9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅از پروژه ایران ضعیف چه میدانید ؟
🔹پروژهای با هدف تضعیف اقتصادی و فرهنگی و سیاسی ایران
@amniatemeli
✅ویژگیهای دو تهدید سخت و نرم: (مقایسه، تفاوتوافتراق)
1- روش تهدید:
الف) تهدید سخت به روشهای فیزیکی، عینی، سختافزارانه، همراه با اعمال و رفتارهای خشونتآمیز، براندازی آشکار و استفاده شیوه زور و اجبار و حذف دفعی و اشغال سرزمین انجام میگیرد. این شیوه محسوس، واقعی و عینی است. (مثل اکثر جنگهای قدیم) این نوع تهدید محسوس و همراه با عکسالعمل و بر انگیختن است.
ب) در حالی که تهدید نرم بدون منازعه و لشکرکشی فیزیکی، ذهنی، نرمافزارانه، بدون اعمال و رفتارهای خشونتآمیز، براندازی نرم و غیرآشکار، با دگرگونی در هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی میشود و از روش القا و اقناعسازی بهرهگیری میشود. این نوع تهدید به دلیل ماهیت غیرعینی و نامحسوس آن عمدتاً فاقد عکسالعمل هستند. در تهدید نرم کشور مهاجم، اراده خود را بر یک ملت تحمیل میکند و در ابعاد گوناگون با روشهای نرمافزارانه اشغال میکند. تغییرات حاصل از تهدید یا جنگ نرم ماهوی، آرام، ذهنی، تدریجی و نرمافزارانه، همراه با آرامش خالی از روشهای فیزیکی، با استفاده از تبلیغات، رسانه، احزاب، تشکلهای صنفی و قشری و شیوه القا و اقناع. (رضایتمندی) مانند جهانیسازی فرهنگ.
2- حوزه تهدید:
الف) حوزه تهدید سخت، نظامی- امنیتی است.
ب) ولی حوزه تهدید نرم، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.
3- نوع تهدید:
الف) تهدید سخت عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با برخی معیارها اندازهگیری کرد.
ب) ولی تهدید نرم پیچیده، محصولپردازش ذهنی نخبگان و اندازهگیری آن مشکل است.
وستانیوز
@amniatemeli
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 او نفس داعش را بریده بود، سردار حسین همدانی
@amniatemeli
42.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آمریکای بدون سانسور، حذف ایران از کمیسیون مقام زن!
🔸️ حدود ۱۰ روز پیش هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا به بهانه دفاع از زنان ایرانی از تلاش بزای حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل میگفت!
@amniatemeli
✅غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
اول: حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
دوم: حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛ گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
۸
سوم: حکمرانی حزبی؛ این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
چهارم: حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛ در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
پنجم: حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛ این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
@amniatemeli
✅ابزارهای جنگ شناختی بهگونهای طراحیشدهاند که بر نحوه تفسیر و عکسالعمل مردم نسبت به اطلاعات حیاتی تأثیر میگذارند، به شکلی که افراد به حاکمیت و رهبران جامعه خود تردید کرده و حتی دیگر تمایلی به واقعیت های موجود در جامعه ندارند.
@amniatemeli
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روسها معتقدند ما باید نیازهای جنگی و غذایی مان را فقط از طریق ایران تامین کنیم/ رسانههای غربی با ذهن مردم بازی میکنند و باعث بدبینی مردم ایران به روسیه شدند
🔹محمودرضا سجادی سفیر اسبق ایران در روسیه: روزنامه ای در روسیه که از سوی دولت آمریکا تغذیه میشود، مینویسد دولت روسیه مواضع دولت ایران را در قبال مسائل هسته ای قبول ندارد، آن وقت در ایران جنجال میشود که ببینید، روسیه هم به ایران پشت کرد، در حالیکه آن روزنامه آمریکایی است و بارها بر علیه پوتین فحش نامه تولید کرده است، در ایران چون مردم، سواد رسانه اي ندارند، نوشتههای آن روزنامه باور میکنند!
@amniatemeli
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅نماهنگ سرزمین مادری
جانم فدای ایران 🇮🇷
@amniatemeli
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حتما این چند دقیقه صحبت جناب آقای دکتر صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه را گوش دهید.
ایشان در این ۸ دقیقه گزارش کاملی از آخرین تحولات روابط اقتصادی و تجاری ایران با شرق و غرب، دلیل بیانیه چین و دستاوردهای سفر معاون نخست وزیر چین به تهران ارائه میدهد.
آقای صفری همواره به صراحت بیان و ارتباط عالی با رسانهها معروف است و معمولا در صحبتها از محافظهکاریهای بیهوده برخی مسئولین اجتناب و رک و بیپرده برخی موارد را شرح میدهد.
@amniatemeli
✅جنگ شناختی سایبری ،یکی از مولفه های چند گانه و چند بعدی غیرسنتی،در محیط جنگ ترکیبی است. بسیاری از کارشناسان معتقدند که این شاخص موثر می تواند به طور کوتاه و بلند مدت اثرگذاری خود را دنبال کرده و جامعه هدف را تحت الشعاع خود قرار دهد.
وستانیوز
@amniatemeli
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدف اصلی رسانههای ضد انقلاب چیست؟
🔹 جایگاه فضای مجازی در آشوبهای اخیر چه بود؟
@amniatemeli
✅تهدیدات نوین
تهدیدات نوین، مخاطراتی است که در اثر گسترش فناوریهای نوین، مشروعیت جوامع و حتی حکومتها و زیرساختهای عینی دولت شامل مردم با سرزمین و تمامی منابع طبیعی و ثروتهای ساخت دست انسان را در دوران یا بیرون از مرزهای یک کشور تهدید میکند. بدین ترتیب در گام نخست از کتاب پس از ارائة کلیات مربوط به مفاهیم تهدید و انواع آن و ویژگیهای هر یک، نقش ماهوارهها به عنوان یک ابزار مهم رسانهای تبیین میگردد. سپس ضمن تشریح کامل سیستم مخابرات و دستاوردهای نوین آن تلاش میشود هر چند مختصر بر ویژگیهای تلفنهای همراه به عنوان یک وسیلة ارزان و در عین حال تأثیرگذار بر بحرانها توجه شود. در ادامه فضای مجازی دنیای اینترنت ترسیم و مطالبی درباره حقوق و امنیت در این فضا مطرح میشود.
@amniatemeli