فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازخوانی برخی از جنایت های وحشیانه گروهک های تروریستی جندالشیطان و جیش الظلم (+۱۶)
@amniatemeli
🔺جنگ هیبریدی آمریکا بر علیه ایران
🔸ایالات متحده آمریکا و متحدانش در حالی ایران را متهم به اجرای جنگ ترکیبی می کنند که عملکرد غرب رهبری آمریکا بیانگر این است که آمریکا خود آغاز کننده این جنگ بوده است و ایران در واقع در حال دفاع هیبریدی است.
🔹متغیرهای این جنگ میان ایران و آمریکا که توسط نهادهای رسمی و غیررسمی شکل گرفته را می توان در چهار بخش تعریف نمود: ۱- عملیات اطلاعاتی ۲- عملیات نظامی ۳- عملیات چریکی ۴- عملیات دیپلماتیک
@amniatemeli
51.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مرگ آرال به دست شوروی
▫️از بحران خاموش آسیای مرکزی چه میدانید؟ از بحرانی که از آن به عنوان چرنوبیل خاموش هم یاد میشود.
▫️موضوع مربوط به دریاچه آرال است. دریاچهای که در بیشتر طول تاریخ چهارمین دریاچه بزرگ جهان بوده اما دیگر به سختی روی نقشه یافت میشود. حال از آرال فقط ۱۰ درصد از آنچه که در ۱۹۶۰ بوده، باقی مانده است.
▫️این قسمت «چراز» بررسی میکند که چگونه سیاستهای شوروی از دهه ۱۹۶۰ موجب مرگ آرال شد و این مرگ چه پیامدهای عمیق و غیرمنتظره میتواند برای کل منطقه آسیای مرکزی داشته باشد و حتی منطقه را به سوی جنگ سوق دهد.
@amniatemeli
طرح آمریکا برای منطقه پس از پایان جنگ طوفان الاقصی چیست؟
مقامات آمریکایی به هاف پست گفتند که برت مک گورک، یکی از مقامات ارشد امنیتی آمریکا، در حال پیگیری پیشنهادی برای بازسازی سرزمین فلسطین با تمرکز بر توافق بین اسرائیل و عربستان سعودی است. بسیاری معتقدند که این طرح بذر بی ثباتی آینده را در منطقه خواهد کاشت. مک گورک یک جدول زمانی تقریباً…
مرکز: #huffpost
نویسنده: #Akbar_Shahid_Ahmed
https://rasadkhone.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B7%D9%88/
@amniatemeli
47.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: شرکتها چگونه شما را برای خرید بیشتر فریب میدهند؟
شرکتها امروزه در حال مطالعه مغز شما هستند تا وادارشان کنند به خرید بیشتر ادامه دهید
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺جنگ هیبریدی آمریکا بر علیه ایران 🔸ایالات متحده آمریکا و متحدانش در حالی ایران را متهم به اجرای جنگ
۱- عملیات اطلاعاتی:
عملیات اطلاعاتی از ۵ عنصر عملیات روانی، عملیات فریب، جنگ الکترونیک، امنیت عملیاتی و عملیات شبکه کامپیوتری بهره می برد. یکی از مهمترین آنها عملیات روانی است که به منظور انتقال اطلاعات و نشانه ها به مخاطبان هدف طرح ریزی می شود و بر روی احساسات، انگیزه ها و قدرت تحلیل آنها و در نهایت رفتارهای دولت ها، سازمان ها، گروه ها و افراد هدف تاثیر می گذارد. از مصداق های آن می توان از پرداختن دائم به مسائلی همچون “نفوذ منطقه ای” و “برنامه موشکی” ایران در حوزه سیاسی و “حقوق بشر” ، “حقوق زنان در حوزه قانون حجاب” ، ” حمایت از زندانیان امنیتی تحت عنوان حمایت از زندانیان سیاسی” در حوزه اجتماعی در رسانه های اصلی خود نام برد. آمریکا همچنین با ابزارهایی مانند راه اندازی شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی بر بستر اینترنت و همچنین دیپلماسی عمومی، به مدیریت، اغوا و حتی اجبار افکار عمومی ایران در راستای منافع خود دست می زند.
