۴/چین قصد دارد نقش پررنگ تری در تحولات مناطق مختلف داشته باشد. همین موضوع باعث شده تا کشورهای مختلف در اروپا و آسیا برای حل تنشهای خود به سمت تقویت روابط با چین گام بردارند و از وی کمک بگیرند.
@amniatemeli
🔸هنری کیسینجر: در مسیر رویارویی قدرتهای بزرگ قرار داریم/ کمتر از ده سال وقت است
🔹کیسینجر در تحلیلی عنوان کرد: به گمانم سرنوشت بشریت بستگی به این دارد که آیا آمریکا و چین خواهند توانست با یکدیگر کنار بیایند یا خیر. پیشرفت سریع هوش مصنوعی به طور خاص تنها پنج تا ده سال به آن دو کشور فرصت می دهد تا راهی برای همزیستی با یکدیگر پیدا کنند.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ ساخت باتلاق رو جبل
#اولین_ها
@amniatemeli
🔺جنگ نرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش هشتم)
🔸با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگ_نرم است. این جنگ، سلاحی برّنده است که با بهره گیری از علوم دنیای مدرن مانند روانشناسی، جامعه شناسی و... توانسته است، با کمترین امکانات و تجهیزات، تأثیرگذاری بسزایی در جوامع داشته باشد.
4⃣تکنیک ابهام
🔹یکی از جملات معروف در جنگ نرم، این جمله است: #ابهام، قدرت می آورد. تکنیک ابهام می تواند شامل «مبهم گویی» و «عملکرد و قدرت مبهم» باشد. یکی از اصولی که کشورها و حتی افراد معمولی در هنگام درگیری از ان استفاده می کنند، #اصل_ابهام است؛ زیرا اگر در هنگام نبرد شناخت کاملی از طرف مقابل به دست آید، نقاط قوت و ضعف او به اسانی تشخیص داده می شود و با یک برنامه ریزی ساده می توان از نقاط ضعف طرف مقابل استفاده کرد و او را از پای درآورد. برای مثال، در یک درگیری اگر فردی نداند که طرف مقابلش مسلح است یا خیر، و در صورت مسلح بودن، چه سلاحی همراه خود دارد، و...، بسیار محتاط با او برخورد می کند؛ برخلاف حالتی که انسان اطلاع کافی از توانایی ها و امکانات شخص مقابل دارد که در این حالت به راحتی می تواند تصمیم بگیرد. برای نمونه می توان به نمایش قدرت مبهم آمریکا در فیلم های هالیوودی اشاره کرد که در ان ها به گونه ای خود را قدرتمند جلوه می دهند، که گویا حتی از کوچکترین حرکت افراد باخبرند و یا دارای افرادی با توانایی های فوق العاده جسمی ـ فکری هستند، که بسیاری از داشته های آن ها نیز هنوز ناگشوده مانده است. و یا در صحبت های جناب سیدحسن نصرالله در جنگ سی و سه روزه و بعد از آن مشاهده کردیم که ایشان بعد از شلیک تعدادی از موشک های حزب الله، خطاب به اسرائیل کلامی به این مضمون گفت: «ما هنوز قدرت اصلی خود را به شما نشان نداده ایم». #ادامه_دارد...
