#فوری🚨سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعدادی از مسئولین شبکه ایران اینترنشنال را دستگیر کرد.
@amniatemeli
🔻جنگ های هیبریدی
▪️جنگهای هیبریدی یا ترکیبی، به شیوه نبردی گفته میشود که در آن تمام ابزارها و روشهای ترکیبی نظامی نوین جایگزین نبردهای سنتی خواهد شد. نیروی هیبریدی در این نبردها توانایی فوق العادهای بر اثر گذاری در جامعه دارند، ابن نبرد به زبان سادهتر جنگ روانی محسوب میشود، در ایران از جنگ هیبریدی با عنوان جنگی ترکیبی یاد میشود.
▪️عملیاتی که ترکیبی از جنگ سرد و نرم با سلاح موشک و رسانه است. از جمله ویژگیهای جنگ هیبریدی، ابهام و پیچیدگی آن است، بدین صورت که برخی از کارشناسان نظامی و امنیتی آن را شیوه جدیدی از رویارویی با دشمن میدانند و آن را انقلابی جدید در طراحی جنگهای نظامی تلقی کردهاند.
▪️بسیاری از نظریه پردازان نظامی پس از واقعه ۱۱ سپتامبر، با روش جنگهای سنتی خداحافظی کردند و از سال ۲۰۰۱ رویکردشان را در طراحی نقشههای نظامی و امنیتی فضای سایبر را هم اضافه کردند. در گزارش منتشر شده از اجلاس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵، ملزومات یک جنگ هیبریدی در هشت مورد دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی، نیروهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ اقتصادی و حملات سایبری یاد شده است.
▪️اصطلاح جنگ ترکیبی که برای نخستین بار توسط فرانک هافمن مشاور ارشد ارتش آمریکامطرح شد به یک روش نظامی گفته میشود که مرکب از جنگ های کلاسیک، نامنظم، مجازی، رسانه ای، قضایی و دیپلماتیک است. اهداف جنگ ترکیبی مداخله در امور داخلی کشورهای خارجی بخصوص در زمان انتخابات، ایجاد انقلاب های مخملی، تهاجم فرهنگی و بهره گیری از اختلافات دینی و نارضایتی های موجود برای تامین منافع ابر قدرت ها است.
▪️مقدمه ورود در جنگ ترکیبی، بهره برداری از اتفاقات جاری مانند یک تجمع اعتراض آمیز در کشور هدف است. در این مقطع، عوامل خارجی در چند عرصه وارد مبارزه می شوند و بطور همزمان یا متناوب از حربه های اقتصادی، شبه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی،سایبری و رسانه ای استفاده کرده و نابسامانیهای ایجاد شده را تبدیل به شورشهای نامنظم و مخرب می کنند.
هدف اصلی جنگ ترکیبی نهادینه کردن نارضایتی در کشور هدف و زنده نگه داشتن آشوب و ناامنی است
▪️ویژگیهای جنگ هیبریدی به میزان نوع و شدت تلفات وابسته است. در جنگهای مستقیم تلفات جانی بسیار متداول است اما در جنگهای ترکیبی احتمال دارد که با حمله سایبری به یکی از نهادهای کشور هدف قرار گیرد. در جنگهای اقتصادی امکان دارد فقر، تورم، بیکاری و رکود در جامعه هدف فراگیر شود. در جنگهای پروپاگاندا تبلیغاتی ممکن است فرهنگ یک کشور موردحمله قرار گیرد. جنس تلفات در اینگونه جنگها تغیر کرده است. در جنگهای هیبریدی میزان تلفات طرف متخاصم بهشدت کاهشیافته است. یکی از تمایزهای اصلی جنگهای هیبریدی با دیگر جنگها این هست که در جنگ ترکیبی علیه کشور هدف در چند زمینه و چند بعد همزمان حمله به کشور هدف است
▪️برای بهکارگیری این مفاهیم اساسی در جنگهای قرن ۲۱، باید تأثیر محصولات جانبی پیچیده تکنولوژی را نیز در نظر گرفت. از ساخته شدن نفربرهای هوایی و زیردریاییهای هستهای گرفته تا پیشرفتهای رخداده در صعنت هوانوردی و طراحی هواپیماهای بدون سرنشین و خودروهای تاکتیکی فوق سبک تا رشد فعالیتهای فضایی و فضای سایبری همگی تأثیر زیادی بر استراتژی و ویژگیهای جنگ داشتهاند، اما ماهیت اساسی جنگ را تغییر ندادهاند.
▪️پیشرفت تکنولوژی در سیستمهای اطلاعاتی نیز باعث کاهش «ابهامات موجود در جنگ» شده، اما ساختار این دستگاهها باعث شکلگیری آسیبهای جدیدی در سیستم عملکردی نیروهای نظامی شدهاست که بهعنوان نمونه میتوان به گسترش حملات سایبری اشاره کرد.
@amniatemeli
23.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چرا کانادا نباید از حقوق بشر دم بزند؟
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
این نوع براندازی، دارای 4 مرحله است که در طول هم قرار دارند: 1- مأیوسسازی(Demoralization) این مرح
✅عوامل و کارگزاران براندازی ایدئولوژیکی
عوامل و کارگزاران براندازی ایدئولوژیکی به دو دسته قابل تقسیم هستند:
1- عوامل خارجی: دشمن خارجی که از بیرون مرزها نقشه براندازی را پیگیری و مدیریت میکند. البته افراد کشور هدف که از آن خارج شده و در کشورهای دیگر ساکن شدهاند، به طور مستقیم و غیر مستقیم میتوانند در این براندازی شرکت کنند و لذا آنها نیز بخشی از عوامل خارجی محسوب میشوند.