این عملیات در سه لایه انجام می پذیرد:
الف) لایه ادراکی: این عملیات در سطح ادراک افراد است، و هدف آن مدیریت ادراک فرمانده هان و رهبران طرف مقابل است تا با روشهایی مانند عملیات روانی، دیپلماسی، فعالیت های عمومی و غیرنظامی، تاثیراتی مانند تردید و دو دلی یا تاخیر در تصمیم گیری و غیره را بر روی فرمانده هان و رهبران بگذارند. در همین زمینه رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۱۳۹۴.۱۲.۲۰ فرمودند: « مسئولان آماج این نفوذند؛ برای چه؟ هدف چیست؟ هدف این است که محاسبات مسئولان را عوض کنند و تغییر بدهند؛ یعنی مسئول جمهوری اسلامی به این نتیجه برسد که با ملاحظه هزینه و فایده احساس کند که باید این اقدام را بکند، این اقدام را نکند؛ نفوذ برای این است به این نتیجه برسد که فلان رابطه را قطع کند، فلان رابطه را ایجاد کند؛ نفوذ برای این است که این محاسبات در ذهن مسئولین عوض بشود. »
ب) زیرساخت اطلاعات (لایه ارتباطی با فضای سایبر): در آن هک و همچنین حملات نرم افزارهای مخرب همانند بدافزارها و ویروس های سایبری به زیرساخت هایی مانند شبکه اینترنتی و داخلی سازمان ها، سامانه های پشتیبانی و مولدهای برق صورت می گیرد. در این زمینه می توان از عملیات سایبری مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به نام عملیات نیترو زئوس بر علیه زیرساخت های ایران نام برد که ویروس استاکس نت بخش کوچکی از آن است.
ج) بستر فیزیکی: این بستر شامل کامپیوترها، شبکه های فیزیکی، سامانه های مخابراتی، تاسیسات، تجهیزات، پرسنل و غیره است که با روشهایی مانند حمله فیزیکی الکترونیکی، دزدی، شنود و تخریب فیزیکی مورد حمله قرار می گیرد. در این زمینه می توان از ترورهای مسلحانه و بیولوژیکی بر علیه دانشمندان هسته ای مان نام برد.
@amniatemeli
🔻برنارد دی. کوهن می گوید،مطبوعات به طور قابل توجهی تامین کننده «اطلاعات و عقاید» در جامعه امروزی هستند.
@amniatemeli
39.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تبارشناسی عملیات موشکی ایران
▫️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیاتهایی در روزهای دوشنبه و سهشنبه مقرهای نیروهای صهیونیستی و تروریستی را در عراق، سوریه و پاکستان مورد هدف قرار داد.
▫️عملیات بامداد سهشنبه سپاه پاسداران در دو منطقه اربیل عراق و ادلب سوریه علیه مواضع اسرائیل و داعش بود. این عملیات ترکیبی که با شلیک ۲۴ فروند موشک همراه بود، شدیدترین حملات به مواضع داعش و صهیونیستها در این مناطق توصیف شده است.
▫️ساعات پایانی سه شنبه شب نیز با حمله ایران به دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش الظلم( جیش العدل) در خاک پاکستان همراه بود. هدف ایران از انجام این نوع عملیات چیست و آینده تحولات چه سمت و سویی خواهد گرفت؟
▫️دکتر ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با «اکوایران» گفت که ایران در مرحله اول که ایجاد بازدارندگی بود به خوبی عمل نکرده و در گام دوم که سازوکار دفاعی و کنش متقابل است نیز ایران واکنش موثری نداشته است.