5⃣تکنیک دروغ بزرگ
🔹ژنرال گوبلز مسئول تبلیغات جنگ هیتلر جمله معروفی دارد. او میگوید: «دروغ را آنچنان بزرگ بگویید که کسی در دروغ بودن ان شک نکند!». وقتی دروغ پردازی آنچنان بزرگ باشد که مانند پتکی بر افکار جامعه هدف فرود آید، دیگر ـ برخلاف دروغ های کوچک ـ کمتر کسی در ان شک می کند و از جهتی به علت تعجب برانگیز بودن آن، به سرعت در جامعه هدف رواج می یابد. برای نمونه میتوان به این مورد اشاره نمود؛ در ۱۹ ماه ژانویه سال ۲۰۰۱، آمریکا اعلام کرد که عراق به سلاحهای کشتار جمعی دست یافته است؛ موضوعی که آن را دلیل اصلی آغاز جنگ علیه عراق مطرح کرد، در حالی که تا به امروز، با وجود جستجوی گسترده ارتش آمریکا و انگلیس در عراق، هیچگونه نشانهای دال بر درستی این ادعا یافت نشده است. [مشرق نیوز]
6⃣تکنیک تحریف
🔹یکی از رایجترین شیوه های جنگ نرم، تغییر متن پیام از طریق دستکاری در خبر است. در #تحریف به وضوح دروغ گفته نمیشود، ولی واقعیت به صورت دیگری ـ اگرچه با تغییر یک کلمه یا تقطیع کلام و تغییر محتوای کلام ـ نشان داده می شود و در نهایت شکل مسخ شدهای از حقایق که با دروغ برابری میکند، نمایان میگردد. تحریف بر دو گونه است؛ تحریف لفظ و تحریف معنا. در تحریف لفظی افراد، تغییراتی را بر اصل جمله ایجاد می نمایند و جمله را از معنای اصلی خود منحرف میسازند. برای نمونه، چهره سخنرانی را نشان می دهند که در برابر هزاران نفر مشغول سخنرانی است و می گوید «ایران از انرژی هسته ای اش دست برنخواهد داشت و این حق مسلم ایران است». اما در بیان این خبر، واژه «انرژی» را به «بمب» تغییر داده و ملت ایران را جنگ طلب معرفی میکنند!. یا اینکه در تحریف معنای سخن امام راحل که فرمودند میزان رای ملت است، تحریف کنندگان این سخن را اینگونه معنا میکنند، که امام رای ملت را در همه زمینه ها میزان و ملاک میدانند. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
44.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای قرارداد تکمیل خط ریل رشت آستارا چه اهمیتی دارد؟
#مسائل_ایران
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#خط_ریلی #رشت_آستارا
وستانیوز
@amniatemeli
🔺 افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۲)
نیوزویک
تام اوکانر
🔹 چین در صدر کشورهای واردکنندۀ نفت در جهان قرار دارد و بنابراین برای خاورمیانه و روابطش با کشورهای نفتی آن اهمیت زیادی قائل است. ایران و عربستان نیز به عنوان دو قدرت اصلی این منطقه علاقۀ زیادی به حضور در بلوکهای تجاری و امنیتی بریکسپلاس و سازمان همکاری شانگهای دارند. عضویت آنها میتواند به پکن این توانایی را بدهد که در برابر سیاستهای تحریمی احتمالی آمریکا که ممکن است در آینده گریبان چین را بگیرند، مانند تحریمهایی که علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین وضع شده است، مقاومت کند.
🔸 مشکل مهم آمریکا در منطقه این بوده که همیشه نیاز شدید و فوری کشورهای خاورمیانه به توسعه را نادیده یا دستکم گرفته و برای آن تلاشی نکرده و به آنها کمک ننموده است. نتیجۀ این امر هم این بوده که اکنون کشورهای این منطقه چنین کمکهایی را از چین میخواهند و به دنبال روابطی حداکثری با این کشور هستند.
🔹 آمریکا قصد دارد که تمرکز اصلی خود را بر شرق آسیا و کنترل چین بگذارد و چین را به عنوان تهدید اصلی خود تشخیص داده است. در نتیجه میخواهد خاورمیانه را از اولویتهای خود خارج کند. این درحالی است که خاورمیانه اکنون یک منطقۀ بههمریخته و تقسیمشده میان قدرتهای کوچک و بزرگ مختلف محلی است، بنابراین همچنان به دنبال کمک قدرتهای جهانی میگردد. در چنین شرایطی، طبیعی است که نگاه این کشورها به سوی چین باشد.
