51.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / ماجرای طرح موساد برای ترور خالد مشعل / «بی سروصدا بکشش!»
قسمت ششم و آخر
@amniatemeli
🔘اهمیت رسانه در #جنگ_روایتها
▪️جایگاه و نقش تعیین کننده #رسانه در دنیای امروز، انکارناپذیر است.
در سال جاری رهبر انقلاب در دیدار با شاعران فرمودند: «امروز در دنیا چالشها و درگیریها چالشهای رسانهای است. بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و مانند این ها تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر می گذارند و دلها را تحت تأثیر قرار می دهند، ذهن ها را تحت تأثیر قرار می دهند. جنگ، جنگ رسانهای است؛ هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد ــ هر هدفی ــ موفقتر خواهد بود».
بدون شک، این سخنان رهبر انقلاب، به معنی نادیده گرفتن نقش موشک، پهپاد و ابزارهای جنگی نیست؛ هدف این است که ما به جایگاه مهم رسانه پی ببریم..
▪️بدون تردید، برای رسیدن به نقطه مطلوب، باید در عرصه رسانه، خودمان صاحب رسانهای قوی و تاثیرگذار شویم و حصر رسانهای دشمن را بشکنیم.
▪️با به راه افتادن جبهه رسانهای واحد در میان کشورهای مقاومت، همه مردم دنیا از اسارت رسانههای صهیونیستی نجات پیدا می کنند. به رغم همه فعالیت های نظام سرمایه داری و رسانه های آن ، مردم، تشنه حقیقت و انسانیت و اخلاق هستند.
▪️در #جنگ_روایتها، مهم این است که بتوانیم از طرق مختلف، روایت خودمان را به دنیا عرضه کنیم و به دشمن اجازه ندهیم که روایت جعلی و نمایشی خود را به مردم تحمیل کند.
▪️هر چقدر که بر رسانه، مسلط تر باشیم و روایت خود را به گوش مردم دنیا برسانیم، موفق تر خواهیم بود و راه را بر روایت جعلی، شبهه افکنی و حمله دشمن، میبندیم.
@amniatemeli
📸 آمار کشورهایی که پهپاد ایرانی را دریافت کردهاند
🔸مشتریان پهبادهای ایرانی در جهان رو به افزایش است.
@amniatemeli
کتاب نمود خود در زندگی روزمره
یک کتاب فوق العاده دیگر که جزو دهمین کتاب برتر جامعه شناسی در قرن بیستم هم نامیده شده است. کتاب نمود خود در زندگی روزمره اولین اثر اروینگ گافمن است. او در این کتاب برای اولین بار به سراغ این موضوع رفت که ما انسانها با توجه به شرایط و در مواجهه با افراد دیگر جامعه سعی میکنیم خودمان را تغییر دهیم. دلیل این تغییر از نگاه گافمن این است که ما قصد داریم برداشتی را که فرد مقابل قرار است از ما داشته باشد را آنطور که میخواهیم تغییر دهیم.
اروینگ گافمن اعتقاد دارد روابط ما در جامعه به نوعی تئاتریکال است. این یعنی هر کدام از ما در زندگی به نوعی در حال اجرای نقش خود در یک نمایش هستیم. البته این موضوع فقط یک نظریه نیست، بلکه بر اساس تحقیقات مفصل جامعه شناسی و رسوم اجتماعی سراسر جهان است. گافمن به خاطر این کتاب در سال ۱۹۶۱ جایزه Maclver را دریافت کرد. انتشارات مرکز این کتاب را با ترجمه مسعود کیانپور منتشر کرده است.