#راهبرد
@amniatemeli
🔺فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي ايران بحران هاي مختلفي را در عرصه هاي داخلي و بين المللي براي اين کشور به وجود آورده است، مسئله ي تلاش ايران براي «دستيابي به تسليحات کشتار جمعي» همواره از ادعاهايي بوده که از جانب طرف غربي در کنار مواردي همچون «نقض حقوق بشر» و «کمک به گروه هاي تروريستي» تکرار شده است. از سال 2003 به بعد حجم فشارهاي وارده از جانب غرب به ايران تشديد شده است؛ افزايش حجم تحريم هاي شوراي امنيت عليه ايران و تهديدهاي مختلفي که عليه برنامه ي هسته اي ايران شده، شرايط بغرنجي را براي ايران به وجود آورده است. غرب ادامه ي برنامه هاي هسته اي ايران و ادامه ي غني سازي را در چارچوب دستيابي ايران به سلاح هسته اي مي داند و سعي دارد که جامعه ي بين المللي را نيز در جهت اين خواست خود تجهيز کند. از سوي ديگر ايران بر سر حقوق مسلم هسته اي خود (ادامه ي غني سازي) براي تامين نيازهاي روز افزون انرژي و ديگر موارد، پافشاري مي کند و اين برنامه را صلح آميز قلمداد مي کند.
@amniatemeli
48.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: چرا آمار خودکشی در کرهجنوبی بالاست؟
🔹در کره جنوبی هر ۳۹ دقیقه یک نفر خودکشی میکند؛ در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۴ هزار نفر خودکشی کردند
@amniatemeli
🔺نظام موازنۀ تهدید
🔸استفن والت به عنوان مهمترین رئالیستهای تدافعی نئوکلاسیک، با بازنگری در نظریه «موازنۀ قوا»، نظریه «موزانه تهدید» (Balance of Threat) را مطرح کرد که مفروضاتی دارد. والت «تهدید» را افزون بر قدرت، ترکیبی از سایر عوامل، نظیر تواناییهای تهاجمی، قدرت نظامی، نزدیکی جغرافیایی و مقاصد تهدیدکننده میداند.
🔹یکی از شرایط افزایش امنیت در نظام موازنه تهدید آن است که موازنۀ به وجود آمده به هنجارها تبدیل شود. (Walt, 1987.1-12) علاوه بر نظامهای امنیتی فوق، نظامهای امنیتی دیگری، نظیر نظام امنیت تعاونی، نظام دفاعی غیرتحریکآمیز، دفاع غیرتجاوزی، دفاع اعتمادساز و دفاع تدافعی نیز مطرح هستند.
🔸از نظر استفن والت هیچ نظریه یا رهیافتی به تنهایی نمیتواند پیچیدگیهای سیاست جهان معاصر را به طور کامل در نظر بگیرد (Walt, Spring 1998) کلیه نظامهای امنیتی پیش گفته نیز، اشتراکات مفهومی و تکاملبخش دارند که مانند بازدارندگی در مقابل تهدیدات، اعتمادسازی، نزدیکی جغرافیایی و مکانیزم حل و فصل اختلافات که در یک چارچوب ترکیبی از نظامهای امنیتی، امکان تفسیر و تحلیل رفتار و دکترین امنیتی رژیم صهیونیستی را در رویکردهای منطقهای تسهیل میکند ولی «نظام بازدارندگی» بیشترین شمولیت را در سیاستهای منطقهای رژیم صهیونیستی را دارد.
@amniatemeli
45.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پشت پرده این معبد ۲۰۰ میلیون دلاری هندِ «مودی»
@amniatemeli
🔺ظهور جنگ های نسل جدید
🔸تجارب گذشته در اوکراین نشان می دهد جنگ ترکیبی و یا غیر خطی شامل تلاش های چند بعدی برای نابودی عملکرد دولت و همچنین قطعیت دادن به دگرگونی و تحولات جامعه است. در مقابل جنگ متعارف، جنگ غیرخطی قرار دارد که به مرکز و هسته اصلی جامعه تمرکز ویژهای داشته و به آن ضربه خواهد زد .به رغم بحثهای طولانی در مورد نحوه اجرای اصول دقیق، جنگ های غیرخطی در عملیات روسیه طی سال ۲۰۱۴ میلادی اهمیت "جنگ اطلاعاتی" در هنگام شکلگیری جنگ های جدید راکاملاً پررنگتر از گذشته کرده است. بر اساس دیدگاه ژنرال گراسیموف میتوان بیان کرد که جنگ های نسل جدید یا جنگ غیرخطی شامل عناصر مشخص شده زیر است:
1⃣ در زمان صلح بدون اعلام هرگونه دلیلی مناقشه انجام می گیرد.
2⃣ متخصص اصلی در اجرای عملیات ترکیبی گروههای مسلح بدون نام و نشان و یا بازیگران غیردولتی هستند.