🔸 آمریکا باید این مسئله را درک کند که این فقط چین نیست که دنبال رقمزدن سرنوشت خود توسط خویش است بلکه سایر کشورها نیز چنین رؤیایی دارند و امیدوارند جهانی چندقطبی را ببینند که به آنها امکان عمل بیشتر و گستردهتری میدهد.
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پهلوانی که پرچم ایران را بالاتر از آمریکا و شوروی برافراشت!
@amniatemeli
🔺جنگ نرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش نهم و پایانی)
🔸با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگ_نرم است. این جنگ، سلاحی برّنده است که با بهره گیری از علوم دنیای مدرن مانند روانشناسی، جامعه شناسی و... توانسته است، با کمترین امکانات و تجهیزات، تأثیرگذاری بسزایی در جوامع داشته باشد.
7⃣تکنیک القاء یا تلقین
🔹از میان ۲۰۰ روش جنگ نرم که در فضاهای سایبری مورد استفاده قرار میگیرد، شاید بتوان موثرترین ان ها را تکنیک القاء دانست. مبنای تکنیک القاء به حدود ۱۵۰ سال پیش بازمیگردد. پس از دیدگاه های «زیگموند فروید» روانشناس اتریشی درباره «ضمیر ناخوداگاه»، توجه متخصصان رسانه ای و جنگ نرم به استفاده از این ابزار یعنی ضمیر ناخودآگاه انسان و تاثیر آن بر زندگی اجتماعی و سیاسی انسان ها معطوف شد. بنابر این نظریه، هر کلمه، شئ، رنگ و هر آنچه پیرامون انسان رخ میدهد، علاوه بر تاثیرگذاری در ضمیر آگاه انسانها، ضمیر ناخودآگاه آنها را نیز درگیر خواهد کرد و مبنای بسیاری از کنش ها و رفتارهای انسان به ضمیر ناخودآگاه او برمیگردد.
🔹بر این اساس در جنگ نرم میتوان در یک جمله یا عکس یا... چندین نکته روانشناسی را گنجانید و آن را به مخاطب القا کرد. برای نمونه، در جمله «دیشب دو تروریست فلسطینی با حمله به پاسگاه مرزی اسرائیل چند سرباز را مجروح نمودند و صبح امروز نیروی هوایی اسرائیل به تلافی حملات تروریستی دیشب با حمله به مقر تروریست ها چند نفر را به هلاکت رساندند» چند نکته مهم نهفته است؛ خبر با کلمه «دیشب» شروع میشود و این کلمه دو بار در جمله به کار رفته است. شب در ناخودآگاه انسان ها نشان دهنده تاریکی، ابهام، ترس و... است. در مقابل آن، کلمه «صبح» که برای حمله نیروهای اسرائیل به کار برده شده، نشان دهنده روشنایی، صداقت، پاکی و... است.
🔹کلمه «تروریست» و «تروریستی» سه بار در خبر به کار رفته است. ترور به معنای وحشت آفرینی و تروریست فردی وحشت آفرین است که هیچ لباس و مشخصه خاصی ندارد و در هر جا و هر لباسی می تواند باشد؛ در حالی که «سرباز»، «ارتش»، «نیروی هوایی» و... کلماتی مانوس با امنیت و حراست کشورها هستند. حملات فلسطینیان، «تروریستی» و حملات اسراییل «تلافی جویانه» بوده است! فلسطینیان به «پاسگاه مرزی» حمله کردند و مرز هر کشوری حریم قانونی آن کشور محسوب میشود که دفاع از آن لازم است، اما حمله اسرائیل به «مقر تروریستها» بوده که هیچگونه حرمت و احترامی ندارد.
