مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺هشت ـ انسانيتزدايي و اهريمنسازي 🔹يكي از اثرگذارترين شيوههاي توجيه حمله دشمن به هنگام جنگ (نرم ي
🔺دوازده ـ ايجاد تفرقه و تضاد
🔸از جمله امور مورد توجه در فرآيند جنگ نرم، تضعيف از راه تزريق تفرقه در جامعه هواداران و حاميان حريف است. ايجاد و القاي وجود تضاد و تفرقه در جبهه رقيب، سبب عدم انسجام و يكپارچگي ميشود و رقيب را مشغول مشكلات دروني جامعه حاميان خود ميكند و از اين راه از اقتدار و انرژي آن كاسته و قدرتش فرسوده ميشود.
🔺سيزده ـ ترور شخصيت
🔹در جنگ نرم بر خلاف جنگ سخت، ترور فيزيكي جاي خود را به ترور شخصيت داده است. در زماني كه نميتوان يا نبايد فردي ترور فيزيكي شود، با استفاده از نظام رسانهاي و انواع شيوهها، از جمله بزرگنمايي، انسانيتزدايي، اهريمنسازي، پاره حقيقتگويي و... وي را ترور شخصيتي ميكنند و از اين راه موجب افزايش نفرت عمومي و كاهش محبوبيت وي ميشوند.
دشمنان انقلاب و نظام اسلامي با استفاده از اين شيوه و بهرهگيري از ابزار طنز، كاريكاتور، شعر، كليپهاي كوتاه و... كه عموماً از راه اينترنت و تلفن همراه پخش ميشود، به ترور شخصيت برخي افراد سياسي و فرهنگي موجّه و معتبر نزد مردم ميپردازند.
🔺چهارده ـ بيثباتسازي سياسي و ايجاد اختلاف
🔸سازمان سيا پروژه بيثباتسازي ايران در سال 2006 م. را تهيه كرد و با اختصاص بودجه چهارصد ميليون دلاري كنگره آمريكا و با دستور بوش ابلاغ و عملياتي شد. به طور مشخص، جنگ اطلاعاتي موسوم به «نبرد سايبري» در دستور كار دولت آمريكا قرار گرفت. اين پروژه كه با شبكهسازي گسترده در فضاي مجازي و سايبر آغاز شد، اهدافي چون گردآوري اطلاعات، جريانسازي و جنگ رواني بر ضد نظام جمهوري اسلامي، تأسيس سايتهاي مبتذل، حمايت خبري و رسانهاي از گروهكهاي تروريستي، و تشويق تجمعات غيرقانوني و اغتشاش را در برنامه خود قرار داد.
بيثباتسازي سياسي به شيوههاي گوناگوني صورت ميپذيرد؛ از جمله:
الف) گسست نسلها و شكافهاي اجتماعي؛
ب) استفاده از اختلافات قومي، ملي و مذهبي؛
ج) بحرانسازي اجتماعي، اقتصادي، سياسي و...
ادامه دارد...
@amniatemeli
45.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح دیروز رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت. ۱۴۰۲/۶/۲۹
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
متن کامل قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، امضا شده در سال ۱۹۷۵ در الجزایر بین محمدرضاشاه پهلوی و صدام حسين به و
آخر و عاقبت تمام متجاوزین به خاک ایران این است، اف اف ها و چی چی ها قطعا در صورت تجاوز به وجبی از تمامیت ارضی ایران عاقبتی بهتر از صدام نخواهند داشت
@amniatemeli
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا جنگ ایران و عراق «دفاع مقدس» بود؟
🔹یکی از مهمترین موضوعات درباره این اتفاق مهم تاریخ انقلاب اسلامی، استفاده از عنوان «دفاع مقدس» برای آن است. چرا به جنگ ایران و عراق چنین لفظی اطلاق شده است؟
@amniatemeli
🔺نظام ریاستی (Presidential system)
🔸نوعی نظام حکومتی است که در آن قوۀ مجریه مستقل از پارلمان یا قوۀ مقننه است. در چنین نظامی، رئیسجمهور نهتنها رئیس قوۀ مجریه، بلکه رئیس کشور هم محسوب میشود و برای مدت مشخصی با رأی مستقیم مردم انتخاب میگردد.