3⃣خنثی سازی نیروهای نظامی و نظام اقتصادی از طریق اعتصابات برنامه ریزی شده صورت می گیرد که زیرساخت های مهم دولتی و نظامی را تحت کنترل و فشار خود در می آورد.
4⃣استفاده گسترده از سلاح های مدرن عملیات ویژه رباتیک و فناوری های جدید همچون لیزر، انرژی پنهان و سلاح های هسته ایثار گذاری ویژه دارد.
5⃣ افراد مسلح که در پوششی غیرنظامیان فعالیت دارند در سناریو جنگ غیر خطی نقش بازیگر اصلی را برعهده دارند.
6⃣ حملات همزمان به واحدها و دستگاههای نظامی در کل قلمرو حریف از اهداف بسیار مهم به شمار می رود.
@amniatemeli
49.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اقتصاد غیرنفتی در خاورمیانه پا میگیرد
▫️توسعه اقتصادی به ویژه در حوزه اقتصاد غیرنفتی نیازمند توسعه روابط سیاسی است. امروز عربستان سعودی در تلاش است با برگزاری برنامه های مختلف به چشم انداز توسعه معدنی خود دست یافته و از اقتصاد نفتی فاصله بگیرد. در این بین اما تغییرات خاورمیانه و اتفاقات رخ داده می تواند بر این تعاملات اثر گذار باشد.
#بولتن
@amniatemeli
🔺نظر داووس امنیتی
🔸کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2015 نقطه عطفی در پذیرش جنگ هیبریدی به عنوان یک مدل جنگی بود. این کنفرانس چنان اعتباری یافته است که به آن «داووس امنیتی» می گویند. در این کنفرانس گفته شد که جنگ های ترکیبی شامل مولفه های مختلف جنگی است. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای منظم، جنگ های نامنظم (چریکی)، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از ناآرامی های داخلی و دیپلماسی، هشت مولفه ارائه شده درباره جنگ ترکیبی بوده است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با رتبه ۱ مهاجرت نکرد، ولی توسط ساواک شهید شد!
🔹به مناسبت سالروز شهادت دکتر مرتضی لبافینژاد
@amniatemeli
✅تهران و آنکارا، رابطهای به قدمت تاریخ
🔺حسین امیرعبداللهیان/وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
🔹گسترش روابط با همسایگان در قالب "سیاست خارجی متوازن، دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند" از اولویتهای مهم سیاست جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود. در این میان، جمهوری ترکیه به دلیل موقعیت خاص همسایگی از جایگاه ممتاز و ویژهای برخوردار است. جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه دو بازیگر مهم منطقهای بوده که با توجه به موقعیت ژئوپلتیک و به عنوان پل و نقطه وصل قارههای آسیا، اروپا و آفریقا، دسترسی به آبهای آزاد، قرار گرفتن در زنجیره ترانزیت غرب – شرق و شمال - جنوب مزیت برجسته ای داشته و این مهم باعث تسهیل همکاریها و هم افزایی میان آنها است.
🔸رابطه تهران و آنکارا پیشینهای به قدمت تاریخ دارد. دو ملت، اشتراکات فراوان فرهنگی، تاریخی و دینی دارند. دو کشور در قالب امپراطوری های بزرگ جهان نقش مهمی در تداوم تجارت، برقراری نظم جهانی و نیز صیانت از تمدن اسلامی در برابر تهاجم استعمارگران داشتهاند. به سفرنامه ها که بنگریم رد و اثر ادب و دستاوردهای ایرانی و عثمانی را در نوشتارهای دو سوی مرز به وضوح مشاهده مینماییم. آثار و اندیشه های مولوی، شاعر و عارف بزرگ قرن هفتم هجری ، بعنوان نقطه اتصال ملت های ما، تنها یکی از موارد بی شمار است.