🔸نتیجه؛ امروزه با اندک مطالعه ای درباره تاکتیک ها و روش های جنگ نرم به راحتی میتوان مشاهده کرد که دشمنان نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه چگونه در قالب لشگرهای گوناگون سایبری به ارزش ها و آرمان های ایران اسلامی حمله میکنند. به همین سبب لازم است نسل جوان و اندیشمندان با نگاهی روشن و عمیق به رصد و مبارزه با حملات نرم دشمن که در قالب ماهواره، اینترنت، کتاب و... صورت میگیرد، بپردازند و با یادگیری روشهای جنگ نرم به مقابله و دفاع از مبانی دینی ـ ملی برخیزند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ ساخت تانک بر ببر۴۰۰
#اولین_ها
@amniatemeli
🔺افول یک قرن تسلط آمریکا بر خاورمیانه آغاز شده است. (۳)
نیوزویک
تام اوکانر
🔸 عربستان در حال تبدیل نفت به یک ابزار استراتژیک است و میخواهد نفوذی را که به خاطر نفت دارد، تبدیل به یک سرمایۀ ژئوپلیتیکی کند. آمریکا نیز این مسئله را درک و سعی کرده با آن محتاطانه و هشیارانه برخورد کند. برای مثال، وقتی عربستان درخواستهای آمریکا برای افزایش تولید نفت و کاهش قیمت آن را رد کرد و به همراه سایر کشورهای اوپکپلاس مانند روسیه و آمریکا، تولید نفت را کاهش داد، آمریکا به این کشور هشدار و آن را به عواقب این سیاست توجه داد. این یعنی عربستان بر اساس منافع اقتصادی و سیاسی خودش تصمیم میگیرد و عمل میکند و به تلاش دیگران برای تحمیل نظرات خودشان بر این کشور اهمیتی نمیدهد.
🔹 این فقط نفت نیست که سبب نفوذ عربستان در منطقه و حتی جهان شده است. علاوه بر نفت، عربستان میزبان و حافظ مقدسترین اماکن اسلامی است و به همین دلیل، جایگاه منحصربهفردی دارد. همچنین این کشور اکنون در میان اقتصادهای بزرگ دنیا، دارای سریعترین رشد اقتصادی است و همچنین عضو پیشرو و اصلی اتحادیۀ عرب و سازمان همکاری اسلامی محسوب میشود.
🔸 امروزه روابط ایالات متحده با رقبا و مخالفان و دشمنانش به پایینترین حد خود رسیده است. اما در مقابل، چین فهرست روبهرشدی از اهداف ژئوپلیتیکی را دنبال میکند، روسیه جنگی را در اوکراین به راه انداخته است که پایانی برای آن متصور نیست، ایران روابط خود را با رقبایش بازسازی میکند، و کره شمالی توسعۀ سلاحهای هستهای را سرعت میبخشد.
🔹 همۀ اینها در حالی است که تحریمها ستون اصلی اقدامات دیپلماتیک ایالات متحده در برابر این چالشها بوده و تاکنون کمک چندانی هم به بهبود شرایط و منصرفکردن دشمنان آمریکا از سیاستهای خصمانهشان نکرده است.
🔸 به اعتقاد برخی از دیپلماتها و کارشناسان، آمریکا با وجود تمام قدرت نظامی، مالی و فرهنگیاش، دیگر آن جذابیتی را که پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 داشت ندارد و در حال ازدستدادن نفوذ خویش است. جک متلاک، آخرین سفیر ایالات متحده در اتحاد جماهیر شوروی، معتقد است الگویی که آمریکا امروز به جهان ارائه میدهد، به اندازه سال 1991 جذاب نیست.
منبع
https://www.newsweek.com/2023/05/12/end-american-century-begins-middle-east-1797669.html
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در سفر 8 ماهه نیروی دریایی ارتش به دور دنیا چه گذشت؟!