🔹 نظام ریاستی مصداق تحقق کامل اصل تفکیک قوا است؛ اصلی که از سوی مونتسکیو، اندیشمند سیاسی فرانسوی قرن هجدهم، مطرح شدهاست. ایالات متحدۀ آمریکا، نخستین جمهوری ریاستی در جهان است؛ چراکه نویسندگان قانون اساسی آمریکا، بهطور عمیقی تحتتأثیر آرای مونتسکیو بودند.
🔸 در نظام ریاستی، کنگره معمولا نمیتواند رئیسجمهور را برکنار کند، هرچند بهندرت امکان استیضاح وی، برحسب شرایط خاص، وجود دارد. از طرف دیگر، رئیسجمهور هم نمیتواند کنگره را منحل سازد. در نظام ریاستی، همکاری بین قوه مقننه و قوه مجریه، سختتر از نظام پارلمانی است، زیرا ممکن است که رئیسجمهور از یک حزب باشد و اکثریت کنگره از حزبی دیگر.
🔹 محدودیتهایی برای انتخاب مجدد رئیسجمهور، در نظامهای ریاستی وجود دارد، اما در نظام پارلمانی، نخستوزیر تا زمانی که از حمایت اکثریت پارلمان برخوردار باشد، میتواند قدرت اجرایی کشور را در اختیار داشته باشد. رئیسجمهور در نظام ریاستی، بهدلیل اینکه با رأی مستقیم مردم انتخاب شدهاست، رایدهندگان با اقبال بیشتری سیاستها و برنامههای وی را میپذیرند.
🔸در نظامهای ریاستی، رئیسجمهور و کنگره، هر دو از مشروعیت دموکراتیک برخوردارند و در صورت بروز اختلاف و نزاع میان آنها، رجوع به دیوان عالی یا دیوان قانون اساسی، تنها راهحل اختلاف آنها خواهد بود. بعضی از نظامهای دموکراتیک هم هستند که نیمهریاستی خوانده شدهاند. در این نظامها، رئیسجمهور منتخب مردم و نخستوزیر، منتخب اکثریت پارلمان است. رئیسجمهور معمولا در روابط خارجی و امور دفاعی، اِعمال قدرت میکند و نخستوزیر به امور اجرایی متعارف میپردازد.
@amniatemeli
مشکل ملت های جدید
یک دانشمند قزاقستانی می خواهد ثابت کند که حضرت عیسی از قوم ترک بوده و اصالت قزاقستانی داشت
البته در یک نوشته خود که در عکس هم میبینید اسکندر مقدونی و کنفوسیوس را هم ترک و قزاقستانی اعلام می کند/رضا صادقی در توییتر
✍ پ. ن: این تقریبا مشکل همه ملت های تازه است که میخواهند تشخص تاریخی پیدا کنند سابقه ای برای خود دست و پا کنند.
@amniatemeli
46.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻 دشمنی منافقین با بسیجی ها؛ جنایت های مجاهدین خلق بر اساس سوءظن هایی که داشتند
🔹مردمی که ظاهری مذهبی داشتند حتی اگر عضو هیچ سازمان و ارگانی نبودند مورد هجوم منافقین قرار میگرفتند #قسمت_سیزدهم
وستانیوز
@amniatemeli
🔺 آغاز جنگ سوم قرهباغ و لزوم حضور نیروهای پاسدار صلح ایرانی در سیونیک
■ بسته شدن مرز ارمنستان، تکمیل آخرین حلقهی محاصرهی ژئوپلتیک ایران است.
■ عبور از ارس و برعهده گرفتن مسئولیتِ پاسداری از صلح در سیونیک، الزامی راهبردی و تَن زدن از آن، نابخشودنی است.
یک: توازن نیروها در قفقاز به گونهای است که پیشبینی نتیجه درگیری جاری قرهباغ، هوش بالا یا سواد نظامی ویژه نیاز ندارد.
دو: پاشینیان، فقط ابله و بیعرضه است یا همزمان خائن؟ این در نتیجه تفاوتی ایجاد نمیکند. این از حوزهی تحلیل منافع ملی ایران، خارج و کارِ تاریخنگاران ارمنی است.
سه: به نظر میرسد باکو برای کاهشِ احتمال و پرهیز از مواجه شدن با پیامدهای مداخله ایران، قرهباغ کوهستانی/آرتساخ را در شمال به عنوان میدانِ نبرد انتخاب کرده است. هدف راهبردی اما همچنان اشغال سیونیک و دسترسی به نخجوان از سمتِ جنوبغربی و از آنجا به ترکیه است.