@amniatemeli
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: روزگار تلخ شهریور ۲۰
🔹وقتی متفقین ایران را اشغال کردند
@amniatemeli
کتاب جامعه شناسی پایان غیاب
همانطور که از زیرعنوان کتاب هم پیداست، هریس به دنبال پیدا کردن چیزی است که ما در جهانی که در آن پیوسته با هم اتصال داریم از دست دادیم. نویسنده بدون آنکه بخواهد از زندگی قبل یا بعد از ظهور اینترنت دفاع کند، به سراغ مستندات علمی در این باره رفته تا ببیند واقعا زندگی ما قبل یا بعد از ظهور اینترنت بهتر بود؟ البته شاید عدم اتصال به اینترنت برای خیلی از ما مثل یک کابوس باشد، شاید بیشتر ما اعتقاد داشته باشیم که اینترنت جوامع ما را بیشتر به هم نزدیک کرده است،اما با خواندن کتاب پایان غیاب متوجه برخی از این اشتباهات خواهیم شد. نشر خزه این کتاب را با ترجمه مجتبی ویسی در ایران منتشر کرده است.
@amniatemeli
19.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نیروی پدافند شناختی (حصن باورهای ملت)
داراییهای ذهنی و شناختی ما به اندازه داراییهای فیزیکیمان ارزش دارند.
آیندهای را تصور کنید که صیانت از داراییهای شناختی ما به اندازه دارایی های فیزیکیمان مورد توجه قرار گیرد.
بیایید با هم برای رسیدن به این آینده تلاش کنیم.
@amniatemeli
✅سوگیری شناختی منفینگری
🔹سوگیری شناختی منفینگری (Negativity Bias) به تمایل انسانها برای تمرکز بیشتر بر تجربیات و اطلاعات منفی نسبت به تجربیات و اطلاعات مثبت اشاره دارد. این نوع سوگیری میتواند در زمینههای مختلفی مانند روانشناسی، رفتار اجتماعی و تصمیمگیریها مشاهده شود.
🔸به عنوان مثال، افراد ممکن است یک انتقاد را بیشتر از چندین تعریف و تمجید به خاطر بسپارند یا نسبت به اخبار منفی واکنش قویتری نشان دهند. این سوگیری میتواند تأثیرات قابل توجهی بر سلامت روان، روابط اجتماعی و حتی تصمیمگیریهای روزمره داشته باشد.
🔹دلایل این سوگیری ممکن است به ریشههای تکاملی انسانها برگردد؛ جایی که توجه به خطرات و تهدیدات برای بقا حیاتی بوده است. در نتیجه، منفینگری میتواند به عنوان یک مکانیزم حفاظتی عمل کند، اما در دنیای مدرن میتواند منجر به اضطراب، افسردگی و احساس ناامیدی شود.
🔸امروز شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای آمریکایی با بمباران اطلاعات منفی و جعلی بر مخاطب داخل ایران و مهندسی نمایش این محتواها اکثر مخاطبان داخل کشور را دچار این سوگیری ضد ایران اسلامی کرده اند.
🔹برای مقابله با این سوگیری، آگاهی از آن و تلاش برای تمرکز بر تجربیات مثبت و قدردانی از آنها میتواند مفید باشد.
@amniatemeli
کتاب جامعه خطر
جامعه خطر از بهترین کتاب های جامعه شناسی
آلمانیها جامعه شناسان مشهور و خوب زیادی دارند، اولریش بک هم بدون شک یکی از بهترینِ آنها است. او اصطلاح جامعه خطر را اولین بار اختراع و استفاده کرد. در این کتاب او هم به سراغ جوامع نابرابر میرود. او اعتقاد دارد اگرچه در جوامع طبقاتی قدیمی فقط طبقه ضعیف یا همان پرولتاریا در معرض خطر بود، اما امروز حتی ثروتمندان چنین جامعهای هم از معرض خطر در امان نیستند.
نکته جالبتری که بک در این کتاب بیان میکند کافی نبودن نظریات اجتماعی است. در واقع اولریش بک اعتقاد دارد که نظریات اجتماعی به تنهایی برای توصیف شرایط واقعی جامعه کافی نیستند. او اعتقاد دارد که ما باید عواملی مانند علم، رشد فناوری و ساختارهای فرهنگی را هنگام توضیح وضعیت یک جامعه مورد توجه قرار دهیم. کتاب جامعه خطر در ایران توسط مهدی فرهمند نژاد و رضا فاضل ترجمه شده است و نشر ثالث هم آن را منتشر کرده است.
