشتی مرتبط با اسرائیل در خلیج عمان حمله کند.
🔸 به باور کارشناس موسسه واشنگتن هر گونه عملیاتی احتمالاً در جایی در فاصلهای امن از عربستان سعودی انجام میشود، زیرا تهران در تلاش است تا روابط با ریاض را بهبود بخشد.
↙️ منبع:
https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/iran-israel-clashes-syria-could-spill-gulf
@amniatemeli
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با نابغه ناشناخته قرن آشنا شوید
🔺شهید محمد باقر صدر
@amniatemeli
🔺اهداف عملیات روانی:
🔸هر چه سطح عملیات روانی وسیع و گسترده تر باشد اهداف وسیعتری حاصل می شود ولی نیاز به زمان و طرح ريزي دقيق و هدفمند دارد ،همچنين صبر و استقامت، این موضوع را دقیقا در عملیات روانی آمریکا برعلیه ایران مشاهده می کنیم.
🔹اهداف سیاسی
🔹 اهداف فرهنگی
🔹 اهداف اجتماعی
🔹 اهداف امنیتی
🔹 اهداف اقتصادی
🔹 اهداف نظامي
#عملیات_روانی
#جنگ_شناختي
#جنگ_ترکیبی
#نفوذ
@amniatemeli
45.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استیضاح تیک تاک قسمت اول
🔺جلسه استماع مجلس نمایندگان آمریکا با حضور مدیر عامل تیک تاک
این جلسه به مدت ۵ ساعت برگزار شده و فیلم پیشرو، خلاصه یک ساعته آن (همراه با زیرنویس فارسی) است.
🔸نکته ۱: دموکرات ها و جمهوری خواهان علیه تیک تاک با هم متحد هستند.
🔹نکته ۲: هر نکته ای که در این جلسه اشاره می شود در مورد اینستاگرام هم صادق است. کاش نمایندگان مجلس ما هم به اندازه نمایندگان مجلس آمریکا، غیرت داشتند.
@amniatemeli
✅ بوروکراسی چیست؟
🔺بوروکراسی از نظر اصطلاحی به معنای اداره نمودن از طریق دفاتر و قوانین و مقررات است. بوروکراسی از نظر عموم، مفهومی منفی و انتقادپذیر داشته و اغلب آثار منفی آن مانند کاغذبازی و کندی جریان امور اداری، در ذهن توده مردم تداعی میشود.
🔹بوروکراسی در آغاز با معنی منفی همراه بود و در واقع به مفهوم قدرت بیمهاری تلقی می شد که می خواهد همه جامعه را ببلعد.
🔸بوروکراسی، به معنی یک روش سازماندهی و مدیریت است که در آن رعایت قوانین و مقررات، ثبت کلیه مکاتبات و جریان امور، رعایت سلسله مراتب، تخصصگرایی و ساختار رسمی مورد توجه اکید قرار میگیرد.
#بوروکراسی
@amniatemeli