چهار: حمله در شمال، هدف راهبردی در جنوب را چگونه محقق میکند؟ باکو امیدوار است این مهم، پس از شلیک آخرین گلوله و برقراری آتشبس، و از راه چانهزنیها سر میز مذاکره به دست بیاید؛ چشمپوشی از پیشروی بیشتر در شمال و آرتساخ در ازای گرفتن امتیاز در سیونیک و کرانهی ارس .
پنجم: از نگاه باکو، اگر ارمنستان پس از شکست در آرتساخ ، سر میز مذاکره و به صورت «خودجوش» کرانهی شمالی ارس را واگذار کند، راه برای دور زدن خطقرمز اعلامی ایران هموار خواهد شد:
تغییر در جغرافیای سیاسی، دسترسی زمینی به نخجوان و از آنجا ترکیه، بدون روبرو شدن با خطر درگیری با ایران...
ششم: برهم زدن این سناریو بسیار دشوار است؛ چرخش به غربِ پاشینیان به ویژه موضعگیری او در جنگ اوکراین، انگیزهی روسیه برای کمک به ایروان را نابود یا بسیار کاهش داده. پیروزی اردوغان در انتخابات، عطش آنکارا برای جاهطلبیهای ژئوپلیتیک را افزون کرده. غرب هم مداخله موثر نخواهد کرد.
هفتم: تنها گزینه عملی و در دسترس ایران، عبور از ارس و ورود به سیونیک در قالب یک نیروی پاسدار صلح است. آنجا به تصریح جهانی، بخشی از خاکِ ارمنستان است و اعتراض باکو، آنکارا یا هر کشور دیگر به این اقدام از نظر حقوق بینالملل مسموع نیست. تنها باید رضایت ایروان را جلب کرد.
هشتم: شاید این گزینه در نگاه نخست بلندپروازانه و حتی ماجراحویانه به نظر برسد اما سنجش و سبک و سنگین کردن پیامدهای سایر گزینهها - از جمله انفعال - نشان میدهد عملیترین و کم ریسکترین گزینه است. از یاد نبریم که بستهشدن مرز ارمنستان، تکمیل آخرین حلقهی محاصرهی ژئوپلتیک ایران است.
نهم: عبور از ارس و برعهده گرفتن مسئولیت پاسداری از صلح در سیونیک، الزامی راهبردی و تن زدن از آن، نابخشودنی است. ترکیه هماکنون بدون مجوز دولتهای عراق و سوریه، بخشهایی از شمال این کشورها را با بهانههای واهی اشغال کرده. اگر اعتراض کرد، روی میز بکوبید و همین را به یادش بیاورید.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تمثیل غار افلاطون:آشنایی با فلسفه افلاطون
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
شهرداری تبریز در نقش بدل کار رژیم الهام علیاف با تقطیع مواضع و سخنان رهبری و سوء استفاده از آن ها ، بیلبورد های تبریک به جمهوری باکو را در سطح این شهر نصب کرده است
من نمی فهمم این آشفتگی و عدم هماهنگی در کشور چه علتی دارد و با چه انگیزه ای انجام می شود ،اما فرض کنید همچین بیلبورد هایی از حمایت عرب های خوزستان از رژیم های ظالم آل خلیفه و آل سعود در اهواز و آبادان نصب می شد
واکنش شما چه بود و چگونه با آن برخورد می کردید و حساسیت نشان می دادید
رژیم ظالم الهام علیاف که سال هاست خنجر خود را به پیکره فرهنگ و ارزش های شیعیان باکو وارد کرده است و انحلال ارزش های مردم این کشور را پیش می برد تفاوتی با آل سعود و آل خلیفه ندارد.
تقطیع این جمله رهبری به معنای چیست؟تعهد به مرزهای بین المللی و مخالفت با تغییرات ژئوپلیتیکی کجای بیلبورد است؟معنای این تقطیع این است که زنگزور هم چون در سال ۱۹۱۹ خاک آذربایجان بود پس باید به آن ها واگذار شود
آیا این ذهنیت سازی های جدید لابی پان ترک است؟؟از انعکاس متناقض صحبت های رهبری چه انگیزه ای دارید؟
ابوقاسم