@amniatemeli
22.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از پشت پرده سکوهای شبکه اجتماعی آمریکایی چه می دانید؟
🔸 آیا می دانید افسران اطلاعاتی آمریکا چه نقشی در مدیریت و بهره برداری از اطلاعات سکوهای شبکه اجتماعی متا ( واتساپ، اینستاگرام، فیسبوک) برای انجام عملیات روانی و جنگ نرم در کشورهای هدف بر عهده دارند؟
@amniatemeli
🔺از لایروبی اروندرود تا تکمیل توافقنامه امنیتی
🔸روابط ایران و عراق در مدت حدود ۲۵سال گذشته روابطی راهبردی بوده است. به این معنی که در این مدت درخصوص موضوعات اساسی و درجه اول هماهنگیها، همفکریها و همدلیها بین ایران و عراق کامل بوده است؛ بنابراین نه دشمنان عراق توانستند از فضای ایران علیه عراق استفاده کنند و نه دشمنان جمهوری اسلامی توانستند از فضای عراق علیه ایران بهره ببرند.
از طرف دیگر، این روزها ما در فضای احداث کریدورها قرار داریم، همزمان یک کریدور در ایران در حال ساخت است که منطقه غرب دریایخزر را به خلیجفارس و دریایعمان وصل میکند و یک کریدور نیز از سمت بصره و از طریق ترکیه به اروپا امتداد پیدا میکند که در این خط ترانزیتی، کشورهای عراق، ترکیه، امارات و قطر مشارکت دارند. در این فضای احداث کریدورها و رقابت در حوزه کریدورها، سفر رئیسجمهور کشورمان به عراق میتواند از یک طرف به ایران در کریدور عراقی نقش بدهد و از طرف دیگر نقشی به عراق در کریدور شمال به جنوب ایران بدهد.
ازسوی دیگر رئیسجمهور در سفر به عراق، به بصره نیز خواهد رفت. باتوجه به جایگاه محوری بصره در اقتصاد عراق که میشود از آن بهعنوان پایتخت اقتصادی عراق یاد کرد که اهمیتی بالاتر از کرکوک دارد، میتوانیم در این سفر شاهد توافقات مهم اقتصادی بین ایران و عراق با محوریت بصره _ خرمشهر نیز باشیم.تحرکات گروههای ضدانقلاب در خاک عراق، موضوع مهم دیگری است که باید موردتوجه رئیسجمهور محترم باشد. البته دولت عراق طی هفتههای گذشته، اقدامات بسیار خوبی در جهت محدودکردن مخالفان ایران در مناطق مرزی شمالغرب عراق انجام داده اما کار، ناتمام است و سفر رئیسجمهور کشورمان به بغداد و اربیل میتواند توافقنامه قبلی را که بین دو طرف در اسفند۱۴۰۱ به امضا رسید، تکمیل کند. برخی پیشبینی کردهاند که در سفر پزشکیان به عراق، یک توافقنامه امنیتی قوی بین ایران و عراق منعقد خواهد شد.
از طرف دیگر به نظر میرسد که گفتوگو درباره تحولات منطقه، دیگر محور رایزنیهای رئیسجمهور کشورمان در عراق باشد. ما با عراقیها درباره غزه گفتوگوها و مذاکراتی خواهیم داشت و ممکن است در بحث روابط امنیتی بین دو طرف، با توجه به مسائل منطقه، توافقاتی حاصل شود. تصمیمگیری درباره لایروبی اروندرود نیز موضوع مهم دیگری است که باید در دستور کار آقای پزشکیان باشد. به این مسأله باید سرعت داده شود چون ما و عراقیها نیازمند لایروبی اروندرود هستیم و این اتفاق به تصمیمگیری، توافق، تعیین جزئیات و اعتبار مالی نیاز دارد.
سعدا... زارعی / تحلیلگر ارشد سیاست خارجی
@amniatemeli
77.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ماجرای رژه رزمندگان مقاومت در اردوگاه جنین چه بود و چه بازتابی در رژیم صهیونیستی داشت؟
@amniatemeli