@amniatemeli
🔻اصطلاح تهدید ترکیبی به اقدامی اطلاق میشود که از طریق بازیگران دولتی یا غیردولتی با هدف،تضعیف یا آسیب رساندن از طریق تأثیرگذاری بر تصمیمگیری در سطح محلی، منطقهای و یا حاکمیتی است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنچه در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران ایران با رهبر انقلاب گذشت
@amniatemeli
🔺جنگ نسل چهارم:
🔸ویلیام لیند اولین ؛ کار خود در خصوص جنگ نسل چهارم را اینگونه آغاز می کند که کار تدریجی و اصلی سربازان آمادگی موثر برای جنگ بعدی است. به این منظور سربازان باید از پیش منتظر جنگ بعدی باشند برای یاری این فرایند، لیند به توصیف چیزی می پردازد که او و همکارانش آن را سه نسل متمایز از جنگ در طول تاریخ مدرن میدانند که در ادامه به نسل چهارم جنگ میانجامد.
🔸آخرین نوع جنگ به رغم لیند به سه نوع پیشینه در جنگ استوار است ولی آشکارا به لحاظ انگیزه مقصود و رویکردها از آن متمایز است .وی معتقد است که چهار عنصر از نسل های پیشین در نسل چهارم وجود دارد:
🔸یک؛ فرمان عملیات که گروههای کوچک از جنگجویان را قادر می سازد تا در حیطه هدف فرمانده عمل کنند و در عین حال سطح مورد نیاز از انعطاف پذیری را حفظ کنند.برای جنگ های نسل چهارم کاملاً ضروری است که غالباً در سراسر جامعه دشمن به صورت پراکنده انجام می شود.
🔸دوم؛ کاهش وابستگی و لجستیک متمرکز که جنگ پراکنده و سرعت عمل بیشتر را تسهیل میکند. سربازان جنگ های نسل چهارم در هر محیط عملیاتی باید بتوانند از خود دفاع کنند.
🔸سوم؛ تاکید بیشتر بر مانور و قدرت آتش که نیاز سنتی به انبوهی از سربازان و جنگ افزارها را از بین میبرد در عوض جنگ نسل چهارم بر نیروهای کوچک با مانور بالا و چالاک اتکا دارد که در محیط خود ادغام شده و مورد هدف قرار نمیگیرند.
🔸چهارم انهدام دشمن از درون به جای نابودی و به شکل فیزیکی نیازمند آن است که رهبران جنگ های نسل چهارم توانایی بالایی در شناسایی و مورد هدف قرار دادن مراکز ثقل دشمن داشته باشد.
@amniatemeli
29.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #قسمت_اول
💠 سخنان حجت الاسلام والمسلمین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه و مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران
🔸 در نشست تبیین آخرین راهبردهای نظام در عرصه بینالملل، منطقه و داخل کشور
@amniatemeli
🔺نگاهی به نظریه فرانک هافمن در باز تعریف مفهوم جنگ ترکیبی:
🔸هافمن معتقد است که دسته بندی انواع جنگ ها صرفاً به (جنگ ترکیبی و متعارف) در مقابل (کوچک و نامنظم) بسیار ساده انگارانه است. دشمنان امروز و فردا از ترکیبی از انواع جنگ ها بهره خواهند برد. بازیگران بی دولت شاید عموماً از اشکال (نامنظم) جنگ بهره می برند ولی به اقتضای اهدافشان مشخصاً از جنگ سنتی پشتیبانی کرده و در آن شرکت میکنند.
دولتها نیز به همین ترتیب ممکن است علاوه بر انواع متعارف جنگ در جنگ نامنظم نیز برای دستیابی به اهدافشان حاضر شوند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فتح_خرمشهر
💠 قسمت اول
🔸فیلمی دیدنی و خاطره انگیز از مرحله نهایی عملیات غرورآفرین #بیت_المقدس ( آزادی خرمشهر ) و حال و هوای رزمندگان اسلام در این عملیات شکوهمند
🔹 یاد باد آن روزگاران یاد باد
#دفاع_مقدس
#بیت_المقدس
#رزمندگان_اسلام
@amniatemeli
🔺نسل های جنگ:
در مطالعه جنگهای قرن بیست و یکم، دکتر ام. تربلین ، هدف اصلی یک نوع جنگ ها را بسته به نسل و یا گذشته آن تعیین میکند. (Trebin, M., 2005) او در ادامه معتقد است:
🔘نسل اول - نابودی دشمن و تصرف سرزمینهاست.