🔹سفر آیت الله دکتر رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران به آنکارا به دعوت جناب آقای اردوغان، رئیس جمهور محترم ترکیه به منظور شرکت در هشتمین دور نشست شورای عالی همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه انجام می گیرد. سفر ریاست محترم جمهوری ایران در مقطع بسیار حساس فعلی که منطقهی آسیای غربی را در مرکز تحولات بیشماری قرار داده است، انجام می پذیرد. در چارچوب این سفر، سران دو کشور مسلمان، دوست و برادر پیرامون مسائل مهم و مورد علاقه مناسبات دوجانبه، منطقهای و موضوعات بینالمللی بحث و تبادل نظر خواهند نمود. قطعا این سفر تجلی بارز تمایل و اراده جدی سران دو دولت برای گسترش مناسبات در تمامی ابعاد آن است.
🔸ما مناسبات بین دو کشور همسایه را در بخش دوجانبه ممتاز و دوستانه میدانیم و باور داریم که توسعه و تعمیق هر چه بیشتر روابط جمهوری اسلامی ایران با جمهوری ترکیه دستاوردها و پیامدهای مثبتی، نه تنها در سطح روابط دوجانبه داشته بلکه در بعد منطقه ای و جهانی نیز به برقراری صلح و ثبات پایدار و تقویت همکاریهای دوستانه کمک خواهد کرد.
گسترش مبادلات ایران و ترکیه در حوزه های تجاری و اقتصادی برنامه ریزی شده است. هدفی که حصول به آن با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار بالا در دو کشور، امکان پذیر است. حجم تجارت کنونی فاصله قابل توجهی با ظرفیت ها و امکانات دو کشور دارد. برای هر دو طرف ما ضروری است که با شناسایی موانع موجود، تامین زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری ضروری و اجرای تصمیمات و توافقات به این هدفگذاری مهم دست یابیم. همکاریهای میان استان های مرزی دو کشور، همکاری در زمینه های تجاری، صنعتی، کشاورزی، بهداشتی، علمی، فرهنگی، گمرکی، فنآوریهای نوین، بازارچه های مرزی، مناطق آزاد تجاری، حمل و نقل منطقه ای و همکاریهای امنیتی از مهمترین محورهای گسترش روابط دو جانبه محسوب می گردد.
🔹همکاری در حوزه انرژی مزیت مهمی در مناسبات اقتصادی دو کشور است.جمهوری اسلامی ایران هم اكنون یكی از مهمترین تامین كنندگان گاز طبیعی تركیه است و خط لوله گاز بین دو کشور از سال 2001 یکی از نماد های مهم همکاریهای اقتصادی پایدار میان دو کشور است. تداوم، تقویت و تنوع بخشی این همکاری ها مورد تاکید و اهتمام دو طرف می باشد.
🔸با توجه به تغییرات آب و هوایی و شرایط اقلیمی و خشکسالی در منطقه، تعامل و همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در حوزه محیط زیست و به ویژه منابع مشترک آبی امری ضروری به شمار می آید.
ادامه دارد...
@amniatemeli
✅مأموریت ویژه « کنفرانس خلع سلاح» در سال۲۰۲۴ چیست؟
🔹سال ۲۰۲۴ با جنایتهای بیسابقه رژیم صهیونیستی در غزه و تهدید کشورها به حمله هسته ای آغاز شد و این رژیم با وضوحی بیشتر از همیشه نشان داد به هیچکدام از قیود انسانی، اخلاقی و حتی خطوط قرمز جنگ پایبند نیست.
🔹آنچه میبایست در کنفرانس خلع سلاح این دوره بهعنوان یک اصل اساسی و ریشهای مورد توجه اعضا قرار بگیرد، مسئله تسلیحات هستهای رژیم صهیونیستی و تهدیدات آن برای امنیت جهان است.
🔹جهان باید قبل از آنکه دیر شود به هشداری که در پس کشتار مردم غزه با بمبهای فسفری است گوش بسپارد؛ هشداری که میگوید رژیم اسرائیل به قیمت خون تمام ساکنان غزه، به دنبال بقای خود است و تردیدی وجود ندارد که استفاده از هر سلاحی را برای خود مباح میداند.
🔹با چنین عقبه فکری و رفتاری آیا امروز در جهان تهدیدی بزرگتر از رژیم صهیونیستی، زرادخانهها تأسیسات و فعالیتهای هستهای مخفیانهاش علیه صلح و امنیت بینالمللی و منطقهای وجود دارد؟
🔹مادامی که سلاحهای هستهای وجود دارند، خطر کاربرد آنها نیز وجود خواهد داشت و این خطر زمانی تشدید میشود که در اختیار موجودیتی جعلی و جنایتکار باشد که هیچ چیز برای از دست دادن ندارد!