2- عوامل داخلی( عوامل نفوذی): اصطلاح «عامل نفوذی» اغلب برای توصیف افراد و سازمانهای درگیر در عملیات نفوذ استفاده میشود. افرادی که درگیر این نوع عملیات نفوذ هستند ممکن است در زمینههای روزنامهنگاری، هنر، دانشگاه، حکومت ، یا تعدادی دیگر از زمینههای حرفهای خدمت کنند.( شولتز و گادسون،1984) اندیشهسازان فرهنگی، ملیگراها و رهبران مذهبی نیز مورد هدف قرار میگیرند تا به عنوان عوامل نفوذ فردی عمل کنند.(گلیتسن،1984)
ادامه دارد...
@amniatemeli
15.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅خاطره دیدار و شکوه سید حسن نصرالله با حضرت امام خامنهای حفظهالله.
@amniatemeli
✅رهیافت جدید امنیت ملی
🔹تاکید بر جنبه نرم افزاری است.به صورتی که ابعاددیگر امنیت از جمله: اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و زیست محیطی جایگزین مسائل نظامی شده است.امروزه نیز تأکید بر همین رهیافت جدید از امنیت ملی می باشد.
@amniatemeli
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر سر به سر تن به کشتن دهیم
به از آن که میهن به دشمن دهیم
ایران تمام وجود ماست 💚
@amniatemeli
✅شولتز و گادسون ( 1984) عوامل نفوذی را به سه دسته تقسیم میکنند:
به عنوان یک «عامل کنترل شده» که مستقیماً توسط یک نیروی خارجی جذب و کنترل می شود.
به عنوان «مخاطب مورد اعتماد» که آگاهانه برای پیشبرد منافع خارجی همکاری میکند اما مستقیماً توسط یک نیروی خارجی جذب یا کنترل نمیشود.
به عنوان یک «احمق مفید» (useful idiot) که کاملاً از نحوه پیشبرد منافع یک قدرت خارجی بیاطلاع است و از روی ناآگاهی و عدم بصیرت، کاملا در راستای نقشهها و منافع براندازان حرکت میکند.
@amniatemeli
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلاس درس دشمنشناسی
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹«دشمنتان را بشناسید و اوّل هم بدانید دشمن کیست؛ دشمن را اشتباه نکنید. ثانیاً وقتی دشمن را شناختید که کیست، نقطهضعفهای دشمن را بشناسید، ناتوانیهای دشمن را بشناسید. دشمن همیشه سعی میکند خودش را در نظر شما بزرگ و قوی جلوه بدهد. سعی کنید بشناسید دشمن در چه وضعیّتی است، چه ضعفهایی، چه نقطهضعفهایی، چه ناتوانیهایی دارد. دشمن را بشناسید، نقشههای دشمن را بشناسید. خیلیها در مقابل نقشهی دشمن غافلگیر میشوند؛ [مراقب باشید] غافلگیر نشوید.» ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
@amniatemeli
✅امنیت ملی از دیدگاه والتر لیپمن
🔹یک ملت زمانی دارای امنیت است که در صورت اجتناب از جنگ بتواند ارزش های اساسی خود را حفظ کند و درصورت اقدام به جنگ بتواند آن را پیش ببرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی شکست ایران در هر زمینهای، رسانههای فارسی زبان تجزیهطلب را خوشحال میکند!
@amniatemeli
✅نظام بینالملل نوین
🔹نظام بینالملل فعلی، نظامی جهانی است. زمان و مکان دچار فشردگی شدهاند و همچنان دچار فشردگی میشوند. نظام بینالمللی معاصر آرایشی فرهنگی و سیاسی از زمان و مکان است. مکان، انتزاعی و تهی قلمداد میشود. در حوزهی امور نظامی و اقتصادی به نظر میرسد سرعت بر بعد مکانی غلبه یافته و از اهمیت دولت سرزمینی کاسته است. تغییرات جمعیتشناسی مثل همیشه هویتهای ملی ثابت را به چالش میکشد. شرکتهای فرامرزی چنان بزرگ و پیچیده شدهاند که قدرت بیشتر دولتها را برای تنظیم فعالیتهای خود این شرکتها محدود ساختهاند. مشترکات جهانی، مرزهای دولتهای ملی را درمینوردند. به نظر میرسد حاکمیت هم بهواسطهی آرایشهای فرامرزی جایگزین و هم بهواسطه منتقل شدن آن به پیکربندیهای محلیتر و خرد اندیشتری که بر پنداشتهای قومی، مذهبی یا ملی پایه میگیرند، پشت سر گذاشته است. اما انگارش سیاسی غالب همچنان با دولت ملی که مرزهای سرزمینی آن امن و مقدس پنداشته میشود جوش خورده است. هنوز روشن نیست که همهی اینها برای سامان بینالمللی چه معنایی دربر دارد. برخی افزایش چندجانبهگرایی را مطرح میکنند. دیگران کمک سازمانهای غیردولتی و جنبشهای اجتماعی را به جامعهی مدنی جهانی که بر اصول ساماندهی متفاوتی با نظام بینالملل موجود پایه میگیرد را برجسته میسازند و برخی دیگر هم از نو به دیدگاهی نوکانتی دربارهی مردمسالاری جهان میهن بازگشتهاند. که به موجب آن دولت به نفع نهادها و رویههای قضایی بینالمللی دچار افول میشود. روشن است که نظام بینالملل همچنان نظامی متشکل از دولتهای نو است هرچند کرانه و فضای آستانهای آن با سرعت و قاطعیت هرچه بیشتری در حال محدود شدن در مرکز است.
@amniatemeli