🔘نسل دوم - نابودی دشمن، تصرف سرزمینها و ارزشهاست؛
🔘نسل سوم - شکست نیروهای مسلح دشمن، نابودی اقتصاد و تصرف سرزمین است.
🔘نسل چهارم - شکست نیروهای مسلح دشمن، از بین بردن توان اقتصادی، سرنگونی سیستم سیاسی حریف هست که میتواند طی زمانهای متعددی ادامه پیدا کند.
🔘نسل پنجم - جنگی برای از بین بردن یکدیگر است.
🔘نسل ششم - اقتصاد، سیستم مدیریت، عمر دولتها را تضعیف و تخریب تأسیسات نظامی را دنبال خواهد کرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #قسمت_دوم
💠 سخنان حجت الاسلام والمسلمین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه و مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران
@amniatemeli
🔺 آمریکا دست از حمایت از اوکراین می کشند؟
بخش اول
فارن افرز
ریچاردهاس
🔸جنگها تنها به یکی از این دو راه ختم میشوند: یا یک طرف اراده خود را بر طرف دیگر تحمیل میکند، ابتدا در میدان نبرد و سپس در میز مذاکره، یا زمانی که هر دو طرف مصالحهای را می پذیرند که بر جنگیدن ترجیح می دهند.
در اوکراین، هیچ یک از این سناریوها به این زودی محقق نخواهد شد. این درگیری به یک جنگ فرسایشی تبدیل شده و نیروهای روسیه و اوکراین اکنون در یک منطقه نسبتاً محدود علیه یکدیگر متمرکز شده اند. از نظر دیپلماتیک، اوکراینیها علاقه ای به قبول اشغال بخشهای وسیعی از خاک خود اوسط روسیه ندارند. ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، به نوبه خود، علاقه چندانی به موافقت با چیزی ندارد که در داخل کشورش به منزله شکست محسوب شود. پس نتیجه اجتناب ناپذیر این است که این جنگ ادامه خواهد داشت – و ادامه خواهد داشت.
🔹چشم انداز فشار از سوی چین وجود دارد که تاکنون در کنار روسیه بوده است. اگر غرب پکن را متقاعد کند که از مسکو فاصله بگیرد، در آن صورت پوتین ممکن است متوجه شود که تهاجم او به قیمت از دست دادن یک شریک حیاتی برای او تمام شده است. ایالات متحده و اروپا باید هر کاری که می توانند برای جدا کردن این دو قدرت انجام دهند، از جمله ارائه مشوق هایی به چین و همچنین هشدار دادن به این کشور مبنی بر اینکه ادامه حمایت از روسیه منجر به وخامت بیشتر روابط آمریکا و چین خواهد شد. اما با وجود همه کوششها، احتمالا باز هم تلاشهایشان با شکست مواجه می شود، زیرا شی جینپینگ، رئیسجمهور چین به شدت از انجام هر کاری که منجر به شکست روسیه میشود یا نشان میدهد که او در ارتباط نزدیک چین با روسیه اشتباه کرده، بیمیل خواهد بود.
🔸محاسبات تصمیم گیری اوکراین به واسطه نحوه استمرار موضع غرب پیچیده تر می شود. در ایالات متحده، حمایت هر دو حزب از تجهیز اوکراین در حال فروگش کردن است. از حزب جمهوری خواه با 11 سناتور و 57 نماینده مجلس به بسته کمکی 40 میلیارد دلاری که در ماه مه تصویب شد رای منفی دادند، که نشانه هایی کلاسیک از انزواگرایی را نشان می دهد. دیگر جمهوری خواهان برجسته، از جمله دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و جی دی ونس، نامزد جمهوری خواه سنا در اوهایو، استدلال کرده اند که نیازهای داخلی باید بر کمک به اوکراین اولویت داشته باشد.