@amniatemeli
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نیکولای چائوشِسکو، زلزله ویرانگر و یک ابرسازه عجیب
@amniatemeli
🔺ویژگیهای عمومی و راهبردی جنگ آینده:
۱- در هم تنیدگی و تأثیرگذاری متقابل تهدیدهای نظامی با تهدیدهای امنیتی
۲- قدرت غافلگیری بالا (فریب، قدرت مخفیسازی، تهاجم دور از انتظار، استقرار دور)
۳- اشراف اطلاعاتی با توجه به امکانات گسترده در فضا، هوا، زمین و دریا
۴- عملیات پر شدت و متمرکز در زمان کوتاه (گریز از فرسایشی شدن #جنگ)
۵- گستردگی عملیات از نظر جغرافیا و بُعد مکان (سطح، زیرسطح، هوا و فضا)
۶- فناوری محور بودن
۷- تکیه بر عملیات مخصوص چند نیرویی
۸- گسترش و سیالی کردن میدان جنگ
۹- تلفیق توانمندیها (نرم، نیمهسخت و سخت)
۱۰- حمله به توانمندیهای راهبردی و مراکز ثقل دشمن
۱۱- بهرهگیری از عملیات گسترده روانی با استفاده از تکنیکها و تاکتیکهای رسانهای و فضای سایبر
۱۲- کاهش چرخه زمان اطلاعات و زمان اجرای اطلاعات
۱۳- افزایش دقت هدفگیری و هوشمند شدن سلاحها بهعنوان مثال افزایش دقت، سرعت و قدرت تخریب موشکها (کاهش هواپیماها و مهمات)
۱۴- نزدیکی سطوح راهبردی، عملیاتی و راه کنشی جنگ
۱۵- همزمانی عملیات در سطوح راهبردی، عملیاتی و راه کنشی
۱۶- عملیات نظامی تأثیرمحور با تمرکز بر نقاط ثقل و ستون فقرات کشور مقابل
۱۷- دور ایستایی #جنگ_آینده
۱۸- ارزش محوری و آرمانی بودن (ایدئولوژی و هدفهای بلندمدت)
۱۹- مردم پایه بودن
۲۰- دریا پایه و هوا پایه بودن (استفاده حداقل از نیروی زمینی)
۲۱- استفاده از گروههای تروریستی فراملی و فروملی در محیط قومی-مذهبی
۲۲- خصوصیسازی و استفاده از توان شرکتهای امنیتی در پوشش شرکتهای تجاری
۲۳- شناخت محور بودن (با استفاده از علوم شناسایی) – یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای حفظهالله دشمنشناسی است.
۲۴- همطراز نبودن
۲۵- نابرابر بودن
۲۶- قابلیت محور بودن
۲۷- بسیج توانمندی و مؤلفههای قدرت ملی
۲۸- متنوع شدن محیط تهدیدات و نوع عملیات
@amniatemeli
38.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅سخنرانی دکتر حسین دهشیار تحت عنوان «بازی بزرگ در غرب آسیا»
🔺«رشد عقلانیت آمریکا در خاورمیانه: از مداخله مستقیم به احاله مسئولیت»
@amniatemeli
استراتژی ایران در عملیات طوفان الاقصی
بررسی دقیق نقشه خاورمیانه نشان میدهد که چگونه ایران از طریق گروههای مقاومت که در خصومت خود با اسرائیل و ایالات متحده متحد شدهاند، قدرت خود را در سراسر منطقه نشان داده است. محمد ضیف، فرمانده شاخه نظامی حماس، صراحتاً از گروههای تحت حمایت ایران خواسته است به درگیری در غزه بپیوندند.
بدیهی است…
مرکز: #CARNEGIE_MEC
نویسنده: #Assem_Alkhadhami #Ibrahim_Ba_Matraf
لینک منبع اصلی؛
https://carnegie-mec.org/sada/91414
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرهیختگی اگر انسان بود شبیه او میشد!