🔹 از طرف دموکرات ها، افزایش قیمت بنزین در نتیجه جنگ، یک مشکل سیاسی جدی برای دولت بایدن ایجاد می کند. مسائل دیگر هم چون سقط جنین، کنترل اسلحه، تورم، امنیت مرزی، و جرایم شهری همگی برای جلب توجه آمریکایی ها با بحران اوکراین رقابت می کنند. در اروپا هم نگرانی فزایندهای وجود دارد، از پیامدهای اقتصادی و امنیتی بلندمدت منزوی کردن روسیه گرفته تا احتمال اینکه ناتو در صورت گسترش جنگ توسط پوتین به طور مستقیم با روسیه وارد درگیری شود، هجوم پناهندگان اوکراینی و افزایش قیمت انرژی.
منبع
https://www.foreignaffairs.com/articles/russian-federation/2022-06-10/ukraine-strategy-long-haul
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #فتح_خرمشهر
💠 قسمت دوم
📽 کلیپی از مرحله پایانی عملیات غرورآفرین #بیت_المقدس ( آزادی خرمشهر ) و حال و هوای رزمنده ها
#دفاع_مقدس
#بیت_المقدس
#رزمندگان_اسلام
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فتح_خرمشهر
💠 قسمت سوم
🔺 کلیپی از مرحله پایانی عملیات غرورآفرین #بیت_المقدس ( آزادی خرمشهر )
#دفاع_مقدس
@amniatemeli
🔻تاریخ بحران های بین المللی نشان داده ،بازیگران خارجی از «اطلاعات نادرست» برای تشدید بحران و کاهش تاب آوری ملی در زمینه بهداشت عمومی در بسیاری ازکشورها و اتحادیه ها همچون اتحادیه اروپایی استفاده کرده اند.
@amniatemeli
33.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آغاز یک جنگ تمام عیار؛ ما محاصره شدیم؟!
🔸️کشورهای اطراف ایران که ترکیه در راس آن است به ماجراجویی خطرناکی علیه کشورمان دست زده اند که پیامدهای ناگواری برای خاک ایران دارد.
🔸️البته این تنها ترکیه نیست که در غرب ایران به این تروریسم روی آورده، افغانستان هم از چندی قبل در شرق ایران برای ما بحران آفرین شده است.
🔸️اگر اطلاعات چندانی درباره پروژه های گاپ و داپ ندارید و نمی دانید که چه بر سر ایران می آورد این ویدئو را ببینید.
@amniatemeli
🔺تاثیر ابزارهای هیبرید در محیط کنونی
🔸بسیار واضح و روشن است که ابزار موجود و مورد نیاز جنگ های آینده باید به تدریج شامل یک نسبت بزرگتر از عناصر ترکیبی باشد.
🔹همچنین به نظر می رسد کشورهای دارای دسترسی به فناوریهای پیشرفته ممکن است قادر به استفاده از تمامی طیف وسیعی از ابزارها و مولفه ها باشند و در مقابل دیگران از چنین مزیتی محروم شوند.
🔸اما آنها برای رسیدن به اهداف خود گزینه های دیگری از جمله جنگ های متعارف را در اختیار خواهند داشت.
🔹 اصطلاحات مطرح شده از مطالعات جنگ نامحدود برگرفته از کالج های کلاسیک است که ابتدا در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی وارد علوم نظامی غرب شد.
🔸 اگرچه فناوری امروز موضوع چندان جدی نیست، اما نویسندگان یک پرونده کلیدی و سرنوشتساز در راستای اهداف ملی از طریق اقدامات ترکیبی و همچنین با استفاده از مولفههای قدرت موجود در آن موضوع را تشریح و بررسی میکنند.
🔹با توجه به پیشرفت های چشمگیر در فناوری اختلال ناشی از آن به جامعه و احتمال اقدام نظامی صرفاً به عنوان ابزار دیگری برای دستیابی به اهداف ملی مطرح میشود.
@amniatemeli