🔹۷ بهمن سالروز درگذشت استاد ایران شناسی، نویسنده، ادیب، مورخ و مترجم ایرانی، مجتبی مینوی طهرانی
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌مردم سالاری دینی یا دین سالاری بدون مردم؟
مهم ترین تحول تاریخی انقلاب اسلامی ایران توجه واقعی به حضور مردم در اداره سیاسی کشور و نمود بخشی فقه اجتماعی یا همان فقه سیاسی در جامعه است
🔺تحول در فهم احکام اسلامی و تکامل فکری فقهای شیعه من جمله امام خمینی رحمه الله و توجه ویژه به اصل مصلحت و تشخیص و توجه به عوامل بیرونی مثل زمان و مکان و شرایط در اجرای احکام اسلامی مهم ترین عامل در شکل گیری مبانی نظری مردم سالاری دینی ارزیابی می شود.
🔺ساختار سیاسی مردم محور یا همان حکومت مردم بر مردم با نظامی از ارزش های دینی و اخلاقی وجه متمایز مردم سالاری دینی با لیبرال دموکراسی و سایر حکومت های سکولاریسم و جریان های بنیاد گرای سنتی است که به صورت واضح در ادبیات و رفتار سیاسی بر آمده از فقه سیاسی تکامل یافته در قرن ۲۱ قابل مشاهده است.
🔺یکی از مسائل اساسی حکومت های مردم پایه مبتنی بر ارزش های دینی،حفظ ارزش های دینی برای پایگاه اجتماعی خود و حساسیت نسبت به مشارکت ،رقابت و امنیت انتخابات برای تقویت جایگاه داخلی و خارجی نظام سیاسی متبوع است.
مردم سالاری دینی علاوه بر نفی دیکتاتوری و انحصار گرایی درونی، تعیین سرنوشت واقعی بدون دخالت قدرت های بیرونی را می خواهد.
🔺مردم سالاری دینی یگانه راه ایده آل برای ملت ایران جهت تقویت امنیت و استقلال سیاسی امنیتی و فرهنگی و... آن ها ارزیابی می شود.
مساله ای که غرب و حامیان لیبرال دموکراسی قبول نمی کنند و حاضر هستند نظام سلطنتی منهای مردم سالاری که برخلاف متد سیاسی ایده آل آن ها است را بر مردم سالاری دینی ترجیح دهند
🔺بنابراین مردم سالاری دینی برای مشارکت دادن مردم در تعیین سرنوشت شان مهم ترین و واقعی ترین دستاورد انقلاب اسلامی در اداره سیاسی کشور است
این نکته را باید در نظر گرفت که صرف مشارکت سیاسی بدون مشارکت واقعی در سایر بخش های کشور یک تهدید اساسی محسوب می شود.
🔺هرچند عوامل متعدد داخلی(اقتصاد و عدالت اجتماعی)و خارجی باعث شده روند مشارکت در رویدادهای سیاسی و انتخابات ها کاهش چشمگیری داشته باشد اما بدون شک مردم سالاری دینی برای انقلاب اسلامی بدور از هرگونه نمایش و شائبه تاکتیک سیاسی و ... تحلیل می شود.
🔺مشارکت مردم یقینا در تعارض با نظام ولایی کشور نیست بلکه می تواند پشتیبان واقعی ولی فقیه برای اداره کشور و هماهنگی همه جانبه بخش های مختلف حاکمیتی شود و در شرایطی که در تعارض قرار بگیرد نظر جمعی مردم تا زمانی که در نفی ارزش های دینی نباشد با بسط ید ولی فقیه و انعطاف واقعی نیز مواجه خواهد شد
ابوقاسم
47.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: فاتحه کانال پاناما را بخوانید!
🔹کانال پاناما با یک سیستم پیچیده از قفلها و دریاچهها که به دقت سازماندهی شدهاند کار میکند
🔹برای عبور یک کشتی از کانال پاناما به تنهایی ۵۳ گالن آب شیرین استفاده میشود
🔹این آب شیرین از طریق دو دریاچه مصنوعی تهیه میشود که از بارندگی تغذیه میکنند
🔹زمانی که بارش کم باشد ریتم معمول کانال مختل میشود
@amniatemeli